Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Apex Legends

 1. #1 SP
  Member lukecelmare's Avatar

  Apex Legends

  This is a battle royale set within the Titanfall universe rather than a Titanfall 2 sequel. It takes place about 30 years after the events of Titanfall 2, in an area called the Outlands, featuring an eclectic bunch of characters who are all competing in "the Titanfall equivalent of a blood sport".


 2. #2 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Cel mai bun BR in termeni de realizare si sisteme. Are atat de multe unelte pentru a facilita comunicarea si atat de multe mecanici care se potrivesc formatului incat e mindbending cum de nu le-a mai facut nimeni. Cu toate astea, e foarte straightforward, de la meniuri la progresie, intelegi imediat ce se acceseaza si de unde. O surpriza foarte placuta

 3. #3 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  Arata foarte bine. Niciodata nu mi-au placut BR deoarece nu au destul depth, dar Apex pare complex si bine gandit. Abia astept sa il incerc, chiar daca EA.

 4. #4 SP
  Vast Khufu's Avatar
  Subscriu. Este a new take on the BR genre, tocmai pentru ca au adaugat multe lucruri care lipseau in celelalte jocuri existente acum pe piata. La inceput este doar squad play, ceea ce "forteaza" jucatorii sa aiba cam aceleasi experiente, which is good. Te invata team spirit, sa nu faci pe lone wolf ca s-ar putea sa nu ai sanse mari de reusita. Chiar daca nu ai microfon, ai optiuni multe de Commo Rose, a la Battlefield. Poti anunta coechipierii cand gasesti arme/armura si tu nu ai nevoie. Sau unde este inamicul, unde sa explorezi, etc. Cu siguranta adauga si Solo sau 2 man squad, cum au spus streamerii care l-au jucat inainte de reveal.

  Armele se simt bine. Eroi variati, cu approach-uri inedite. Ai optiunea de a da revive coechipierilor care au murit si nu ai fost pe langa ei sa le dai revieve, sau te-ai ascuns pentru ca nu aveai arma Trebuie doar sa te duci la un respawn beacon. Faza naspa este ca te spawnezi cu mainile...in fund. No weapons.


  Mi-au picat ceva skin-uri rare, finishers, etc, dar e clar ca trebuie sa bagi banuti reali daca vrei sa ai acele skin-uri legendare mai repede. Sau sa joci mult si sa iti pice/deschizi tu cutiute cu ce aduni. Nu ma deranjeaza acest aspect, au zis si ei ca nu vor sa fie P2W, deci pot sa faca cati bani vor din mtx de cosmetice, couldn't care less. Pentru cei cu PS, aveti un Play pack gratis pe Store, cu ceva chestiute faine. Au facut un road map, eroi vor fi adaugati cu timpul, arme la fel..plus 2 eroi pe care poti sa ii deblochezi si acum, daca ai suficiente coins. Chiar cred ca este varianta perfecta de joc pentru cei care nu vor Fornite din varii motive, Realm Royale pentru ca e cartoonish si el, PUBG pentru ca este o porcarie de nedescris pe console si Blackout pentru ca...COD.


  Daca vreti sa o punem de un squad ceva, zilele astea, dati un mesaj.

 5. #5 SP
  Senior Member cosminbad's Avatar
  Dupa ce m-am indragostit de genul Battle Royale incepand cu COD, fiind si un fan al universului Titanfall, am zis sa ii dau o sansa acestui joc. Nu regret.
  Parerea mea este ca, acest joc e mult mai bine facut decat alte jocuri pe care am platit bani grei la lansare.
  Sistemul de comunicare prin care le indici coechipierilor diferite armuri, arme, sau inamici, situatii, locuri, doar indreptand controller-ul spre directie si apasand un buton, usureaza mult munca. (La COD de multe ori, intr-o echipa de 4 trebuie sa descifrezi cateva secunde, unde e de fapt „armura de 2 la mine”). Azi am jucat random si am vorbit cu ceilalti coechipieri fara sa fim intr-un party.
  Cel mai mult ma bucur ca totul functioneaza (grafica e chiar draguta, incarcata, sunet ok)la aproape 60 fps pe PS4 Pro. PUBG il consider nejucabil, tocmai datorita celor 30 fps (in cazurile fericite) la care ruleaza.
  Se vede ca e facut de o echipa care a muncit la COD MW1 si 2, precum și Titanfall 1 si 2, jocuri foarte bune cu multiplayer solid.

  Are viitor jocul - sa vedem cum se vor achita de datoria lor privind mentenanta jocului (patch-uri, add-on etc).

 6. #6 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  Este singurul BR care îmi place, se mișcă bine jocul și este chiar fun mai ales dacă ai Squad.

 7. #7 SP
  Junior Member Andrew88v's Avatar
  Salutare !
  Daca va place acest joc, va asteptam pe cel mai mare discord de Apex Legends din Romania!
  Speram sa va placa!
  Pentru a intra pe discord => CLICK AICI

 8. #8 SP
  Member IsNotMe's Avatar
  OMG ! Hype ! Asteapta careva Sezonul 5 ? PVE? New map& Hero ! Wingman legendary Battlepass skin ! New Heirloom ! sau sunt singurul ?

  si soundtrack-ul :

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Vand Xim Apex By robertinio in forum Bazar Sony: Console & Accesorii
  Replies: 6 Last Post: 19-02-2019, 21:59
 2. XIM Apex pe PS4 (configurari pentru jocuri) By G@by in forum Sony PlayStation 4
  Replies: 4 Last Post: 07-04-2018, 10:46
 3. Fable Legends By ReNeGaDe124 in forum Microsoft Xbox One
  Replies: 21 Last Post: 09-06-2016, 18:26
 4. Replies: 21 Last Post: 12-05-2016, 10:47
 5. Rayman Legends By GreyhounD in forum Nintendo Wii U / Switch
  Replies: 5 Last Post: 27-08-2013, 23:18

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts