Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 74 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

  1. #1181 SP
    Senior Member BizZare's Avatar


  2. #1182 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Absolut fabuloasa faza cu piesele de domino. Muzica e incredibil de misto, aduce aminte de faimoasele westernuri ale lui Corbucci sau Leone.

  3. #1183 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    hehe
    Attached Images Attached Images 46139989_10214375774160804_334337013283028992_n.jpg

  4. #1184 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Deci e misto jocul pana la urma?

  5. #1185 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Este. Dar s-ar putea sa nu fie tocmai pt toată lumea, jocul este destul de lent cel puțin în primele capitole. Nu știu după aceea cum va fi pt că momentan frec menta prin capitolul 3.

  6. #1186 SP
    Member westy9009's Avatar
    eu inca astept acel patch pentru PS4 PRO .... in rest totul ok . Actiunea este mai statica si ai momente cand te enervezi insa tocmai si de aici magia

  7. #1187 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Deci e misto jocul pana la urma?
    Înainte să-l iei, citeşte ce spune lumea despre control, asta e cam cea mai mare critică la adresa jocului. Oricât am bibilit prin opţiuni, tot n-am reuşit să-l dreg. O fi pe placul unora, dar pe mine mă scoate din sărite. Am jucat vreo două zile şi l-am lăsat, poate bagă vreun patch, deşi mă îndoiesc.

    PS: Aviz amatorilor: da, ştiu, se vrea "realist", bla-bla. Am auzit "argumentele", nu ţin.

  8. #1188 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Sunt ceva tweakuri pt controls, dar nici cu alea nu e așa cum trebuie. Noroc cu auto aim că te mai ajuta. Fara el, m-as descurca de parcă am luat pt prima dată controllerul in mana. Am jucat și shootere, strategii, de toate, însă la RDR2 aimul e atât de ciudat de parcă aș fi ultimul noob. Daca așa se păstrează și în online în condiția in care autoaim e scos, e bai

  9. #1189 SP
    Member madskills's Avatar
    @Srachi, depinde ce asteptari ai de la un joc. Daca iti place ritmul mai alert, cum a fost in GTA5, atunci o sa fii dezamagit de jocul asta. Majoritatea timpului il petreci prin paduri si munti, rar dai de alti oameni pe acolo, peisajul este absolut fabulos si progresul povestii este chiar lent. Legat de control (inclusiv eu m-am plans de el in prima zi) poti sa treci peste pana la urma. Eu am trecut si peste recomandarile "expertilor" de aici care se laudau ca domne, jocul trebuie jucat fara aim-assist, joc cu totul la maxim si ma axez pe poveste. Actorii sunt incredibili, aici e punctul forte al jocului pentru mine.
    Deci in concluzie RDR2 poate fi cel mai bun joc EVER pentru unii sau o dezamagire pentru altii. Ambele "tabere" au perfecta dreptate cu argumentele, pana la urma nu esti obligat sa iti placa ce ii place si turmei sau vice versa. Totul tine de preferintele fiecaruia. Acum na, tu alegi

  10. #1190 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Jocul isi merita din plin banii.Ceea ce ucide jocul este input lagul care sper sa-l remedieze intr-un viitor patch.

  11. #1191 SP
    Member westy9009's Avatar
    Quote Originally Posted by Frankie. View Post
    Jocul isi merita din plin banii.Ceea ce ucide jocul este input lagul care sper sa-l remedieze intr-un viitor patch.
    aia zic .... este putin nefinisat ... si am decis sa il parchez pana la urmatorul patch ( cel de Blur la PS4 PRO si cel de input LAG ) ... in rest jocul este Incredibil ..

    Pe de o parte imi pare rau de faptul ca cei de la RockStar cunosc probleme si au concluzionat cu " we are working hardly " dar nici un ETA a noului patch

  12. #1192 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Eu am terminat jocul!
    RDR2 nu m-a luat prin surprindere. Ma asteptam la un control invechit si enervant si asa s-a si intamplat. Am spus asta si cateva pagini in urma pe threat.
    Pentru mine nu este in nici un caz cel mai bun joc pe care l-am jucat EVER, si am jucat destule. Dupa mine, este un joc de nota 8.
    Povestea nu m-a prea impresionat. Este slabuta si destul de inconsecventa. Finalul nu mi-a trezit nici un feeling (cum mi-as fi dorit), ba chiar mi s-a parut unul de film prost.
    Sound track-ul, de la care asteptam iarasi mult, a fost dezamagitor. Exista melodii country fenomenal de bune si Rockstar ar fi avut de unde alege, dar nu a facut-o inspirat, dupa parerea mea.
    Meniul si inventarul este greoi si neinspirat. Faptul ca mereu si mereu ma trezeam in lupta cu alte arme si nu cu cele selectate de mine, m-a infuriat foarte tare. Nu stiu de ce s-au mai chinuit sa puna in joc arme legendare, daca eu intru in lupta cu niste pleznitori preselectate, de doi bani, cu toate ca am legendarele in inventar.
    Caii din RDR2 sunt partial cretini. Cu toate ca de multe ori trageam ca disperatul de haturi in stanga sau dreapta, ei preferau sa intre cu capul in pomi in ciuda stradaniilor mele. Tot jocul mi-am hranit calul, l-am periat, l-am scarpinat si in fund numai si numai pentru a fi spirt, cand il fluier. Apoi, ce sa vezi, urmarit fiind si alergand ca disperatul prin padure, fluieram mereu dupa el iar el abia se misca spre mine. Eu fugeam pe jos mai repede decat el dupa mine, si nu ma ajungea nicicum din urma. Penibil.
    Modul de pescuit, mi se pare o intelegere intre Rockstar si Sony, ca jucatorii sa-si rupa R3-ul de la controlere si pentru a-si cumpara apoi altele noi, intrucat Sony mai are foarte multe in stoc si se apropie PS 5-ul si nu le mai vinde.
    Sistemul de wanted este idiot si cam fortat. Deci atac tabara banditilor O'Driscoll, si dupa ce termin cu ei, un martor "bine intentionat" anunta serifii iar acestia vin sa ma capatuiasca. Pana nu am trecut eu pe acolo, ei n-aveau treaba cu Driscollii, nu stiau unde vietuiesc si nici ca sunt banditi inraiti. Eu insa, sunt vanat fara mila pentru ca i-am ucis. Penibil.
    Acestea sunt cateva lucruri care nu mi-au placut in RDR2.
    Sunt insa si multe care mi-au placut:
    Voice acting-ul...superb.
    Grafica jocului.....nota 10 de departe.
    Atmosfera foarte realista. NPC-uri care chiar par ca traiesc si nu sunt niste roboti.
    Locatiile superbe, fie munte, fie deal, fie campie, fie mlastina, fie rau. Totul este minunat si te indeamna sa explorezi. Vremea variabila si ciclul zi noapte, foarte realiste de asemenea.
    Jocul este lung si merita jucat, insa cu rezervele amintite mai sus.

    Acestea ar fi, in mare impresiile mele depre RDR2, pe care le las aici.

    Nu am pretentia sa fie cineva de acord cu ce am scris, insa nici contra argumente nu accept pentru ca mi le-am impus singur deja, dar nu m-au convins si nu m-au facut sa fiu mai intelegator cu unele aspecte din acest joc.

  13. #1193 SP
    Member madskills's Avatar
    Cel mai bun review posibil, ai atins cred ca toate plusurile si minusurile. Pe mine sistemul de wanted ma scoate din sarite, cred ca am zis si in urma cu 3-4 pagini, ma ataca in oras, ripostez si tot dupa mine vin aia Asta mi se pare de-a dreptul penibil. De pescuit m-am lasat fix din motivul scris de tine. La absolut niciun joc cu pescuit nu trebuie sa-ti distrugi echipamentul in halul asta. Peste soundtrack am trecut, nu aveam asteptari mari oricum.
    Jocul exceleaza cu adevarat fix acolo unde nu cred ca se astepta nimeni in genul asta de joc: sa freci menta si sa nu faci mai nimic in natura. La GTA 5 rar observam ceva in jur, ma axam pe poveste. Aici pierd ore in sir doar sa explorez harta. Dar povestea in sine nu e wow, pe mine nu m-a facut sa ma atasez de vreun personaj, Arthur mi se pare banal si limitat. In GTA era imposibil sa nu-ti placa Trevor sau sa nu-ti placa Michael. Aici, desi actorii joaca SENZATIONAL, dialogurile nu ma impresioneaza.
    Chiar si asa e un joc foarte bun, nu regret ca am dat banii dar nicidecum nu este un masterpiece cum zic unii. Cel putin nu pentru mine. Oricum o sa petrec muuuulte ore in el, exclusiv pentru peisaje si harta.

  14. #1194 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by Darthstone View Post
    Este. Dar s-ar putea sa nu fie tocmai pt toată lumea, jocul este destul de lent cel puțin în primele capitole. Nu știu după aceea cum va fi pt că momentan frec menta prin capitolul 3.
    Imi place enorm ca jocul e lent. E cu totul altceva, e clar gandit pentru un public cumva mai matur. Colter a fost capitolul meu preferat. Frig, viscol, intotdeauna pe fuga, toate ingredientele pentru a crea o stare de tensiune perfecta.

  15. #1195 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Încă nu l-am terminat, dar am peste 50 de ore in el. Eu nu am avut probleme cu pescuitul, controlul sau calul. Da, nu este cel mai bun joc "ever", nici pentru mine nu este de 10, e de 9.5 Cred că am mai spus și îmi cer scuze daca mă repet. In ultimii 3 ani doar Witcher 3 am jucat cu o plăcere atât de mare.

    PS: 2018 a fost un an foarte bun pentru gameri: RDR 2, GoW, Detroit, Spiderman, Divinity 2 (console), etc...

    PPS: Mai am un joc care mi-a plăcut mult in ultimii 3 ani, dar nu mai spun, îmi iau tomate în cap

  16. #1196 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Eu am terminat jocul!
    RDR2 nu m-a luat prin surprindere. Ma asteptam la un control invechit si enervant si asa s-a si intamplat. Am spus asta si cateva pagini in urma pe threat.
    La threat m-am oprit din citit. Inainte sa scrii recenzii, e bine sa cunosti proprietatea termenilor.

    Eu te-as intreba sincer altceva. Spune-mi cele mai bune 3 jocuri in opinia ta, nu de alta, doar pentru a afla cat de subiectiva e parerea enuntata de tine.

  17. #1197 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Io zic sa i dam in cap

  18. #1198 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Io zic sa i dam in cap
    Nu, mai sa ne spuna un joc relativ recent mai bun decat RDR2, iar apoi sa radem copios cu punga de popcorn in brate.

  19. #1199 SP
    Member Mishy's Avatar
    Iti spun eu, God of War.

  20. #1200 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Doar daca n-ar fi un hack and slash-copy paste, ca multe alte zeci de jocuri facute pe acelasi tipar. Zero inovatie.

    Nu cred ca va exista vreo recenzie serioasa care sa puna vreodata God of War inaintea RDR2. E opinia mea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 74 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast

Similar Threads

  1. Red Dead Redemption By Nash in forum Console Club
    Replies: 1376 Last Post: 10-10-2023, 09:53
  2. Zvon: Red Dead Redemption 2 By Dant3 in forum Console News
    Replies: 14 Last Post: 21-07-2012, 17:39
  3. Red Dead Redemption By doriant in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 6 Last Post: 09-02-2011, 13:52
  4. Online Co-Op Red Dead Redemption By sahara in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 25-06-2010, 13:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts