Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 102 of 386 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 202 ... LastLast
Results 2,021 to 2,040 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

  1. #2021 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Doar pe xbox sunt pb cu serverele de ut??

    ---------- Post added 27-10-2014 at 18:03 ----------

    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    Aseara am dat de cea mai tare echipa,dar copilul din spatele controller-ului nu stia decat sa apese triunghi cat putea de tare si apoi fuga spre poarta.Casillas-Marcelo,Ramos,Pique,Alves-Neymar,Iniesta,Rodriguez,Bale-Messi,Ronaldo.De-abia l-am batut,cu 5-3.Habar n-avea sa joace...Ma intreb,cate sute de euro o fi bagat in echipa asta??:confused: De ce sa bagi bani reali?care mai este placerea si satisfactia de a-ti face echipa buna si de a castiga....??
    Era copilul lui Bill Gates daca avea asa echipa... Am observat ca iar e OP air balls...si multi au inceput sa joace 4-2-1-2 (2)

  2. #2022 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Wow cum se joaca in div 3 deci toata lumea are o tactica mega agresiva. Si cireasa de pe tort: unul avea o tactica speciala, cum sa dea gol de la mijlocul terenului anyway, cum naiba joaca unii asa agresiv? Si cum de reusesc tacklingurile atat de exact?

  3. #2023 SP
    Member larry92's Avatar
    x2z , am invatat rpd cum sta treaba cu tackling , cerc si jockey constant . Daca nu joci agresiv nu ai sanse mari sa bati decat daca opp e foarte slab , eu sincer joc mai mult la premeditare si nu distrug butonu' de viteza , driblezi foarte usor daca te misti doar din stick si nu este obligatoriu viteza (in fata careului)

  4. #2024 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Deci fifa asta e incredibila... iar nu am reusit sa trec de div 3... eram foarte aproape .... dupa 5victorii consecutive si un egal... au urmat 3 infrangerii... nu a vrut sa mai intre deloc mingea in poarta....

  5. #2025 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar

    Fifa 15 (next gen)

    Orice am zice noi, sentimentul de a ramane in divizia in care eram printr-un gol in minutul 90, in ultimul meci din sezon, e destul de tare.

    Sincer din ce in ce imi dau seama ca de fapt idiotii care joaca cu Ibarbo si alti paceri imputiti sunt cei care strica jocul. Sigur nu ar strica ca si cei de la EA sa ofere stats mai slabe unor jucatori cvasinecunoscuti. Inteleg, au pace mare, dar chiar trebuie sa aiba si acelasi finishing ca Ronaldo?

  6. #2026 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Lol..ce tare..in ut imi pune orice rezultat..mai putin victoriile..asta e maxima...

  7. #2027 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    incredibil. Credeam ca s-a terminat sarabanda de buguri dupa ultimul update.

    Sfat pt amatorii de Liga BBVA. Benzema sau strang pana la D. Costa avand in vedere ca e spaniol?

  8. #2028 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    strange pana la costa .

    am schimbat la atacanti de mi-a venit rau .. l-am vandut si pe benzema si pe sturridge care il cumparasem de banii de benzema . ma gandeam si eu la costa desi e cam scump pt ce poate .

    pt fifa asta cred ca cel mai complet atacant e Aguero .

    si cel mai bun atacant calitate pret si overall e Tevez .

    Apropo de dilema cu Cavani .. si eu am aceeasi dilema .. e atat de rapid Fifa 15 .. ca nu ii gasesc locul lui Cavani , care in realitate e atacantul meu preferat .

    Nostalgie nostalgie dar decat sa nu il utilizez mai bine cred ca o sa il vand ..

    La atacantii cei mai buni ce parere aveti ? except Aguero care e 300.000 coins .. si nu cred ca o sa il am vreodata

  9. #2029 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Sa fim seriosi, mai vine cate un exaltat ca tine, tinerel, pt care tot ce zboara se mananca, si iar avem "FIFA E REALITATE, JUR, AM VAZUT EU O FAZA CA IN VIATA REALA, BARA_BARA GOL!" .Jocul video genereaza sute si mii de faze pe durata lui de folosinta, se mai intampla sa existe unele care sa se regaseasca si in fotbalul real, cu exactitate, dar FIFA si PES NU SUNT SIMULATOARE, doar avioanele si masinutele ( mai sunt cateva mai noi) au simulatoare adevarate, cu mansa, pedale, elevatoare etc. Cand o sa ai tu un picior legat cu fir si din miscarea lui si a corpului tau o sa realizezi faza aia, o sa fie ca in realitate si o sa fie o simulare apropiata de realitate, pana atunci ai un script care se mai intersecteaza din cand in cand cu realitatea.
    Totusi, in ziua de azi se foloseste wireless-ul:

  10. #2030 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    legat de faptul ca am jucat 4 meciuri, am avut doua victorii si doua egaluri si s-au contabilizat doar egalurile..tipic...cei de la EA mi-au spus ca e probl;ema de sincronizare ..cam ciudat...cum de s-au sync egalurile, iar victoriile nu... Mi-au dat drept cadou un gold pack..cu untradable items, evident

    ---------- Post added 28-10-2014 at 09:49 ----------

    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    La atacantii cei mai buni ce parere aveti ? except Aguero care e 300.000 coins .. si nu cred ca o sa il am vreodata
    sincer..ma uimeste Doumbia...e aboslut incredibil...atat la mine, cat si la adversarii mei. Insa atacantul care mi-a dat cel mai mult dureri de cap, dupa Aguero, a fost Diego Costa...

  11. #2031 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    legat de faptul ca am jucat 4 meciuri, am avut doua victorii si doua egaluri si s-au contabilizat doar egalurile..tipic...cei de la EA mi-au spus ca e probl;ema de sincronizare ..cam ciudat...cum de s-au sync egalurile, iar victoriile nu... Mi-au dat drept cadou un gold pack..cu untradable items, evident

    ---------- Post added 28-10-2014 at 09:49 ----------



    sincer..ma uimeste Doumbia...e aboslut incredibil...atat la mine, cat si la adversarii mei. Insa atacantul care mi-a dat cel mai mult dureri de cap, dupa Aguero, a fost Diego Costa...
    Doumbia mi-a dat 8 goluri din tot atatea suturi.Nu mi-a venit sa cred....
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1414482870503.jpg

  12. #2032 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mi-a scos peri albi Pantilimon (career mode). Meci de FA Cup, vs Sunderland. A scos tot ce-am aruncat spre el, au reușit aia sa marcheze un gol la un corner, apoi pe final de meci au trecut pe Park the Bus și aia a fost.. 0-1

    Chiar a fost o desfășurare realista, în 14 nu vedeai asa ceva. Chiar dacă dominai puternic, adversarul tot încerca să construiască faze, deși era cu fundul în poarta. Aici adversarul chiar se apara cu disperare, degajează mingea ca apucatul.. Just like in real life.

    Inainte ma enerva modul nerealist în care ținea adversarul de minge, faptul ca la orice pressing el găsea soluții de pasa și de protecție a mingii. Acum încep sa am senzația ca e intenționat ca sa te facă sa te aperi mai realist. Dacă ești calm și ai răbdare și nu creezi aiurea spatii în apărare, e mult mai eficienta faza defensiva. Pana la urma nici în realitate nu se grăbesc fundașii sa intre la minge, chiar dacă tactica generala e pressing.

    Simt ca offline mode e conceput în asa fel încât sa joci asa cum se joaca fotbal în realitate: defensiva precauta, construcție, fente etc. Nu doar "hold sprint". I kinda love it.

    ---------- Post added 28-10-2014 at 12:39 ----------

    Pe de alta parte, ce au facut ăștia cu crossing headers? În vreo 30 meciuri cred ca am vreo 2 goluri din centrări și 2 din cornere......

  13. #2033 SP
    Banned asperas's Avatar
    Nu mai exista auto defence in 15 si asta deranjeaza mult iar daca ar fi si mai greu putin cu acel l1 + triunghi multi baieti chiar si de aici ar trece la Rugby Challenge mai mult decat sigur..! Am jucat cu ceva romani si pot spune ca sunt blocati pe miscarea amintita mai sus.. las pe baietii nostrii un gol, doua si pe urma ii bag pe somn cu 3,4 si nu le mai ramane decat QUIT RAGE! ! Somn usor baieti iar daca sunteti l1 nu va mai va obositi cu invite..

    Offline este foarte bine realizat ( avem optiune aici pt modificare slidere si alte alea ), ut e o vrajeala pt ksi si altii (youtuberi) ca el iar in online seasons avem aggression la maxim si lag intentionat chiar si din partea unora care se cred asi ei fiind in div 1.

    ps: l-am batut pe unu din divizia 1 in una dintre cupe duminica seara cu 4-3 gol BALE cu calcaiul in minutul 120 dupa ce respectivul imi servise cam de toate : mic deschis, guest ,lag la greu , high pressure si agresiune maxima ( psn user harooned din Arabia Saudita )..i-am trimis mesaj pe urma cu referire la aLI bABA: )

    ps:2 va fi decapitat din ce am inteles

  14. #2034 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Folosești setări pt slidere? Share?

    Eu folosesc setările date de un user cu nume "Orion" something.. Google it. Fac jocul un pic mai lent. Trebuie sa încerc și cu speed pe slow, pana acum l-am ținut pe normal.

  15. #2035 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Mie nu imi mai da bani dupa ce se termina meciul știe cineva de ce?(in ut cand se calculează banii e 0 peste tot)

  16. #2036 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    da .. am batut si eu in offline psg pe legendary ... si nu mi-a dat bani si nu mi-a inregistrat meciul .

    e de la soft update 2.0 ..

    m-a deconectat de la UT si dupa de pe user .. ca sa ma oblige sa imi fac ***ul de update .. care nu aduce nimic in afara de theme ..

    si acum chinuiala sa faci iar un meci bun .. pff

  17. #2037 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    si eu am jucat cu un terminat dinasta care cand ataca el nu era lag deloc, cand atacam eu, lag la greu... Plus ca am avut un penalty, iar cu lag nu stiu cu cine marcheaza din penalty

  18. #2038 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    si eu am jucat cu un terminat dinasta care cand ataca el nu era lag deloc, cand atacam eu, lag la greu... Plus ca am avut un penalty, iar cu lag nu stiu cu cine marcheaza din penalty
    si cateodata mai intra si controllerul in vibratii (penalty) ia de inscrie daca mai poti..!?

    ---------- Post added 28-10-2014 at 14:47 ----------

    pt online 2 custom teams! poate va ajuta..

    total football Holland (433 (false9) ) mentality attack

    80.30 free form/ 80.40.60 free form/ 80.60.70 offside

    41412 41212(2) 4321

    67.33 org/ 80.33.67 free form/20.20.33.cover

    camera tele broadcast 17 height 3 zoom ori coop 8 height 8 zoom

    sliders aici: Matt10's FIFA 15 Legendary Sliders - Page 96 - Operation Sports Forums

  19. #2039 SP
    Junior Member MinCos6's Avatar
    in liga BBVA cel mai bun atacant raport calitate/pret mi se pare Rodrigo ... nu am meci in care sa nu inscrie de cel putin 2 ori ...
    iar despre presiune ... Team Pressing si Counter Attack ... in jumatatea lui la greu apoi il astepti sa greseasca ...

    Mai am un meci si trec in 3 sa vedem de ce se plange lumea ...
    Attached Images Attached Images teams.jpg

  20. #2040 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    ti-l recomand pe Mkhtarian...H/H, super dribling, curve, balance, pace...super pret eu zic ca nu o sa iti para rau.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 102 of 386 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 202 ... LastLast

Similar Threads

  1. FIFA 15 Ultimate Team wager By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 13 Last Post: 02-04-2015, 06:19
  2. Fifa 14 Ultimate Team By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 0 Last Post: 10-11-2014, 11:21
  3. FIFA 14 Ultimate Team - Wager Matches By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 3 Last Post: 10-04-2014, 12:49
  4. Fifa 11 Ultimate Team By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 21 Last Post: 18-04-2011, 10:21
  5. FIFA 10 Ultimate Team DLC By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 08-12-2009, 21:46

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts