Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 325

Thread: Call of Duty: Warzone

  1. #41 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie chiar imi place. Am tot jucat zilele astea si o sa continui sa ma joc seara. Trecand de la PUBG (pe care oricum nu-l mai jucasem in ultimul an) la asta, mi se pare un pas enorm si usurinta cu care faci anumite lucruri este bine venita.

    Harta mi se pare slabuta si clar ar fi trebuit macar 2 harti la lansare (chiar daca inca nu este oficial versiunea finala) + mai multe interioare in blocurile inalte, pentru te ia cu greata de la atata urcat pe scari pana sus si nu gasesti nicio camera pentru loot, + ca ar trebui sa mai lucreze la loot si sa faca ceva cu camperii, pentru ca efectiv ma dispera - ar putea sa te faca vizil pentru toata lumea daca stai pe loc mai mult de x secunde/minute.

  2. #42 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Se vede progresul in genul BR in toti acesti ani, toate jocurile au adaugat cate ceva bun la gen, Apex poate cel mai mult (cand vine vorba de usurinta cu care poti sa lootezi, atasamente, ping system, etc). Nu am mai jucat PUBG de o galagie de timp, poate au schimbat intre timp, dar stiu ca la inceput era un sistem care acum mi se pare arhaic, cand vine vorba de looting. Aici, spre exemplu, au mers un pas mai inainte si armele vin deja cu atasament, ceea ce e un plus, nu mai pierzi timpul sa tot cauti ce se potriveste si ce nu cand esti cu frica ca te pandeste altul.


    Fiind inca in BETA, probabil vor sa vada si cum merge piata de season pass si altele, ca daca scot bani cu siguranta o sa mai adauge macar o harta, plus solo, duo si quad (asta cred eu, se poate sa ma insel).

    Legat de partea cu mai multe interioare, se cam bate cap in cap cu problema ta cu camperii, ca daca vor face si mai multe, o sa aiba si mai multe locuri de campat. Asa sunt FPS-urile in general, CoD preponderent: A lot of camping, unii doar asa stiu sa joace. Pe de alta parte, in BR, trebuie si ceva strategie care include si parte de camping, dar unii o duc la rang de arta Nu cred ca vor face vreodata (ei sau altii) vreun joc in care cei care campeaza sa fie vizibili pe harta. Oricum, doar cu campat, nu ai cum sa castigi, decat norocos. Cel mai bun antrenament este sa te tot impusti cu adversarii, sa vezi cum se comporta armele, sa te folosesti de imprejurari, etc. Aia care stau ascunsi si trag un glont abia dupa 10 minute, nu au cum sa creasca in joc.

  3. #43 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Faza cu atasamentele nu mi se pare neaparat pozitiva. Am arme pe care as vrea sa am o "lupa" sau sa pun amortizor, extended mag. Am jocuri intregi in care nu am arma cu luneta. Era mult mai ok sa ai si atasamente in cutii.

    Legat de campers, m-a omorat unu destul de repede in meci si am ramas sa-l vad pana la final. A stat intr-un tufis, nu ataca pe nimeni, nu stiu de unde si-a dat seama unde se va strange zona finala, sau poate a nimerit la mega noroc, dar a stat acolo pana in ultimii 10. Si daca nu incerca unu sa intre fix in tufisu ala, cred ca si castiga.
    Asta nu mi se pare ok. Ideea e sa jucam si sa ne distram, iar astia strica jocul.

    Cat de PUBG, a ramas tot acolo cu bune si rele. Unele chestii-mi lipsesc (vezi atasamentele sau ghiozdanul sau cele 3 arme), dar foarte multe lucruri sunt mega invechite si ar trebui sa le modifice daca vor sa revina oamenii in joc.

  4. #44 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Ai dreptate cu ce zici, este cu dus si intors, poti sa gasesti arme cu ce atasamente vrei tu sau din contra, dar aici ei au adaugat o chestie foarte inteligenta: personal loadout. Multi jucatori nu se mai bazeaza pe ce gasesc in cutii, ci pe acele packages, ca au fix armele pe care si le seteaza ei din loadout in meniu inainte sa intre in lobby. Si multi au loadout cu 2 primary, Assault/SMG pentru close to medium range plus Sniper cu scope frumos sa placa la toata lumea pentru distanta + atasamente. Mi se pare un mare plus.

    Imi imaginez ca e naspa sa stai sa vezi un astfel de camper, eu nu as fi avut rabdare. Injur, trec peste. It is what it is.

  5. #45 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da. Cand jucam in echipa, strangem bani cu totii si dupa aia ne strangem la un shop si punem banii la comun si cumparam o cutie de loadout, o cutie de gloante si fiecare cate un self revival kit

    Banii se strang destul de usor in unele zone astfel ca ne trbuie cam 2-3 minute pana strangem ~20k la comun, daca nu chiar mai mult.
    Chiar ne miram aseara ca unu din noi avea 42k iar noi ceilalti cate 20k. Asta dupa ce am cumparat "esentialele", iar dupa aia am murit destul de repede

    Cu loadouts mi-am prins putin urechile, poate pentru ca nu am jucat destul de mult, dar la majoritatea armelor am weapon level prea mic si nu pot adauga niciun atasament important.
    Btw, pe ce tragi cu under barrel grenade launcher?

  6. #46 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Banii se gasesc usor, de cele mai multe ori, da. Dar am avut si meciuri "in echipa" cand abia gaseam de un loadout sau un self revival kit. Mai rar, dar am avut. E ciudat uneori, poti sa ai un meci cand ai doar common guns si alte prastii si sa topesti cativa adversari si sa te misti bine, dar poti sa ai si meciuri cand te blindezi de la inceput, loadout bun si mori super repede. What a waste

    Asta e faza, ca daca ai armele deblocate din MP, le ai cu atasamente ca FMJ, under barrel, laser sight etc. Nu mai stiu exact la under barrel launcher, ca am folosit super rar in MP de fel, dar parca era ceva de acolo de la directional pad, trebuie selectat, cum selectezi fire mode. S-ar putea sa fie sageata jos, but don't quote me on this. Cand e selectat, se schimba tinta pe ecran. Vezi tu pe acolo, ca nu sunt asa multe butoane.

  7. #47 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    D-asta as fi vrut sa nu avem cross play si cu PC master race...

    D-aia ma intreb mereu cum ma vad astia cand eu nu-i vad cu heart rate sensor sau cum trag prin copaci sau garduri...




  8. #48 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Stii ca poti sa dezactivezi crossplay-ul, nu?

  9. #49 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da si nu. Pe Xbox se pare ca nu poti porni modul battle royale fara el. Plus de asta, ma joc cross play cu un prieten de pe PS4.

    Ar fi ok ca PC-ul sa fie o categorie diferita pe care sa o putem dezactiva/care sa nu existe deloc pt asa ceva.

  10. #50 SP
    Manager paul's Avatar

  11. #51 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Da si nu. Pe Xbox se pare ca nu poti porni modul battle royale fara el. Plus de asta, ma joc cross play cu un prieten de pe PS4.

    Ar fi ok ca PC-ul sa fie o categorie diferita pe care sa o putem dezactiva/care sa nu existe deloc pt asa ceva.

    Daca joci cu mouse si tastatura e normal sa nu poti dezactiva .

  12. #52 SP
    Banned memwarrior's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post





    ****.....chiar ca e joc de evitat.

    Doar e un Call of Duty online pana la urma...

  13. #53 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Daca joci cu mouse si tastatura e normal sa nu poti dezactiva .
    Eu as zice ca, again, nu e normal ca noi pe console sa avem servere comune cu PC-ul. Si daca joc cu M&K, cu un prieten de pe PS4 care si el joaca tot cu M&K, ne poate lasa serverele doar intre console.

    Vad foarte multa lume (cand baga a 3a pesoana in echipa) de pe PS4 sau Xbox cu M&K si nu ma deranjeaza cat timp nu se pot moda consolele ca sa strice jocul.

  14. #54 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Sincer, nu mi se pare ca ar trebui sa te nemultumeasca lucrul asta pentru ca jucati, totusi, cu M&K, ceea ce nu e chiar standard printre jucatori pe consola. De aici si un usor avantaj asupra celorlalti. Tu ai zis ca il joci asa ca nu poti altfel, dar nu toti joaca din acest motiv.

    So yeah, plusuri si minusuri.

  15. #55 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sincer, dupa 13 ani in care am jucat exclusiv cu controller mi-a fost foarte greu sa ma acomodez, dar am un prieten care joaca mult mai bine din controller pe Xbox. Asa ca pentru mine nu este un avantaj, acum este normalitate. Si sigur sunt multi in situatia asta si cat timp sunt suportate oficial, nu ma deranjeaza faptul ca x sau y are tina mai buna decat mine, chiar daca eram pe controller, pentru ca eu as fi decis sa joc cu controllerul.

    Ideea e ca am iesit de atat de multe ori pe 2 din cauza unora care efectiv m-au impuscat prin pietre, copaci, pereti, de mi s-a luat si nici macar nu am jucat atat de multe meciuri (cred ca maxim 50).

    Sincer, cred ca nici nu stiu eu de cateva ori m-a omorat vreun d-asta care ma vedea de la 3km sau unu care tragea in cer si murea unu random de pe harta, pentru ca fff rar stau dau spectate pe cine m-a omorat, pentru ca prefer sa vad ce fac coechipierii mei.

  16. #56 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Asta cu oameni care sunt mult mai buni pe controller decat unii pe M&K am mai auzit-o, dar eu sunt de parere ca daca unul bun pe controller da peste unul bun pe M&K, cel cu periferice va castiga in 8 sau 9 din 10 dati. Majoritatea jucatorilor este average, sau chiar below, cand vine vorba de skill si este normal ca unul care joaca destul de des si de mult timp pe controller sa ii matrasasca pe aia care joaca sporadic, chiar si cu M&K care au precizie mai buna.

    Pe tine nu te deranjeaza, dar pe altii da. Stii cum e, de gust. Eu sunt de parere ca iti asumi atunci cand joci cross-platform. Ceea ce as vrea sa vad, insa, ar fi si lobby-uri separate pentru cei care joaca cu M&K pe consola, dar stiu ca asta nu se va intampla niciodata pentru ca ar fi o bataie de cap in plus pentru ei.

    Stii cum e cu codatii online, nu prea ai ce sa faci. Atat timp cat exista oameni care vor sa joace asa si mai sunt si site-uri care vand coduri nedetectabile, e greu sa influentezi tu cu ceva. Doar un anti-cheat system bun si...aleluia. Nu stiu daca functia de report merge pe aici, stiu ca la PUBG banau destul de multi daca ii raportai si chiar erau codati.

    La naiba, erau oameni care jucau prin PGL cu wallhack si silent aim, ce asteptari sa mai ai de la niste casuali pe net?

  17. #57 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pe Ps4 poti juca cu crossplay “Disabled” . In timpul matchmaking-ului jocul te intreaba daca vrei sa activezi crossplay dar poti selecta “nu” de fiecare data.
    M&K iti ofera o precizie incomparabil mai mare fata de controller. Prefer controller-ul pt confort si usurinta cu care il folosesti pe canapea. Am doar 5 victorii pana acum din peste 100 de meciuri jucate. E f.distractiv jocul, chiar daca nu castigi de fiecare data. Singurul minus este lag-ul pe server, configurarea echipei limitata (doar solo sau 3)si faptul ca distrugi f.greu vehicule (comparat cu Blackout). In rest e SUPER. Cel mai bun BR pt consola.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  18. #58 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    @cosminbad Asta stabilisem deja, noi discutam despre a scoate PC din cross-play si a juca doar intre platformele de console.

  19. #59 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Am auzit ca pe 10 aprilie vor sa termine cu free to play si sa te oblige sa cumperi jocul.

  20. #60 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O sa vedem dar imi e greu de crezut ca vor face lucru asta, din moment ce au deja metoda de monetizare si au atat de multi jucatori activi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Similar Threads

  1. Call of Duty: WWII By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 105 Last Post: 22-09-2020, 15:37
  2. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 17:59
  3. Call Of Duty 8 By Nash in forum Console Club
    Replies: 24 Last Post: 14-01-2011, 12:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts