Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 276 of 276 FirstFirst ... 176 226 266 274 275 276
Results 5,501 to 5,512 of 5512

Thread: Grand Theft Auto 5 - GTA V

 1. #5501 SP
  Member danielconst90's Avatar
  Si cum o veste buna nu ar trebui sa soseasca niciodata singura, tot pe 24 iulie , avem parte de inca un update foarte asteptat, After Hours. Jocul vizat este GTA online, si este desigur si acesta free. Asa sa avem parte de o zi plina.
  Stim cand ajunge pe ale noastre console, dar ce avem nou? Pai daca nu erau suficiente diversivitatea de lucruri ce le puteai face, acum vei putea avea propiul tau nightclub. Acum la ce il va folosi ca paravan, e treaba fiecarui player.
  Si nu doar atat, dar un iubit caracter din GTA 4 se intoarce. Exact, vei putea avea un parteneriat cu Tony Prince pentru aceste nightclubs, alaturi de cel mai bun staff si dj de top. Deci intrebarea e ...cati bani producem in club?


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 2. #5502 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar

 3. #5503 SP
  Banned Alex Khan's Avatar 4. #5504 SP
  Member danielconst90's Avatar
  Cand o companie produce 2 din cele mai de succes jocuri din istorie, este bine sa profite de asta. Asa au gandit si cei de la Rockstar Games si au anuntat o promotie cross-games ce consta in o arma, The Stone Hatchet, disponibila atat in Grand Theft Auto 5 cat si in Red Dead Redemption 2.
  Arma este deblocabila in GTA Online, dupa ce termini o serie de bounty-uri pentru Maude Eccles.Asa ca data viitoare cand va plimbati nestingheriti prin lumea GTA Online, verificati mesajele de la Maude. Completati bounty-urile, nu conteaza daca in viata sau nu, si aveti un nou kill challenge si arma. Daca treceti si acel challenge, aveti 250000 $ ( evident nu reali, ci ingame) si arma in RDR 2.
  Si asta nu este tot...in caz ca nu ati deblocat acum ceva timp arma Double-Action Revolver, fiti cu ochii in patru dupa un ingame mail pe viitor ce explica cum se va debloca. Odata deblocat si challenge-ul aferent facut , va fi si el disponibil in RDR 2 alaturi de 250000$ in GTA Online.
  Spor la treaba.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 5. #5505 SP
  Senior Member PoisonRemedy's Avatar
  Ce idioti ... dc amesteca politicul cu gaming? Da GTA mereu si-a batut joc de anumite parti ale americii, oricum cei care isi pierd vremea cu politica extremista, oricum nu ar juca un GTA, atunci dc sa ni se ia noua acest drept sa ne putem delecta iar cu un GTA? FMM de american prosti, macar mai este South Park si alte desene care isi mai bat joc de America, macar alea sa ramana, cea mai scarboasa natie

  https://www.unilad.co.uk/gaming/gta-...msqKqCiguAx8Qc

 6. #5506 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Nu e chiar asa. Mereu au avut si tente politice jocurile GTA (cu senatori si alte prostii de genu) si cu siguranta este un personal bazat pe Trump deja destul de activ in GTA VI.

  Toata stirea asta nu face decat sa confirme faptul ca ei lucreaza de ceva timp la GTA VI si sa ne aduca in atentie lucrul asta.

  Faza e ca daca era doar in faza de proiect, eliminau/schimbau personajul, dar cred ca-i destul de avansata productia si e pacar sa altereze in halu asta.

  Just my 2 cents.

 7. #5507 SP
  Senior Member PoisonRemedy's Avatar
  Cel mai probabil lucreaza la GTA VI cum spui tu dar se si poate sa nu mai fie la fel de satiric ca pe vremuri din cauza unor care gandesc cu emotii, nu putem decat sa asteptam si sa vedem ce o sa fie, probabil in 2-3 ani o sa avem niste stiri legat si de GTA VI.

 8. #5508 SP
  Member clovnusor's Avatar
  E si ce a spus Razvan (ca intr-un fel confirma inceperea proiectului) dar Dan spune clar ca le e greu sa faca un astfel de joc in climatul actual cand extremele sunt atat de vizibile si jocurile de putere intre stanga si dreapta se schimba f.usor asa ca e greu sa faci misto de o parte anume ca pana iese jocul ar fi deja invechit ca si tematica. Asta a zis, din pct meu de vedere. Pe langa asta, este in interesul lor sa vanda cat mai mult asa ca vor sa acopere o plaja cat mai mare de consumatori, iar cum lumea este divizata peste tot azi, mesajul jocului ba i-ar deranja pe unii, ba pe altii si in afara de cei echilibrati (putini la nr, in ziua de azi) nu prea l-ar cumpara nimeni.

 9. #5509 SP
  Senior Member PoisonRemedy's Avatar
  Quote Originally Posted by clovnusor View Post
  E si ce a spus Razvan (ca intr-un fel confirma inceperea proiectului) dar Dan spune clar ca le e greu sa faca un astfel de joc in climatul actual cand extremele sunt atat de vizibile si jocurile de putere intre stanga si dreapta se schimba f.usor asa ca e greu sa faci misto de o parte anume ca pana iese jocul ar fi deja invechit ca si tematica. Asta a zis, din pct meu de vedere.
  Dupa ce am recitit articolu, tind sa cred ca intr-o oarecare masura ai dreptate legat de partea asta. Oricum ramane de vazut ce o sa fie.

 10. #5510 SP
  Senior Member raduadelin's Avatar
  Nu inteleg de ce postezi pe threaduri random. Vestea este foarte buna, dar puteai posta pe threadul dedicat RDR2.
  La fel ai procedat si cu intrebarea despre Uncharted 4...

 11. #5511 SP
  Junior Member IsNotMe's Avatar
  Fratilor , nu stiu daca a mai aparut asa ceva pe aici dar am zis sa postez totusi ! aveti aici toate statiile radio din toate partile , cu toate melodiile si discutiile alea funny specifice seriei ! Bafta ! Directory listing of http://two66.com/mirrors/GTA-Radio-Stations

 12. #5512 SP
  Member ConuGeo's Avatar
  GTA Online: The Diamond Casino & Resort


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 276 of 276 FirstFirst ... 176 226 266 274 275 276

Similar Threads

 1. Grand Theft Auto IV - GTA 4 By MonkY in forum Console Club
  Replies: 9 Last Post: 28-07-2014, 13:42

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts