Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: The Surge 2

  1. #1 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    The Surge 2

    Vad ca nu avem tread pentru jocu asta si nici nu pare ca l-a jucat cineva (nici la 1 nu a fost inghesuiala pe thread, desi a fost un joc foarte bun).

    Dupa ce am savurat primul joc si a fost una din cele mai bune surprize din ultimii ani, am profitat de faptul ca 2-ul este in Game Pass si dupa ~5h de joc pot spune ca-i cel putin la fel de bun ca 1, desi mult mai bun in anumite aspecte.

    Level designe-ul este la fel de bun, cu scurtaturi pe care le deblochezi si-ti usureaza deplasarea in anumite puncte, astfel ca in momentul in care mori si pierzi loot-ul, ajungi mult mai usor inapoi sa-l recuperezi.
    + de asta, in momentul in care mori, porneste un timer de 2 minute ca sa-ti poti recupera loot-ul, dar care creste cu cate 20s cu fiecare inamic pe care-l omori (ceea ce mi se pare un lucru foarte bun, in Bllodborne ajunsesem efectiv sa fug pe langa inamici ca sa nu pierd tot, stiind ce distanta lunga am de parcurs).

    Pe partea de combat mi se pare absolut senzational si cred ca o sa-i placa oricarei persoane caruia-i plac jocurile din seria Dark Souls dau Bloodborne, dar nu numai. Este clasicul combat cu lock, hit, block, strafe (asemanator si cu Assassins Creed-urile moderne) care-si face treaba cu brio.

    Povestea nu este continuata din 1, dar nici nu mai este la fel de bine scris si nu simt ca joc pentru poveste ci mai mult pentru combat si level design. Cine stie, poate o sa devina mai interesanta pe parcurs.

    Am avut si un mic "bug" in sensul ca aveam un side quest si cand m-am dus sa ma bat cu ala, am cazut de langa el (el fiind destul de sus), nu am murit, am putut sa continui, dar nu am reusit sa mai ajung la el si dupa vreo 2 min mi-a dat quest failed, iar cand am reajuns in locatia respectiva, nu mai era.

    Las si un review pentru cine nu stie despre ce e vorba.
    Attached Images Attached Images surge-2-2019-game-8k-key-art-tm.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Este genul de joc mai putin flashy, de asta lumea nu prea stie de el sau nu il mentioneaza. Eu am dat de primul cand a fost dat la PS+ si a fost o surpriza neasteptata. Am jucat cateva ore si chiar mi-a placut combatul. Povestea nu mi se parea ca se duce spre ceva notabil, dar combatul...foarte satisfacator. Nici nu mai stiu de ce l-am lasat, dar e pe acolo prin backlog, care creste de la luna la luna.

    Pe asta il am in wishlist si mi se pare ca a fost recent redus, dar nu am facut miscarea. Daca are acelasi feel, eu zic ca merita, mai ales daca va plac jocurile de genul.

  3. #3 SP
    Member codpin's Avatar
    L-am jucat si eu la putin timp de la lansare. E mai finisat ca primul dar per total sufera de aceleasi neajunsuri (din pct meu de vedere) ca si primul:

    - designul level-urilor desi e bine facut cu multe scurtaturi, sufera la faptul ca unele zone arata la fel si e f greu sa retii de unde ai plecat si unde trebuie sa ajungi.

    - tot legat de level design + modul in care e construita povestea, ajungi in anumite momente sa nu mai stii unde trebuie sa mergi pentru a inainta in joc. Mi s-a intamplat de 2 ori. Ori problema asta nu am avut-o la nici un joc din seria soulsborne.

    - putine boss fights. Nivele foarte lungi (construite bine) dar f putine boss fights.

    - destul de scurt si daca nu fugi printre mobi si stai si te bati cu fiecare, late game devii OP si treci prin tot super lejer. Tin minte ca in a doua jumatate a jocului (e destul de simplu sa-ti dai seama cand se intampla asta) efectiv nu am mai murit deloc. Totii bossii au fost first try kill.

    In rest e super ok jocul. Merge de jucat pana apare Elder Ring...

  4. #4 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Momentan abea am batut primul boss (cred ca asta era), chiar ala din imaginea postata de mine. Pentru mine este un deliciu si pana acum (ca si in primul) nu am avut niciodata problema de orientare si sa nu stiu pe unde sa ma intorc/ce scurtatura sa iau.

    Faza cu "nu stiam pe unde sa o mai iau" am patit-o odata, dar de atunci, cam peste tot unde merg, am cel putin 2-3 drumuri si nu am timp sa le explorez

  5. #5 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am ajuns in Gideon's Rock, zona ca un fel de parc, cu multa verdeata.

    Aici avem o schmbare majora in tonul jocului, cu inamici umani care pot deveni invizibili si niste monstrii "nano monsters" mult mai greu de batut, dar si acele statui care se transforma si te fac sa te

    Pana la urma am reusit sa ajung la boss-u din zona asta, Delver, care este absolut imposibil momentan, reusind abea sa ajung la finalul fazei 2, din 3, asa ca m-am decis dupa vreo 2h de incercat, sa mai farmez putin si sa upgradez echipamentul pana ma intorc la el, ca sa nu sparg TV-u

    In continuare consider jocul foarte bun, chiar si cu cele cateva glitch-uri, erori, buguri, dar si asa cum zicea codpin, inainte sa ajung la boss am ajuns iar intr-o situatie in care nu mai stiam pe unde sa o iau sau cum sa avansez. Cred ca ar fi bun un sistem de guidance sau macar o harta.

  6. #6 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am reusit sa-l termin

    Oribil de greu ultimul boss (am murit de 26 de ori la el) dar in rest, totul a fost mega satisfying.

    Overall foarte bun jocul, cu toate problemele pe care le are (si da, de cateva ori am strabatut toata harta in lung si lat ca sa vad pe unde ar trebui sa o iau, desi nu e neaparat nu lucru rau, farmand in continuare facand asta) si mult prea subapreciat de lume.

    Are un 8 din partea mea si dupa ce am vazut cateva reviews (foarte negative), o sa spun pas DLC-ului pe care voiam sa-l cumpar, pentru ca inca nu m-am saturat de joc
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2020-04-16-22.01.40.jpeg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Vand joc The Surge Ps4 By flaviud in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 4 Last Post: 19-04-2018, 20:13
  2. Vand/Schimb The Surge PS4 By theste99 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 05-04-2018, 12:01
  3. The Surge By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 19 Last Post: 29-11-2017, 15:29
  4. Replies: 0 Last Post: 03-12-2011, 09:54
  5. Replies: 0 Last Post: 23-11-2011, 21:30

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts