Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 43 of 43

Thread: Shadow of the Tomb Raider

 1. #41 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Hai ca l-am luat si eu la reducerile astea de sarbatori si am profitat de concediu ca sa-l joc.

  O sa incep direct cu finalul. Jocul e slab. Rau de tot. Vorbesc din punct de vedere personal, desigur, o parere a unui om care a dat bani pe un produs.

  Totul este slab la el.

  De la partea grafica, care ma duce cu gandul la Uncharted 1 si 2 (cu cateva texturi mai bune - imi vine in minte una singura, de pe jos, daca te uitai dintr-un anumit unghi doar - si tehnologia folosita pentru par), la animatii si trecerea dintre animatii (cred ca sunt mai bine de 5 ani de cand nu m-au mai deranjat atat de tare aceste lucruri la un joc ce se vrea a fi AAA), la personajele de ceara, lipsa expresii faciale sau lip sync - inafara de anumite cutscenes mai ok si cam tot altceva ce contine acest joc.

  Sunt multe aspecte de gameplay care m-au deranjat foarte tare si care erau foarte aproape de a ma face sa renunt la el, cum ar fi scena in care trebuie sa fugi din orasul inundat, in care m-am simtit ca in celebra scena cu masina din Alone in the Dark, trasa serios in jos de interactiunea limitata si prea liniara a lor, de animatiile penibile cu salturi pe distante incredibil de mari atunci cand trebuie, dar cand nu trebuie, nu poti sari nici macar 2m, sau diversele momente in care nu ma puteam catara unde nu voiau producatorii, desi era clar ca puteam ajunge si prin animatie se vedea clar ca ea ajunge fizic acolo, dar si momentele de combat in care odata vazut, sareau cu totii pe tine din toate partile, fara sa ai cea mai mica sansa sa scapi de el si sa continui stealth.

  Grafic este depasit de Uncharted 4, joc de mai bine de 2 ani, atat pe partea de vegetatie si iluminare, dar si pe partea de fizica si animatii bazate pe fizica. De fapt, asta cred ca este una din cele mai mari probleme a jocului. Faptul ca animatiile pentru care au avut mo-cap sunt relativ decente, dar restul, care ar trebui sa fie bazate pe fizica, sunt absolut execrabile.

  Pe partea de sunet este la fel de slab, reusit sa ma enerveze vocile personajelor care suna absolut identic, fie ca alergi, te impusti cu aia, te urci in copaci sau te furisezi, iar dialogurile dintre personaje sunt lipsite de orice chimie.
  Iar dialogurile cu oamenii din orase sunt penibile, citite fara pic de intonatie.

  Iar acele orase cu care se laudau ei inainte de lansare...sunt niste chestii moarte. Cu oameni care stau intr-un loc si fac doar acea animatie si interactiune limitata cu tot ce inseamna oras.

  Povestea e meh. Nu aduce nicio valoare jocului si in niciun caz nu te impinge sa-l termini sau sa explorezi in vreun fel sau altul harta.

  Partea care ma interesa cel mai mult si pentru care luasem jocul, tomb-urile, este...well...a fost mai buna in primele 2 jocuri.

  Foarte multe momente neintuitive sau nelogice, foarte multe momente scriptate intr-un sens rau, o senzatia constanta de claustrofobie pe care nu am experimentat-o in niciun alt joc de gen, cu camere care au fost inunandate cu apa pentru 'jdemii de ani, dar care odata golite, contin hartii intacte. Overall nimic satisfacator si nici macar rasplata nu e pe masura.

  Au vazut ca au prins momentele de genul celui in care te tarasti pe burta printre pereti stancosi din primul joc si aici au exagerat cu ele. La fel si cu trecerile printre pereti/usi foarte foarte inguste, in care au folosit aceiasi animatie deranjanta de toate 200 de ori in care faci asta pe parcursul jocului.

  Jocului asta ii lipseste sufletul, pasiunea. Se vede ca nu mai este facut de acelasi studio ca primele 2 si efectiv se simte ca e facut doar pentru bani.

  Cred ca mai sunt lucruri de spus despre el, dar nu-mi vin acum in cap.

  Overall un 6.5 cu indulgenta si asta pentru o mana de momente in care chiar mi-a placut.

 2. #42 SP
  Member ConuGeo's Avatar
  The Nightmare

 3. #43 SP
  Member lukecelmare's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 01-04-2013, 07:42
 2. Tomb Raider: Underworld Laras Shadow By istrategie in forum Console News
  Replies: 1 Last Post: 12-03-2009, 16:02

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts