Să mă explic:
1. Este vorba de jucătorii care sar imediat pe orice joc apărut, îl termină sau nu, au o vastă experienţă, ştiu multe despre jocuri în general, ai ce să discuţi cu ei, dar, niciodată nu disecă un joc, nu-şi pierd timpul cu amănunte, fac în general rapid questurile principale, iar un joc odată terminat adună praf. După care încep rapid altul, trăiesc cu intensitate momentul, după care îl uită la fel de rapid cum l-a început.
2. Jucatorii care în general joacă între 1-3 jocuri, se axează numai pe acestea, îşi dedică timpul liber lor, ajung la o perfecţiune visavis de gameplay, pentru ei nu există alte jocuri. Sunt maeştrii. Pot ajunge în elita gameristică. Dar dacă-i întrebi de alte jocuri, nu sunt în stare să scoată două cuvinte, sau resping cu hotărâre alte păreri. Aceşti jucători joacă în general un singur joc sau o singură franciză.
Deschid threadul acesta din curiozitate, pentru a afla părerea voastră. Eu personal, am votat varianta 2. Iniţial vroiam să bag încă o opţiune de vot „ambii sunt gameri”, dar m-am gândit că multe voturi se vor duce acolo, aşa că vă invit la câteva secunde de meditaţie.
Bookmarks