Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 21 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 410

Thread: Articole interesante legate de gaming

 1. #201 SP
  Senior Member RonanN1's Avatar

 2. #202 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar

 3. #203 SP
  Senior Member BizZare's Avatar
  ^Nu vreau sa spun ca articolul respectiv este absurd, desi acesta este primul cuvant ca re mi-a venit in minte... insa pare a fi un articol care cerseste atentie.

 4. #204 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  "Crash" e prea mult spus, insa are dreptate. Eu unul ma joc mult mai putin in ultimii ani, nu din lipsa de timp, ci din lipsa de alte titluri decat shootere generice, jocuri cu masini sau sportive. Poti numara pe degetele de la o mana jocurile bune care nu se incadreaza in categoriile anterioare pe generatia actuala.

 5. #205 SP
  Senior Member BizZare's Avatar

  Re: Articole interesante legate de gaming

  In privinta asta are dreptate, din punctul meu de vedere se lanseaza cam 1, maxim 2 jocuri cu adevar bune pe an.
  Dar asta nu inseamna ca de maine gaming-ul e mort... poate in cazul celor de la Nintendo viitorul e cam sumbru daca nu invata sa colaboreze cu producatorii de jocuri, dar in rest nu este chiar atat de grava situatia.

 6. #206 SP
  Member marv's Avatar
  articolul respectiv e din 2013, iar noi suntem acum in viitor si totul este inca bine.

 7. #207 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  Nintendo si-a salvat pielea cu 3DS-ul, mai au o sansa cu noua lor consola. Cred ca it's now or never.

  Quote Originally Posted by marv View Post
  articolul respectiv e din 2013, iar noi suntem acum in viitor si totul este inca bine.
  Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
  "Crash" e prea mult spus
  Daca tu consideri ca e bine sa apara 1-2 jocuri bune pe an, nu inseamna ca afirmatia poate fi generalizata. Daca avem noroc de un RPG alea sunt 100 de ore, daca celalat e un joc precum Uncharted sau The Last of Us, atunci vorbim de 20-30 de ore. 130 de ore de joc intr-un an inseamna o ora la 3 zile... Putin exagerat exemplul meu, dar daca stai sa enumeri toate jocurile bune din ultimul an tot nu scoti peste 300 de ore de gameplay. O ora de joc de calitate pe zi, si asta in conditiile in care NU esti absolut deloc selectiv si iti plac toate genurile de joc.

 8. #208 SP
  Senior Member BizZare's Avatar
  Calculul tau explica oarecum de ce am incetat sa blamez jocurile precum COD... hours of mindless fun with my friends.

 9. #209 SP
  Member marv's Avatar
  o fi si varsta de vina, dar sunt multe zile in care nu apuc sa joc nici macar o ora. Astfel ca nu duc lipsa de jocuri, pentru ca sunt foarte multe pe care nici n-am apucat inca sa le incep. Poate ca elevii/studentii vad altcumva lucrurile, avand mai mult timp la dispozitie pentru jocuri.

 10. #210 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar
  Articolul acela clar e invechit. A fost scris inainte ca: GTA V sa se lanseze si sa spulbere orice record legat de vanzari (in orice entertainment medium), inainte ca Twitch sa ajunga la 100 de milioane de useri unici pe luna, inainte de a fi cumparat de Amazon pentru aproape 1 miliard de dolari, inainte ca premiile la eSport-uri sa ajunga la numere chiar atat de mari (daca la primul International (Dota) prize pool-ul a fost de 1.6 milioane de dolari, anul acesta a fost de 18 milioane de dolari (o mare parte fiind finantat de gamerii care au cumparat Compendiumul). Inainte ca streaming-ul si si vlogging-ul sa fie o slujba atat de rentabila incat sa iti permiti masini sport sau excursii extrem de scumpe, inainte ca unele jocuri sa ia premii inafara propriei piete (Journey de exemplu a castigat un Grammy pentru soundtrack) si inainte ca gaming event-urile si competitiile sa ajunga sa fie o chestie lunara sau chiar saptamanala, in loc de anuala. Inainte ca jocurile sa atinga asa o popularite in mainstream media (ajungand sa apara in nenumarate seriale sau filme) si inainte ca anumiti actori din seriale sau filme (e.g. Kevin Spacey sau Peter Dinklage) sa colaboreze cu fel de fel de studio-uri indie sau triple A. A fost scris inaintea perioadei in care Kickstarter a ajuns sa fie o sursa sigura de finantare pentru jocuri, facuta de gameri, nu publisheri (unele titluri depasind usor milestone-ul de un milion de dolari).

  Industria jocurilor nu a fost niciodata intr-o situatie mai buna, iar jocuri exceptionale continua sa apara (Bloodborne, Witcher 3 si MGS: The Phantom Pain fiind primele titluri care imi vin in minte si m-au dat pe spate, dar cu siguranta nu sunt singurele). Frumusetea e ca apar fel de fel de capodopere pe ne numarate platforme. De la PC si console unde era de asteptat la titluri pe platforme mobile la care probabil nu te asteptai (Monument Valley pe iOS si Android). Sincer eu nu am destul timp si bani sa ma bucur de toate jocurile astea. But maybe when it comes to games, I`m easier to please

 11. #211 SP
  Banned cryyo's Avatar
  Am citit undeva ca industria de jocuri se apropie de cea cinematografica. Daca e adevarat, clar mai are mult de trait. Si cu noile tehnologii de a produce foarte spectaculos un joc, ar fi si culmea. Vor fi mereu persoane, tineri-batrani, care vor vrea sa joace ceva.

 12. #212 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar
  Aaaand here`s the confession we all expected years ago (nu o zic cu rautate da tin minte de fiecare data inainte sa se lanseze un titlu Fable, Peter era ceva de genul: "This is the perfect RPG!" Jocul se lanseaza, ia note decente in cel mai bun caz si raspunsurile erau de doua feluri: a) Next one is going to be perfect sau b)There`s no such thing as the perfect RPG. Fable I a fost un RPG foarte bun, dar i-a ridicat ego-ul (scuze...entuziasmul) lui Peter Molyneux mult prea tare... Molyneux: I'll never make my perfect game | Latest news from the game development industry | Develop

 13. #213 SP
  Senior Member RonanN1's Avatar

 14. #214 SP

 15. #215 SP

 16. #216 SP
  Senior Member RonanN1's Avatar


  ---------- Post added 01-10-2015 at 17:26 ----------


 17. #217 SP

 18. #218 SP

 19. #219 SP

 20. #220 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 21 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast

Similar Threads

 1. Articole despre Teoria conspiratiei By RACHyyy in forum Offtopic
  Replies: 15 Last Post: 15-08-2011, 00:39
 2. Noutati legate de OnLive By Zombozo in forum Stories & Other News
  Replies: 19 Last Post: 01-02-2011, 19:45

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts