Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 284

Thread: Anthem

  1. #221 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Asa patesti cu orice preorder, nu neaparat cu Anthem. Eu zic ca e mai intelept sa astepti o saptamana dupa ce apare un joc si sa il cumperi doar daca e okay. In primul rand pentru tine, sa nu ai surprize neplacute, si in al doilea rand din gandire utilitarianista: daca majoritatea gamerilor ar proceda asa, developerii ar fi nevoiti sa scoata jocuri fara prea multe probleme tehnice.


    E gresita logica mea? Eu astept noul DMC de ani buni, am si preorder la emag cu ridicare din showroom pentru bonus content. DAR, nu am de gand sa il ridic maine cand apare. Ramane la ei in depozit inca o saptamana pana cand vad ca nu are probleme. Daca are probleme, il iau cand le rezolva sau cand se ieftineste. Jocul nu dispare de pe piata oricum.

  2. #222 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    ^Asa patesti cu orice preorder, nu neaparat cu Anthem. Eu zic ca e mai intelept sa astepti o saptamana dupa ce apare un joc si sa il cumperi doar daca e okay. In primul rand pentru tine, sa nu ai surprize neplacute, si in al doilea rand din gandire utilitarianista: daca majoritatea gamerilor ar proceda asa, developerii ar fi nevoiti sa scoata jocuri fara prea multe probleme tehnice.


    E gresita logica mea? Eu astept noul DMC de ani buni, am si preorder la emag cu ridicare din showroom pentru bonus content. DAR, nu am de gand sa il ridic maine cand apare. Ramane la ei in depozit inca o saptamana pana cand vad ca nu are probleme.
    Nu e gresita deloc, in 95% din cazuri iti impartasesc parerea.

    Anthem insa, isi ia multe flegme by default pentru ca scrie EA pe el si chiar nu merita atata hate, pentru ca are la baza ceva misto care chiar functioneaza, fun in PVE, un combat flawless si un level design cu o verticalitate pe care personal nu am mai intalnit-o il alte jocuri.

    Imi pun viata acum in slujba sortii ca daca Anthem avea alt publisher jocul ori lua minim 7.5 ori NU LUA momentan, au mai fost cazuri de jocuri la care s-au intarziat review-urile pur si simplu, scria ''review in progress'' pana le reparau cat de cat ca sa nu se supere ''tatucii''.

    Call me crazy, dar pentru mine Anthem este ca acel copil frumos si cu potential, care fara vina lui s-a nascut in familia nepotrivita si in tara nepotrivita iar apoi se mai si face misto de el ca are o boala congenitala la inima.

    Cand zic Anthem nu ma refer la acele costume negre care poarta 100% vina pentru esec, ma refer la echipa de oameni care initial au dezvoltat un design misto dar care nu au avut timp sa il termine, pentru ca nu a fost decizia lor cand sa il scoata.

  3. #223 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Cand va citesc parerile la jocurile astea neterminate asa va imaginez.(vezi poza) Chiar nu inteleg cum puteti sa acceptati conditiile astea la un joc lansat in halu acesta.

    L.E. nu ia hate pentru ca scrie EA acolo, Apex ia hate? Nu. Jocul a fost lansat neterminat, are foarte multe probleme, asa trebuie sa arate un joc la lansare la care au lucrat 6 ani? Hai sa fim seriosi, cum puteti fi asa de indiferenti?
    Attached Images Attached Images fine.0.jpg

  4. #224 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    @Poison la un joc un development cycle de 6 ani nu inseamna ca din ziua 0 jocul era gata si s-au apucat sa il testeze si sa repare buguri.
    Probabil ca stii deja asta intrucat am avut senzatia ca ai lucrat in domeniu candva. Poate ma insel.

    La cat de complex s-a vrut (si este) acest joc, iti garantez ca 4 ani de zile jocul n-a avut nici tranzitiile intre zone finalizate. M-as mira daca avea texturile gata.

    APEX nu ia hate pentru ca e moca. Batonul moca e bun si daca n-are susan si daca e tare ca ghipsul, ca e moca. E bonus...

    E ca faza aia (care ma amuza maxim) cand in corporatii de top unde lucreaza oameni cu salarii mari spre foarte mari, se bucura toti cand vine cosul de fructe pe etaj si se inghesuie ca gainile la muci de parca n-au mai vazut banane.
    Portocala moca e intotdeauna mai dulce.

  5. #225 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Da, numai ca nu e adevarat. La Apex faptul ca e moca e doar cireasa de pe tort. Mie personal nu imi place si raman la PUBG, dar nu pot sa nu ii recunosc meritele. E un battle-royale distinct de celelalte pe care cei mai multi il considera fun. Nu mai vorbesc ca spre deosebire de Anthem e un produs functional si de care nu trebuie sa iti fie frica ca iti va distruge Playstation-ul.

    Porniti in mod eronat de la ideea ca exista pretutindeni prejudecati fata de o companie. Eu nu zic ca nu exista youtuberi si publicatii de doi lei care sar orbeste pe orice bandwagon doar pentru nenorocitele alea de click-uri, dar nu sunt absolut toti asa. Ca tot a venit vorba de Apex si de BR, Blackout in Black Ops IV a fost foarte apreciat atunci cand a iesit si venea tot de la o companie pentru care exista un puternic dispret. Si ala era 60$. Hate-ul a venit ulterior, dupa ce au introdus microtranzactii si alte cele.

    E minunat ca va place Anthem, dar sa puneti receptia pe care a avut-o in carca prejudecatilor pe care le are lumea fata de EA nu prea are sens. Din contra, as zice ca uneori se bucura de prea multa ingaduinta. Si aici am vazut oameni cu precomenzi, oameni care lauda jocul...Si eu am jucat Fallout 76 pentru 20 de ore si mi s-a parut OK, dar se vad cu ochiul liber motivele pentru care "si-a luat hate" si e in mod obiectiv un produs infect.

    Nu spun de Anthem ca e un produs infect, dar sa il compari cu nu stiu ce copilas sclipitor nedreptatit de soarta mi se pare o exagerare.

  6. #226 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Nu am testat nimic, m-am bucurat de un concept misto si nou, ca tot suntem murdari toti la gura de 'nou nou nu aduce nimic nou'.

    Are probleme tehnice o carca, mai mult stau in meniu decat in joc, imi crapa, imi da disconnect de cate 3-4 ori/seara,
    se vede ca e cel mult in beta, insa am ales sa sprijin jocul asta strict din cauza faptului ca este EXTREM de fun si se simte extrem de misto totul de la combat la movement/verticalitate etc, atunci cand merge.

    Va merge... cei care ati ales sa fiti prudenti insa ii veti da o sansa la vara, va veti bucura de un joc frumos.
    Lasa... ca nu e primul joc reparat cu patch-uri, sa nu mai fim fecioare toti ca la Bloodborne puteai sa multiplici ember-urile alea si sa ai viata infinita si mai si mergea in 15-20 de FPS-uri pana la primele patchuri.

    Nu regret nici un leu dat, prefer momentele frumoase din Anthem (care sunt o tona) oricand unui corridor shooter cu o campanie de 5 ore cu personaje fade dar fara buguri.
    Este un joc care daca nu ar fi avut atatea si atatea probleme tehnice ar fi meritat minim 8-8.5 pentru lucrurile noi si frumoase pe care la aduce si care au trecut nevazute din cauza valului asta de hate propagat pe internet.

    Haluk rullz!!

    PS: As vrea sa fac subscribe la minut daca se poate la threadul de Division 2 ca sa vad cum o sa fie criticat pentru ca e la fel ca Division 1.
    Daca nu are buguri sigur sigur sigur nu aduce nimic nou deci... why bother... hotii jegosii huoooo vor sa-mi ia cu japca cei 250 de lei munciti cu greu in domeniul meu unde mereu aduc ceva nou, niciodata nu gresesc si absolut intotdeuna imi iese totul perfect, din prima

    Deci cum e pana la urma?

    Ce imi place vorba asta propagata in mediul online de toti Youtuberii de carton, "si-a luat hate". Este God like aceasta vorba, jur.

    In alta ordine de idei, mi se pare contraintuitiv sa stai sa postezi poliloghii (nu vb de tine Xander, ci in general) despre un joc in care sa il aperi constant in fata "fariseilor", tu spunand ca este un joc care iti place, te relaxeaza, iti provoca placere jucandu-l, etc. Daca ar fi intr-adevar asa, nu ai sta aici sa postezi la intervale regulate si la fiecare reply in care cineva posteaza ceva negativ la adresa jocului. Sincer, nu asa functioneaza lucrurile, cel putin in viziunea mea. Mi se pare de bun simt ca oamenii sa semnaleze problemele jocului, indiferent de cine este dezvoltat si publicat. CD daca fac o varza cu carnati din Cyberpunk, cu siguranta "isi vor lua hate", si pe buna dreptate. Ca vor fi si cei care ii vor apara cu orice pret, asta e partea a doua, dar cred ca o data cu varsta inaintata iti dai seama cum sa cerni din acest "zgomot de fundal".

    Ca face niste lucruri bune jocul, nu cred ca neaga nimeni. Orice reviewer de bun simt, care nu este un penibil total va recunoaste asta. Ideea de verticalitate, Javelin, setting. Dar pe acelasi principiu, este normal sa evidentieze multe dintre problemele pe care le are, printre care:

    - Da shutdown consolei (o mizerie abjecta, total inacceptabil). Doar pe baza acestui lucru, refund-ul ar trebuie sa fie acordat. Distribuitorul (Sony) a acceptat un joc pe store care pune in pericol integritatea unitatii tale de gaming. Sh!t is real. Ma mir ca pe la americani nu s-a inceput vreun proces pe treaba asta, mai ales ca ei sunt cu avocatia in sange. Ca nu l-au testat inainte sa il accepte pe store, de asta sunt convins, ca nu cred ca fac ei asta de fel, dar ideea de baza ramane.

    - A primit downgrade grafic vizibil (nu e singurul joc care a patit asta, dar intra la minusuri).

    - Continut foarte putin pentru un joc care se vrea looter shooter cu end game bogat (chiar si pentru un joc abia lansat)

    - Loading screens demne de un joc din generatiile trecute care apar cand vrei sa faci aproape orice.

    - Pe partea de story nu impresioneaza cu absolut nimic, mai ales ca Bioware cu gurita lor au spus ca este o parte importanta pentru ei si vor acorda mare atentie. Daca taceau, era mai bine. De la Destiny stii sa nu te astepti la ceva mind blowing pentru ca povestea pare scrisa de un corigent la materia story telling. Dar aici? Care este scuza lor?

    - Design facut cu doua maini stangi cand vine vorba de meniu, stats-urile armelor, explicarea lor, etc

    Si astea sunt doar cateva din ele, fara sa vorbim de alte bug-uri. Este un produs nefinisat (huge understatement), care cica este in development de 6-7 ani. Pai daca asa arata un produs dupa 6 ani de munca, nu as vrea sa vad ceva dupa doar 3 ani scos din cuptorul astora. Nu prea e un punct solid sa spui oamenilor ca este fun ATUNCI CAND MERGE. Ca il vor face mai bun cu timpul, tot ce este posibil, daca se tin de el. Pe de alta parte, ar putea sa fie un esec total si din punctul asta de vedere, doar timpul ne va spune. Degeaba il rezolvi tu dupa 6 luni sau 1-2 ani, daca oamenii inca au gustul amar de la teapa full price luata. Cam cum simt cei care au luat No Man's Sky. Da, acum este un joc total diferit fata de cel lansat atunci, doar ca increderea a fost pierduta si majoritatea jucatorilor si-au intors privirea in alta parte si au trecut jocul pe caiet la "pierderi".

  7. #227 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    In alta ordine de idei, mi se pare contraintuitiv sa stai sa postezi poliloghii (nu vb de tine Xander, ci in general) despre un joc in care sa il aperi constant in fata "fariseilor", tu spunand ca este un joc care iti place, te relaxeaza, iti provoca placere jucandu-l, etc. Daca ar fi intr-adevar asa, nu ai sta aici sa postezi la intervale regulate si la fiecare reply in care cineva posteaza ceva negativ la adresa jocului.
    So true. Cand a aparut God of War nu doar ca nu am intrat pe niciun forum pana sa il termin, dar nici nu am iesit din casa. De acum asta o sa imi fie masura personala pentru calitatea unui joc: daca am chef sa il las ca sa intru pe net inseamna ca nu e destul de bun.

  8. #228 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu voiam sa ma bag in discutie, dar daca asta e unitatea voastra de masura pentru calitatea unui joc, inseamna ca ori nu aveti familie/copii/job, ori aveti si reusiti sa aveti situatia aia ideala la care se face referire mereu

    + de asta, oricat de bun ar fi Anthem, tot ai timp de reply-uri la cat de multe loading screens exista

  9. #229 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Secretul se numeste weekend.

  10. #230 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Shutdown da la elicopterele alea ale voastre de la Mony ca au folosit aracet ieftin in loc de pasta termoconductoare si cand randeaza jocul in 1667p se sperie si se inchide .
    Mie doar imi iese in meniu sau mai bine zis iesea. Azi am jucat flawless doua ore, sa fi facut astia un update din ala silent?

    Glumesc cu aracetul... oarecum
    Ok eu stau si scriu care este parerea mea pe care o mentin, dar voi daca sunteti asa de siguri pe voi si pe faptul ca ati luat decizia buna sa dati skip unui joc de ce incercati sa imi combateti parerea prin wall of text?

  11. #231 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Chiar nu e un lucru rau sa te multumesti cu putin. Am impresia ca traiesti mai fericit ca om in acest fel.

    Pana la urma ce conteaza ca jocul se inchide cand iti e lumea mai draga, important sa nu iti inchida consola. Poate este vreun feature ce ajuta jucatorii sa nu petreaca prea mult timp in fata ecranelor si ii mai indruma si catre alte activitati.

    Mie mi-a placut Andromeda, cu toate bug-urile lui, dar asta se prezinta foarte slab. Cred ca toti am fost uimiti de prima prezentare a jocului, iar acum suntem destul de dezamagiti. E normal sa ne varsam frustrarile.
    Singurul lucru care ma bucura din tot hate-ul pe care si-l ia EA este faptul ca exista o mica sansa sa isi mai corecteze din greseli, la fel cum sper sa se intample cu Bethesda. Cel mai important lucru in situatia asta este sa votam cu portofelul.

  12. #232 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Shutdown da la elicopterele alea ale voastre de la Mony ca au folosit aracet ieftin in loc de pasta termoconductoare si cand randeaza jocul in 1667p se sperie si se inchide .
    Mie doar imi iese in meniu sau mai bine zis iesea. Azi am jucat flawless doua ore, sa fi facut astia un update din ala silent?

    Glumesc cu aracetul... oarecum
    Ok eu stau si scriu care este parerea mea pe care o mentin, dar voi daca sunteti asa de siguri pe voi si pe faptul ca ati luat decizia buna sa dati skip unui joc de ce incercati sa imi combateti parerea prin wall of text?
    Man, ai un "talent" fantastic de a transforma pana si discutia despre problema tehnica a unui joc intr-o discutie Microsoft vs Sony. Ce s-a intamplat cu atitudinea ta impaciuitoare, tu parca te dadeai omul care nu vrea sa moara si capra vecinului, cum sunt ingratii aia de peste gard. Gata, asta a fost? Zi proasta la birou si revenim la subiectul preferat, "Microsoft, ziua infinit fara Store pe Romania si continuam lupta impotriva Sony, cancerul gaming-ului care nu suporta true 4K" ?

    Doar pentru ca tie "doar" iti iese in meniu, nu inseamna ca altii sunt asa norocosi ca tine. Ne dam super impartiali toti, pana cand suntem implicati direct. Nu ai vrea ca toti sa isi ceara scuze acum ca au postat lucruri nasoale (si adevarate) despre joc deoarece pentru tine s-a rezolvat problema? Niste neobrazati platiti de Sony (cel mai probabil) si care nu au 2 neuroni in cap (deci nicio sinapsa) incat sa recunoasca aceasta bijuterie de joc.

    E bine ca iti mentii parerea, te asigur ca nimeni nu scrie aici sa iti schimbe TIE parerea. Daca ai aceasta impresie, cred ca intelegi gresit ideea de forum. Cum tu ai acest drept, la fel il au si toti ceilalti oameni prezenti aici. Verifica numarul de posturi pe aici pe thread ca sa vezi cine se agita mai tare, ca stii vorba aia: oamenii mint, numerele nu.

    Nu imi permit sa iti dau vreun sfat, iti spun doar ce am observat din comportamentul tau de pe forum: Frustrarile varsate pe aici, asa, cu taraita, pe fiecare topic, nu te ajuta la absolut nimic. Cred ca si un user care se inregistreaza azi stie care este spilul tau. Imi pari baiat pe care il duce capul, deci iti faci un mare deserviciu cand apari pe orice topic si tastezi, sub o forma sau alta, cam aceleasi idei si nazuinte apasatoare.

  13. #233 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din ce stiu, pe Xbox nu inchide consola, doar jocul. Deci pe Playstation e ceva putin mai grav. Si, la fel, pe PC.

  14. #234 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Cu toate ca imi place jocul, de 3 zile imi este imposibil sa ma mai ating de el. Stronghold-urile au disparut de pe harta si nu le mai pot accesa sunt bug-uite, iar ca sa joc la freeplay pierd mai mult timp cu loading-utile , decat cu misiunea si loot-ul in sine . Ca sa ies din el bineinteles ca doar cu alt+f4 se poate face sau end task. Am intrat la EA support sa ma plang si degeaba . Stiu de probleme si le vor repara in viitor . Se chinuia pacaliciul ala sa imi explice cum pot accesa misiunile din nou cu ajutorul unui prieten bla bla sa ma invite , dar deja ma plictisise . La urmatorul patch mai intru in el.

  15. #235 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Off ce ma mai certi, am si scris ca am glumit .

    Pana la urma cred ca stia au facut un update silent ca pe Xbox de 2 zile nu mai crapa deloc. Astept cu incredere si ziua de 12 Martie sa mai repare din el.

  16. #236 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    APEX nu ia hate pentru ca e moca. Batonul moca e bun si daca n-are susan si daca e tare ca ghipsul, ca e moca. E bonus...
    Apex nu ia hate pentru ca este un joc facut CU CAPUL si nu CU PICIOARELE, calitate maxima across the board. Si culmea, are disconnect-uri si crash-uri constant (desi erau de la drivere si s-au rezolvat ieri) dar cumva treci peste pentru ca este un diamant de joc.

  17. #237 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Sa inteleg ca jocul asta s-a nascut mort? Nu este hate ce postez, ci confirmarea faptului ca la mai putin de o luna de la lansarea sa, jocul se vinde din ce in ce mai ieftin.

  18. #238 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Eu ti-as recomanda sa nu iti pierzi momentan timpul cu el, o sa treaca cateva luni bune pana o sa faca reparatii la el. Jocul e intr-o stare mai proasta ca fallout 76 si asta spune ceva.

  19. #239 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu mai e in aceesi stare dpdv tehnic dupa update-ul din 12 martie dar nu insist ca facem iar flame si nu are rost.

    Mie de 1 saptamana nu mi-a mai crapat deloc si n-au mai fost deconectat din sesiune niciodata (xbox one x). Restul tine de liberul arbitru la fiecare.

  20. #240 SP
    Junior Member fylipdan's Avatar
    Partea buna este ca datorita Anthem m-am apucat sa joc Warframe, si culmea e ca imi place.
    Lasand gluma la o parte, daca Bioware dispare eu nu mai cumpar nimic atins de EA. Sper Anthem sa fie macar un succes comercial si apoi Bioware sa primeasca finantare si mana libera pentru a face ce stiu mai bine: Storytelling singleplayer Sci-Fi RPGs.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts