Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 61

Thread: Call of Duty: Black Ops 4

  1. #21 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Battle Royale!!!!! Fast Paced Action! Babyyyyyyy! Let's go! (de data asta il iau pe PC).

  2. #22 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Cu sau fara campanie o sa vanda destul de bine...majoritatra jucatorilor de cod nu se ating de campanie, poate doar daca au probleme cu netul.

  3. #23 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    De ce sa investeasca zeci de milioane intr-o campanie de 5 ore pe care nu prea o mai juca lumea? Player retention is the future, in MP e comunitatea mare si playerii dispusi sa dea cu bani in mod constant.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

  4. #24 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar

  5. #25 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Daca trailerul la Battlefield V va fi impresionant, prezic un numar masiv de dislike-uri pentru trailerul la Black Ops 4

  6. #26 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar

  7. #27 SP
    Banned Alex Khan's Avatar

  8. #28 SP
    Member danielconst90's Avatar
    In mai, am asistat la introducerea unui nou mod in asteptatul COD Black Ops IV, si anume , modul Blackout, battle royale. Doua luni au trecut si iata ca ne este prezentat un clip gameplay cu modul in noul trailer. Chiar daca partea cu B.R are doar 13 secunde, poate ne este suficient sa ne facem o parere. Dat si fiind un mare hype al momentului, nu a surprins pe nimeni ca jocul va avea acest mod, insa nu a fost dezvalui complet, pana acum.
    Da , este destul de scurt ,13 secunde dar poate suficient sa vedem la ce sa ne asteptam, suficient cat sa prindem gustul noului mod Blackout , sa vedem actiune in echipa , destul de tensionata as zice, cat si vehicule de toate tipurile ( teren, zbor, nautice). Atentie sporita insa ca nu apar decat pentru o secunda pe clip.
    Sa nu uitam ca peste scurt timp Activision are beta pentru noi, in 2 parti cum am anuntat acum ceva timp, mai intai exclusiv PS4 pe 3-6 August, si a doua restul platformelor 10-13 August.
    Atentie din nou la restul platformelor , avem iar si PS4.
    Cei care doresc sa vada doar modul Blackout, acesta incepe la minutul 1:25.




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #29 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Tu de pe ce site dai cu Google Translate? Ca nu vorbeste nimeni asa in viata reala.

  10. #30 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Grafica jocului arata teribila pentru anul 2018, si mai ales pentru un joc dezvoltat de o companie mare ca Activision cu buget.
    Da-o incolo de treaba, ca astia de la Activision stau cu curul pe sute de milioane de dolari si nu sunt in stare sa scoata un motor grafic nou!
    Din 2005 astia tot folosesc IW engine de zgarciti ce sunt.


    Pai inchipuiti-va ce capodopera vizuala era daca jocul asta era facut pe motor grafic Frostbite sau pe CryEngine.
    Poate ca si pe Dunia ar fi aratat mai bine.

  11. #31 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Arata exact ca Bo3.

  12. #32 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Sa nu mai dea lumea preorder si sa nu mai cumpere lumea Call Of Duty vreo 2 ani de zile si o sa vedem ce repede se apuca de schimbari din toate punctele de vedere.

  13. #33 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Sa nu mai dea lumea preorder si sa nu mai cumpere lumea Call Of Duty vreo 2 ani de zile si o sa vedem ce repede se apuca de schimbari din toate punctele de vedere.
    Nu o sa se intample asta prea curand.

    Nu ne vine sa credem, dar sunt multi americani (mai ales puberi) carora le-au placut JEGUL ala de Black Ops 3.
    Pentru majoritatea americanilor, ziua lansarii unui Call of Duty a devenit o sarbatoare de toamna echivalenta cu Ziua Veteranilor sau Ziua Recunostintei.

  14. #34 SP
    Member danielconst90's Avatar
    Avem si o prezentare a claselor din noul joc Black Ops IV .
    Specialist Prophet: Aceasta clasa este reprezentata de echipament si armament de ultima generatie in lupta, beneficiind de tehnologie de distragere a tacticii oponentului si impiedicandu-l sa se apropie de pozitia ta. Ca si Abilitate Speciala - Tempest- o arma ce elibereaza munitie incarcata cu electricitate ce provoaca imobilizarea instanta a tintei si a celor din jurul ei. Alaturi avem Echipament Special: Seeker Shock Mines - un echipament ce ‘’vaneaza’’ sa zic asa, tinta, si folosindu-se din nou de electricitate provoaca paralizie temporala.
    Specialist Torque: Aici ne axam mult pe defensiva, caraterul avand multe proprietati de constructie, astfel devine cea mai buna alegere cand doresti sa iti creezi/intaresti apararea, si sa iti protejezi colegii. Abilitate Speciala- Barricade, esti capabil de a lansa aparare atunci cand este nevoie si suport in protejarea/cucerirea obiectivului. Ai parte si de un camp magnetic ce raneste si incetineste inamicii. Echipament Special - Razor Wire. In esenta o mina sub forma unui fir ce, la fel incetineste si raneste inamicii.
    Specialist Recon: Un membru de neinlocuit , aceasta clasa ajuta foarte mult echipa oferind informatii vitale legate de inamic, mai ales de miscare. Are ca si Abilitate Speciala _ Vision Pulse ce, pe scurt explicata, actioneaza exact ca un sonar. Arata miscarile inamicilor pentru o scurta perioada de timp. La capitolul echipament avem Sensor Dart,un echipament ce arata locatia inamicilor pe harta constant in preajma lui. Vizibil bineinteles, catre toti din echipa.
    Specialist Battery : Aceasta clasa este asociata mai mult cu orice poate exploda. Cu munitie exploziva de calibru mare, poate elibera in cateva secunde orice obstacol ce ii sta in cale. Cu o specialitate numita War Machine, putem intui doar ca e vorba sa “scoatem armele mari”. Un lansator de grenade ce explodeaza la impact cu inamicul sau dupa o scurta perioada de timp., dupa ce vor ricosa peste tot. Echipament : Cluster Grenade. Aici nu cred ca mai este cazut de explicatie, stim cu totii ce “amuzanta” poate fi o asa grenada.
    Specialist Ajax : Aceasta clasa este totul de rezistenta si forta bruta. Nimic nu ii sta in cale atunci cand se doreste curatarea terenului rapid. Ca Abilitate avem un scut balistic ce are atasat un SMG. Pentru ca…de ce nu.. iar ca Echipament o grenada ce orbeste, cu efect de stun. Timerul poate insa fi modificat pentru a exploda de mai multe ori.
    Specialist Firebreak : Cum poate sugereaza si numele, valorificam puterea focului in aceasta clasa. E o clasa ce poate stabili un perimetru de aparare si totodata daca se doreste capabila de a actiona pe suprafete mai mai in scurt timp. Purifier - ca si Abilitate, mai exact un aruncator de flacari absolut letal pe raza scurta. Si Reactor Core, un camp ce raneste inamicii si le reduce nivelul maxim al vietii pentru o perioada de timp.
    Specialist Crash : Acest caracter asigura echipei acel plus de putere ,energie si resurse, in lupta , ce te vor ajuta sa domini inamicii. Tak-5 ca Abilitate: Te vindeca, mareste nivelul vietii maxime, si elimina orice urma de rani. Si nu doar tie si altor 4 aliati targhetati. De retinut ca abilitatea functioneaza si prin ziduri. Il ajuta si Assault Pack, aduce un plus de munitie tuturor din echipa.
    Specialist Nomad - Poate fi identificat cu clasicul soldat ce a fost antrenat sa isi doboare adversarul cu orice mijloc, ajustat de instinctele lui de supravietuire. Are ca Abilitate - Attack Dog, si da este un caine ce poate patrula alaturi de tine sau trimis la o anummita locatie. Mesh Mine ca echipament, care este in esenta o mina stil tripwire.
    Specialist Seraph - Avem poate un personaj din filmul “soldat universal” cine l-a prins, adica un soldat nemilos, foarte disciplinat, ce controleaza cu usurinta harta, victoria va fi a lui. Abilitate - Annihilator : Un revolver de mare calibru cu gloante pierce, ce este absolut devastator. Si Tac Deploy, un punct de re-deploy al echipei.
    Specialist Ruin : Fiecare echipa are pe cineva ce da prima lovitura , cineva cu o forta coplesitoare ce da totul din prima lovitura. Varful sulitei, cel dintai….Il ajuta si Abilitatea Grave Slam, o scurta si agresiva saritura ce se termina cu o mica unda de soc. Mica dar letala. Si Grapple gun pentru ca ....Batman


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    ---------- Post added 03-08-2018 at 08:56 ----------

    Gamespot ofera 500 de coduri pentru beta COD Black Ops IV. Cine doreste sa se incrie in josul paginii aici:
    https://www.gamespot.com/articles/ca.../1100-6460915/
    Este valabil pentru ambele runde de beta. Castigatorii sunt anuntati pe mail.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #35 SP
    Member bdevil's Avatar
    Exista vreo varianta mai not spamming pentru a face rost de cod beta?

  16. #36 SP
    Member danielconst90's Avatar
    Pe US, Call of Duty Black Ops IIII a inceput a doua serie de beta mai devreme. Acum fiind live. Pe celelalte zone trebuie verificat.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #37 SP
    Member danielconst90's Avatar
    Beta peste beta, B.O. IIII nu inceteaza sa livreze continut. Cand ceva e bun , nu ai cum sa nu profiti. Chiar daca deja a livrat destul de mult continut multiplayer clasic,si in ultimul beta chiar si modul Heist, Treyarch a tinut modul Battle Royale destul de secret, aratand pana acum doar 13 secunde. Situatia se schimba cu noua runda de beta ce este programata pentru 10 septembrie pentru PS4 , ulterior vin si celelalte platforme.
Solo, duos, quad team sau free-for-all, asa ca cei ce asteptati beta notati data de 10 septembrie.



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #38 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Let's gooooooo!




  19. #39 SP
    Banned white man's Avatar
    Din ce observ, se pare ca soldatii nu au brate sau picioare bionice ca-n Black Ops 3.

  20. #40 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Joaca cineva Zombies? (Ps4)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. Call of Duty: Black Ops III By tbe in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 14 Last Post: 05-08-2017, 08:58
  2. Call of Duty: Black Ops 2 By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 1 Last Post: 20-10-2014, 00:26
  3. Call of Duty: Black Ops By Nash in forum Console Club
    Replies: 1721 Last Post: 11-08-2012, 14:15
  4. Replies: 0 Last Post: 02-05-2012, 12:07
  5. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 17:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts