Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 284

Thread: Anthem

  1. #141 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am jucat vreo 4h din trial.

    Harta pare foarte mica, dubios de mica pentru genul asta de joc, iar pe partea de varietate sta destul de rau. E destul de boring si lipsita de viata, iar loading screen-urile ma omoara. In misiune ai de cel putin 2-3 ori, iar in open world, cam la fel. Depinde in ce zone ajungi.

    Grafic nu excceleaza pe Xbox One X. As fi preferat un 1080p cu Ultra settings (asemanator cu PC) sau 4K in starea asta. Sunt momente, mai ales cand apune soarele, in care zici ca-i joc de PS2. Geometrie, texturare, iluminare, umbre, absolut totul arata oribil in momentele alea.

    Si totusi chiar si asa, scade serios sub 30fps si asta se vede cu ochiul liber nu doar in combat.

    Inca nu au reparat bug-ul cu inamicii care dispar in timp ce tragi in el. Si la fel m-am lovit de cateva ori de inamici mai puternici, gen cei cu scut, in care am tras o gramada si le-am luat din viata, am plecat pt 2-3 secunde de langa ei ca sa mi se regenereze viata/scutul si cand m-am intors erau neatinsi si a trebuit sa o iau de la capat.

    Foarte putini inamici lasa loot (ammo sau health) si la cat de multe gloante trebuie sa bagi in fiecare inamic, dar si faptul ca nu poti cara mai mult de inca 1-2 incarcatoarea (cel putin la o arma cu 100 gloante pe incarcator, mai poti cara inca 60 extra, deci nici macar un incarcator), deja devine o problema serioasa. Macar un pistol extra cu infinite ammo ar fi trebuit oferit. M-am gasit de multe ori in situatia in care sa ma bag peste ei cu melee attack (care are nevoie de recharge ) sau efectiv sa fug si sa dau ture pe teren, sperand ca gasesc niste ammo.

    Overall jocul este foarte fun in combat/traversarea lumii si asta e motivul pentru care-l iau, iar din astea 4h, cred ca 2 le-am pierdut doar explorand si omorand diversi monstrii si m-am descurcat sa omor singur absolut orice inamic gasit pe harta, oricat de Gold era sau cat de mare era bara de viata. Iar asta cu Javelin de level 3-4. Nu stiu daca inamicii sunt scalabili in functie de nivelul jucatorului, dar eu sper/speram sa nu fie si sa existe zone in care sa poti intra de la inceput, dar unde sa mori instant daca nu ai nivel destul de mare.

    Astept sa apara si sa ma joc cu prietenii. Poate e mai fun asa, chiar si in open world, dar speram sincer sa repare din bug-uri, ceea ce nu au facut...logic.

  2. #142 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Cu ocazia jocului asta imi dau seama cat de mult conteaza G-Sync-ul ! Cu un GTX 1080 nu scot 100fps pt a atinge refresh rate-ul in 3440x1440 nici cu toate pe low ! il joc cu o combinatie de med-high si HBAO in 50fps! deci jocul arata super pt cine are hardware !

    http://www.origin.com/store/origin-a...AwMDAxNzA5Mjc5

    10h din partea mea !

  3. #143 SP
    Member tudort's Avatar
    Am jucat 12 ore. E foarte ok jocul dacă ai cu cine să-l împarți. Dacă faci public expeditions , majoritatea jucătorilor se grăbesc să facă toate sarcinile fără să se bucure de mediu și să urmeze povestea pas cu pas. Uneori chiar nu apuci să citești nimic sau alergi de nebun fără să mai bagi în seamă mediul înconjurător , ca să găsești anumite fragmente , iar de multe ori coechipierii se bat între ei care le iau mai repede. E zăpăceală , fapt pentru care uneori dacă rămâi în urmă ești și teleportat lângă ei. Dacă ai 2-3 prieteni alături de care să faci misiunile și să colaborezi frumos , merită. Pe sistem public e o nebunie. Eu l-am început pe PC cu acces premier de la Origin dar cred că-l voi lua fizic pentru playstation 4. Acolo am speranță că măcar un prieten să joace alături de mine. Pe computer framerate-ul variază între 30 și 75 , în fullhd cu detaliile ultra. Mai stabil e pe high. Ciudat este că am observat cele mai multe scăderi în fort tarsis. Dacă vrea cineva să intre într-o sesiune, origin acces este free 7 zile acum pentru oricine dorește să testeze jocul. Nickname-ul meu este TechDentist. Pe playstation vă aștept pe id-ul TimoMD. Spor la joacă și sper să fie cât mai multă lume bună în joc.

  4. #144 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ia sa văd dacă mai merge globul meu de cristal, 65/100 metacritic

  5. #145 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E posibil sa fie un 7. Oricum mie-mi place. Am terminat trial-ul si astept cu interes vineri ca sa continui jocul.

    Am facut destul de putin din poveste si m-am plimbat prin lume. Grafic, dupa cum am zis, nu am avut niciun moment wow. Dar partea de zburat + combat sunt chiar misto si ma tot fac sa revin la joc.

    + ca un mare minus, pe langa cele enumerate mai sus, este faptul ca in misiuni nu te poti plimba linistit in ritmul tau, pentru ca daca coechipierii s-au dus spre misiune si tu ai ramas sa culegi panselute, te teleporteaza in cateva secunde langa ei (teleportare = loading screen de cateva secunde).

    Oricum daca chiar isi pun mintea la treaba, in cateva luni o sa fie foarte bun. Dar day one cu siguranta va avea multe lipsuri.

  6. #146 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    https://www.vg247.com/2019/02/18/anthem-review/

    It feels like it’s been designed by a board room full of grey-skinned men in £2,000 suits

    It’s a loot shooter where all the loot is variations of the same boring shotguns and assault rifles

    what would a game from the creator of Mass Effect be without player choice? Anthem. It would be Anthem.

    You fly to a mission, shoot stuff, occasionally hold X on something interactive, head back to the hub, swap your mech’s crotch from chrome to rubber, then head back out and do it again

    The customisation is clearly designed to push you towards spending real money. Even then, there’s barely anything to tempt you.

    a team game where there’s barely any teamwork

    a hollow experience that’s been designed to appeal to the widest market possible while squeezing more money out of those who are hooked in by its doggy treat design

    Anthem’s biggest issues can’t be fixed with a patch.
    Ouch ... Si cand te gandesti ca au lucrat 7 ani la el. Si ce alte jocuri au mai facut inainte: https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...re_video_games .

  7. #147 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce-mi place mie cum unii oameni sumarizeaza ANUMITE jocuri prin comentarii de genu:

    You fly to a mission, shoot stuff, occasionally hold X on something interactive, head back to the hub, swap your mech’s crotch from chrome to rubber, then head back out and do it again
    Cand de fapt toate jocurile non sport related, se pot sumariza la fel

    Iei o misiune printr-un dialog/cinematic, te duci la misiune, omori pe cineva sau rezolvi ceva, te intorci la cine a dat misiunea pt un cinematic/dialog si in functie de joc, cu ce obtii de acolo, upgradezi/cumperi ceva. Mind blowing...

    Nu spun ca nu au dreptate si ca jocul n-o sa fie mega fail. Ideea e ca nu vezi astfel de comentarii pentru jocurile "vazute bine".

    Spre exemplu, la Spider-Man nu a comentat lumea despre repetivitatea misiunilor secundare sau despre turnurile de deblocat.
    Sau la Metro Exodus nu comenteaza lumea despre downgrade-ul grafic sau despre animatiile lungi/curatatul armelor, cum au facut-o la RDR.

    Si mai sunt exemple

  8. #148 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Poate pentru ca jocurile alea aveau destule parti bune care sa acopere negativele. Anthem nu pare sa aiba prea multe.
    Povestea trebuia sa fie cel putin buna, daca nu chiar grozava. Dar, din cate am citit din review-uri, nici macar acolo nu exceleaza.

  9. #149 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Răzvan, tu de unde ai luat jocul, de pe Argentina? Cât te-a costat?

  10. #150 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, Argentina. Destul de mult, avand in vedere faptul ca imediat dupa ce l-am luat, am facut abonament EA Access. 184 lei a fost jocul normal, dar era putin mai ieftin cu EA Access.

  11. #151 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    "Anthem Day One Patch Will Address a Plethora of Issues"
    https://www.reddit.com/r/AnthemTheGa...pdate_details/

  12. #152 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    https://opencritic.com/game/7084/anthem
    62% - based on 10 critic reviews

  13. #153 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    https://opencritic.com/game/7084/anthem
    62% - based on 10 critic reviews
    Daca lua 92% mai postai repede inainte de release date?

  14. #154 SP
    Member tudort's Avatar
    Sunt și review-uri pozitive , care coincid cu ideea pe care o promovează dezvoltatorii jocului :
    https://www.techadvisor.co.uk/review...nthem-3678873/

  15. #155 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar


    ---------- Post added 20-02-2019 at 14:02 ----------


  16. #156 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cam stufos dar merita să-l ascultați pe flăcăul ăsta

  17. #157 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    SkillUp face recenzii bune si lungi.

  18. #158 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    razvanrazy La 15:30 este un raspuns pentru argumentul tau de ieri in care ziceai ca toate jocurile sunt repetitive.

  19. #159 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu am spus ca toate jocurile sunt repetitive, ci ca toate jocurile se pot sumariza in felul acela.

    Referitor la repetivitate, e destul de normal. Si viata este repetivitate. Sa faci ceva unic mereu in joc = alt joc la fiecare cateva secunde, sau sa accepti repetivitatea daca e facuta cu cap, dar nu despre asta e vorba aici.

    Este un joc hate it or love it, dar sunt de parere ca jocul primeste extra hate doar pentru ca este facut de EA (Bioware, dar sub sigla EA) si pentru ca NU este un joc Mass Effect (eventual unu bun).

  20. #160 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Jocul primeste hate, pentru ca iar a fost lansat un joc care a promis multe si e o besina, urat mirosiatore. Arata frumos, si cam atat, daca voi sunteti multumiti cu asa de putin atunci, poate pentru voi e modelu acesta "live service". Asta o sa fie iar un joc care o sa aibe o viata scurta, si cand o sa fie lansat calumea cum ar fi trebuit sa fie, adica "reparat" prin zeci de patch-uri o sa fie deja prea tarziu, exemple sunt multe. Si fiecare joc de genul acesta are aceleasi probleme, si voi o tot cumparati sa faca si mai multe. Asa trebuie sa arate un joc care a fost 7 ani in development?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts