Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 236

Thread: FIFA 20

  1. #121 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pana la urma ca sa mearga si pentru fraierii care au precomanda si jocul downloadat deja, a trebuit sa intru in store si langa butonul de Play (care nu stiu de ce exista) trebuie apasat pe alea 3 puncte si dat install trial (mi-a instalat ceva de cativa kb) si a mers sa pornesc jocul - Asta pe Xbox.

    Despre joc, nu am avut prea mult timp aseara, dar mi-au placut foarte mult animatiile noi si fizica balonului. Suturile sunt mult mai realiste iar jucatorii au o oarecare greutate in alergare, iar acum daca ai un atacant rapid vs fundasi lenti se vede diferenta, nu mai este acel rubber banding sau cum naiba-i zice, cand nu conta asa ceva.

    In Volta, dupa ce te obisnuiesti si inveti 2-3-5 trick-uri, devine mai interesant si mi-a placut in special faptul ca, fiind pe teren mic, auzi cum se striga jucatorii intre ei, pe nume (cel putin in unele cazuri, posibil - am jucat cu Spurs si am auzit cum il striga pe Ali sau Kane).

    Si app de campionat, am jucat aseara putin contra Viitorul si FCSB. Echipamentele si numele sunt (cred, nu ma uit deloc la fotbal romanesc) dar nu exista scan-ul fetelor.

  2. #122 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Mie mi se descarca numai prin ea access hub, versiunea standard, cu toate ca eu am precomanda la versiunea ultimate.

  3. #123 SP
    Member omega's Avatar
    Ati jucat online ? Apararea este la fel ca fifa 19 / fifa 18 in care se inscriau minim 3 goluri pe repriza sau au revenit la apararea din fifa 17 ?

  4. #124 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Daca la fifa 19 se înscriu minim 3 goluri pe repriza, ori nu stii sa joci tu ori nu stiu adversarii tai sa joace. Si iti spun eu care am jucat la greu fifa 19 in ultimate team, numai online, atat la rivals cat si la fu.t champions.

  5. #125 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
    Mie mi se descarca numai prin ea access hub, versiunea standard, cu toate ca eu am precomanda la versiunea ultimate.
    Merge sa schimbi dar trebuie să intri inainte in store si sa alegi versiunea ultimate

    ---------- Post added 21-09-2019 at 03:39 ----------

    La fifa asta au băgat iar faza cu spiritul cred care era in 17 sau 16
    Dar dacă ai fundași buni si te pozitionezi bine ii dai jos pe atacați
    Eu am jucat 30 meciuri am ajuns in elite 1 la squad battle si in div 5 rank 1 la rivals
    Mie a inceput sa imi placa fifa asta e peste 19 ( sper sa nu il strice )
    Cred ca nu mai e nici kick off glich iar la crocheta nu mai e asa op

  6. #126 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Au eliminat boost coins din catalog pentru ultimate team.

    ---------- Post added 21-09-2019 at 19:48 ----------

    https://www.futhead.com/20/players/?...e=330&club=all

  7. #127 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Se putea si mai bine dar na

  8. #128 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se simte imediat (in joc) faptul ca au lucrat la fizica si animatii, dar cand le vezi asa in slow motion sunt absolut execrabile trecerile dintre animatii si cum decide el sa schimbe automat intre 2 animatii, dar pe a doua o incepe de pe loc.

    Foarte multe faze aiurea in filmuletul asta, dar si foarte multe care se fac singure prin engine-ul de fizica, nu sunt animatii dedicate (cele de contact, cadere, samd).

  9. #129 SP
    Member omega's Avatar
    Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
    Daca la fifa 19 se înscriu minim 3 goluri pe repriza, ori nu stii sa joci tu ori nu stiu adversarii tai sa joace. Si iti spun eu care am jucat la greu fifa 19 in ultimate team, numai online, atat la rivals cat si la fu.t champions.
    Cand ma joc fifa online eu ma joc seasons nu FU.T
    Toata lumea stie ca fifa 18 si 19 au fost ping-pong si se marcau cate 3 goluri pe repriza dar ai tras tu concluzia ca nu stiu eu sa joc.
    Multumesc pentru ajutor "expertule".

  10. #130 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Chiar si asa, la ultimate team online suturile intra mai repede decat la season. Gameplayul la season e mic copil pe langa cel din ultimate team online.

    Sunt si meciuri din alea de carw zici, dar nu asa cum spui tu.

  11. #131 SP
    Member clax_117's Avatar
    Salut . In comparatie cu fifa 19, merita cumparat sau diferentele din gameplay nu sunt semnificative ? UT sau volta nu ma intereseaza . eu ma joc doar offline , cateva meciuri la sfarsit de saptamana (cariera sau kick off )

    PS: nu ma intereseaza nici liga 1
    Acum cred ca incerc sa -i gasesc cat mai mult minusuri sa nu-l cumpar . din 2012 nu m-am putut abtine in niciun an, iar de data asta imi promisesem ca investesc cei 200 si ceva de lei in alt joc, tinand cont de bugetul meu limitat

  12. #132 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Nu se merita daca joci ofline
    Sunt câteva îmbunătățiri si adaosuri dar nu asa mari ,până la urma e fotbal

  13. #133 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Merita clar chiar si daca joci offline. Doar pentru animatii si fizica balonului si tot este game changing.

    Dar daca este vorba doar de offline play, mai bine astepti sa-l iei la o reducere sau de la baietii de la EA, la un pret mai bun.

    Joaca demo si vezi cum e.

  14. #134 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ce animatii? Ce fizică a balonului? La capitolul asta nu au venit cu nimic diferit, exact același mișcare scriptică. Fizică și animație bună găsești în PES.

    Pe partea de gameplay au schimbat defensiva, acum este manual numai apară AI de unul singur, in meciurile Offline AI arată bine, se mișcă mai natural și pasează mai mult, sunt mai ușor de deposedat și nu prea driblează, chestia este că poate la început o să ți-se pară wow dar după un timp o să ai impresia că ai parte de același meci mereu.

    Pe online se prezintă mult mai bine ca ediția trecută dar tot sunt aceleași probleme de lag. Gameplay inconsistent. Se vede că nu au băgat nimic în servere sunt la fel de proaste, numai că acum ține mai mult de skill și nu te mai înfrânează AI Block, oricum toți se învârt cu balonul până le vine rău.

  15. #135 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da. Asta este un punct de vedere. Pentru mine, care spre deosebire de 16, 17 si 18, in 19 am jucat doar pana in 200 de meciuri, primele meciuri au avut un impact foarte mare.

    Poate nu-ti dai seama, dar sunt multe animatii noi, iar trecerea dintre animatii este mult mai fluida in joc (nu cand o vezi 0.5 viteza), primul contact cu mingea este lucrat, iar fizica balonului si a jucatorilor este diferita in bine. Acum nu mai ai animatii idioate in care trece unu prin altu, sau intra picioru prin minge. Acum totul are fizica si cel putin in ce am jucat eu, cand am dat instant reply, nu am vazut sa intre unele in altele.

    Nu mai zic de goluri, pentru ca am reusit niste goluri care in 19 nu mi-au iesit, totul baza pe fizica si efect.

    Dar nah, ce stiu eu. Am jucat doar vreo 10 meciuri pana acum din care jumatate in Volta.

    Parerea mea e ca daca prinde o oferta buna, merita si se simte diferit fata de 19 si din ce am inteles de la un prieten obsedat de FIFA, diferenta fata de 19 in F.U.T. este mare, in bine.

  16. #136 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Păi se prezintă mai bine în *** că ține mai mult de skill, dacă te aperi bine. În schimb ai același lag și de multe ori te poate încurca, acum numai ai șanse dacă scăpă singur să rateze, de cele mai multe ori iei gol. Oricum numai este acel bounce fest la tine în careu. La centrări dai foarte greu gol și este random, doar dacă ești singur la centrare, în general resping fundași cea ce este bine. Până acum skillurile numai sunt așa OP driblezi mai bine doar cu mingia la picior fără sa faci skill moves.

  17. #137 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu am jucat deloc F.U.T. in 20 si nici nu cred ca ma mai apuc de "sportul" asta. Mi-a mancat sute de ore si prea multi nervi in editiile precedente si oricat de bun eram, in orice divizia ajungeam, tot dadeam peste trisori sau peste oameni care se folosesc de glitch-uri ca sa castige.

  18. #138 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Am incercat putin din EA Access trial si in afara de cateva briz brizuri, nu mi se pare un upgrade major, cel putin pe partea de grafica, fizica, animatii. Schimbarile apar la AI defending si cum iti prezinta iar frumosul UT in care EA asteapta sa investesti macar multe ore, daca nu bani. Chiar in acel clip postat mai sus sunt faze de clipping cand intra piciorul in minge sau in piciorul adversarului plus alte faze care nu prea au legatura cu jocul de fotbal, sau cel putin cu replicarea lui cat mai aproape de realitate. Schimbari mai mari probabil vom vedea pe generatia urmatoare de console sau atunci cand schimba engine-ul.

    Pentru cei care joaca UT an de an, oricum nu conteaza, pentru ca il cumpara by default. Nu ai cum sa ratezi un an cand esti asa prins in acest "ecosistem". Ce aduc ei pe langa este un bonus. Adictia este reala, cred ca toti stim macar o persoana care este UT fanatic. Pe mine ma lasa rece disperarea asta dupa cartonase dupa ce am lasat-o mai moale in ultimii ani. Trebuie sa recunosc, de cateva editii FIFA, au facut mai accesibila posibilitatea de a avea o echipa decenta fara sa bagi bani, doar ca trebuie sa stai zilnic in joc sa faci diferite challenges sau cu telefonul in mana pe market sa vanezi jucatori. Daca asta merge cand ai 20 de ani, nu mai merge cand ai peste 30. Ziceam mai demult, am deja un job, nu imi iau unul de weekend sa stau sa ma calific la WL si apoi sa joc 30-40 de meciuri de cancer digital, pentru ca toti sunt super tryharzi si abuzeaza de mecanicile defectuoase ale jocului pentru cateva puncte virtuale.

  19. #139 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    La Ultimate Team nu mai exista bonus cand se aplica contracte la jucatori?

  20. #140 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    La cât de expert erai în FIFA ar fi trebuit să știi că trebuie să ai Manageri în Club până la 50% ca să primești Bonus, cei Gold îți dau 3% fiecare, strângi până ai 50%.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast

Similar Threads

  1. FIFA 18 By Melo in forum Console Club
    Replies: 236 Last Post: 02-08-2018, 20:47
  2. Vand Fifa 16 + Fifa 17 - PS4 By mihaixpp in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 0 Last Post: 10-11-2017, 12:02
  3. FIFA 16 By enachesil in forum Console Club
    Replies: 793 Last Post: 27-02-2017, 16:22
  4. Replies: 0 Last Post: 23-12-2014, 19:45
  5. Licitatie: FIFA 05 si FIFA 06 GBA By Khan in forum Licitatii
    Replies: 3 Last Post: 14-06-2009, 20:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts