Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 25 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 LastLast
Results 441 to 460 of 500

Thread: Mass Effect: Andromeda

  1. #441 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @ingerulol: despre paragraful asta este vorba:
    Am avut noroc ca l-am jucat pe PC , si nici nu am apucat sa dau banii pe el ca este un titlu pe care regret sa spun , dar ar fi fost bani aruncati pe fereastra .
    De altfel, daca cercetezi cartonasul galben care apare in dreptul postarii tale, vei afla care-i cauza. Spui ca esti EA Insider, cred ca era bine sa fi specificat inainte asta.

  2. #442 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    @ingerulol: Ai avut noroc ca ai primit doar un warning...
    Nu cred ca a vorbit nimeni despre piraterie, nu este in regula sa ne aruncam la concluzii pripite. Si eu am jucat multe jocuri cateva ore fara sa dau bani pe ele, colegii de facultate au niste librarii impresionante pe Steam.

  3. #443 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    La cat am injurat jocul asta in primele 2 ore, atat de mult regret ca l-am terminat, 42 de ore mai tarziu. Mi-a placut, ba. M-a lasat cu sentimentul ala cu care m-au lasat si celelalte ME-uri, sau Witcher, sau orice alt RPG bun si anume ca vreau content extra, sa joc in continuare. Vreau sequel, vreau expansion, vreau! Da, e mediocru la animatii, da, e plin de bug-uri, da, povestea e cam aceeasi marie cu alta palarie, majoritatea personajelor sunt fade/enervante, iar consecinte la player choice sunt practic inexistente. Potential exista o gramada, iar fraierii i-au dat cu piciorul. Dar tot le-a iesit. Din companions, recunosc ca m-am atasat de TREI din ei (ceea ce este foarte mult), foarte bine conturati si dezvoltati (spre deosebire de c*catul cu ochi Liam si plangacioasa de Cora). Ca ne asteptam noi la altceva, asta este, dar repet: Andromeda e un joc BUN. Si culmea, am intrat in el cu o atitudine foarte negativa si asteptandu-ma la tot ce-i mai rau, dar internetului ii place sa exagereze.

    E una din experientele mele preferate de anul asta, si cu siguranta ma voi intoarce in acest univers, spre deosebire de Dragon Age unde ma doare la oo.

  4. #444 SP
    Member ingerulol's Avatar
    Voi continua daca spuneti voi ca-mi voi schimba cumva parerea! Ma indoiesc ca este un joc de 42h pana la final. Sper ca patchul 1.05 sa rezolve parte de buguri - pare facut pe genunchi rau.
    LE : deci daca joci jocuri pe PC piratezi by default sau cum ? .

  5. #445 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Probabil ca ai primit pentru ca ai zis ca l-ai jucat pe PC + ca nu ai dat bani pe el. Acum na, poate ai jucat trialul ala de 2 ore de l-au avut ei inainte de lansare...

  6. #446 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    e mediocru la animatii, da, e plin de bug-uri, da, povestea e cam aceeasi marie cu alta palarie, majoritatea personajelor sunt fade/enervante, iar consecinte la player choice sunt practic inexistente.
    Din câte spui reiese că, la toate capitolele importante, jocul dă greș, păi și atunci ce e așa bun la el? Eu am jucat 2 ore din el și l-am lăsat, nu mi-a plăcut, nu mi-a readus sentimentul pe care l-am avut atunci când am jucat prima dată ME.

  7. #447 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @ingerulol: ai primit cartonasul doar pentru ca din exprimarea ta reiesea faptul ca ai luat jocul fara sa dai bani pe el... 99% din cazuri asta insemnand ca l-ai piratat. Nu ai primit warningul pentru parerile despre Andromeda, Doamne Fereste! E clar ca nu a iesit ce trebuia sa fie (sau ce speram noi)... si oricum, putea fi perfect si aveai dreptul de a spune ca nu iti place!

    P.S. Daca poti sa-mi dai un screenshot sau ceva care sa ateste faptul ca ai jocul original (Steam or something), warningul va fi sters. Thanks!

  8. #448 SP
    Member ingerulol's Avatar
    Am spus ca am jucat jocul inainte ca eu sa arunc banii pe el (voiam sa-l pentru XO) ! Nu mai conteaza - Puteau fi insa multiple posibilitati - prieteni , #Eainsider , trial , samd . Cand ajung in Bucuresti iti dau screenshot la ce doresti, nu ca m-ar interesa neaparat sa scoti warning-ul
    Oricum , parerile vad ca sunt la fel printre apropiatii mei - va citez un dialog intre mine si un prieten foarte bun care l-a jucat pe PS4Pro in US preorder 70$ a dat pe el. (cp/paste din facebook).
    JOI 23:44
    Hei T***,
    zi-mi parerea ta despre Mass Effect Andromeda
    eu sunt ... dezamagit rau

    VIN 21:33
    Si eu...
    Grafica praf....
    Mare pas inapoi
    Ma asteptam la mult mult mai bine
    Storyplay-ul oarecum bun..desi se putea mai bine
    Gameplayul nu a evoluat
    Practic a luat ultimu mass effect si i au pus o grafica mai proasta
    Facut mai mult ptr online multiplayer...
    Compartiv cu fostele episoade...cel mai slab!
    DUM 16:20

    Hristos a Inviat
    Scuze ca nu ti am raspuns la tel mai devreme dar dormeam ca valiza in gara
    Am stat sa termin Mass effect azi noapte..
    Trist..fff trist jocul . 70$ aruncati pe fereastra

  9. #449 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    P.S. Daca poti sa-mi dai un screenshot sau ceva care sa ateste faptul ca ai jocul original (Steam or something), warningul va fi sters. Thanks!
    Din cate știu eu e interzis sa se vorbească despre piraterie, ce descarca fiecare e treaba lui. Din moment ce el a primit warn pentru o presupunere de-a unui moderator, nu înțeleg ce relevanta are daca e sau nu pirat, din moment ce oricum nu s-a vorbit de piraterie. Chiar daca ar fi, tot nu contează.

  10. #450 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by maudrunk5 View Post
    Din câte spui reiese că, la toate capitolele importante, jocul dă greș, păi și atunci ce e așa bun la el? Eu am jucat 2 ore din el și l-am lăsat, nu mi-a plăcut, nu mi-a readus sentimentul pe care l-am avut atunci când am jucat prima dată ME.
    Daca le iei separat, sunt mediocre, dar cumva, ajutate de gameplay-ul din combat foarte misto si de faptul ca exista niste exceptii la personaje si poveste care sunt pozitive si eclipseaza intr-o oarecare masura partile proaste, daca le pui impreuna iese un pachet frumos care devine din ce in ce mai enjoyable. Din nou, partea cea mai nasoala la joc e ca nu inoveaza cu nimic in plus fata de celelalte 3 jocuri pe partea de poveste/personaje, dar tot te distrezi jucandu-l.

  11. #451 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mai jucati jocul si nu 2 ore, cel puțin 7 ore, la inceput e slab dar dupa va v-a prinde atmosfera si o sa fiti atat de into it incat uitati de grafica de fps de texturi de rezolutie si de animatii.

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  12. #452 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ^exact, inceputul e nasol rau, dar pe masura ce joci devine din ce in ce mai captivant. Pana si rasa de antagonisti devine din ce in ce mai interesanta, mi-a dat un feeling de Destiny la cum e conceputa.

  13. #453 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    L-am terminat si eu. Pot spune ca mi-a placut overall. Imi era dor de seria ME, iar Andromeda chiar a adus acel feeling din primele 3.
    L-am terminat dupa peste 87 de ore, 97% si Lvl 63. Mi-au mai ramas cateva task-uri, dar care nu ma atrag.
    In ciuda BUG-urilor intalinte, niciunul nu mi-a reseat progresul. In jur de 50 de ore am jucat dupa patch-ul 1.05.

    Eu va sfatuiesc sa nu va mai pronuntat dupa nici 10 ore de joc. Abia dupa 10 ore incepi sa te dezmeticesti si sa intelegi cum merg lucrurile. Ca sa nu mai spun ca de fiecare data cand credeam ca sunt aproape de final, mai aparea o planeta de explorat si multe misiuni. Main Story este destul de ok, iar misiunile pentru companioni sunt foarte fun.
    Cine este foarte deranjat de bug-uri, care de altfel nu sunt mari, poate astepta o luna sau doua sa corecteze Bioware ce ar trebui de corectat. Cine nu e deranjat se poate juca linistit de acum. Jocul este destul de bun si fun cat sa te faca sa uiti de ele. Pe mine chiar m-a tinut captivat si imi doream sa joc cat mai mult, pacat ca a ajuns la final.

  14. #454 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    mi-a dat un feeling de Destiny la cum e conceputa.
    Exact acelasi feeling am si eu.

  15. #455 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca dureaza peste 10 ore ca jocul sa devina enjoyable, e clar ca are o problema. Eu nu l-am jucat, dar la ce am citit nici nu il voi juca, pare doar un joc mediocru. Nici chiar un dezastru, dar nici ceva memorabil.

  16. #456 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu dureaza 10 ore, e enjoyable inca de la inceput, dar acest sentiment se accentueaza pe masura ce joci. Nu e nicidecum mediocru jocul ca intreg, deocamdata e cea mai buna experienta de anul asta pentru mine (peste Nioh si Nier, inca nu am jucat Horizon), iar eu sunt destul de critic cand vine vorba de RPG-uri, mai ales sequel-uri la serii indragite.

  17. #457 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eagle nu are rost, pana la urma e decizia fiecaruia. dar in acest caz se vede cel mai bine ce influenta negativa pot avea niste previews negative doar pentru clickbait si isteria care s-a provocat inainte de a se lansa. si eu am fost foarte tentat sa fac la fel daca citeam sau urmaream tot ce s-a intamplat înainte sa se lanseze jocul.

    asa majoritatea au pornit cu o idee preconceputa si au renuntat la joc foarte rapid. pana la urma ei pierd o experienta foarte misto si asta este pacat.

    sper doar sa scoate un sequel la joc, pentru ca chiar daca nu l-am terminat sigur mai vreau unul .



    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  18. #458 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si mie mi se pare absurda scuza asta cu "jocul e bun dupa 8-10 ore". Cine are ma nene timp sa stea 10 ore ca fraierul in fata TV-ului ca poate-poate devine jocul mai tolerabil? Eu am trecut mult de perioada aia in care jucam ceva doar de dragul de a juca ceva.

    Eu dupa vreo 4 ore l-am lasat, nu are absolut nimic care sa ma faca sa ma intorc si desi initial ziceam ca poate isi mai da drumul, nu am niciun chef sa intru in el si sa mai pierd cateva ore aiurea doar ca apoi sa gasesc un joc care oricum e doar mediocru. Nu stiu, mi se pare pierdere de timp, iar sa il joc doar din fanatism pentru serie mi se pare absurd.

  19. #459 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Din cate știu eu e interzis sa se vorbească despre piraterie, ce descarca fiecare e treaba lui. Din moment ce el a primit warn pentru o presupunere de-a unui moderator, nu înțeleg ce relevanta are daca e sau nu pirat, din moment ce oricum nu s-a vorbit de piraterie. Chiar daca ar fi, tot nu contează.
    Sa fim intelesi, in cazul lui ingerulol:

    1. Ai dreptate, ce descarca fiecare e treaba lui, atata timp cat nu se si lauda cu asta. Au mai fost cazuri in care ni s-a aruncat in fata un "ce fraieri sunteti, dati banii pe jocuri". In cazul lui, nu aveam de unde sti ca e "EA insider" - dealtfel oricine poate spune asta, nu inseamna ca si trebuie sa credem orice, fara dovezi.

    2. Referitor la "de ce a primit warn pe baza unei presupuneri"... nu ti se pare normal sa fie asa, avand in vedere ca totul se bazeaza pe astfel de nuante cand vorbim de online? Sau crezi ca ar trebui sa mergem acasa la useri sa verificam daca e doar o presupunere sau chiar e real? Nu suntem militia totusi...

    3. Nu inteleg de ce esti atat de deranjat de faptul ca omul a primit un warning (nici macar infractiune), dar nu te-a deranjat deloc faptul ca omul a postat complet off-topic, vorbind despre ce a jucat el pe PC - asta intr-o arie de CONSOLE.

    Inteleg ca jocul este mai slab decat cele anterioare, inteleg si sa nu-ti placa, dar cred ca unii exagereaza cam mult atunci cand fac praf un joc. Ca si in cazul lui ingerulol, care i-a acordat maxim nota 5... de obicei devin circumspect cand vad asa reactii (mai ales cand mi se arunca si gogoasa cu "si l-am jucat pe PC in Ultra Mega High Extra Super settings, nu ca voi, amaratilor pe console"). Plus ca in review-urile mai serioase, daca fac o medie, e un joc care sare usor de nota 7/10. Ceea ce nu e chiar atat de rau... Mai ales ca totusi oamenii au lucrat la patch-uri si au rezolvat ceva din probleme (si din cate vad, inca se lucreaza).

    Eu unul de-abia astept sa-l joc. Din pacate pentru mine si din fericire pentru developeri si publisheri eu voi da banii pe el. Si cred ca am sa-l iau in varianta de Xbox One, pentru ca vad ca pe metacritic varianta de Xbox One are media 77/100, pe cand pe PS4 are 70/100. Cum sunt putin mai pretentios, vreau pe ala cu nota mai mare

  20. #460 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Nu dureaza 10 ore, e enjoyable inca de la inceput, dar acest sentiment se accentueaza pe masura ce joci. Nu e nicidecum mediocru jocul ca intreg, deocamdata e cea mai buna experienta de anul asta pentru mine (peste Nioh si Nier, inca nu am jucat Horizon), iar eu sunt destul de critic cand vine vorba de RPG-uri, mai ales sequel-uri la serii indragite.
    Pareri si pareri, pt mine Nioh si Nier sunt mult mai bune decat MEA, care chiar e un joc mediocru. Ma chinui de o saptamana sa il termin si nu mai reusesc ca tot intru in alte jocuri, ne mai avand pofta sa revin la ME. Am facut eri o misiune secundara ce m-a plimbat pe vreo 4-5 planete si pe Nexus doar ca sa scanez niste *****uri si sa vb cu npc's, toate astea intrerupte de vreo 15 loading screenuri in total. Am si stins jocul dupa misiunea aia. Oamenii astia habar n-au sa faca un open world game si misiunile secundare sunt o bataie de joc, pur si simplu isi bat joc de timpul tau de "jucat", so yes...in opinia mea jocul e mediocru.

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu unul de-abia astept sa-l joc. Din pacate pentru mine si din fericire pentru developeri si publisheri eu voi da banii pe el. Si cred ca am sa-l iau in varianta de Xbox One, pentru ca vad ca pe metacritic varianta de Xbox One are media 77/100, pe cand pe PS4 are 70/100. Cum sunt putin mai pretentios, vreau pe ala cu nota mai mare
    Da, ca sigurat pe Xone e mai bun, pe PS4 are note mai slabe probabil fiindca lumea e mai dezamagita ca nici pe PSPro nu au resusit astia sa-l faca sa mearga la un framerate decent(30). Habar n-au sa optimizeze pe Frostbite engine ala ce il folosesc. Ar trebui sa trimita niste putoi de-ai lor pe la Dice sa ii invete cum sa lucreze cu engine-ul asta ca sunt total pe langa, vai mama lor.

    Jocul e de nota 6 si nu mai mult, Angry Joe parca i-a dat nota asta si sunt total de acord.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 25 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 13-03-2012, 10:51
  2. Replies: 7 Last Post: 01-07-2010, 17:08
  3. Replies: 16 Last Post: 05-02-2009, 02:58

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts