Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Movies vs Games sau Movies & Games

 1. #1 SP
  Junior Member ony81's Avatar

  Movies vs Games sau Movies & Games

  Deschid acest subiect in baza articolului scris de MonkY legat de viitorul film " The Last of Us" si sincer sa fiu sunt destul de sceptic ca va fi un succes, deoarece in ultima perioada Hollywood-ul se pare ca este intr-o imensa pana de idei si creativitate, asta pe langa faptul ca majoritatea filmelor care au devenit jocuri si invers, nu prea au avut succes.
  Daca acum cativa ani buni filmele erau undeva sus din toate punctele de vedere...al povestii,al actiunii si mai ales al efectelor si aici putem vorbi despre Terminator(1984),Alien(1979),Mad Max(1979),Indiana Jones(1982),Star Wars(1977) care au "rupt gura targului", se pare ca in timp industria jocurilor a echilibrat balanta si pot spune chiar ca a inclinat-o foarte mult in favoarea sa, binenteles si cu ajutorul tehnologiei care s-a dezvoltat si se dezvolta din ce in ce mai rapid...dar si al povestii unde sincer sa fiu chiar nu-ti trebuie decat imaginatie.
  Pana sa imi cumpar consola am urmarit mai multe jocuri (mai mult cutscenes cu putin gameplay) cum ar fi Uncharted (toate 3 ),The Last of Us,( )The Walking Dead, Mafia(1&2),am jucat Beyond Two Souls, Red Dead Redemption si altele de care nu-mi aduc aminte acum..... si pot spune ca au batut la fundulet, prin scenariu, dialog si story, multe filme care s-au vrut a fi de succes....Parerea mea ca in ultima perioada "Jocul bate Filmul!"

  Mai jos am enumerat cateva filme care au devenit jocuri si invers,asa ca va las pe voi sa trageti concluziile despre succesul pe care l-au avut aceste "proiecte"(nu stiu cum sa le spun altfel):

  Avatar
  The Walking Dead
  Star Wars
  Lord of the rings
  Terminator
  Rambo
  Tomb Raider
  The Godfather
  Harry Potter (de nu?)
  Transformers
  Resident Evil
  Alien
  Mario
  .........
  ......urmeaza Mad Max


  So! The question is : Voi ce credeti sau mai bine zis cum v-ati dori? Sa se puna accentul pe originalitate sau la un joc de succes sa apara si un film aferent si invers....?

 2. #2 SP
  Member Link's Avatar
  Nici una nici alta, nici un joc devenit film si nici un film devenit joc n-au avut succes, sau cel putin nu stiu eu de vreun succes memorabil. Filme dupa carti e alta treaba, aici pot sa-mi pun degetul pe cateva titluri . Asa ca pana sa se creeze un precedent cu movies gone games sau viceversa, cred ca mai avem de asteptat.

 3. #3 SP
  Banned flavi_us's Avatar
  Nu cred ca era nevoie de un topic nou...
  Cele mai reusite jocuri inspirate din filme

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Funny Movies By Bobby in forum Funny
  Replies: 1764 Last Post: 06-01-2021, 18:44
 2. Let's talk movies... By RonanN1 in forum Muzica, Filme & Seriale
  Replies: 227 Last Post: 16-12-2020, 20:15
 3. Ce ne-am cumparat azi - movies/tv series By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
  Replies: 856 Last Post: 11-12-2020, 23:15
 4. Best movies ! By paunstefan in forum Muzica, Filme & Seriale
  Replies: 11 Last Post: 30-08-2010, 21:32
 5. Urgent! Save good comic-book movies! By Mykayel in forum Muzica, Filme & Seriale
  Replies: 11 Last Post: 03-05-2010, 11:59

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts