Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 156

Thread: Marvel's Avengers

  1. #61 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Zice foarte bine ce zice in video asta
    E exact ce am zis si eu de la inceput. Jocul arata rau si nu ma refer la grafica, iar primul nivel pare facut initial pentru alt gen de joc si a fost transferat aici.
    Daca ar fi continuat cu ceva SP only, fara micro tranzactii, probabil ar fi iesit un joc mai mult deca decent, dar chiar si asa, fiind vorba de Square Enix si de faptul ca niciun joc nu a avut note mai mari de 7-8 (cel putin personal), atunci putem spune ca nu sunt studioul potrivit pentru un asemenea IP si efectiv nu inteleg cum au pus ei mana pe licenta Avengers, pentru ca nu au ce cauta in jocul asta.

    Overall, astept cu interes weekendul viitor pentru open beta, pentru a-mi face o parere presonala despre joc, dar 100% il voi lua la o super reducere, peste cateva luni/1 an, cand probabil vor adauga si extra content si vor elimina micro tranzactiile.

  2. #62 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Nu vreau să te supăr sau ceva de genu, dar tu ești anti jocuri și console?

  3. #63 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    chiar din contra, ma joc destul de mult si diversificat, dar jocurile care ies pe genul meu si nu sunt bine facute merita criticate.
    Iar toleranta mea cu privire la produse facute doar pentru bani, cum e cazul aici, este 0. Cred ca si Anthem a fost mai bun decat o sa fie asta

  4. #64 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Open beta weekendul asta pentru cei cu PS4.
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2020-08-15-09.28.02.jpeg

  5. #65 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am jucat acum prima misiune, aia de au tot aratat-o anii trecuti, pentru ca nu am timp de mai mult si...

    E aiurea rau tranzitia dintre cadre (nu ma refer la cinematics care cel putin pe base PS4 este super comprimat) si incarca texturile dupa fiecare tranzitie si se vede aiurea pt 1-2s.

    Ca si control...e destul de greoi.

    Initial jucam cu Thor si are o pauza dubios la fiecare lovitura, ceva de cateva ms gen stutter, care nu-mi place. Iar cand arunca ciocanul, nu este la fel de natural ca in God of War nici aruncarea si nici revenirea si am patit sa apas pe L2 imediat ca sa vina inapoi si sa nu vina sau cand vine mi se pare ciudat ca loveste inamici chiar daca nu sunt pe traiectorie.

    Urmeaza Iron Man unde nu au nimerit controlul bun pentru zburat (Anthem ii da clasa sincer la partea asta), iar combatul cu el este ciudat rau de tot. In primul rand, cand suntem in combat nu putem sa zburam, doar sa facem hoover, deci nu putem sa ne invartim in jurul lor in viteza si sa venim sa pocnim pe cineva si sa plecam, samd, iar armele noastre, laser si ce mai are, au damage foarte mic impotriva inamicilor obisnuiti, iar cand ii pocnesti, avem acelasi stutter ca si la Thor - mega enervant.

    Urmeaza Hulk (cu care cand jucam scade simtitor fps-ul), care se controleaza/manevreaza greoi, dar cred ca este asa intentionat, dar enervant si caruia ii lipseste un buton de alergat (sau poate ca exista dar nu l-am gasit eu), dar destul de misto overall partea cu el dpdv actiune si ce se intampla pe ecran.

    Dupa care il controlam putin pe Captain America, care are niste miscari mai fluide, dar la fel, acelasi stutter la pocnit inamici, iar aici se simte cel mai nasol AI-ul inamicilor care efectiv stau langa tine si astepta sa termine celalalt de atacat.

    Iar mai apoi jucam putin cu Black Widow, care incepe cu un quick time event destul de misto dpdv grafic, dar acele button prompts mi se pare ca tin putin cam mult pe ecran - urmeaza o secventa de bataie mega scriptata si cu prea multe momente in care nu o controlam ci doar ne uitam la un dans interesant, ceva ce se vrea a fi boss fight gen DS/BB, bazat pe normal si high attack + dodge dar mult mai light si mai limitat.

    Exact cum ziceam. Prima misiune este destul de misto realizata, cu actiune si schimbare intre personaje si daca ar fi tot jocul asta (ceea ce nu este cazul) ar fi destul de epic, sa fie doar SP si/sau co-op pe story.
    Cu siguranta jocul asa a fost gandit initial si dupa ce si-au dat seama ca nu pot face prea multi bani in timp, au schimbat formula si a ramas doar prima misiune, probabil pe care au si facut-o initial si cu care au fost in toate prezentarile interne, la investitori, samd.

    Sincer, imi e groaza sa vad cum va rula jocu asta pe base Xbox One/S. Pe base PS4 e dezastru si arata destul de nasol dpdv texturi ff mici si intinse, dar macar avem geometrie la greu

  6. #66 SP
    Manager paul's Avatar
    New PS4 box cover cu Spider-Man:
    Attached Images Attached Images 81dntji9xnl._ac_sl1500_.jpg

  7. #67 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incercam sa-mi dau seama unde este. Mi-a luat ceva timp sa vad sticker-u ala mic din dreapta jos Le-o fi luat mult sa refaca intreg coverul?

  8. #68 SP
    Manager paul's Avatar
    Cum merge beta pe Xbox One si pe Xbox One X:

  9. #69 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Marvel's Avengers

    Unboxing la Collector's Edition care aici se numeste Earth's Mightiest Edition. Nu e rea, dar nici wow.


  10. #70 SP
    Manager paul's Avatar
    Ce QTE inutil:

  11. #71 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sunt multe asa. E open beta pe toate platformele daca vrei sa incerci.

  12. #72 SP
    Manager paul's Avatar
    Bine, hai ca l-am luat.

    Acest QTE e primul event din joc. Se intampla exact ca in video. Se opreste de tot, inclusiv sunetul si n-ai cum sa dai fail. Nu ii inteleg scopul.

    Superheroes aproape invincibili si mindless hack & slash. Cutscene, clear area, objective, cutscene, clear area, objective si tot asa. Cel mai mult mi-a placut sa joc cu Hulk, distrugi tot ce-ti vine in cale (fuga e pe L3). Mi-a adus aminte de X-Men Origins: Wolverine, un joc asemanator si foarte bun. A fost distractiv si in rolul Kamalei.

    Eu vreau single-player immersive stories, cum e seria Arkham cu Batman. Fiecare erou merita un joc dedicat, dar o fi mai usor sa faci un above average multiplayer co-op game (cum pare a fi si Gotham Knights).

    Overall, mi-a placut. Daca esti fan Avengers, merita jucat. Va fi un succes comercial si Crystal Dynamics o sa invete si o sa creeze ceva mai bun. Talent au deja.

    Am rabdare sa il astept in Game Pass.

  13. #73 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Personal nu vad o medie a notelor mai mare de 7-7.5.
    Daca ar fi avut tot jocul intensitatea si actiunea primului nivel, atunci ar fi fost ceva bun, dar nu este cazul.

  14. #74 SP
    Manager paul's Avatar
    Launch trailer:

  15. #75 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    O mare bilă albă pentru faptul că story-ul se poate juca offline. Mă gândeam că e vreo mizerie de genul mandatory server based campaign. Acum descarc varianta beta.

  16. #76 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai mai e disponibila? Era doar 21-23 August acest open beta - poate au uitat sa-l scoata de pe store.
    Sa anunt aici daca-l mai poti porni - ar fi tare sa lase ca demo primele 2 misiuni care oricum erau SP

  17. #77 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Da, posibil sa nu porneasca. Revin cu info.

    ---------- Post added 25-08-2020 at 13:51 ----------

    Nu porneste. Zice ca nu se poate conecta la servere. Nu inteleg de ce inca exista versiunea beta in Store.

  18. #78 SP
    Manager paul's Avatar
    War Table special launch edition, 1 septembrie, ora 20:00:
    Quote Originally Posted by Square Enix
    Los Angeles, CA (August 25, 2020) - Today, SQUARE ENIX® announced that the next Marvel’s Avengers WAR TABLE digital stream will premiere on September 1 at 10:00am PDT. The presentation will include numerous world-exclusive reveals, such as an in-depth look at the first post-launch story season for the Avengers Initiative, and the unveiling of an additional post-launch playable hero. [...]

    On September 1, the third Marvel’s Avengers WAR TABLE will give all the information players need to get started on Day One of the game’s release. Special attention will be paid to the game’s progression system, hints and tips for taking on the game’s more than 50 different types of enemies, as well as additional details about Marvel’s Avengers’ high-level content.

    The WAR TABLE will also dive deeper into the Avengers Initiative, where players hone their heroes to their ultimate versions after they finish the game’s Reassemble story campaign, as well as the game’s first post-launch content season. Minds will be blown and wishes granted as some of the game’s extensive slate of additional heroes, villains, missions, regions, and gameplay modes are unveiled, all of which will be made available at no additional cost.

    In addition, fans can anticipate several exclusive new videos as well as insight about the design and creation of Marvel’s Avengers. Attentive viewers may also spot hidden details to whet their appetite for future content and announcements. [...]
    "THIRD MARVEL’S AVENGERS WAR TABLE PREMIERES SEPTEMBER 1" - Square Enix North America Press Hub

  19. #79 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay presentation:

  20. #80 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Jocul se lanseaza in 3-4 zile si ei inca participa la conferinta si incearca sa arate lumii cum se joaca - e clar cat interes exista pentru joc si ei sunt constienti de asta.

    Daca nici dupa 3 beta-uri, din care 1 open pentru toate platformele nu ai succesul dorit, e destul de nasol, mai ales cand e vorba de un IP care produce miliarde pe intreaga planeta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 18-03-2012, 11:00
  2. Replies: 0 Last Post: 05-03-2012, 08:32
  3. Replies: 0 Last Post: 04-03-2012, 12:45
  4. Replies: 0 Last Post: 16-01-2012, 18:10
  5. Replies: 0 Last Post: 24-11-2011, 17:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts