Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Comunitatea LEVEL - Concurs

 1. #1 SP
  Member marv's Avatar

  Comunitatea LEVEL - Concurs

  Mentionez inca de la inceput ca forumul si site-ul sunt proiecte ale comunitatii facute din pasiune, nu avem ads sau altfel de contracte. Sper ca nu supara pe nimeni anuntul, au mai ramas foarte putine forumuri romanesti despre jocuri si consider ca ar trebui sa ne sprijinim reciproc. De la gameri, pentru gameri!  Gameri de pretutindeni, cu ocazia lansării site-ului www.candaparerevista.ro (și fix la timp pentru Moș Niculae!) avem pentru voi un concurs care sperăm să vă placă.

  Cine suntem noi?
  Cei din comunitatea LEVEL deja ne știți, pentru toți ceilalți, suntem o mână de entuziaști care administrează forumul https://forum.candaparerevista.ro/, urmașul spiritual al forumului revistei LEVEL. De curând am lansat și un site www.candaparerevista.ro unde puteți găsi review-uri scrise de utilizatori de pe forum și retrospective săptămânale din industria jocurilor.

  Cum participați la concurs?
  Răspundeți în acest topic: https://forum.candaparerevista.ro/vi...hp?f=87&t=1980 la întrebarea "Care e jocul tău preferat din 2018 și de ce?".

  Ce aveți voi de câștigat?
  Unui norocos i se va oferi prin tragere la sorți unul dintre jocurile de mai jos în format fizic, în funcție de sistemul preferat:

  PS4:
  Red Dead Redemption 2
  Assassin's Creed Odyssey
  Marvel's Spider-Man

  Xbox One:
  Red Dead Redemption 2
  Assassin's Creed Odyssey
  Forza Horizon 4

  Nintendo Switch:
  Ys VIII Lacrimosa of Dana
  Starlink Battle for Atlas Starter Pack
  Xenoblade Chronicles 2

  PC:
  Assassin's Creed Odyssey
  Shadow of the Tomb Raider
  Call of Duty Black Ops 4


  Ce avem noi de câștigat?
  Vrem să ne răsplătim comunitatea, dar și să întâlnim oameni pasionați de jocuri cu care să împărtășim impresii și păreri despre jocuri (și nu numai!) pe forumul nostru.

  Cât durează concursul?
  Înscrierile pentru concurs se încheie pe data de 4 Decembrie, iar pe 6 Decembrie vom anunța câștigătorul.

 2. #2 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Baftă!

 3. #3 SP
  Member PumaS's Avatar
  Bafta dar am si eu o intrebare, exista o asociere intre voi si NIVELUL 2?

 4. #4 SP
  Member marv's Avatar
  a existat la inceput, dar s-a produs o "schisma" acum mult timp datorita unor neintelegeri si comunitatea s-a indepartat de proiectul respectiv. In schimb unii redactori mai vechi ai revistei LEVEL mai pot fi zariti din cand in cand pe forum.

 5. #5 SP
  Member PumaS's Avatar
  De inceput o sa incepem cu inceputul cum spunea un "mare" compozitor Roman.

  Fiind un copil la vremea aceea care a fost marcat pozitiv de revista LEVEL mergeam cand aparea si o achizitionam de la orice chiosc o prindeam, citeam, radeam, ma bucuram de fiecare fila apoi timpul a trecut si cumva aflu ca o sa mai apara o asemenea revista intitulata NIVELUL2, dau din coate ma intereseze aflu ca exista si un site intru pe citesc deveneam din ce in ce mai entuziasmat, observ si o rubrica unde scria mare ABONAMENT 12 EDITII NIVELUL 2, asta inseamna 12 reviste dupa mintea mea de copil batran, bag in cos abonamentul scot cardul achit suma de 240 RON imi frecam mainile de fericire abea asteptam sa vina ziua lansarii, stau linistit observ ceva intarzieri zic eh o fi normal vine revista numarul 2 stau ce stau astept cu entuziasm numarul 3 al revistei NIVELUL 2, si astept si astept si astept trimit un e-mail catre reclamatii@nivelul2.ro primesc un mail minunat ( vezi poza 2 ) ma conformez si din nou astept astept astept si conform calendarului pe care il privesc ne aflam in 20.11.2018 si ce credeti eu tot revista nr 2 si atat o am in colectie dupa ce eu am platit suma de 240 RON ( cred ca este cel mai scump exemplar scos vre-odata ). Nu sunt genul de om sa insist sa ma duc la ANPC/OPC si alte institutii formate din 3 maxim 4 litere fiindca din cate se vede si aici reputatia mea este de "Pumas si just really nice" nu pot strica aceasta reputatia cladita din 2008 pana acum pe acest minunat forum pe care il ador si iubesc. Doar ca vreau si altii sa afle cu cine au de aface, am citit inclusiv AICI : https://forum.candaparerevista.ro/vi...hp?f=75&t=1153 exista o persoana care spune urmatorul lucru altui membru de pe forum" Oamenii centreaza si tot ei dau cu capul. Atat timp cat aceeasi oameni scriu revista, o livreaza, dau cu limba pe plicuri, dau cu mopul samd., hai sa fim mai intelegatori. Sigur vreun vecin de-al tau nu citeste o revista gratis? Fii mai zen, nu cred ca si-a propus nimeni sa se imbogateasca dandu-i teapa " . Deci nu se considera teapa plata a 240 RON pentru 1 numar dar se considera teapa cand cumperi un lucru de pe olx sa spunem defect . Eu unul consider ca am luat O MARE TEAPA, sau macar incercati sa puneti altfel problema suntem un ONG si avem nevoie de suport din partea voastra cine vrea doneaza, dar nu sa spuneti ca oferiti 12 NUMERE si defapt acele 12 NUMERE urmeaza sa le primeasca a 3 a generatie dupa cel care face abonamentul ..... Iar dupa 2 ani sa aparem pe forumuri cu premii suprirza dar cu singuranta nu din banii mei sau a altor 10-20 ca mine doar ca sunteti voi baieti si oferiti CADOURI ca deh suntem in perioada aproximativa de SARBATORI DE CRACIUN. Eu unul nu am nevoie de explicatii nu am nevoie de numerele ratate am nevoie de putin obraz suptire din partea voastra si eventual suma mea de bani 220 RON daca nu ma insel sa fie donata catre contul indicat de MONKY si sa ajutam IMPREUNA ACEST FORUM MINUNAT

  Conform spuselor voastre sunteti o mana de entuziastia care sustin acest frumos TREND / PASIUNE


  " Cine suntem noi?
  Cei din comunitatea LEVEL deja ne știți, pentru toți ceilalți, suntem o mână de entuziaști care administrează forumul https://forum.candaparerevista.ro/, urmașul spiritual al forumului revistei LEVEL. De curând am lansat și un site www.candaparerevista.ro unde puteți găsi review-uri scrise de utilizatori de pe forum și retrospective săptămânale din industria jocurilor.


  PS : am tinut sa precizez acest lucru doar ca idee daca nu sunteti voi atunci mult succes si sa ramana scris aici pentru cei care mai au interes sa faca abonamente la aceasta revista minunata
  Attached Images Attached Images 2.jpg 21.jpg

 6. #6 SP
  Member marv's Avatar
  Ca sa nu existe dubii in legatura cu cine suntem, un scurt istoric:
  - suntem comunitatea revistei LEVEL, cei de pe fostul forum LEVEL.
  - a trebuit sa o luam de la zero cu resurse proprii pe un nou forum in momentul in care revista s-a inchis si forumul vechi a fost sters fara nici un avertisment, si fara nici un backup la baza de date.
  - ne-am entuziasmat dupa cativa ani, la aparitia noii reviste NIVELUL 2 unde am oferit cat sprijin moral si feedback am putut. Ne-am pus forumul la dispozitia noii reviste, pentru ca editorii sa aiba un loc unde sa poata comunica cu cititorii.
  - dar am fost dezamagiti de modul in care se prezenta conducerea si comunicarea noii reviste, care a culminat cu neonorarea angajamenetelor luate fata de abonati.
  - ne-am desprins de proiectul NIVELUL 2 si am continuat cu ceea ce eram de fapt, comunitatea LEVEL. Nivelul 2 exista ca site in continuare, desi nu stim care ii este rostul.

  Dupa mult timp avem si propriul site, https://candaparerevista.ro. Site-ul nostru si forumul au fost facute pro-bono de catre cativa useri in timpul liber si avem norocul ca unul dintre noi ne-a pus la dispozitie hosting-ul. La fel si concursul acesta e sponsorizat din buzunarele proprii. Nu suntem nici editura, nici firma, nici platforma pentru reclame, suntem o comunitate, in mod asemanator cu forumul pe care ne aflam.


  Avem un istoric mai frumos aici: https://candaparerevista.ro/despre/

 7. #7 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  O rugăminte, poate faceți cumva sa funcționeze forumul și în Tapatalk

 8. #8 SP
  Member marv's Avatar
  au fost discutii in trecut si pana la urma s-a mers pe alegerea unei teme mobile friendly.
  Exista si o cultura pro free software pe forum, se incearca sa stam departe cat putem de proprietary software. E doar o decizie pe considerente etice.

 9. #9 SP
  Member marv's Avatar
  Este ultima saptamana pentru inscrieri in concurs. Succes!

 10. #10 SP
  Member marv's Avatar
  Inscrierile o sa se incheie maine la ora 00:00. Castigati un joc frumos pentru voi sau pentru cei dragi!

 11. #11 SP
  Junior Member Vulpine's Avatar
  Baftă!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 4 Last Post: 20-04-2017, 18:30
 2. Revista LEVEL ! By paunstefan in forum Offtopic
  Replies: 49 Last Post: 31-12-2015, 09:00
 3. Replies: 1 Last Post: 11-12-2013, 18:30
 4. Level Videos By RonanN1 in forum Videos
  Replies: 8 Last Post: 06-08-2011, 11:00
 5. Pain: New level By trickz in forum Videos
  Replies: 0 Last Post: 18-10-2008, 14:16

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts