Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 224 of 283 FirstFirst ... 124 174 214 222 223 224 225 226 234 274 ... LastLast
Results 4,461 to 4,480 of 5657

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

  1. #4461 SP
    Member marv's Avatar
    Teo, unde scrie cati participanti au fost?

  2. #4462 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am auzit de acest numar aici pe chat si pe un grup al facebook-ului, de aceea am spus ''in cazul in care au fost 809 comenzi.''.

    Daca sunteti curiosi sa aflati la aceasta tombola sau la tombola trecuta ce sanse ati avut daca ati participat cu mai mult de o intrare, va las mai jos o alternativa a schemei lui Bernoulli.

    La aceasta tombola inlocuiti 5-ul de pe foaia mea cu numarul vostru de intrari. Pentru tombola cu PS5, lasati exact aceeasi formula insa in loc de 200, alegeti 660, in loc de 800 alegeti 7110 iar pe 600 il inlocuiti cu 6450.

    Schema aceasta va functiona si la tombolele viitoare!
    Attached Images Attached Images 131972430_2658780871098666_7373236971497223270_n.jpg

  3. #4463 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    what sh#t?
    Prin this sh#t ma refer la aberatia asta cu tombole, jocuri de noroc. Maine poimaine o sa trebuiasca sa joc barbut ca sa iau o consola. Serios acum, spune-mi te rog de cate ori ai vazut pe Amazon achizitii prin tombole?! Nu mai bine gasesti metode anti-bots? Anti-scalpers (maxim o consola per account, per adresa, per IP, etc.) si dai drumul la vanzare. Cine e super dornic sa ia o consola, o va face. Sau cel putin va putea incerca sa o faca, nu sa ajunga la zaruri.

    Asa, care e de fapt rezultatul? Ca vad pe aici si pe FB ca au luat oameni care nici macar nu-si doreau consola, dar au zis ca se baga, ca sa vada daca au noroc. Sau alt argument "ma bag si eu, ca daca prind, fac bani frumosi". Rezultatul: aseara erau peste 50 de anunturi cu console Xbox Series X pe OLX. 50, din 200 vandute.
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Eu am participat cu cinci intrari, sansele mele sa prind o consola au fost de 76% in cazul in care au fost 809 comenzi.
    Inca o dovada ca sistemul acesta e useless. Deci sistemul nu te-a oprit nici sa ai 5 intrari, dar nici nu te-a ajutat sa prinzi vreo consola. Isn't this sh#tty enough?
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Desi eu sunt cu buza mai umflata decat a ta, nu inteleg supararea pe Altex/MG, am intrat intr-un joc in care stiam foarte clar regulile si am pierdut.
    Supararea e mai mult pe mine, ca am fost fraier si nu am crezut in garantia celor de la Gamers.ro, dar am sperat la cei mari precum Altex/eMag. Si asa cum zici tu, datorita acestei increderi, am ramas cu "buza umflata". No worries, data viitoare nu se va mai intampla sa ma bag la jocuri de noroc la Altex. So yeah, frack this sh#t.

    P.S. Also, prin acest sh#t ma refer si la faptul ca acum stau cu banii blocati de catre Altex. Eu nu-mi permit sa am bani pentru 5 console... prin urmare stau cu banii de consola blocati in tombola vietii... in cont imi apar banii blocati pana pe 31 Decembrie.

  4. #4464 SP
    Junior Member razzz911's Avatar
    Voucherul de la Altex este valabil doar online, nu?

  5. #4465 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    @Monky:

    Cele cinci comenzi nu au fost date toate de pe contul meu, am facut transfer unor prieteni si au dat de pe contul lor.

    Chiar daca ar avea un sistem 100% functional contra botilor si ar fi avut 200 de console in stoc, sunt sigur ca ar fi fost toate epuizate in primul minut de cei norocosi, probabil si mai multi bisnitari care sperau sa le prinda, in special ca nu trebuie sa blocheze inainte o suma de bani*. Ar depinde mult prea mult de norocul pe care l-ai avea sa accesezi site-ul intre ora 11:42am si 11:42am, de exemplu.

    Noi, cei care ne dorim consola pentru uz personal, am fi in situatia sa avem chiar si 0% sanse de castig in exemplul clasic de vanzare prezentat mai sus, poate suntem la lucru atunci, nu suntem pe faza, nu suntem indeajuns de rapizi, etc

    In cazul cu tombola, tu ai avut sanse de 25% sa o prinzi, eu am avut sanse de 76%. Mie mi se pare ca treaba asta suna infinit mai bine decat situatia de mai sus.

    Ai idee de vreo metoda mai buna de a vinde un produs cand cererea este considerabil mai mare decat oferta?



    LE:

    Uitasem de ''*''. Daca un bisnitar are buget sa cumpere opt console, 20.000 de lei, cu putina organizare din partea lui, sa stie cand incepe vanzarea, sa aiba telefoane, laptop, device-uri separate de pe care sa faca comanda, el ar avea sanse mari in cazul unei vanzari clasice sa le prinda pe toate opt si sa le cumpere. Opt console care nu ar ajunge la gamerii care si le doresc.

    In situatia tombolei, el daca ar investi cei 20.000 de lei disponibili, ar avea sanse putin peste 80% sa prina o singura consola, sansele sa prinda doua console vor scadea exponential!

  6. #4466 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @Teo: se stia ca vin consolele de mai bine de o luna. Se putea face frumos precomanda, se atingea limita si aia era. Samsarii de care vorbesti nu si-ar fi permis sa stea o luna or more cu banii blocati in asa ceva. Plus ca se putea verifica, sa nu poti face precomanda daca ai cont nou facut. In fine, nu mai conteaza... eu pot sa-ti spun 1000% ca nu voi mai participa vreodata la jocuri de noroc de genul acesta. Amen!

  7. #4467 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu inteleg cum puteti participa la ceva ilegal. Este un joc de noroc iar Altex nu are autorizatie sa faca asa ceva
    Nu mai zic de regulament facut cu picioarele de niste oameni care nu inteleg cum lucreaza pe asa ceva...

    Existau 1000 de alte metode sa vanda aceste console normal si legal si sa evite botii si dragonii si tot ce se mai putea abate asupra comenzilor, dar au ales sa faca acelasi lucru ca la PS5 dar au schimbat denumirea butonului la plasarea comenzii

    Nu le mai luati apararea si nu mai incurajati astfel de practici!

  8. #4468 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    @Teo: se stia ca vin consolele de mai bine de o luna. Se putea face frumos precomanda, se atingea limita si aia era.
    Se atingea limita de 200 de console fix intr-un minut. Same s#it ca vanzarea clasica.

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Samsarii de care vorbesti nu si-ar fi permis sa stea o luna or more cu banii blocati in asa ceva
    Eu consider ca ar fi stat cu banii blocati pentru cateva saptamani, poate chiar o luna. Singura schimbare ar fi fost probabil numarul mai mic de console comandate per samsar insa la cati samsari sunt, ca prind 10 indivizi cate cinci console fiecare sau ca 50 de indivizi prind cate o consola, este fix aceeasi chestiune.

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    sa nu poti face precomanda daca ai cont nou facut
    Sunt de acord. Consider ca aceasta era singura chestiune benefica care s-ar fi putut adauga la tombola.

    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Existau 1000 de alte metode sa vanda aceste console normal si legal si sa evite botii si dragonii si tot ce se mai putea abate asupra comenzilor
    Perfect, da-ne solutia problemei in acest caz!!! Spune-ne macar primele 25 de metode prin care ar fi putut organiza o vanzare mai echilibrata, este pe aici si userul ATX-MG si cu siguranta le poate comunica mai sus.


    Consider ca am o gandire logica si analizez situatiile din toate unghiurile, chiar si in momentele in care pierd si primul impuls este ''hate the game'', tombola in cazul actual, insa exceptand chestiunea pe care a spus-o si Monky, cea cu imposibilitatea de a participa daca nu ai o comanda veche, mi s-a parut cea mai corecta modalitate de a pune acele produse spre vanzare si a oferi cat mai multe sanse celor care isi doresc. Poate au ajuns 150 de console la gameri si 50 la dragoni insa cu siguranta daca alegeau alta metoda numarul era mai slab in tabara noastra.

  9. #4469 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dupa cum am zis, puteau face o tombola cu un regulament in regula si legal complet. Si tot era ok. Si stii ca ti-am zis in privat ce trebuia adaugat/schimbat la regulamentul asta ca sa fie ok. Era banal si de bun simt sa fie asa.
    Desi partea cu jocurile de noroc nu prea au cum sa o includa fara sa-si ia aprobare

    Ca solutii e treaba lor sa o faca, d-aia au oameni angajati. Sa vada la Amazon si eBay cum procedeaza in cazuri de genu asta.

    In primul rand si cel mai important - sa elimine complet IP-urile care cauta la fiecare 10-30s sau la intervale fixe de timp (inclusiv noaptea). Asta e de bun simt si ar trebui facuta oricum, la orice.
    Ar putea face fara avans sau cu un avans mai mic (desi tot ilegal) de 50 lei sau 500 lei (heck, pentru mai putine inscrieri, dar d-aia pe bune, puteau face cu avans de x nerambursabil - nu stiu cati ar fi riscat sa piarda o suma de bani, doar de dragul de a putea prinde ceva si a pune la vanzare), puteau face limitarea pe cont "confirmat" (adica cu cel putin o comanda finalizata), puteau face pe conturi care au avut cel putin un joc de Xbox comandat (si finalizat) ever si multe altele. Era vorba de niste bife in sistem fara de care nu puteai plasa comanda.

    Dar again, asta nu e treaba mea sa le spun ce sa faca, desi e posibil ca chiar de la mine sa fi pornit ideea cu "inscriere" in loc de "cumpara" pe buton. Deci cineva vede si ia notite pe unde se plange lumea.

  10. #4470 SP
    Junior Member l00natick's Avatar
    La ps5 a fost o mizerie de organizare. Eu spre exemplu nu am stiust ca intru in o tombola etc. Dar acum toti am stiut despre ce e vb, daca stau sa compar cu orange sau emag care mi-au zis ca singura solutie e sa stau sa urmaresc non stop pagina lor pt stocuri, parca e mai ok ce a facut Altex. Indiferent de modul pe care l-au alas retaileri de a vinde stocul limitat eu consider ca vina o au producatori, nu ai stocuri etc mai amana lansarea. Iar legat de samsari astia ce sa zic, prost e ala care da nu ala care cere. Atata timp cat lumea incurajeaza bisnita asta nu vor disparea si in caz ca nu credeati ca lumea cumpara chiar ieri a venit un coleg cu un ps5 pe care a dat 4500 pe olx.

  11. #4471 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Ce se întâmplă dacă sunt returnate câteva bucăți? O să facă o tombolă cu resigilate?

  12. #4472 SP
    Junior Member l00natick's Avatar
    CIne crezi ca returneaza consola? In cel mai cel caz o da in 3000 pe olx.

  13. #4473 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Se atingea limita de 200 de console fix intr-un minut. Same s#it ca vanzarea clasica.
    Teo, e consola in stoc la Flanco de mai bine de jumatate de ora, si uite ca nu s-a atins nici-o limita. Give it a try, poate mai prinzi. Ai sanse mai mari decat la tombola. Asa mi-am luat si eu. Link here.

  14. #4474 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    E stoc epuizat deja.

  15. #4475 SP
    Admin MonkY's Avatar
    A reaparut in stoc. Oricum a rezistat eroic. Probabil mai adauga cineva cate o bucata... sau poate cand renunta cineva la o comanda, reapare in stoc. Sau poate, cine stie, la ei daca adaugi in cos se rezerva automat o bucata? No ideea. Sper că ați prins... să moară cei de pe OLX de ciudă.

  16. #4476 SP
    Junior Member mario08's Avatar
    Acum a disparut iar
    Ce fac astia .....ne testeaza rabdare , ba e in stoc , ba nu e in stoc

  17. #4477 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred că ar fi bine să mutăm discuția pe threadul http://www.consolegames.ro/forum/f12...e-din-romania/. Ar fi păcat să facem haos aici, off-topic. Aici poate dacă mai apar console pe la Altex/MG. Dar sper că fără tombole...

  18. #4478 SP
    Member felixxx's Avatar
    Mie inca nu mi-au dat banii inapoi, mai sunt si altii in aceeasi situatie? Cand am primit mail-ul de confirmare a inscrierii scria ca banii se returneaza in 48 de ore daca nu esti extras.

  19. #4479 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu tocmai i-am primit acum cateva minute. Au fost mai mult de 48h, dar... e OK. Important era sa mi-i recuperez inainte de Craciun.

  20. #4480 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    @ATX-MG, postul meu nu reprezinta o plangere oficiala sau vreun rage, vroiam doar sa expun inca o situatie in care Mediagalaxy n-a vrut sa-mi ia banii.

    In data de 21 decembrie am intrebat prin telefon (asta dupa ce am postat aici) ce versiune de WatchDogs Legion aveti, daca este cea cu Series X pe cutie sau cea veche de One.
    La telefon, domnisoara mi-a spus ca nu-mi poate da aceasta informatie... drept pentru care am pus aceeasi intrebare printr-o a treia metoda, formularul de contact si email.

    Astazi, dupa ce mi-a sosit jocul de la Gamers RO (am asteptat 1 saptamana sa mi se raspunda si am comandat in alta parte...), am primit email de la mediagalaxy ca solicitarea mea este taken care of .

    Inca o data, am 200% respect pentru tine si stiu ca requestul meu a fost o furnica invizibila in perioada asta cu tombola si sarbatorile, dar este a N-a oara cand dintr-un motiv sau altul sunt nevoit sa iau din alta parte, desi clar vroiam de la voi ca mi-ar fi placut sa nu am POL/CZ pe coperta dar ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 224 of 283 FirstFirst ... 124 174 214 222 223 224 225 226 234 274 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 47 Last Post: 10-03-2015, 23:09
  2. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  3. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
  4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts