Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 74

Thread: Kingdom Come: Deliverance

  1. #41 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post

    Nu știu dacă după 5 ani s-au grăbit, că nu sunt presați de nimeni, m-a atras faptul că sunt independenți.
    80 de angajati sunt insuficienti pentru un joc open world de calibrul lui Kingdom Come care are si CryEngine ca motor grafic. Nu pot alde EA, Ubi sau Bethesda, niste companii mari cu resurse masive si sute sau mii de angajati sa scoata jocuri open-world la perfectie de mai trebuiesc patchuite dupa lansare, dar o companie est-europeana mica abia aparuta.....CD Projekt cu al sau Witcher 3 a fost o exceptie, plus ca in spatele sau a avut mai multi angajati, bani mai multi, publicitate la greu, leadership mai bine organizat, plus o serie de romane dupa care sa se inspire.

    Nu puteau mai bine cei de la Wahorse sa se fi preocupat din 2011 incoace strict de produs jocuri SIMPLE, MICI, DAR BUNE gen Cuphead, Don't Starve, Night on the Woods sau ceva RPG izometric de calitate gen Pillars of the Eternity sau Divinity Original Sin.
    NUUU, direct jocul asta!
    Isi scoteau parleala din jocuri mici cativa ani si dupa aia puteau sa se ambitioneze sa se apuce de dezvoltat jocuri mari. Dar nu, au facut exact ca inteligentii aia care dezvolta Star Citizen: promisiuni mari, planuri marete, dar rezultate slabe.
    Ce inseamna sa nu ai RABDARE!

    Asa, au irosit 5-6 ani degeaba pe un joc mare, dar defect tehnic, si acum urmeaza sa mai piarda inca niste ani sa-l patchuiasca. Pana la urma, firma o sa moara in tacere cu jocul asta in brate prin 2020.

  2. #42 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu poți să compari Warhorse cu EA sau oricare alți, oamenii au plecat pe crowdfunding si au făcut treabă bună, cu toate defectele lui mie tot îmi place jocul. Nu sunt dezamăgit dare se putea și mai bine, acum să sperăm că poate reinvestesc din profit in companie, prefer sa dau bani unor companii că CD Project si Warhorse decat altora.

    Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

  3. #43 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu sunt foarte curios domnule Khan, daca ai jucat jocul dar mai ales daca l-ai cumparat, daca tot arunci cu pareri atat de pertinente in stanga si-n dreapta despre gameplay si alte chestii de genul.

    Personal consider ca, pe langa anumite bug-uri care se pot corecta cu cateva patch-uri (si sunt destul de increzator sa spun ca se vor rezolva marea majoritate in cateva luni, nu ani), versiunea de consola (ma refer strict la cea de Xbox One X pe care ma joc, dar am vazut ca nu exista comparatie intre Xbox One X si PS4 Pro, decat in ceea ce priveste rezolutia) are 2 mari neajunsuri:
    - grafic mi se pare foarte slab in cea mai mare parte, cu modele de arhitectura cu prea putine poligoane si texturi intinse execrabil uneori, cu cateva plusuri pe partea de iluminare in anumite momente ale zilei si locatii, iar o optiune 1080p cu ceva detalii/efecte in plus ar fi fost perfecta;
    - schema de control aleasa (cu care nu ma pot obisnui nici dupa aproape 7-8h de joc) si lipsa customizare control din meniul jocului;

    Trecand peste aceste neajunsuri, jocul este incredibil de complex si bine inchegat, cu o poveste uimitor de bine spusa, cu personaje bine conturate si cu side quests diversificate.
    Partea de realism este foarte interesanta, chiar daca parca uneori este dusa la extrem (gen sa te bage la inchisoare pentru ca ai dormit in patul altcuiva din greseala sau pentru ca nu ai mers noaptea prin oras, cu torta aprinsa) iar partea de combat este in mod clar diferita de restul jocurilor de gen, chiar daca nici pana acum nu am reusit sa le stapanesc in totalitate.

    Este adevarat, insa si faptul ca a pornit ca un joc crowdfunded si ca nu si-au indeplinit promisiunile initiale (gen caine sideckick).

    Overall, jocul este foarte bun si tocmai cand te gandesti ce au putut sa faca atat de putini oameni si cum dau clasa unor studiouri muult mai mari, eu consider ca jocul ar trebui laudat, nu blamat.

    Pentru mine a fost un joc cumparat la precomanda si nu regret nicio secunda, pana acum, banii dati pe el.

  4. #44 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Warhouse este de admirat in primul rand pt ca au avut curaj sa scoata un joc atat de hardcore acum cand toti merg la sigur. Asta a facut Vavra si cu Mafia si a fost bine nu? Fara intentii rele, pt mine e clar, in general jucatorii casual/arcade vor fi singurii nemultumiti.

  5. #45 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Daca toate echipele de development cu oameni putini n-ar incerca marea cu sarea every now and then, am juca numai indie-uri acum.

  6. #46 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    Guys, cum naiba functioneaza lockpicking-ul?? Si a mai intampinat cineva un bug care nu te lasa sa mai continui sa faci lockpick daca dai fail cand te invata miller-ul?

  7. #47 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Gaseste punctu galben cu stick-u drept si in timp ce misti de stick-u stang, incearca sa mentii punctul galben in acelasi loc pe "lock", adica sa invarti de ambele in acelasi timp, astfel incat punctul galben sa ramane pe loc.

  8. #48 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Jocul asta ofera cel mai bun content pentru banul platit de la Witcher 3 incoace, nu inteleg cum poate avea note mediocre.

  9. #49 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ca e plin de bug-uri, iar combat-ul e pamant (CICA). O sa-l incerc si eu zilele astea sa vad daca exact asa este.

  10. #50 SP
    Banned wd87's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Jocul asta ofera cel mai bun content pentru banul platit de la Witcher 3 incoace, nu inteleg cum poate avea note mediocre.
    simplu, witcher 3=quantity+quality, KCD=quantity
    Kingdom nu are caracterele lui Witcher, nu are povestea lui witcher, nu are elementul de fantasy al lui witcher, si daca tot continuam, nu are nici grafica si nici gameplayul lui witcher, tot ce are Kingdom este content, eu zic ca pentru ce are, Kingdom trebuie sa pupe picioarele la reviewers pt 76-le ala pe metacritic, + ca versiunile de console sunt penibile iar suportul pt controler e praf si pe pc si pe consola, jocul a fost facut clar pt m&k si nici macar nu au incercat sa faca controlerul o alternativa decenta

  11. #51 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    Umm... sefu' despre ce element fantasy vorbim aici ca jocul e in sec. XV... si normal ca nu are niste "caractere" la fel de bine conturate ca in Witcher pentru ca acolo cei de la CDPR aveau deja povestea din carti ca suport. De asemenea, diferenta de buget si experienta dintre CDPR si Warhorse este una foarte mare.

  12. #52 SP
    Banned wd87's Avatar
    Quote Originally Posted by maudrunk5 View Post
    Umm... sefu' despre ce element fantasy vorbim aici ca jocul e in sec. XV...
    poate el sa fie in secolul -200, arata un gameplay in care generezi foc din mana ca sa ataci o bestie mistica, in caz ca nu stiai, aia e fantezie, imposibilul, nu istorie


    Quote Originally Posted by maudrunk5 View Post
    si normal ca nu are niste "caractere" la fel de bine conturate ca in Witcher pentru ca acolo cei de la CDPR aveau deja povestea din carti ca suport. De asemenea, diferenta de buget si experienta dintre CDPR si Warhorse este una foarte mare.
    asa sefu, si ce-mi zici mie? am comparat eu cu Witcher 3? poate vrei sa-i dai quote lu Espiritus si mi-ai dat mie din greseala, el a adus Witcher in discutie si eu i-am aratat cum Kingdom nu linge nici mucii la Witcher
    Attached Images Attached Images witcher-3-2-1480x833.jpg

  13. #53 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ca e plin de bug-uri, iar combat-ul e pamant (CICA). O sa-l incerc si eu zilele astea sa vad daca exact asa este.
    Plin de bug-uri e putin spus... Nu l-am jucat destul cat sa pot spune cu siguranta, insa tinand cont si de ce am mai citit cred ca reuseste sa fie mai stricat decat Gothic 3 la lansare.
    Combat-ul mi se pare reusit, imi aminteste de Mount & Blade, dar mai complex.

    Oricum, nu toate RPG-urile mari se lanseaza stricate? CDPR scotea patch-uri pentru Witcher 3 dupa mai bine de un an... Important e sa lucreze la el. Presimt ca Deliverance va fi un must buy in vreo 3-4 luni, nu il abandonati inca.

    Btw, unele bug-uri sunt chiar amuzante:

  14. #54 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Despre ce bug-uri vorbiti? Ce versiune? Ce probleme?

    Cand vorbim despre un joc plin de bug-uri/stricat, vorbim despre un joc nejucabil. Ce anume nu se poate juca la el?

  15. #55 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    Quote Originally Posted by wd87 View Post
    poate el sa fie in secolul -200, arata un gameplay in care generezi foc din mana ca sa ataci o bestie mistica, in caz ca nu stiai, aia e fantezie, imposibilul, nu istorie
    Imi arati gameplay-ul respectiv? Nu am terminat jocul si nu am vazut asta pana acum. Oricum jocul e facut clar cu intentia de a fi cat se poate de realist.

    Quote Originally Posted by wd87 View Post
    asa sefu, si ce-mi zici mie? am comparat eu cu Witcher 3? poate vrei sa-i dai quote lu Espiritus si mi-ai dat mie din greseala, el a adus Witcher in discutie si eu i-am aratat cum Kingdom nu linge nici mucii la Witcher
    Ok, citeste ce ai scris, ce am scris eu si ce a scris si Espiritus... cum sa zici ca tu nu ai comparat cu Witcher cand tu ai scris un paragraf cum ca jocul asta e de cacao si mult mai naspa decat Witcher? Apoi ti-am si zis, jocul asta a fost crowdfunded, nu a avut bugetul lui CDPR, normal ca nu e la fel de finisat si exista probleme ( Am vazut ca un dev a zis ca vor schimba sistemul de lockpick si de saving si ca tin cont de parerile celor din comunitate). De un joc ca Witcher nu o sa mai avem parte multa vreme sau cel putin pana la Cyberpunk.

  16. #56 SP
    Banned wd87's Avatar
    Quote Originally Posted by maudrunk5 View Post
    Imi arati gameplay-ul respectiv? Nu am terminat jocul si nu am vazut asta pana acum. Oricum jocul e facut clar cu intentia de a fi cat se poate de realist.


    Quote Originally Posted by maudrunk5 View Post
    Ok, citeste ce ai scris, ce am scris eu si ce a scris si Espiritus... cum sa zici ca tu nu ai comparat cu Witcher cand tu ai scris un paragraf cum ca jocul asta e de cacao si mult mai naspa decat Witcher? Apoi ti-am si zis, jocul asta a fost crowdfunded, nu a avut bugetul lui CDPR, normal ca nu e la fel de finisat si exista probleme ( Am vazut ca un dev a zis ca vor schimba sistemul de lockpick si de saving si ca tin cont de parerile celor din comunitate). De un joc ca Witcher nu o sa mai avem parte multa vreme sau cel putin pana la Cyberpunk.
    invata sa citesti, eu am raspuns la
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Jocul asta ofera cel mai bun content pentru banul platit de la Witcher 3 incoace, nu inteleg cum poate avea note mediocre.
    el a intrebat de ce are note mici Kingdom cand are "cel mai bun content pentru banul platit de la Witcher 3 incoace", iar eu i-am raspuns cum nu are cel mai bun content de la Witcher 3 pentru ca diferenta dintre contentul de la W3 si la KCD e egala cu diferenta dintre Quantum Break si Uncharted 4, Kingdom nu are "cel mai bun content pentru banul platit de la Witcher 3 incoace" nici in vise, ACOrigins, Horizon, Arkham Knight, Mafia 3, Zelda, toate jocurile astea si multe altele plesnesc Kingdom, si nu-mi da mie scuza ca e facut de nu stiu ce tarani care codau jocul in timp ce faceau mamaliga si ca nu stiu ce, jocul costa $60, ca Witcher, Horizon etc., daca nu vor sa fie comparati cu jocuri de $60 atunci sa nu-i puna pret de $60

  17. #57 SP
    Member Otman's Avatar
    @wd87 Arkham Knight GTFO..........ce dracu cauta mizeria aia intre restul jocurilor mentionate de tine, oricare alt Batman e mai bun ca ala.
    E singurul joc pe care l-am cumparat si imi pare rau ca am dat banii pe el.

  18. #58 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Kingdom Come: Deliverance

    Sunt curios. Despre joc efectiv mai vorbeste careva? Sau a devenit un fel de concurs de masurat organele?

    Eu am deja peste 15h de joc si devine din ce in ce mai bun si diversificat, iar pe partea de grafica, ori m-am obisnuit eu cu el, ori arata din ce in ce mai bine. Cel putin padurea este superb realizata.

  19. #59 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    @wd87 prietene, nu mai fi asa salty, invata tu sa citesti mai bine pentru ca eu vorbeam de kingdom come, tu imi zici ceva de bestii si magie si imi arati un gameplay cu witcher???

    Quote Originally Posted by wd87
    nu are elementul de fantasy al lui witcher
    Quote Originally Posted by maudrunk5
    despre ce element fantasy vorbim aici ca jocul e in sec. XV
    Quote Originally Posted by wd87
    poate el sa fie in secolul -200, arata un gameplay in care generezi foc din mana ca sa ataci o bestie mistica, in caz ca nu stiai, aia e fantezie, imposibilul, nu istorie

    jocul are bug-uri si nu este intr-o stare impecabila, nici acum nu am reusit sa desfac ceva cu lockpick dupa 10 ore de joc... insa quest-ul ala cu father Godwin a fost pur si simplu excelent.

    EDIT: @wd87 m-am uitat peste post-urile tale... nici nu stiu de ce m-am mai obosit...

  20. #60 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hai mah ca e destul de usor si intuitiv lockpicking-ul. La fel si furatul de la oameni, dar e indicat sa-l faci in timp ce dorm, ca sa ai mai mult timp la dispozitie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3 Last Post: 19-02-2014, 11:26
  2. Replies: 0 Last Post: 13-08-2012, 16:25
  3. Replies: 0 Last Post: 14-07-2012, 21:38
  4. Replies: 0 Last Post: 01-07-2011, 17:05
  5. Replies: 0 Last Post: 19-06-2011, 11:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts