Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 150 of 155 FirstFirst ... 50 100 140 148 149 150 151 152 ... LastLast
Results 2,981 to 3,000 of 3100

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

  1. #2981 SP
    Member cosmins's Avatar
    Pe mine nu m-a prins deloc jocul, am jucat cred ca un sfert din el si l-am dezinstalat, mi se pare repetitiv cumva si umblam de nebun pe toata harta aia. E o parere foarte subiectiva, voiam sa iau RDR 2 dar cred ca voi avea parte de aceiasi experiența.

  2. #2982 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, mai bine cumperi FIFA

  3. #2983 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Subscriu... Joc overrated, povestea m-a plictisit, voice acting mediocru (cum e de obicei in RPG-urile astea cu mult dialog), combat repetitiv si simplist (jucat pe cea mai grea dificultate). Singurul + pt mine a fost grafica si sunetul. Da, am terminat jocul. Nu, nu cumpăr FIFA...

  4. #2984 SP
    Member cosmins's Avatar

    a

    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Da, mai bine cumperi FIFA
    Nici macar nu sunt fan, am terminat foarte putine jocuri Dishonored 1 si 2, Nioh, Bloodborne, Darksiders, Destiny 1 si 2(doar main store, nu am facut toate quest-urile), mai bag cate un World of Tanks, nu am multe trofee si nu am nici un trofeu de platina, eu joc doar sa ma relaxez, cu Bloodborne nu prea a fost relax dar mi-a placut. La Witcher ma obosește foarte tare umblatul pe harta, si cand eram intr-o zona încercam sa fac toate questurile alea cu “?” si ma trezeam ca acolo e nu stiu ce dragon si e cu 10 lvl mai mare si nu pot sa il bat si asta însemna sa ma întorc din nou acolo cand voi mai creste, poate nu am abordat eu bine jocul . Nu m-a prins.
    Mi-e ciuda ca mai majoritatea jocurilor le-am luat digital, la fel am patit si cu For Honor, am jucat ceva timp pana am zis wtf eu ma bat cu astia pe aici doar pentru nu stiu ce rank si nu se intampla mai nimic si sotia a zis odata ca e un fel de Mortal Kombat dar cu săbii.

  5. #2985 SP
    Member Otman's Avatar
    Tot ce pot eu sa zic e, ca e trist ca nu va place Witcher 3, foarte trist.

  6. #2986 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Subscriu... Joc overrated, povestea m-a plictisit, voice acting mediocru (cum e de obicei in RPG-urile astea cu mult dialog), combat repetitiv si simplist (jucat pe cea mai grea dificultate). Singurul + pt mine a fost grafica si sunetul. Da, am terminat jocul. Nu, nu cumpăr FIFA...
    Ca ti se pare overrated e una dar hot-take-ul asta e cam flame bait. Voice acting mediocru, what? Chiar sunt curios sa-mi zici si mie macar 5 jocuri la fel de mari cu voice acting la fel de bun sau mai bun.

    Cred ca traim intr-o perioada in care piata jocurilor video e supra saturata ca altfel nu-mi explic cum strambati din nas la jocuri precum Witcher 3. Da, are combat repetitiv dar pentru un joc atat de mare si amplu, e super ok. Nu-i Dragon's Dogma, dar nici DD n-are povestea si bugetul astuia.
    Inteleg ca fiecare are gustul lui dar nu poti sa compari mere cu pere. Cand te apuci de un joc atat de mare precum W3 sau Skyrim si dupa aia te plangi ca te plimbi tot timpu' pe harta spune ca nu stii la ce te inhami. Astea-s jocuri in care miezul e fix explorarea, leveling-ul, etc. E ca si cum ai juca un jrpg si dupa aia te plangi ca vai cat grind e in joc.

  7. #2987 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Stai ca sare altarul Witcher
    Lasati ma baietii in pace. Daca e primul joc din universul Witcher pe care-l joaca, si n-au citit nici cartile, si intra cu hype mare ca au auzit ca e jocul secolului pai sunt sanse mari sa nu le placa povestea. Mai ales daca nu sunt fani ai genre-ului. Iar la combat au dreptate more or less. Cand vine vorba de voice acting, nu sunt de acord, e foarte bun si-ti faci treaba. Ok, sunt niste NPCi cu voice acting incredibil de prost, ca in orice joc RPG cu multe linii de dialog, asa cum a zis si bicky, dar aia reprezinta 5% din joc. Nu poti face un rezumat doar pe baza lor.

    Eu in continuare afirm ca Witcher 3 e cel mai bun joc pe care l-am jucat, sau macar in top 3, dar e o parere foarte subiectiva pentru ca m-am indragostit de universul lui inca din primul joc si i-am citit si cartile. Nu toti sunt ca mine/noi.

  8. #2988 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mah, eu am jucat putin din 1 la vremea lui, putin din 2 la vremea lui si am savurat la maxim 3-ul. Nu am citit nicio carte si nici nu m-a interesat.

    Jocul este fenomenal daca stii la ce sa te astepti, inainte sa-l cumperi.

    Daca printre jocurile preferate de voi sunt Dark Souls sau Bloodborne, care sunt jocuri axate pe combat (ultra-mega repetitive) dar sunt "jocuri de coridor", atunci sunt sanse foarte mici sa va placa un joc atat de deschis.

    Am mai zis si pe thread-ul RDR2. Daca voi luati jocuri de genul asta doar ca sa treceti ca prin branza in ele si nu pierdeti timp sa explorati lumea, sa va bucurati efectiv de joc si sa invatati mecanicile, le luati degeaba.

    Din pacate, cam asa sunt mai mult de 80% din oamenii care cumpara jocurile, daca te uiti dupa procentajul de oameni care termina povestea unui joc sau care-l platineaza (asta e ceva si mai rar si depinde de om - pe mine nu m-a prins niciodata asta cu platinarea). Astia sunt oameni care iau doar pentry hype/din auzite/din speranta ca este altceva decat este.

  9. #2989 SP
    Member cosmins's Avatar
    Nu am vrut sa pornesc o cearta, eu sunt foarte subiectiv, am mai zis poate nu am inteles eu jocul, la un moment dat aveam foarte multe questuri adunate si nu stiam de care sa ma apuc, la unele din ele imi zicea ca am lvl mare pentru questul ala, pai mai avea rost sa fac questul ala? Si erau unele questuri care mi se păreau asa doar sa pierzi timpul pe acolo si “sa te bucuri de universul Witcher”, ca cel cu adunatul cartilor de Gvent. Si am mai observat ceva poate mi se pare mie dar daca ajungeai la un monstru la nivelul care trebuia, spre ex daca ajungeai la un monstru de lvl 20 si tu aveai lvl 19, 20, 21.... il băteai fara probleme si fara prea mare bataie de cap. Ca s-a adus in discutie Bloodborne si Souls, la unele boss fights puteai sa ai tu armele armelor, puteai sa ai si sandalele lui Iisus, daca nu erai atent sau daca nu te focusai pe lupta iti luai niste lopeți in cap de te luau toti dracii.

  10. #2990 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Am jucat toate cele 3 jocuri. Stiam la ce sa ma astept, nu l-am luat după hype. Imi plac open world-urile cu lumea gândită bine pana la cel mai mic detaliu si abia am așteptat sa ma plimb pe harta aia imensa, fapt ce mi-a placut. Mi-ai dat quote mie si m-ai luat la rost ca m-am plans de "?", da vezi ca nu's eu ăla. Voice acting am specificat ca asa e de obicei la RPG-urile astea foarte mari, nu doar la Witcher. Bine, nu-i la fel de prost ca in ultimele Assassin's Creed...
    Din moment ce am specificat ca am jucat pe cea mai grea dificultate si era jenant de usor si simplist, nu cred ca se pune problema ca nu am înțeles mecanicile jocului cum zice colegu razvan.
    Mereu daca e cineva caruia nu-i place una dintre capodoperele astea din ultimii ani săriți la concluzii ca persoana respectiva e un pleb care s-a luat după hype si creierul sau mic nu înțelege jocul.

  11. #2991 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Suntem toti diferiti. Eu de exemplu sunt de parere ca Horzion Zero Dawn e un joc de nota 7 cel mult. Si am argumentele mele. Asa cum si tu ai argumentele tale. Dar tre' sa recunosti ca daca jocul e super usor pe cea mai mare dificultate, e PENTRU TINE, restul oamenilor mai casual nu au problema asta, inclusiv eu. Jocurile sunt facute pentru o majoritate. Iar majoritatea a decis ca e deosebit de bun. Pentru majoritate.

  12. #2992 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    @cosmin in primu rand nu trebuie sa explici dc nu ti-a placut jocul, nu ti-a placut asta e treci mai departe. Dar si tu compari mere cu pere W3 cu jocurile Souls, una are la baza combat-ul cu bosi, iar celalat e un classic RPG unde accentul e pus pe poveste, explorare etc si mai putin pe combat.

  13. #2993 SP
    Member cosmins's Avatar
    Nu compar mere cu pere, eu cand cumpar un joc de genul asta ma raportez la doua jocuri care le-am jucat demult tare. Gothic2 si Gothic 3 care mi-au placut foarte mult, acolo fiecare quest era diferit indiferent ca trebuia sa gasesti o tigaie sau chilotii unuia. In W3 spre exemplu mi se pare ca multe questuri sunt acelasi quest împachetat altfel, mai ales alea cand trebuie sa gasesti unele chestii, ca te pun unii ba sa cauti nu stiu ce moaște ba alte treburi. Iei questul, dai cu magie, iti apar petele alea rosii si quest done si sunt foarte asemănătoare. Poate sunt eu mai ciudat.
    Nu ma intereseaza voice acting sau mimica fetelor sau mai stiu eu ce, la un moment dat nu mi-a mai venit sa joc W3.

  14. #2994 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Nu prea inteleg treaba asta cu nu-mi place x joc dupa ce il joci 100 de ore. Pai daca jocul ti-a "rapit" atat de multe ore inseamna ca a avut ceva care ti-a placut. Eu am jucat doar un pic din 2 inaintea sa intru in 3 si chiar si asa m-a dat pe spate. Storytelling-ul e superb.

    @cosmins, e ok, nu tuturor tre' sa ne placa aceleasi lucruri. N-aveam de unde sa stiu ca tu il compari cu Gothic-urile avand in vedere ca ai vb numa' despre DS si BB. Din pct meu de vedere, era normal sa-l judeci pt ceea ce e jocul si maxim sa-l compari cu celelalte jocuri din franciza dar ma rog.

  15. #2995 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Alea sunt vremuri apuse Gothic 2 ( una dintre jocurile preferate ), pe vremea aceea inca se faceau jocuri pentru gameri, nu bani. Iar tu nu ai mentionat acest lucru mai sus, ai mentionat Bloodbourne, Nioh, etc care nu sunt in acceasi categorie ca W3. In fine eu am incheiat aici nu mai continui pe acest subiect.

  16. #2996 SP
    Member cosmins's Avatar
    Da a fost greșeala mea, pe consola sunt foarte putine jocuri care m-au prins si le-am terminat de aia am adus in discutie jocurile respective.

  17. #2997 SP
    Member Otman's Avatar
    Pot juca Gothic 1 fara calculator, trebe numa sa inchid ochii. Dupa 17 ani inca stiu TOT in jocul ala, toate locurile de pe harta, unde is arme, tin minte ce dmg au unele arme.......ce a fost pt mine Gothic 1 nu va mai fi niciodata nici un joc, nu este fan mai mare Gothic 1 pe forumul asta ca mine.
    L-a jucat un prieten anu trecut si m-a suna daca nu stia ceva si ii ziceam din cap unde sa mearga si ce sa faca.......dupa 17 ani.

    Cu toate astea W3 e de 10 ori jocul care este G1.

    Avem filme, muzica, jocuri care sunt considerate de referinta/capodopere/extraordinare/clasice. Daca cuiva nu-i place respectivul film/joc/piesa asta nu inseamna ele sunt overrated, NU.
    Problema e a celui care vede, asculta sau joaca........unii nu au citit 2 carti in toata viata lor, "unii le place manelele", unii sufera de ahdh, unii prefera sa se uite la altii cum se joaca in loc sa joace ei, unii nu mai au timp sau rabdare sau.........

    Nu m-am referit aici la niciunu care a scris pe pagina asta.

    Doar ca gusturile si preferintele se formeaza in timp......just saying.

  18. #2998 SP
    Member omega's Avatar
    Eu am inceput Witcher 3 pentru a 3-a oara desi nu cred ca am ajuns nici macar la jumatatea jocului vrodata (l-am avut, m-am plictisit si l-am cumparat din nou, incepandu-l de la 0 de fiecare data). Nu am citit cartile, nu mai jucasem alt joc din serie. Adevarul este ca desi imi place (altfel nu ma apucam a 3-a oara de el) si sunt curios ce se mai intampla, jocul mi se este foarte lent. Locurile nu mi se par atat de interesante si diversificate incat sa am o placere deosebita sa explorez, ba chiar mi se pare peste tot cam la fel.
    Si e adevarat ca il compar cu seria Dark Souls si Bloodborne, prima data l-am jucat imediat dupa ce jucasem ceva din seria Dark Souls cred. Totul e mai diluat aici, combatul, distantele intre evenimente, pana iti creezi armuri si arme.
    Deci cum s-a mai spus cred ca depinde de gusturile fiecaruia. Aceeasi problema am avut-o si cu Skyrim (inceput de 3 ori) pe care nici pana in ziua de astazi nu l-am terminat (desi in Skyrim imi placea mai mult partea de explorare).
    Totusi Assassins Creed Origins mi-a placut si l-am jucat cap-coada (acolo chiar imi facea placere sa explorez).

  19. #2999 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca as compara fiecare open world cu Gothic nu as mai juca nimic. Witcher mi s-a parut foarte bun, dar nu l-am terminat de 7 ori asa cum am facut cu Gothic 2.

  20. #3000 SP
    Member Otman's Avatar
    eu am terminat de 7 ori Gothic 1, Gothic 2 doar de 3 ori.

    W3 l-am jucat o singura data, dar o tura de peste 200 de ore. Am planificat inca o tura tot cam asa in lunile urmatoare.

    E greu acuma, munca....nevasta....timp putin....si mult mai multe jocuri fata de vremea lui Gothic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 150 of 155 FirstFirst ... 50 100 140 148 149 150 151 152 ... LastLast

Similar Threads

  1. The Witcher 3: Wild Hunt confirmat pentru PS4 By MonkY in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 21-02-2013, 20:54
  2. The Witcher 3: Wild Hunt anuntat By Dant3 in forum Stories & Other News
    Replies: 13 Last Post: 07-02-2013, 11:32

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts