Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 74 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

  1. #1401 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pare interesant


  2. #1402 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    E aceeasi chestie cu bounties normale doar ca în astea legendary îți mai arata un cutscene mic cu o mini poveste și îți dă mai mult XP la sfârșit. E ok, însă sunt foarte multe bug-uri printre care unul nu îți dă XP după ce termini misiunea. Mai au de lucru foarte mult la online, e un update ok, ar fi trebuit sa vina acum câteva luni... Între timp au pierdut playeri. Îmi place în schimb estetica items urilor (cam scumpe totusi) și battlepass-ul e chiar ok, l-am completat și am primit înapoi investiția de 35 de lingouri de aur. Mai am de lucru sa ajung la lvl 20 bounty hunter și collector. Trader e cel mai ok ca să faci bani, mai ales ca acum sunt glitch-uri de bani și XP, dar chiar și fără se fac bani destul de ok. Sper sa scoată ceva dlc single-player totuși...

  3. #1403 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu m-am apucat de curand de Online, cu Teo si cel putin pana acum chiar imi place si sunt o tona de lucruri de facut, astfel incat drumurile lungi nu sunt prea boring.

    Inca nu am facut decat cateva misiuni principale si 2-3 stranger missions, dar urmeaza sa mergem sa ne apucam si de bounties si de collectibles.

    Ce nu-mi place este cretinatatea oamenilor de pe harta. Sunt cate unii care trag in tine fara niciun motiv sau te apuca cu lasso-ul si te tarasc dupa tine (cum a patit Teo), iar astea sunt lucruri destul de funny dar frustrante, cand ai altceva de facut si te opresti pentru absolut nimc...

  4. #1404 SP
    Member enemigo's Avatar
    online pvp, "git gud"

  5. #1405 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e chiar asa. Online pvp sucks daca e plin de copii cretini. Daca vreau online pvp, ma bag in jocurile lor de MP de arena si ma enervez acolo.

    Dar cand eu vreau sa joca partea de story sau efectiv sa pierd timpul/sa ma relaxez intr-un joc, nu vreau sa am de-a face cu toti copii "speciali"

  6. #1406 SP
    Member enemigo's Avatar
    Stiu ce spui si da poate sa fie frustrant. Dar din punctul meu de vedere if it's red it's dead mai ales daca am si grup.

  7. #1407 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  8. #1408 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pentru jocul ăsta mi-aș lua Mustard Race

  9. #1409 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Ataaaat!!
    Sa vina! Il astept cu bratele venturile de la GPU deschise la maxim

    Apropo, vedeti ca varianta de PS4 e la reducere la Altex(150lei):
    https://altex.ro/red-dead-redemption...OCPS4REDDRED2/

  10. #1410 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Am o intrebare. Daca imi iau RDR 2 standard ed (disc) pot lua mai incolo special/ultimate edition (disc/digital) si sa imi pastrez progresia/salvarile? Aceeasi treaba o am si cu Horizon Zero Dawn. Am standard pe disc (joc neterminat), si vreau sa imi iau definitive ed tot pe disc.

  11. #1411 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In cazul RDR, cu siguranta merge. Ultimate/Special sunt doar niste coduri cu bonusuri. Jocul este acelasi.

    In cazul Horizon, din ce stiu, ca si in cazul altor jocuri de genu (normal vs goty/definitive/samd, care au toate incluse) nu merge.

  12. #1412 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    In cazul Horizon se pare ca merge


    Save games from Horizon Zero Dawn are compatible with Horizon Zero Dawn: Complete Edition, but only if both games are from the same region. The exception is Latin America – save games from the Latin American edition of Horizon Zero Dawn are not guaranteed to be compatible with Horizon Zero Dawn: Complete Edition in every Latin American country.
    Below is a list of title IDs for the standard edition of Horizon Zero Dawn and the corresponding compatible title ID for Horizon Zero Dawn: Complete Edition, broken down by region. You can find the title ID on the disc or on the side of the packaging; it starts with ‘CUSA’ followed by five numbers.
    Europe:
    • Standard Edition: CUSA01021 > Complete Edition: CUSA10211
    • Standard Edition: CUSA07319 > Complete Edition: CUSA10212
    • Standard Edition: CUSA07320 > Complete Edition: CUSA10213

  13. #1413 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Am avut Horizon varianta normala.....si dupa am luat Complete edition sa ii dau platina si au mers perfect salvarile. Doar ca le reincarca cand intri prima data in joc...dureaza cam 15 min sa le copieze in varianta cea noua de joc (cel mai probabil l-ai sters cand ai renuntat la varianta originala)

  14. #1414 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Abia am inceput jocul pe PS4. Sa setezi controls e durere de cap (din fabrica se simte incet). Mi-a luat ceva pana sa gasesc un clip in care sa explice ce e aia aim assist strenght (cat de "puternic" sta lipit de tinta in timp ce tragi, max sta lipit si la recoil, min nu prea si tb sa ajustezi).


    Acum am dat de alta durere de cap. Loadout-ul cand cobori de pe cal. Se reseteaza (ramai numai cu pistol/revolver). Am incerca la gunsmith sa le setez pe umar/spate (arcul nu e inclus aici din pacate), dar nu merge. Cum te urci pe cal si apoi cobori, se reseteaza. Asta inseamna ca in timpul unui schimb de focuri daca cobori de pe cal ramai numai cu pistolul in mana.


    Voi ati gasit o solutie?

  15. #1415 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Da, cum m-am dat jos de pe cal, am intrat direct in quick menu si am echipat armele respective
    Nu stiu daca este "fix" pentru treaba asta, imo a fost o decizie super proasta la desing sa faca asta, joc de milioane si sa nu fi in stare sa salvezi armele echipate. Noroc ca jocul in sine e foarte bun.
    P.S. mie mi-a placut ca este mai lent jocul, tin minte ca in primele saptamani nici nu am facut din questuri, mai mult roleplay ma jucam cu tabara.

  16. #1416 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu m-am învățat de fiecare data cand ma dadeam jos de pe cal selectam ce arme vreau sa iau cum mine înainte să descalec. Dar nu le resetează tot timpul. Dupa ce mergi ceva distanță cu calul Arthur le ia si le pune la șaua calului.

  17. #1417 SP
    Manager paul's Avatar

  18. #1418 SP
    Manager paul's Avatar

  19. #1419 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MARE atentie pentru cine nu l-a jucat si a asteptat sa iasa pe PC. Trailer-ul contine un mega spoiler de locatie/poveste.

    Nu recomand sa-l vedeti daca vreti sa fiti surprinsi in joc

  20. #1420 SP
    Junior Member tphaseitx's Avatar
    Salut colegi, pentru cine nu are jocul si vrea sa il cumpere, este o oferta pe PSN STORE Romania la 149 ron, reducere valabila insa doar pentru cei care au PLUS. Pretul cu reducerea asta tine doar pana in 2 noiembrie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 74 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 ... LastLast

Similar Threads

  1. Red Dead Redemption By Nash in forum Console Club
    Replies: 1376 Last Post: 10-10-2023, 09:53
  2. Zvon: Red Dead Redemption 2 By Dant3 in forum Console News
    Replies: 14 Last Post: 21-07-2012, 17:39
  3. Red Dead Redemption By doriant in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 6 Last Post: 09-02-2011, 13:52
  4. Online Co-Op Red Dead Redemption By sahara in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 25-06-2010, 13:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts