Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: CG Awards 2015 - Cel mai bun joc de Fighting

Voters
61. You may not vote on this poll
 • BlazBlue: Chronophantasma Extend

  4 6.56%
 • Mortal Kombat X

  53 86.89%
 • Guilty Gear Xrd

  4 6.56%
 • WWE 2K16

  0 0%
Results 1 to 5 of 5

Thread: CG Awards 2015 - Cel mai bun joc de Fighting

 1. #1 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar

  CG Awards 2015 - Cel mai bun joc de Fighting

  Anul 2015 a trecut si este momentul sa tragem si noi linie asupra celor mai bune jocuri ale anului. Din punctul meu de vedere a fost un an foarte divers cu o groaza de jocuri bune, lucru care nu a facut alegerea nominalizatilor prea usoara. Am incercat sa fac o lista cat mai completa a celor mai selecte jocuri de anul acesta, exista si posibilitatea sa fi uitat cate ceva sau sa apara ocazionalele greseli asa ca nu injurati si votati votati votati. Multumim pentru inca un an petrecut impreuna pe ConsoleGames.ro si spor la vot! Va rugam sa postati si opiniile voastre in legatura cu votul acordat!

  CG Awards 2015 - Cel mai bun joc de Fighting:
  • BlazBlue: Chronophantasma Extend
  • Mortal Kombat X
  • Guilty Gear Xrd
  • WWE 2K16
  Attached Images Attached Images console_games_awards_2015.jpg

 2. #2 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar
  Anul urmator a trebui sa arate mia bine acest poll, cam putine optiuni anul acesta.

 3. #3 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Pai din pacate lumea nu prea se baga la facut jocuri fighting pentru ca sunt 2-3 mari si late care au monopol pe piata, iar gamerii nu prea vor sa stea sa mai invete sa joace alt joc dupa ce s-au obisnuit cu celelalte mecanici. Eu de exemplu joc doar MK pentru ca am crescut cu seria asta si sunt fascinat de personaje si de poveste

 4. #4 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar
  My vote goes for Guilty Gear Xrd. Doar pentru ca m-am cam saturat de aceeasi reteta abordata de NetherRealm Studios. Predecesorul lui MK X a fost fresh, gory, revolutionar (pt un western fighting game) si entertaining. Dark MK X pe mine cel putin m-a dezamagit foarte tare: fatality si x-ray-uri tot mai ridicole (scuze..."violente"), personaje noi si neinteresante si mecanica care mi s-a parut "foarte flashy daca ai investit o gramada de timp in joc sau intr-un singur personaj". Ultima chestie am vazut-o mai ales cu colegii de apartament care s-au saturat foarte repede de el si au trecut la un alt fighting game (chestie ce era aproape imposibila acu 3 ani cu MK pe ps3).

  Guilty Gear in schimb a fost ceva fresh, fast paced plin de personaje interesante si eye candy. Sper sa avem cat mai multe titluri in viitorul apropiat (sau macar DLC-uri), pentru ca e cu mult superior celorlalte titluri de la Arc System Works (BlazBlue si Persona 4 Arena) si fighting game-urilor 2D in general. Am asteptat atatia ani un nou Guilty Gear si uite ca am primit ce mi-am dorit . Now add Dizzy to the roster!

 5. #5 SP
  Junior Member danyrotm's Avatar
  Mortal Kombat X

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 3 Last Post: 04-01-2016, 16:18
 2. Cel mai bun joc de fighting (2015) By MonkY in forum Polls
  Replies: 20 Last Post: 19-05-2015, 19:57
 3. Replies: 0 Last Post: 31-12-2014, 15:00
 4. Replies: 4 Last Post: 16-12-2013, 19:55
 5. Replies: 4 Last Post: 01-04-2012, 10:48

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts