Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Sniper Ghost Warrior 3

  1. #1 SP
    Teraflops Graft's Avatar

    Sniper Ghost Warrior 3

    CI Games, the studio behind Lords of the Fallen and Sniper Ghost Warrior, released today a new reveal trailer for Sniper Ghost Warrior 3. The trailer presents 3 different gameplay styles that are sniper, ghost and warrior. It is up to the gamers to decide how to achieve their mission objectives.

    As American Sniper you are dropped in northern Georgia, nearby Russian border. Explore large open world maps with dynamic weather and a day/night cycle that actually impacts your play and decisions. Sniper Ghost Warrior 3 tells the story of brotherhood, faith and betrayal in a land soaked in the blood of civil war.

    Sniper Ghost Warrior 3 will be released on PC, PlayStation 4, Xbox One on 27 January 2017.


    SNIPER GHOST WARRIOR 3 official reveal trailer – Sniper Ghost Warrior 3 official website | CI Games

    Attached Images Attached Images 1470171717-1.jpg 1470171717-2.jpg 1470171717-3.jpg 1470171717-4.jpg 1470171717-5.jpg 1470171717-6.jpg 1470171722-scope.jpg 1470195719-art-horizontal.jpg

  2. #2 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Le-am jucat pe celelalte cu mare plăcere. Îl aştept şi pe ăsta.

  3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vad ca aduce destul de mult cu Far Cry, devenind mult mai interesant


  4. #4 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    si gamplay cu o intreaga misiune

  5. #5 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar


    a aparut review

  6. #6 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Am jucat si detin in colectie o sumedenie de jocuri cu bug-uri, glitch-uri, mecanici disfunctionale, de nisa sau dezvoltate de studiouri mici. Pot sa-nghit toate astea la un loc, daca-mi place ideea.

    Pot sa astept cinci minute pentru loading-ul initial, pot trece cu vederea cateva animatii problematice, and so on and so forth. Exista un element, insa, care ma scoate din sarite, mai ales la un shooter cu pretentii realistice: sniper repair kit?! Serios?! Intr-un joc cu pretentii simulative se consuma amortizorul? Pffff...

  7. #7 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    poate fac un update si ii spun "Sniper Cleansing kit"

  8. #8 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Exista și varianta fara season pass ?

  9. #9 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    La-am luat si eu. De ieri am inceput sa-l joc si iata primele mele impresii:
    - gameplay.....asa si asa, spre bunicel
    - grafica, oscileaza intre impresionanta uneori si dezamagitoare alteori
    - muzica.....execrabila
    - genul de joc open world, cu locatii destul de interesante si care aduce destul de mult cu genul far cry
    - timpi mari de loading
    - probleme tehince (am incasat un freeze chiar in meniul de craftare munitie)
    - sistem de leveling si skilluri, destul de acceptabil
    - armele arata bine, pot fi upgradate si furnizeaza un feeling destul de placut
    - sistemul si mecanica sniper, se aseamana putin cu cel din sniper elite (slow cam) si este destul de bine implementat
    - hartile par destul de mari, cu forme de relief variate si destul de realiste; exista desigur sistemul fast travel care este util in anumite situatii
    - povestea?.....inca nu am idee cat de buna este, pentru ca sunt abia la inceputul jocului
    Cu toate ca e mult prea devreme, eu il consider deocamdata cam de nota 7

  10. #10 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Il joc si eu. Capitolul 1 e de tri lei. Grafica e asa si asa. AI-ul cateodata e varza. Stie ca sunt acolo si se ascunde si nu il pot scoate sa il execut decat daca ma duc si ii dau lama. Muzica mie imi place. Am luat un freeze pe cand faceam extraction la misiunea la care am jucat o ora si a trebuit sa o rejoc de la inceput. Povestea e in stilul de poti sa sari peste ea. Misiunile ti le da din safe house, poti alege sa le rejoci. Harta e intinsa dar nu prezinta niciun interes. Masina se conduce de parca mergi cu tancul. Emotie jocul nu transmite deloc. In misiuni macar nu respiri cand tragi cu trancanul. Ii dau si eu un 7 indulgent. In capitolul 2 devine putin mai interesant. O sa il termin si gata. Oricum nu se ridica la nivelul celorlalte doua, si desi a fost cam slab Sniper Elite 4, e parca mai bun ca si Ghost.

  11. #11 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Eu il joc, mai mult pentru ca imi place genul sniper. Din pacate, jocul acesta are mult prea multe probleme tehnice, care pun la grea incercare rabdarea jucatorilor.
    La fel cum spunea Dinu mai sus, si eu am patit-o de vreo cinci sau sase ori, sa incasez cate un freeze si sa trebuiasca sa repet misiunile de la inceput. Poate nu ar fi o problema atat de grava daca sistemul autosave - loading ar fi mai bine pus la punct. Insa jocul odata oprit si restartat accidental, pierde salvarile din play-ul curent si automat, la restartare te baga de la inceputul misiunii.
    Am mai avut parte si de niste glitchuri dubioase si care chiar daca initial sunt amuzante, ele nu sunt un plus pentru distractia din joc.
    De exemplu:
    - La un moment dat, am omorat niste lupi, iar unuia dintre ei, cand m-am apropiat de el, am vazut ca i se tot invartea capul la 360 de grade si cazuse cu coada pe un item pe care nu-l mai putea lua nicicum.
    - Nu o data cand m-am intins culcat sa iau pozitie de tragere, m-am scufundat in stanca pe care stateam, fiind de fapt in interiorul acesteia.
    - Intr-o alta situatie, m-am dus sa-mi iau masina sa fac oarece deplasari, si ce sa vezi, din masina mai erau vizibile doar rotile din dreapta si cateva elemente de suspensie. Am dat sa intru in ea si sa plec, asa cum era, si bineinteles ca am ramas blocat in aer fara sa mai pot iesi sau demara.
    - Harta e complet naucitoare uneori. Cand dau sa-mi verific locatia, fiind undeva in padure, pe harta apar ca de fapt sunt in apa. Sau alteori, imi apar iconite de item-uri, in locatii false, item-uri care sunt de fapt complet in alta parte.
    - Nu o data, omoram in modul stealth cate un inamic, si dupa aceea constatam ca cadavrul lui e cu totul in alta parte si nu in locul in care l-am lichidat.
    Si mai sunt inca, multe altele, insa nu-mi vin in minte acum.
    Prin urmare, jocul acesta are nevoie de un patch major care sa rezolve problemele majore pe care le are, altfel, e de necumparat, cel putin la pretul de nou. Nu-si merita banii.
    Daca din punct de vedere tehnic ar fi bun, in rest jocul e acceptabil ca poveste, misiuni, mecanica si grafica. Dar pentru ca este asa cum este in acest moment, ii reduc nota de la initial 7, la 4 cu indulgenta.

  12. #12 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Revin cu o atentionare pentru eventualii doritori sa cumpere si sa joace acest joc.
    De parca nu ar fi de ajuns sa ai parte de bug-uri, glitch-uri, freeze-uri in Sniper Ghost Warior 3 (varianta PS4), ieri am experimentat provocarea suprema. Mai aveam doua misiuni si terminam jocul, cand in timp ce jucam am incasat un ecran albastru cu error code. Bun mi-am zis, nimic nou. Repornesc jocul si o iau de la inceput de la ultima salvare. Surpriza totala insa. Dupa repornire, constat ca de fapt jocul nu mai poate fi pornit decat cu new game, adica de la inceput. Am verificat daca fisierele de salvare ale jocului mi s-au sters cumva din ps4, insa nu, erau acolo. Problema e ca jocul nu le mai recunostea si nu voia sa mai faca loadingul acestora. Am sters jocul, l-am reinstalat, l-am reupgradat si am incercat din nou. Nimic. New game si atat.
    Deci cand spuneam mai sus ca jocul are un sistem de salvari idiot, nu am gresit. Nu poti salva nimic manual acolo, ci totul se face automat si suprascris pe salvarea anterioara. Daca apare vreo eroare, cum mi s-a intamplat mie, salutare si noroc bun salvari.
    Atentie asadar si la acest aspect cand veti juca, daca veti juca Sniper Ghost warior 3 pe ps4, pentru ca daca stati prost cu nervii, s-ar putea sa se lase cu "victime colaterale".
    Mentionez ca eu il joc pe PS4 PRO, dar asta nu cred ca are vreo importanta.

  13. #13 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Salutare ymy, inteleg ca jocul a primit un update recent ce rezolva o serie de probleme, l-ai mai bagat in consola? As vrea sa-l iau astazi (l-am rezervat la pret redus). Multumesc!

  14. #14 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Salutare ymy, inteleg ca jocul a primit un update recent ce rezolva o serie de probleme, l-ai mai bagat in consola? As vrea sa-l iau astazi (l-am rezervat la pret redus). Multumesc!
    Salut, unde l-ai găsit la preț redus? La Altex, nu este nicio reducere.

  15. #15 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Salut, ti-am raspuns si pe privat, a fost aseara 180 lei la Altex/ MG. Am facut o rezervare si ar trebui sa-l ridic astazi, insa nu-s convins ca merita nici macar la pretul asta.

  16. #16 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Am facut o rezervare si ar trebui sa-l ridic astazi
    quadruple face palm....

  17. #17 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Pasemite, ai patru pălmi. Cu degete opozabile, that is. Las' ca intri tu in bataia pustii mele...

  18. #18 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Salut Alan! Scuze, ti-am vazut abia acum postarea pentru ca intru destul de rar aici pe forum. Ca sa raspund la intrebarea ta, da, l-am mai bagat in consola dupa update, insa pentru foarte putina vreme. Am facut-o pentru ca imi mai lipsea un trofeu pe care nu-l puteam obtine datorita unui bug. Poroblema aceea au rezolvat-o, bugul nu a mai fost, am facut trofeul si cu asta am cam incheiat cu jocul, putand spune ca l-am terminat 100%. Restul problemelor pe care le avea insa jocul, nu stiu daca au fost rezolvate in totalitate. De departe cele mai enervante erau freeze-urile dese, cu pierderea ulterioara a progresiei in joc, ba chiar si ale salvarilor.
    Deci, nu te pot ajuta prea mult Alan. Va trebui sa incerci pe riscul tau, daca ai luat deja jocul, insa eu sper ca au rezolvat macar problemele majore pe care le avea.

    ---------- Post added 22-06-2017 at 09:23 ----------

    Vreau sa mai completez cateva impresii despre joc, acum dupa ce l-am terminat in totalitate:
    Pentru cei care iubesc modul stealth sniper, jocul este ceea ce trebuie. Misiunile sunt destul de interesante, provocatoare si sunt usor de rezolvat daca sunt abordate metodic si cu rabdare. Ele pot fi executate si in forta, in modul warrior, nu neaparat stealth, insa evident sunt putin mai greu de finalizat in acel caz. De asemenea, si misiunile secundare sunt destul de variate si interesante, pentru a merita sa fie jucate. Atentie insa, unele dintre ele sunt destul de greu de identificat pe harta si pot fi ratate dupa o anumita progresie in joc.
    Feelingul jocului este placut si aduce satisfactii pe masura rabdarii de care da dovada jucatorul.
    Nu ezitati sa explorati harta, pentru a descoperi locuri, arme si item-uri importante pentru progresia mai facila in derularea povestii.
    Grafica, in modul HDR (PS 4 PRO) este buna, insa are si momente cand devine mediocra in anumite medii.
    Daca in ciuda tuturor problemelor tehnice, pe care eu le-am intampinat in acest joc, am avut totusi ambitia sa-l finalizez inaintea update-ului recent de reparare, inseamna ca jocul merita sa fie jucat, mai ales de cei care iubesc genul. Nu spun asta din postura unuia care stie ce e bun si ce nu e bun in lumea jocurilor video, ci din cea a unui jucator destul de selectiv si pretentios in acest domeniu.

  19. #19 SP
    Junior Member tphaseitx's Avatar
    Pentru cine mai e interesat, e 50 de lei acum la reducere pe PSN store Romania.

  20. #20 SP
    Junior Member tphaseitx's Avatar
    Se manifesta si la voi stutter-ul asta enervant? In functie de cat de fin sau rapid misc camera, e mai mult sau mai putin pronuntat.

    Dupa minutul 2 e mai vizibil si in clip.

    Sare imaginea, ca si cum ar fi afisata in hopuri, odata la fiecare secunda. Frame pacing issues?


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Sniper Ghost Warrior 2 By sam in forum Console Club
    Replies: 11 Last Post: 13-05-2013, 08:40
  2. Sniper: Ghost Warrior Videos By Nash in forum Videos
    Replies: 10 Last Post: 28-06-2011, 00:55
  3. Sniper: Ghost Warrior vine si pe PS3 By erik95 in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 06-11-2010, 14:31
  4. Sniper: Ghost Warrior By Dj Mo in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 46 Last Post: 04-10-2010, 14:57

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts