Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: CG Awards 2015 - Jocul Anului (GotY)

Voters
103. You may not vote on this poll
 • Bloodborne

  27 26.21%
 • Fallout 4

  13 12.62%
 • The Witcher 3: Wild Hunt

  63 61.17%
Results 1 to 19 of 19

Thread: CG Awards 2015 - Jocul Anului (GotY)

 1. #1 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar

  CG Awards 2015 - Jocul Anului (GotY)

  Anul 2015 a trecut si este momentul sa tragem si noi linie asupra celor mai bune jocuri ale anului. Din punctul meu de vedere a fost un an foarte divers cu o groaza de jocuri bune, lucru care nu a facut alegerea nominalizatilor prea usoara. Am incercat sa fac o lista cat mai completa a celor mai selecte jocuri de anul acesta, exista si posibilitatea sa fi uitat cate ceva sau sa apara ocazionalele greseli asa ca nu injurati si votati votati votati. Multumim pentru inca un an petrecut impreuna pe ConsoleGames.ro si spor la vot! Va rugam sa postati si opiniile voastre in legatura cu votul acordat!

  CG Awards 2015 - Jocul Anului (GotY):
  • Bloodborne;
  • Fallout 4;
  • The Witcher 3: Wild Hunt.
  Attached Images Attached Images console_games_awards_2015.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member raduadelin's Avatar
  Witcher 3, fara discutii!

 3. #3 SP
  Senior Member Mihail's Avatar
  Witcher 3

 4. #4 SP
  Member Ripjaws's Avatar
  Witcher 3!

 5. #5 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Witcher 3 without a doubt, desi consider ca ar mai fi mers vreo 2 jocuri pe lista de GOTY (MGS V, anyone?)

 6. #6 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar
  O alegere destul de grea, topul meu arata mai mult asa:
  3 - Fallout 4 - poate ar fi fost mai sus, dar nu au inovat asa mult fata de precedentele.
  2 - Witcher 3 - foarte aproape de a fi pe primul loc, face atat de mult lucruri excelent, dar are si destul probleme din pacate care il trag in jos.
  1 - Bloodborne - desi nu se ridaca la nivelul Demon's sau Dark Souls a oferit cam ceva mai buna experienta cu cele mai mici probleme.
  Oricum, toate 3 jocurile din acest sondaj merita titlul de GotY din punctul meu de vedere, nici un gamer nu trebuie sa rateze experientele oferite de fiecare!

 7. #7 SP
  Member Victor420's Avatar
  Bloodborne. E singurul pe care l-am platinat din cele 3.

 8. #8 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Tot astept ziua in care o sa vad si un joc Nintendo pe lista. Trebuie neaparat sa-mi iau un WiiU, simt ca ratez atatea, Splatoon si Super Mario Maker am auzit ca sunt de-a dreptul dementiale.

 9. #9 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar
  Bloodborne datorita concept art-ului si povestii unice cu un aer Lovecraftian care m-a tinut in suspans de la primul inamic pana la ultimul boss din joc. Lupte memorabile, personaje unice, gameplay fresh, quest-uri secundare cu impact (desi de multe ori poate nici nu iti dadeai seama ca erau quest-uri) si o gramada de continut incredibil (care fun fact: abia dupa ce am terminat jocul am aflat ca jumate din ele erau defapt optionale si erau sanse foarte mari sa termini jocul fara sa le intalnesti...that takes balls ).

  All in all, my vote goes to Bloodborne si From Software care au scos un joc incredibil, demn de titlul "Souls" (si GotY), imprumutand cateva elemente din serie, dar avand larandul sau o personalitate unica.

 10. #10 SP
  Senior Member Mayhem's Avatar
  The Witcher 3, pentru mine a insemnat exact ce mi-am dorit de la o experienta de joc RPG.

 11. #11 SP
  Senior Member Florin85's Avatar
  The Witcher 3: Wild Hunt.

 12. #12 SP
  Junior Member gerulas's Avatar
  The Witcher 3: Wild Hunt.Fara dubiu!

 13. #13 SP
  Senior Member Rasko's Avatar
  Bloodborne ia votul meu datorita mecanicii de gameplay net superioare. Daca Witcher 3 n-ar fi avut combatul ala clunky as phock, situatia ar fi fost alta.

 14. #14 SP
  Senior Member raducucosmin's Avatar
  Bloodborne. Nu am vazut un joc AAA care este in acelasi timp simplu si complex. Dovada ca nu ai nevoie de 10 mii de misiuni secundare repetitive care nu inseamna nimic. Un joc simplu pentru ca premisa lui e simpla: explore, kill, collect, find shortcut to boss, kill boss, move on.

  Complex pentru ca... well... cel putin la primul playthrough (mai ales inainte de aparitia posibilitatii sa summon NPCs), nu ai absolut niciun ajutor. totul trebuie cauta, descoperit, interpretat, eliminat de unul singur. Pentru un "casual" cum sunt eu, nici un joc nu va putea repeta experienta pe care mi-a oferit-o bloodborne. Si in acelasi timp cu greu gasesti un joc care sa prezinte un story si on lore atat de captivante fara insa a-ti oferi nici un fel de intro explicativ. Un puzzle urias cu inpiratie lovecraftiana ale carui piese inca si acum dupa 10 luni nu au iesit toate la iveala.

  Witcher este evident un joc foarte bun, dar ca enviroment e ceea ce se astepta de la un joc din aceasta serie, in schimb Bloodborne (comparativ evident cu jocurile iesite in ultimii doi ani chiar) este unic, comparativ cu seria Souls, dar cu o personalitate inconfundabila si tulburatoare.

  E un joc pe care am vreut sa-l las dupa primele doua ore, pe care insa l-am platinat si SINGURUL joc pe care l-am terminat de 6 ori.

 15. #15 SP
  Junior Member vitelu2002's Avatar
  Fallout 4

  Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

 16. #16 SP
  Junior Member Derek24's Avatar
  Acum depinde de gusturile fiecaruia, pe mine Bloodborne m-a incantat cel mai mult, atmosfera,povestea si combat-ul de nota 10+

 17. #17 SP
  Junior Member danyrotm's Avatar
  The Witcher 3: Wild Hunt

 18. #18 SP
  Member swenkyk9's Avatar
  Bloodborne, as fi mers pe Witcher dar ma dispera controlul, mai ales atunci cand sunt aproape de un obiect si apare butonul pe care trebuie apăsat si nu merge din prima, trebuie încercat de mai multe ori.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 19. #19 SP
  Member solaru's Avatar
  Fallout 4 urmat de Witcher3, la ceva distanta, totusi. Bloodbourne in niciun caz - pur si simplu nu exista chimie intre noi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. CG Awards 2014 - Jocul Anului By OEE in forum Polls
  Replies: 3 Last Post: 01-01-2015, 03:23
 2. CG Awards 2013 - Jocul Anului By MonkY in forum Polls
  Replies: 23 Last Post: 04-02-2014, 04:26
 3. Replies: 27 Last Post: 28-12-2011, 10:17
 4. Replies: 5 Last Post: 24-12-2011, 22:39
 5. Replies: 8 Last Post: 25-01-2011, 20:09

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts