Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 229

Thread: FIFA 21

  1. #81 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Nu-ti face griji pentru inteligenta noastra. Eu iti inteleg supararea, dar fiecare om face ce doreste. Eu ma enervez la fiecare meci la Ultimate Team, dar este placerea mea sadica.

  2. #82 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Ți-aș fi lăsat un reply dar nu vreau sa ma urc la nivelul tău
    Și a te enerva e o emoție asa ca fiecare face ce vrea și cumpara ce vrea,recunosc ca în ultimii ani am luat fifa plus alte sute sau mii de jocuri dar ce sa ii faci fiecare are o slăbiciune

  3. #83 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    In fiecare an aceeasi poveste, iese un fifa > asta e cel mai bun pana acuma > scot niste patch-uri > ne plangem iar ca au stricat fifa > repeat
    La fel de simplu puteti juca celelate fifa-uri, dar va place sa fiti sado - maso, fieare cu slabiciunile lui

  4. #84 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Degeaba va certati cu el ca asta face in fiecare an sistematic, intra dupa lansare pe threadul de Fifa si ne face prosti pe toti care il cumparam.
    Cine nu ma crede sa caute pe threadurile ultimelor 2-3 jocuri Fifa dupa data, +/- 5 zile in jurul lansarii.

    Atat poate el. Are sechele de cand era in scoala/liceu si n-avea loc in echipa clasei sau il puneau aia in poarta.

    In loc sa va certati cu el, mai bine dati report la post ca sa dispara cat mai repede mizeria aia de mai sus.

  5. #85 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Cateva pareri, relativ la cald.

    Mbappe este cheat code. Nu am dat de el in online inca, dar daca jocul ala de la inceput dintre PSG si Liverpool este un exemplu, e destul de clar. Pace cat curpinde, sta aproape mereu perfect la limita offside ului, face niste demarcari excelente, trece prin aparari ca prin branza. Nici nu vreau sa stiu cum e cu el adversar in UT. Poster boyul trebuia sa fie special.

    Te aperi mult mai greu acum, mi se pare ca paceul iar este la putere si asta se simte mult mai bine acum cand EA a taiat la acest stat de la multi jucatori.

    Centrarile parca sunt ceva mai utile fata de ultimii ani cand nu intra nimic aproape niciodata. Oricum, nici nu prea joc cu centrari, preferand un joc de pase mai elaborat, dar e bine de stiut.

    Am intrat in UT ca imi dadusera niste bonusuri pentru precomanda si am constatat cu stupoare ca nu mai am Founders Club. Aveam Est 2013 de cand incepusem UT mai serios, dar aparent, daca nu am mai jucat in ultimii ani, s-a dus. Est Oct 2020. Aia e.

    Mbappe loan, baby (cred) Cantona loan si un Haaland loan. In rest, prafuri, ceea ce era de asteptat. Multe obiective, sa te tina engaged, de cativa ani sunt astea si pot sa apreciez acest lucru, la PES nu aveai ce sa faci efectiv, era meniul gol, jucai doar meciuri sa joci, o data pe saptamana cu vreun meci special si atat. Macar astia de la EA stiu cum sa faca sa te tina acolo, cu ochii in el.

    Au adaugat diferite customizari pe stadion, structuri, tifo, artificii, etc. Dragut.

    Nu stiu cat o sa stau prin UT, am vazut ca sunt si obiective de co-op, poate facem niste boosting

    Other than that, nu am ajuns inca sa il urasc, sunt inca in luna de miere. O sa treaca repede, dar e ok, sunt pregatit si exista intotdeauna couch co-op cu prietenii, cel mai ok mod de a juca jocul fara a face crize cand zeii nu tin cu tine.

  6. #86 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    FIFA 21

    PSG e OP ca echipa, dar mai ales Mbappe si Neymar.
    Also loburile sunt super OP.

  7. #87 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Încearcă sa faci sbc de la hibrid mie mia dat jucători foarte buni ca niciodată, am facut profit aproape 1,5M

    ---------- Post added 10-10-2020 at 15:32 ----------

    Mi la mai dat și pe suarez la otw de la precomanda

    ---------- Post added 10-10-2020 at 15:34 ----------


  8. #88 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Care din ele ca sunt 3 SBC Hybrid?

  9. #89 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Toate 3
    Apropo încearcă și la camera tele broadcast 12-8 pentru mine merge foarte bine
    Ovidiu recomanda co op 15-6

    ---------- Post added 10-10-2020 at 17:48 ----------

    Găsiți pe futbin soluții sa nu va mai chinuiți la sbc

    ---------- Post added 11-10-2020 at 09:28 ----------


  10. #90 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    E greu tare la inceput daca nu iti pica un jucator mai de Doamne ajuta sa il vinzi si sa iti incropesti o echipa de buget. Trebuie sa joci destule de multe jocuri de Squad Battles (cu coin boost) ca sa strangi pentru o echipa care oricum nu ar face fata in F.UT Champions, unde este cel mai sweaty gameplay ever. Mai faci un SBC pe ici pe colo, dar ce pica depinde de pacanelele EA. Mai e si varianta de a face trading, buy low, sell high...dar nu mai am timpul si dispozitia necesara sa fac asta. Daca eram in liceu, mai ziceam

    Se pare ca EA a vrut sa imi dea un motiv sa raman, mi-a picat un Telles OTW, picat in pachete rewards de la objectives. O sa il tin, poate ii mai creste valoarea. In rest, cei mai rasariti: Fred, Soyuncu, Boateng, Koke si Neto, cativa dintre ei untradeable, mai ales Fred care e cel mai scump dintre ei pe market. Putea fi si mai rau, I guess.

  11. #91 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Baga din aplicatia de telefon tot ce tine de trading si poti face asta oricand, de oriunde. E mai simplu si nu mai esti limitat la consola/tv

  12. #92 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    MediaGalaxy eu tot in Bucuresti sunt...
    Intre timp mi-a confirmat un prieten din satul General Scărişoreanu jud. Constanta ca lui i-a ajuns comanda de la eMAG la punctul local de livrare.

  13. #93 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Baga tare la squad battle ca diseară sunt premiile
    Nu ai jucat meciurile alea 5 de repartizare?
    Mie mi-au dat mulți coinsi după ce le-am jucat ,plus ca acum sunt mult mai ieftini jucătorii ar trebui sa iti faci ușor echipa
    Nici eu nu mai stau de trading ca mie sila

    ---------- Post added 11-10-2020 at 12:50 ----------


    Echipa bună de start
    Apropo am trecut pe co op camera 20-0 parca e mai bine

  14. #94 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    @razvanrazy Stiu, dar nu problema de mobilitate era la mine, ci faptul ca nu mai am cheful necesar sa fac asta, sa verific telefonul, sa tot dau relist, sa caut sa fac snipe la jucatori, etc. Oricum e destul de greu sa prinzi ceva bun la pret mic, cand se listeaza ceva bun la un pret mai mic este luat instant de cei care au autobuyere.


    @077danyel Nu am jucat alea 5, ca nu am echipa de online, am jucat doar SB. Sa joc doar sa iau bataie, nu are rost.

  15. #95 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu cu echipa asta am jucat și am câștigat 3 din 5 meciuri, când sa lansat jocul era bine să le joci că nu avea nimeni echipă, sunt în Divizia a 5-a acum și fac față cu ea.

    ---------- Post added 11-10-2020 at 17:04 ----------

    Cel mai bun lucru pe care l-au făcut anul asta este că au scos cardurile de fitness, îți salvează atâta timp și coinsii.

    Nu știu cum sunteți voi dar îmi este atât de scârbă să fac meciuri de Squad Battle dacă nu ar fi obiective nici nu aș mai juca.

    Ce nu îmi place este că au băgat multe obiective în friendly, ăștia sunt bătuți in cap, cine crede că stă să joace 50 de meciuri în modurile alea de tot ***ul.

  16. #96 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Încă un an încă un rahat (și nu de ăla turcesc) de joc. Aceleasi meciuri scriptate (când pentru o parte când pentru cealaltă). Contează f mult dc e meci decisiv de promovare sau retrogradare. Portarii sunt de decor. Online înscriu aproape la fiecare fază, la fel si adversarul. Scoruri gen 5-4 la pauză sunt normale

  17. #97 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Nu știu cum joci tu de se dau atâtea goluri,eu sunt în divizia a 2 și majoritatea meciurilor se da maxim 1-2 goluri

    ---------- Post added 12-10-2020 at 13:55 ----------


  18. #98 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Oh well, dupa doar 2 zile cu noul Fifa (si +1 an practic cu celalalt pentru ca este acelasi joc), iata si parerea mea.
    Ceea ce urmeaza sa spun nu este un rage quit/scream, ci doar concluzia la care am ajuns:

    1. Echipele romanesti sunt o aditie super nice pentru orgoliul nostru, insa prea slabe ca sa poti fi competitiv cu ele in Online Seasons.
    Pur si simplu jucand online, m-am vazut de nenumarate ori in situatia in care am centrat perfect si efectiv atacantul echipei romanesti face luft din 6 metri, ori daca atinge mingea totusi este facut atat de slab si de anemic incat finalizarea este comica.

    2. Am realizat (mult, mult prea tarziu) ca jocul asta in Online este facut strict pentru cei care se pricep la jocuri, nu la fotbal.
    Am observat atat de multe situatie ireale de joc, pase date cu exteriorul din pozitii nefiresti, pozitionare aiurea, suturi din animatii nefiresti...
    Am si castigat, am si pierdut, dar sunt convins ca ceea ce inseamna in realitate fotbalul nu va putea fi niciodata replicat/simulat corect intr-un joc.
    Poate sa dispara EA si sa preia altii licenta, pur si simplu nu se poate ca acest joc sa reflecte realitatea si tu ca si pasionat de fotbal sa iti etalezi cunostintele in joc.
    Au fost atatea faze in care instinctul mi-a dictat corect ce sa fac si totul sa rezulte intr-o animatie handicapata sau un carambol idiot.

    3. Realizez ca acest joc a dezvoltat o comunitate atat de toxica si de cancerigena incat sincer, ar trebui sa dispara.
    Cred ca am 30 de jocuri deja in Online Seasons si niciodata nu am reusit sa duc la capat un meci intreg in care eram in avantaj. Pur si simplu cand vede ca pierde handicapatul da quit si castig la masa verde cu 3-0.
    Este inadmisibil cum EA nu a vrut in atatia ani sa dezvolte un adevarat sistem de pedepsire a retarzilor. Dai quit in meci, nu ai access la online 1 luna... nu stiu... something.
    Pur si simplu imi e sila sa mai conduc, stiind ca urmeaza sa dea handicapatul quit.

    Voi continua totusi sa cumpar jocul pentru a ma relaxa cu prietenii in Online Friendlies si pentru a imi continua colectia de jocuri Fifa originale inceputa inca de la Fifa 99.
    Din pacate pentru mine cel putin, termenul de couch play a disparut odata cu viata normala pe care o stiam de dinainte. Nu am cum sa mai aduc in casa momentan nici un prieten so... online friendlies it is.

    PS: Pentru mine cel mai fluid si bine facut Fifa a fost 08, pur si simplu am iubit jocul ala, m-a obsedat.
    Cred ca am avut 500 de meciuri in Online la 08 pe Xbox360.

  19. #99 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Dacă vrei bagam câteva amicale add me Moldo_007
    Pana acum am jucat doar ut dar jucam și cu echipe normale nu e problema

  20. #100 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar

    FIFA 21

    Cu mare drag daca esti treaz cand pot eu sa ma joc (00.00-04.00)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand cont origin cu FIFA 19 si FIFA 18 By RobertM95 in forum Software
    Replies: 0 Last Post: 05-07-2019, 22:30
  2. FIFA 18 By Melo in forum Console Club
    Replies: 236 Last Post: 02-08-2018, 20:47
  3. Vand Fifa 16 + Fifa 17 - PS4 By mihaixpp in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 0 Last Post: 10-11-2017, 12:02
  4. Replies: 0 Last Post: 23-12-2014, 19:45
  5. Licitatie: FIFA 05 si FIFA 06 GBA By Khan in forum Licitatii
    Replies: 3 Last Post: 14-06-2009, 20:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts