Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 33 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast
Results 461 to 480 of 656

Thread: Assassin's Creed Valhalla

  1. #461 SP
    Member jon209's Avatar
    Eu am o problema ciudata pe PS5.Am ambele versiuni instalate și situația se prezintă în felul următor.La versiunea de PS4 nici o problema în gameplay dar la versiunea de PS5 în joc îmi apare pe tot ecranul gen o plasa de puncte albe în meniu nu.A mai pățit cineva asa ceva la versiunea de PS5?

  2. #462 SP
    Member Mishy's Avatar
    Il joaca cineva de aici pe PS4, se merita cumparat sau mai bine astept sa il joc pe PS5?

  3. #463 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pentru cine intereseaza, avem si un review al jocului aici

  4. #464 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu înțeleg cum, dupa ce in Odyssey au avut un HDR foarte bine implementat, in AC:V au reușit sa facă mizeria asta? Totu e spălăcit cu HDR, nici o luminiță, nici o flăcără nu iese în evidență, zici ca nici nu e HDR. Nu e de la mine, pt ca orice altceva se vede super cu HDR. Și nici fără el nu e cine stie cum, ceva parca nu e în regula cu contrastul la jocu asta. Nici până în ziua de azi nu e nimeni în stare sa faca HDR-ul sa arate la fel de bine ca in God of War.

  5. #465 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ciudat, dar nu am vazut nicio problema cu HDR-ul pe One X. Chiar mi s-a parut bine inplementat...

  6. #466 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    E plin de discuții si pe reddit. Unii zic că ar fi de la "volumetric fog" si ca nu in toate regiunile e la fel de rău. Rămâne de văzut cand o sa ma joc, da momentan, după ce am văzut cum arată, mi-a cam scăzut entuziasmul.

  7. #467 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Eu l-am abandonat cand am dat de grind-ul excesiv de tot rahatu! Sunt level 53 parca , satucul la 4 , fara quest-uri (in afara de 2,3 ...colecteaza toate codex-urile bla, bla, endgame things) ., Toate raid-urile le fac under leveled. Am zis ca am inceput sa avansez cand i-am facut adapostul uneia in sat, care te trimite in
    . Aici sunt carne de tun la fel! Toti cu cap de schelet rosu, bossul la fel si ca prostul am salvat jocul cand am ajuns aici ! Nu pot iesi decat daca bat bossul ,care ma omoara instant(defapt nici nu stiu daca e boss ala) Din ce am citit in fuga, in
    trebuie sa ai minim lvl 70 ! Deci PA ! Bag picioarele, nu stau sa alerg foi zburatoare pe stanci !

  8. #468 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Poti sa iesi de acolo oricand, fara sa termini nimic. Te duci pe unde ai venit, unde ai ochiul ala si dai pe el ca la fast travel.

    Also, eu m-am ferit sa dau numele acelei regiuni in review si tu l-ai scris aici cu nonsalanta. E super spoiler si e o regiune despre care eu personal (care vazusem absolut tot ce s-a comunicat oficial despre joc) nu stiam inainte sa ajung acolo.

    Ti-am editat eu postarea.

    Iar ca sa cresti in level nu trebuie sa faci astfel de side activities. Eu am facut 1 sau 2 din alea cu urmarit foi si mi s-au parut penibile si oribile. Cresti facand multe alte lucruri in lumea aia imensa.

    Eu totusi nu pot intelege cum cineva care chiar vrea sa joace jocul, are problema cu power level in jocul asta.
    Eu absolut mereu am fost mult peste nivelul unei zone, facandu-le in ordine, desigur. Nu m-am dus de la inceput in zona de 340.
    Mi se pare ca poti lua atat de usor XP din absolut orice si creste power level atat de usor, incat de cand au introdus optiunea de asignarea a punctelor automat, am dat sa faca asa pentru a nu mai pierde timpul si cu asta atat de des.

    Nah...fiecare joaca in felul lui si apreciaza lucrurile in felul lui

  9. #469 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Merge sa ieși dai pe harta la wake up
    Asa am făcut și eu intrasem cu vreo 20 lv mai puține și nu am putut sa bat bosul apoi am mai făcut vreo 10 lv și lam bătut din prima
    Mie mi se pare peste origin și odisey dacă alea erau cam de 7 asta e de 8-9
    Am vreo 30h pana acum dar nu a fost nimic plictisitor sau repetitiv

    ---------- Post added 06-02-2021 at 09:20 ----------

    A și la misiunea aia cu pescuitul merge omorât cu arcul ca să nu mai pierzi timpul

    ---------- Post added 06-02-2021 at 09:22 ----------

    Și îl joc pe hard ca pe normal era prea ușor

  10. #470 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Eu am folosit ca si metoda de fast level up acele world events si mysteries, dureaza cate 2-3 minute each, unele sunt si interesante si majoritatea iti dau skill points direct.

    Si eu am ajuns la
    cu level mic si ma oblitera in 5 secunde dar am revenit mai tarziu cu 10-ish levele sub el si l-am dat jos imediat.
    Mie personal mi s-a parut fascinanta acea sectiune de joc.

  11. #471 SP
    Member iionut's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    Il joaca cineva de aici pe PS4, se merita cumparat sau mai bine astept sa il joc pe PS5?
    Il am eu pentru PS4 si am jucat putin, e mare timpul de incarcare intre fast travel, pe putin 1 minut. La PS5 cu SSD banuiesc ca dureaza pana in 10 secunde, cel putin asa am la PC pentru AoCrigins si AoCdyseey.
    L-am pus pe pauza jocul, pana voi avea PS5. Cam des observ frame drop si parca pixelii sunt cam vizbili.

  12. #472 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Assassin's Creed fans have hit out at developer Ubisoft for having as many armour sets in its premium store as it does in the "entire base game", available "only to people who are willing to spend money on extremely overpriced microtransactions".

    In a reddit post blasting Ubisoft, a Valhalla fan opined that the developer "just keeps adding and adding ridiculous **** to the microtransaction store, just milking the whales of their money with content that only a very small percentage of players will actually get to enjoy".

    The post - which has been upvoted over 5000 times - adds that while some of it is "cosmetic stuff", "it actually affects gameplay and is in some cases rather overpowered".
    https://www.eurogamer.net/articles/2...rotransactions

  13. #473 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    New free DLC - River Raids.


  14. #474 SP
    Senior Member dronology's Avatar

  15. #475 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    https://www.ubisoft.com/en-gb/game/a...DCSPw7FCkhc12e

    With the application of these changes, we have made the decision to delay our next Title Update (1.2.1) to April 27 and Wrath of the Druids expansion to May 13.

  16. #476 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Până la urma cum a fost jocul ăsta? Acuma am terminat Ghost of Tsushima si parcă nu m-aș apuca de inca un open world, Odyssey nu prea mi-a plăcut, am simțit ca tre sa fac prea mult grinding(cred că asta-i termenul) ca sa pot avea level si trece de unele misiuni, efectiv ma epuizat jocul, pentru mine Origins a fost mult mai bun ca si Odyssey.

  17. #477 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Mie, unul, mi-a placut jocul, ca fiecare serie Assassin's Creed. Are plusuri si minusuri.
    Grind prea mare pentru a completa 100% o zona. Partea cu pescuitul destul de obositoare. Am avut noroc ca m-ai pescuiam din cand in cand, atunci cand eram in apropierea unui lac. Imi ramasese de luat 3 pesti diferiti (din 19 in total) + 10 pesti (de acelasi tip) pentru offering, in una din zone.
    Jocul Orlog m-a enervat de cateva ori pana cand am prins cum se joaca, si deja castigam din prima incercare.
    Level faci foarte usor, mai ales atunci cand vrei sa completezi zona. Aveam deja level 409 (maxim) atunci cand imi ramasese ultimele 4 zone.
    In prezent am 409 level si la Mastery am cate 19 puncte folosite pentru fiecare category skill. Mi-au ramas doar 2 trofee pana la platina. Am peste 150 de ore in joc.
    Povestea vikingilor a fost ok, desi m-as fi asteptat sa ii vad pe toti copiii lui Ragnar, iar cea din prezent este putin intortocheata, desi a fost foarte foarte scurta.
    Clar va fi un sequel la joc, desi se zvonea ca este vorba doar de o trilogie si atat. Probabil se bazeaza undeva la 40% pe povestea din prezent sau poate mai mult si vor avea de unde sa le lege intre ele si sa mai faca alte serii.
    Au intins si mai mult treaba cu Isu.

    Bug-uri nu am gasit, probabil doar un glitch cu calul. Dupa ce faceam fast travel, chemam calul, acesta mergea foarte incet si daca apasam L3 pentru a merge mai repede, mergea incet cum ar trebui sa mearga initial. Dar dupa un load game, isi revenea. Cam de 4 ori am intampinat lucrul asta.
    Singurul Eagle (Raven) jump dintr-un fast travel a fost in

  18. #478 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Mi-a mancat sufletul si zilele, jocul asta ! Ar trebui sa se numeasca “ AC : Door locked from the other side” ! L-am reluat de curand, de data asta cu mai multa determinare. Multe lucruri nu iti sunt explicate si ajungi sa te intrebi “si acum ce-i fac frate “. Din 40ore in el cred ca 30 sunt facute underleveled (dar asta mi-a si placut) .Nu am vrut sa fac multe sidequest-uri, pt ca am vrut sa le pastrez pt un viitor ,New game plus ! Destept nu ? Gresit ! Vad ca au reparat acum (pe jumatate ) quest marker-ele alea ! Pai se intampla sa termin cate-un quest si gata ! Atat ? Unde ma duc acum si ce-i mai fac ?...ca n-am fost atent la conversatie ! Trebuia sa ma uit pe YT la ce face ala dupa cate un quest ! Trebuie sa te duci sa te intalnesti cu unu in alt oras ! WTF! (Mentionez ca in menu la interfata totul era pe ON ) Pai si de unde sa stiu eu asta ? Imi zice una intr-o conversatie ieri
    Alt ex.frustrant : Am zis sa fac un Side quest , “repede”
    ehh , de data asta nu-l mai las ! Il termin !

  19. #479 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Cand baga season passul la jumate de pret, o sa cumpar si eu jocul+ season passul ca imi place sa le fac legat. Sper sa se intample la vara cel tarziu.

  20. #480 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Puteai totusi sa le lasi pe OFF astfel incat sa poti face misiunile mai usor. Eu asa am facut.
    Intr-adevar, sidequest-urile nu iti spun exact ce trebuie sa faci (trebuie sa deduci tu), desi daca trebuie sa mergi cu cineva undeva si nu esti atent pe undeva a luat-o, il "pierzi". Si trebuie, probabil, un load game ca sa reiei sidequest-ul.
    Eu m-am bucurat de joc, si am "stors" tot ce am putut. Ma repet, daca faceau treaba cu colectionatul la jumatate, era mult mai ok, dar asa probabil s-au gandit sa il "intinda" pana la aparitia primului DLC din Season Pass. Eu il joc de pe 8 februarie pana in prezent, atat de mult mi-a luat sa il termin. Timpul liber lipseste cu desavarsire.
    Bataliile de la cetati sunt asemanatoare cu bataliile de regiune din Odyssey, desi puteai sa dai Rush fara nicio problema, in special ca inamicii nu iti ofereau EXP.
    Am uitat sa specific ca pietrele Cairn au fost cateva destul de frustante sa le fac. Nu gaseam echilibrul ca sa pot finaliza aranjamentul.

    Din ce am vazut, cu noul update au adaugat inca 3 skill-uri noi

    ---------- Post added 27-04-2021 at 22:25 ----------

    LE: se pare ca levelul maxim este acum 427.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 33 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 12-09-2012, 20:56
  2. Replies: 0 Last Post: 29-08-2012, 22:27
  3. Replies: 0 Last Post: 05-12-2011, 20:38
  4. Replies: 0 Last Post: 06-07-2011, 15:33
  5. Assassin's Creed 3 By ReNeGaDe124 in forum Console Club
    Replies: 17 Last Post: 26-06-2010, 20:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts