Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 114

Thread: JocuriNoi.ro - informații, noutăți și oferte

  1. #1 SP
    Junior Member jocurinoi's Avatar

    Lightbulb JocuriNoi.ro - informații, noutăți și oferte

    Hello!

    Bine v-am găsit. Vom posta aici oferte și promoții pentru jocuri în format retail pe care le puteți găsi pe www.jocurinoi.ro. Dacă aveți întrebări, întâlniți probleme pe site, vă rog să nu ezitați să le postați aici sau să ne contactați.

    Spor la joacă!
    Attached Images Attached Images wallpaper_thread.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Salut,

    In principiu ma intereseaza 2 lucruri care pentru mine sunt importante:

    1. De unde aduceti jocurile, din ce tara? Exista sansa sa vina cu ',' coperta in ceha/maghiara/poloneza ca in alte parti?
    2. Se poate efectua plata online la plasarea comenzii inclusiv pentru precomenzi sau doar ramburs la curier?

    Multumesc anticipat si spor la treaba!

  3. #3 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Eu ce-am comandat de la ei, a venit full english. Plata cu cardul pe site. Nu știu cum e la precomenzi.

  4. #4 SP
    Junior Member jocurinoi's Avatar
    Buna,

    1.Majoritatea jocurilor de pe site-ul nostru au coperta in limba engleza, aproximativ 95%, iar 5% au mici texte in alte limbi, dar jocurile sunt tot in engleza. Daca sunt doritori doar de jocuri cu coperta in limba engleza, nu trebuie decat sa specifice acest lucru intr-un comentariu lasat la finalizarea comenzii sau pe live chat. La precomenzi, deobicei, aducem doar in engleza.

    2.Acceptam plata ramburs, plata cu cardul si plata in rate pana la 6 rate lunare, fara dobanda, prin urmatoarele: Alpha bank, BRD credit, Star credit BT, Card avantaj credit.

    Te asteptam

  5. #5 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Salut,

    In principiu ma intereseaza 2 lucruri care pentru mine sunt importante:

    1. De unde aduceti jocurile, din ce tara? Exista sansa sa vina cu ',' coperta in ceha/maghiara/poloneza ca in alte parti?
    2. Se poate efectua plata online la plasarea comenzii inclusiv pentru precomenzi sau doar ramburs la curier?

    Multumesc anticipat si spor la treaba!
    Am făcut eu precomandă la cyberpunk , ajunsă in ziua lansării prin curier, acum wm văzut prin ultima comandă ca poți ridica si de la easyBox. Toate comenzile au avut coperta in engleză , iar la cele in limbi diferite eate specificat( vezi Grid in poloneză).

  6. #6 SP
    Member codpin's Avatar
    @jocurinoi chiar e necesar sa aveti reduceri false? Uite un exemplu https://www.jocurinoi.ro/little-nigh...ystation-4-ps4

    Jocul asta nu a fost niciodata 300 lei, dar una e sa arati reducere 55% fata de doar 10% cat e cu adevarat.

  7. #7 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    E un serviciu web care se ocupa de asta automat și care e folosit de toate site-urile (nu m-aș mira sa fie chiar același algoritm, cu excepția eMag). Daca nu ar fi necesar stai liniștit că nu ar plati nicio companie programatori sa dezvolte așa ceva. De-a lungul timpului magazinele au constatat că dacă arata reduceri false găsesc cel puțin un fraier care chiar crede și care cumpără, dar nu ar fi cumpărat fara sa vadă reducerea minune.

    Mai sunt servicii reciclate cu "grăbește-te, încă 100 de oameni de uita la acest produs" și "Elena Udrea din Buzău a cumpărat Sekiro, profita și tu", care au rolul să pună presiune pe cumpărător întărind astfel efectul primului paragraf discutat.

    Rezultă astfel "e o mega reducere, dar nu mai sta sa cauți în alta parte pentru că sigur se epuizează până te întorci tu". Daca într-adevăr tactica asta e necesara pentru supraviețuirea magazinului nu as ști să zic, dar cu siguranță e profitabila, ca altfel nu mai era folosită.

  8. #8 SP
    Member codpin's Avatar
    Eu stiu foarte bine stragegia de marketing aplicata, ca lucrez in domeniu. Era mai mult o intrebare retorica.

    La un magazin nou si mic eu as aprecia onestiatea din partea lor. Astfel as construi o relatie bazata pe incredere cu acel retailer. Altfel prefer sa iau de la emag ca e transport gratuit cu genius si ies la fel sau mai ieftin. Dar daca vad ca incearca sa "ma faca" pe mine ma pierd rapid de client.

    In exemplul dat de mine, ei deja au cel mai mic pret (cred) si daca ar fi pus doar 10% reducere nu cred ca ar fi pierdut mult. Cine stie si cauta pe cele 4-5 site-uri care se ocupa cu asa ceva ar aprecia ca au cel mai mic pret si ca sunt onesti. Zic si eu.

    Dar poate e un defect profesional si cand vad tactici din astea de marketing facute prost si pe fata cataloghez imediat acel magazin si il pun in blacklist.

    Ca si incheiere, eu o sa zic pas la acest magazin. E curios ca persoana lor de pe forum nu raspunde inca la intrebarea mea, poate ar fi avut o explicatie ceva.

  9. #9 SP
    Junior Member jocurinoi's Avatar
    nu e nici o strategie si nici un algoritm. asta este doar in imaginatia bogata a haterilor.
    in momentul cand se introduce un produs se pune pretul de referinta (pretul de lista al siteului oficial) daca produsul nu exista pe siteul oficial ( cum este si acel produs little nightmare 2 day one edition se mai greseste deoarce sunt persoane care se ocupa de documentatie si nu neaparat sa fie gameri informati. (s-a corectat pretul de referinta )
    dealtfel se poate observa ca in general pretul pietei cel taiat nu se schimba niciodata ci doar cel de vanzare. astfel se ajunge ca un produs care la lansare sa fi fost 300 lei sau poate chiar mai mult, sa ajunga la un an de zile sa fie 100 lei sau mai putin.
    imaginativa ca avem documentatia la peste 15.000 de produse toate introduse in baza de date de angajati care asta fac. este normal sa se mai greseasca. binenteles ca noi modificam pretul de referinta atunci cand depistam greseli.

  10. #10 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Ce trolleala ieftina. Reduceri false, lol. Cu toata greseala de calcul, nu exista preturi sau reduceri false ori adevarate.

    Si zici ca lucrezi in domeniu, eh? Specializat in descoperirea procentuala a reducerilor "false". Va platesc aia bine, sau...

  11. #11 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Eu am dat o comanda ieri la cateva (peste 10) jocuri, toate la pret foarte bun. Ei estimeaza ca vor livra vineri. Revin cu pareri dupa livrare.

  12. #12 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    O singura comanda am avut la ei si a fost ok. Au avut intr-o zi ca bonus la orice comanda de 100 de lei statueta din ediția de colecție de la Little Nightmares 2. Coincidenta a făcut sa comand chiar acest joc si am primit coletul in doua zile fara probleme.
    Attached Images Attached Images 9d463e893ea3a056a9928120337f5cf7.jpg

  13. #13 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Eu am cumpărat de pe jocurinoi.ro ambele jocuri ORI pentru Nintendo Switch. A fost singurul magazin din România care le-a avut în stoc iar prețul a fost cel mai mic de pe piață. Livrarea s-a făcut gratuit. În acest moment am un wishlist făcut pe siteul jocurinoi.ro și absolut toate jocurile pe care le-am selectat au un preț excelent. (Pe lângă amabilitate și seriozitatea comerciantului) pentru mine contează prețul final, nu reducerea afișată.



  14. #14 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Băi băieți, cum l-ați bălăcărit pe userul Atx-Mg așa faceți și cu reprezentantul jocurinoi. Numai elitisti pe aici. Care mai de care experți, de își închipuie că vorbesc cu CEO aici - pe un forum privat. Eu zic că e mai bine să avem reprezentanți aici pe forum (care ne mai pot ajuta cu un status sau hints) decât pe nimeni.

    1. Nimeni nu vă bagă mâna în buzunar. Politicile de preț sunt standard pt mioritica noastră țară. Toți pun un preț mai mare tăiat. Că unii au alte așteptări de la magazinele mici...ghinion. Cele mici, învață de la cele mari.

    2. Aveți probleme cu vreun magazin? Plângerile se rezolvă la OPC nu pe un forum privat. Aici se umflă doar momițele, se generează flame/hate dar sigur nu-și schimbă vreun shop politica că ne vărsăm noi frustrările pe aici.

    3. Nu lucrez nici la altex, nici emag, nici jocuri noi. Sunt doar colecționar și gamer (mai rar). Nici nu mai dau atenție prețului tăiat. Găsesc un joc la un preț pe un site și după aceea compar cu ce găsesc pe price.ro sau pe olx. Nu cred că cumpără nici drq că vede că e un preț mare tăiat. Sau cel puțin nu ăștia de și-au luat mai mult de 10 jocuri în viața lor și care știu cum merge treaba.

    My 2 cents,
    L.

  15. #15 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by jocurinoi View Post
    nu e nici o strategie si nici un algoritm. asta este doar in imaginatia bogata a haterilor.
    Deci desi recunosti in urmatorul paragraf ca a fost e greseala, ma faci voalat hater. Nice! Nu sufar de bagare in seama si nici nu sunt hater, doar ca am intrat pe site-ul vostru si ma uitam prin lista de jocuri si am observat la multe titluri preturi umflate si taiate. Daca citesti atent ai sa vezi ca am si recunoscut ca e probabil cel mai bun pret de pe piata la jocul respectiv si nu numai, tocmai de aia nu intelegeam de e nevoie de reduceri false.

    Ma opresc aici. Multumesc pt raspuns!

    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Ce trolleala ieftina. Reduceri false, lol. Cu toata greseala de calcul, nu exista preturi sau reduceri false ori adevarate.

    Si zici ca lucrezi in domeniu, eh? Specializat in descoperirea procentuala a reducerilor "false". Va platesc aia bine, sau...
    Esti ok? Ca vad ca numai raspunsuri acide ai. Poate imi si explici de unde ai impresia ca e trolleala si de ce merita o intrebare chiar si retorica (neadresata tie) acest gen de raspuns.

    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Băi băieți, cum l-ați bălăcărit pe userul Atx-Mg așa faceți și cu reprezentantul jocurinoi. Numai elitisti pe aici. Care mai de care experți, de își închipuie că vorbesc cu CEO aici - pe un forum privat. Eu zic că e mai bine să avem reprezentanți aici pe forum (care ne mai pot ajuta cu un status sau hints) decât pe nimeni.

    1. Nimeni nu vă bagă mâna în buzunar. Politicile de preț sunt standard pt mioritica noastră țară. Toți pun un preț mai mare tăiat. Că unii au alte așteptări de la magazinele mici...ghinion. Cele mici, învață de la cele mari.

    2. Aveți probleme cu vreun magazin? Plângerile se rezolvă la OPC nu pe un forum privat. Aici se umflă doar momițele, se generează flame/hate dar sigur nu-și schimbă vreun shop politica că ne vărsăm noi frustrările pe aici.

    3. Nu lucrez nici la altex, nici emag, nici jocuri noi. Sunt doar colecționar și gamer (mai rar). Nici nu mai dau atenție prețului tăiat. Găsesc un joc la un preț pe un site și după aceea compar cu ce găsesc pe price.ro sau pe olx. Nu cred că cumpără nici drq că vede că e un preț mare tăiat. Sau cel puțin nu ăștia de și-au luat mai mult de 10 jocuri în viața lor și care știu cum merge treaba.

    My 2 cents,
    L.
    Uite tocmai ca sunt reprezentanti ai magazinului am vrut si eu sa aflu de ce aplica tactici de genul. Eu nu inteleg unde vedeti voi atac cand se pune o intrebare.

    Atac ar putea fi catalogate aceste raspunsuri ale voastre fata de o intrebare care nu va privea.

    Hai sa-ti raspund punctual:

    1. Faptul ca accepti niste magarii ca si standard, nu e problema mea. Las-o ca merge si asa ar trebui sa fie imn national. Tocmai dim cauza ca la emag sau altex nu am nici o sansa sa schimb ceva, ma gandesc ca astia mici poate asculta. Ba mai mult, sa scoti capul afara din multime ar trebui sa arati respect clientilor acolo unde cele mari nu arata. Altfel esti doar un emag mai mic.

    2. Asta nu e problema de ANPC. Daca ajung acolo eu nu plang pe forum, cum nu am plans nici cu 2 postari mai sus.

    3. Pai fix asta nu inteleg. Daca ai deja pretul cel mai mic, ce rost are sa minti in legatura cu pretul taiat?

  16. #16 SP
    Junior Member jocurinoi's Avatar
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    Deci desi recunosti in urmatorul paragraf ca a fost e greseala, ma faci voalat hater. Nice! Nu sufar de bagare in seama si nici nu sunt hater, doar ca am intrat pe site-ul vostru si ma uitam prin lista de jocuri si am observat la multe titluri preturi umflate si taiate. Daca citesti atent ai sa vezi ca am si recunoscut ca e probabil cel mai bun pret de pe piata la jocul respectiv si nu numai, tocmai de aia nu intelegeam de e nevoie de reduceri false.

    Ma opresc aici. Multumesc pt raspuns!



    Esti ok? Ca vad ca numai raspunsuri acide ai. Poate imi si explici de unde ai impresia ca e trolleala si de ce merita o intrebare chiar si retorica (neadresata tie) acest gen de raspuns.



    Uite tocmai ca sunt reprezentanti ai magazinului am vrut si eu sa aflu de ce aplica tactici de genul. Eu nu inteleg unde vedeti voi atac cand se pune o intrebare.

    Atac ar putea fi catalogate aceste raspunsuri ale voastre fata de o intrebare care nu va privea.

    Hai sa-ti raspund punctual:

    1. Faptul ca accepti niste magarii ca si standard, nu e problema mea. Las-o ca merge si asa ar trebui sa fie imn national. Tocmai dim cauza ca la emag sau altex nu am nici o sansa sa schimb ceva, ma gandesc ca astia mici poate asculta. Ba mai mult, sa scoti capul afara din multime ar trebui sa arati respect clientilor acolo unde cele mari nu arata. Altfel esti doar un emag mai mic.

    2. Asta nu e problema de ANPC. Daca ajung acolo eu nu plang pe forum, cum nu am plans nici cu 2 postari mai sus.

    3. Pai fix asta nu inteleg. Daca ai deja pretul cel mai mic, ce rost are sa minti in legatura cu pretul taiat?
    este ultimul feedback pe care til dau. nu este nici o tactica. procesul este urmatorul:
    1) produsul intra in stoc
    2) cineva de la departamentul sincronizari analizeaza produsul, introduce datele in administrare inclusiv pretul de piata care este luat de pe siteul oficial iar daca nu este pe siteul oficial se ia de pe un site deobicei amazon
    3) pretul de piata ( cel taiat) NU SE MODIFICA decat daca se intalnneste un pret eronat cum a fost cel mentionat mai sus.

    am explicat transparent cum functioneaza sistemul.
    puteti urmari preturile cele taiate si veti observa ca alea nu se schimba niciodata de la introducerea produsului.
    pana la urma pretul de vanzare conteaza si nu ne vom preta niciodata sa crestem pretul de la care este redus in primul rand mi se pare o mare prostie. ganditi putin mai logic, nu ar avea nici un impact comercial.
    probabil multi ne subestimeaza. C&A Connect SRL este o companie cu cifra de afaceri de peste 20 milioane lei pe 2020 si devenind lideri pe piata din Romania am reusit sa modificam preturile de lista care erau umflate in Romania. exemplu este: Fifa 21 - pret de lista 250 lei cand altex emag si altii au avut peste 300 lei. imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar acuzatiile sunt aberante. in primul rand aceasta tactica de care vorbiti voi nu ar avea nici un impact comercial . analizati mai atent si apoi veniti cu acuzatii. acel produs nici macar nu este la promotie....
    acesta a fost ultimul meu raspuns la acest subiect si cine vrea intelege cine nu poate crede ce vrea si poate cumpara de unde doreste.

  17. #17 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by codpin View Post

    1. Faptul ca accepti niste magarii ca si standard, nu e problema mea. Las-o ca merge si asa ar trebui sa fie imn national. Tocmai dim cauza ca la emag sau altex nu am nici o sansa sa schimb ceva, ma gandesc ca astia mici poate asculta. Ba mai mult, sa scoti capul afara din multime ar trebui sa arati respect clientilor acolo unde cele mari nu arata. Altfel esti doar un emag mai mic.

    3. Pai fix asta nu inteleg. Daca ai deja pretul cel mai mic, ce rost are sa minti in legatura cu pretul taiat?
    Faptul că aduci aici recomandări este fix pix. Nu este "mulțimea" care trebuie să scoți capul aici - asta am vrut să zic și închei. Dacă ai improvements cred că poți să îi contactezi direct pe site. Probabilitatea să percuteze și schimbarea să fie generată cu un post pe consolegames e minimă.

    Avea bunică-mea o vorbă : când dau de o barieră, caii sar peste ea, șoarecii trec pe sub, doar boii se lovesc de ea și nu merg mai departe. Morala fiind că atunci când dai de o piedică (gen te deranjează preturi mari tăiate) ce faci? Accepți și mergi mai departe (you play with the system, you are, you adapt, compari prețuri, iei de la alții, etc) sau scoți vuvuzela in fața barierei, dar tot acolo rămâi.

    Nu cred că aici este locul potrivit ce poate fi un catalizator al schimbării al unor politici de preturi/mkt.

    Plus ca jocurinoi chiar au niște super preturi la jocuri. Și faptul că avem un reprezentant pe aici care ne mai poate ajuta cu un status pe o comandă sau pe stocuri, e un lucru bun, pentru noi cumpărătorii. Nici nu știi dacă userul de aici are puterea de a lua decizii privind marketingul. Nu știi ce șef are și dacă acel șef e deschis la feedback.

    Deci de ce dai feedback negativ aici? Și nu folosind direct adresa de contact a site-ului (calea oficială adică, care poate produce schimbarea).

    PS. @jocurinoi : tonul tău pare agresiv și condescendent. Cool că ai explicat ce și cum (for me makes sense ce ai zis), dar felul în care ai împachetat răspunsul poate genera și mai multe discuții.

    Again, my 2 cents.

    L.

  18. #18 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Faptul că aduci aici recomandări este fix pix. Nu este "mulțimea" care trebuie să scoți capul aici - asta am vrut să zic și închei. Dacă ai improvements cred că poți să îi contactezi direct pe site. Probabilitatea să percuteze și schimbarea să fie generată cu un post pe consolegames e minimă.

    Nu cred că aici este locul potrivit ce poate fi un catalizator al schimbării al unor politici de preturi/mkt.
    Eu aveam impresia ca tocmai asta inseamna un forum: sa discuti diverse aspecte pe un thread dedicat, nu sa anunti numai reduceri si stoc nou. Nu am vrut sa fac flame, hate, trolling etc. Am pus o intrebare aici pentru ca spre deosebire de un mesaj privat pe adresa de contact, aici trebuie sa raspunda public.

    Daca ridici niste semne de intrebare in mod public si altii adera la ideile tale e posibil sa realizezi ceva.

    Iar daca nici forumul asta, care e cea mai mare comunitate de gaming din RO, nu poate oferi tractiune unei idei de schimbare, atunci clar un mesaj pe contactul lor nu are nici un impact.

    Ma opresc aici pentru ca deja o simpla intrebare a escaladat mai mult decat aveam in intentie.

    Spor la joaca!

  19. #19 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    A mai întâmpinat cineva probleme cu autentificarea prin contul Google, primesc eroare?

  20. #20 SP
    Junior Member jocurinoi's Avatar
    Quote Originally Posted by ConuGeo View Post
    A mai întâmpinat cineva probleme cu autentificarea prin contul Google, primesc eroare?
    Incearca acum, te rog. Lucram la autentificare si probabil sa fi fost o eroare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Schimb ceas de dama pe PS4/Pro. Astept oferte ! By lionx1987 in forum Bazar Sony: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 01-12-2018, 12:10
  2. Sony mai face doua oferte de "nerefuzat" By MonkY in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 21-08-2013, 12:29
  3. Oferte console Black Friday la noi in Romanica By psicho1986 in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 25-11-2011, 14:19
  4. Oferte console By Finrod in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 3 Last Post: 01-11-2008, 12:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts