Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Marvel 1943: Rise of Hydra

  1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

    Marvel 1943: Rise of Hydra

    Four Heroes. Two Worlds. One War. In collaboration with Marvel Games, Skydance New Media is proud to share the first look at our new AAA game with an ensemble cast and original story set in our unique #Marvel Universe.

    #SkydanceNewMedia #MarvelGames #AmyHennig

    As the game’s narrative unfolds, players will be able to play an ensemble of four characters: a young Steve Rogers, aka Captain America; Azzuri, T’Challa’s grandfather and the WWII-era Black Panther; Gabriel Jones, a U.S. soldier and member of the Howling Commandos; and Nanali, leader of the fledgling Wakandan Spy Network.

    Players can look forward to intuitive controls and exhilarating second-to-second gameplay that captures the action and excitement of Marvel, inspired by landmark comics, television, and films, as they navigate this all-new globe-trotting adventure.
    Attached Images Attached Images skydance-announcement-article-card.jpg

  2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sa speram ca nu e pe stilul Midnight Suns...

    Oricum, sa ai un univers atat de mare, plin cu personaje arhi cunoscute si iubite, iar tu din 4 "eroi" intr-un joc, sa pui doar 2 cunoscuti si 2 oameni normali care nu au nicio treaba cu nimic...doar bazat pe asta si sunt sigur ca va fi un fail, la fel ca Midnight Suns.

    Sper sa ma insel

  3. #3 SP
    Manager paul's Avatar
    Titlul este "Marvel 1943: Rise of Hydra".
    Unreal Engine 5.4.
    2025.

    Story trailer: 'Marvel 1943: Rise of Hydra' Reveals New Story Trailer | Marvel.



    Attached Images Attached Images gjikzj9weaainyd.jpg gdc_p_08_a_4k_2.jpg gdc_p_10_a_4k_2.jpg gdc_p_09_a_4k_2.jpg gdc_p_12_a_3x2_per80.jpg gdc_p_05_a_4k_2.jpg gdc_p_06_a_4k_2.jpg

  4. #4 SP
    Member olteanug's Avatar
    Unii se plâng în comentarii că jocul e doar cu Captain America (alb), Agent Carter (feminista albă) și cu încă trei personaje de culoare (inclusiv Black Panther).
    Că este woke dus la extrem chiar și pentru un joc cu supereroi desfășurat la 1943, în WW2, când americanii de culoare nu prea aveau drepturi.
    Also, nu apare Winter Soldier, iar ăsta e un MEGA-MINUS!


    Legat de Marvel, cam toată partea de gaming, în afară de jocurile Marvel Spider-Man de la Sony și oarecum, Guardians of the Galaxy, au fost praf.
    Marvel a excelat doar la comics-uri până prin anii 90, la filme din 2000 până în 2019, până la faza a treia, la vreo două seriale (Loki și Agents of S.H.I.E.L.D.) și pe partea de Merchandising.

    De aia, când văd un joc Marvel produs de oricine altcineva în afară de Sony, cam zic meh și hard pass.

  5. #5 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Lumea se plange de orice, oricand, oriunde. Daca e alb, de ce e alb. Daca e negru, de ce e negru. Daca e verde, de ce e verde. Daca e tipa nu e bine, daca e barbat nu e bine, daca e non binar, nu e bine.

    Despre acest CGI trailer, mi se pare ca arata incredibil de bine, aproape la nivel de cinema movie, doar ca au luat decizia de a avea o directie artistica mai cartoonish, ca sa para a joc, nu realista.

    Acum sa vedem si ceva actual in-engine/in game/gameplay, ca CGI trailers sunt = 0.

  6. #6 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Mie îmi place cum arată la prima vedere, aștept și ceva gameplay. Cam mult până în 2025, dar mai bine așa și să fie ok.

  7. #7 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Setting bun, poveste promitatoare, CGI excelent . Cine mama naibii se gandea la o combinatie intre supereroi si WW2, why not...
    Sper sa nu dezamageasca la capitolul gameplay!

  8. #8 SP
    Member olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Lumea se plange de orice, oricand, oriunde. Daca e alb, de ce e alb. Daca e negru, de ce e negru. Daca e verde, de ce e verde. Daca e tipa nu e bine, daca e barbat nu e bine, daca e non binar, nu e bine.
    Pentru majoritatea fanilor Marvel e o problemă. Pentru că echipa Howling Commandos a Căpitanului America din WW2 cam așa arăta.
    Nu e o problemă dacă introduci un negru.




    E o problemă mare dacă nu-l introduci deloc sau dacă bagi numai personaje albe, adică ori o dai în extrema stânga și woke, ori în extrema dreaptă și în rasism.
    Din punctul meu de vedere, filmele MCU în primele trei faze au fost foarte echilibrate. Nu ca în benzile desenate din anii 1940-1960 unde personajele de culoare nu erau prezente mai deloc, dar nici ca acum, ca în filmele fazelor 4 și 5, încât să bagi în distribuție 90% negri.

    Alcătuirea echipajului din acest joc nu mi se pare ceva echilibrat. Au omis atâtea personaje albe special ca să enerveze fanii Marvel și jucătorii conservatori.



    Oricum, e decizia lor și ....pierderea lor. Prin woke-isme duse la extrem nu faci decât să convingi și mai mulți tineri indeciși să voteze cu Trump, cu AUR și cu conservatorii de extrema dreaptă.
    Consecințele pot fi foarte grave dacă bagi trei negri și un alb într-un joc video în care ar fi trebuit să fie predominat de personaje albe. Consecințe precum pierderea fanilor și potențialilor clienți, inclusiv să ne trezim iar cu Trump la Casa Albă.

    Legat de joc, dincolo de personaje, așteptăm ceva gameplay la vară, la ....era să zic E3 .......la când s-o gândi ei să dea un gameplay pe la vreun gamescom, la un showcase sau pe YouTube.
    Din câte am citit, e un action-adventure video game în third person camera.
    Deci în stilul Spiderman, Wolverine, Avengers și Guardians of the Galaxy. Și în mod sigur, Iron Man de la EA ar trebui să fie tot în third person camera.

  9. #9 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by olteanug View Post
    încât să bagi în distribuție 90% negri.
    Tu stai cu un caiet cand te uiti la un film si numeri cati actori sunt din fiecare rasa, de parca ar fi echipe diferite?
    Jocul asta nu este doar despre Captain America, ci si despre Black Panther, deci nu vad nicio problema ca sunt mai multe personaje de culoare.

    Mai ingrijorator mi se pare ca te lupti cu nazisti in jocul asta, dar la ce altceva sa te astepti cand Sweet Baby a participat la productia jocului? /s

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Battlefield 1943 By Dj Mo in forum Console Club
    Replies: 167 Last Post: 25-10-2015, 21:24
  2. Battlefield 1943 PS3 By Muthu Raoul in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 29 Last Post: 29-06-2013, 13:19
  3. Replies: 0 Last Post: 01-05-2012, 12:04
  4. Replies: 0 Last Post: 12-04-2012, 13:49
  5. Replies: 0 Last Post: 29-06-2011, 14:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts