Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 283 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 181 231 ... LastLast
Results 2,601 to 2,620 of 5655

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

  1. #2601 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by mamurom View Post
    Eu am cerut - parerea mea ca merit o compensatie - ca pentru deranjul, neplacerile pricinuite prin imposibilitatea de a folosii produsul trimis resigilat, de scurtatea perioadei de garantie - garantie se scurge din data facturarii, si etc JOCUL DE PS4 FARCRY 5 ca tot faceau reclama pe site lor.
    Wtf did I read?


    Bravo ca iei masuri si ii dai in judecata, nimeni nu ar trebui sa accepte astfel de servicii, dar daca esti milog faci impresie naspa.

  2. #2602 SP
    Junior Member mamurom's Avatar
    Salut. Si cum imi place mie sa incep...
    DECI.... aaaa eu cu altex / media galaxy am la activ ca pesoana fizica minim 5 reclamatii la opc toate rezolvate in favoarea mea.
    Comanda aceasta cu scaunul primit resigilat, jegos, cu suportul cu roti lovit plin de substante vascoase - muci , cingo sau orice atceva, pernuta de la cap - cervicala - jegoasa - atat am desfacut si am reclamat instant pe data de 27.03.2018 la call center-ul de doi bani DAR CA PERSOANA JURIDICA, POATE GRESEALA MEA, MA REPET POATE deoarece opc-ul rezova problema in maxim 30 zile + 15 zile ( daca mai trebuiesc clarificari suplimentare ) comform legii, deoarece ca persoana juridica nu ai decit calea judecatii. Calea judecatii ca persoana juridica, pentru cine nu stie, e de durata in romania asta de 2 bani este de Minim 1,5 ani , 2 ani. Ok. Pentru mine, personal, costul avocatului, undeva appx. 500 - 1000 lei , este suportabil fara cea mai mica problema.
    Asa deci.... Dupa cite zile sunt din data comenzii on line -21.03.2018, 26.03.2018 data intrarii banilor in cont - zic ei 26.03.2018 cu toate ca bannca mea in data de 22.03.2018 spune ca erau banii in contul lor. - aici daca doamna sau domnisoara care ar trebui sa-si faca treaba fumeaza mult, are pauze multe de masa, aventual ceva greturi si ameteli, etc. nu-si face treaba decit dupa 2 -3 zile nu mai e problema mea ca virgula client de buna credinta mi-am respectat obligatiile . OK. TRECEM PESTE ASTA. dupa citeva telefoane , email-uri date pentru ca cel putin un angajat al altex romania srl sa verifice, constate, urmareasca si trimita produsul conform comenzii - cererii telefonice, nou si sigilat sa ajunga la beneficiar conform ... ops pauza - neglijenta in serviciu, abuz de incredere si cu siguranta alte contraventii pe care avocatul meu le-a enumerat dar mie acum imi scapa la ora asta.
    Ok. Sa continuam cu situatia adusa la cunostiinta furnizorului - altex romania srl in data de 27.03.2018 ora appx. 18 cum ca produsul este necomform- probat prin citeva poze facute cu telefonul si trimise pe email , dinsii se preveleaza de returul in 14 zile legal ca fiind o favoare facuta mie, de genul sa trimit produsul, sa-l inspecteze - el fiind deja resigilat, jegos, lovit si nici nu stiu daca exista toate piesele, dupa care , daca trebuie sa fie adus in starea de nou costul sa-mi fie imputat mie, dupa care sa aleg returnarea restului de bani sau banii in contul meu de utilizator sa cumpar altceva sau virati inapoi in contul meu. JEGASI PRECUM SCAUNUL.
    SA CONTINUAM....multe telefoane, emailuri si intru-un tarziu sunt contactat de un bajat de al altex cum ca imi intelege nemultumirea, supararea si nu in ultim rand situatia de rahat in care este / sunt pus eu si altex si ca va incerca sa-mi faca iar o favoare de genul sa trimita un scaun sigilat cu un curier care apoi sa-l ridicice pe cel neconform. MA REPET IMI FACEA ALTEX INCA O FAVOARE. normal eu am spus ca doresc o comensatie pentru situatia creata de dinsii, avand un copil de 14 ani el adorit noul far cry 5, pe care am si cerut-o . Acel domn supervisor de al altex romania, este corect, nu a garantat rezolvarea cererii mele. Azi 30.03.2018 am fost instiintat ca FAVOAREA MEA de a mii se schimba scaunul JEGOS cu unul nou este acceptata DAR fara compensatia constant in far cry5. Bine-nteles ca nu am acceptat, i-am anuntat sa vina curierul sa le ridice scaunul jegos, urmand ca intr-un timp cat mai scurt sa fac plangere - civila - cum am spus mai sus - pentru persoanele care erau diret implicate pentu neglijenta in serviciu, abuz de incredere si etc, iar pentru altex romania srl pentru reclama mincinoasa, furnizare de produse folosite la preturi de noi - imi scapa denumirile juridice furnizate de catre avocat la asta, si daca judecatorul intelege poate si inseleciune. La toate astea bine-nteles se aduga daunele morale pe linga cele materiale.
    Acum astept sa vina sa-si ridice produsul de rahat sau plin de rahat dupa care sa incep actiunea .
    P.s. Din punct de vedere al meu daca altex imi schimba produsul cu. unul nou sigilat plus jocul farcry 5 pentru copil conflictul de interese era stins.
    Dar..... Traim in romania unde ..... Pentru ca borcea, fratii becalii, aaaa termene de ani si ani - vezi proces mazare constanta 9 ani sau 11, vezi bica, elena , si ..... Etc, unde romania nu e stat european, si.... Bip bippp bippppp bipppppp.

    Saptamana viitorea vb cu avocatul si vedem . Sper sa nu ma nasc vedeta si sa mor speranta.

    ---------- Post added 31-03-2018 at 08:06 ----------

    Asa si ca sa revin ..... Pretul *****ului ala de scaun era de 600 lei iar valoarea jocului de ps4 undeva la 300 appx. Valoric si sau procentual si in urma consultarii cu avocatul era ok. Nu comentez ca in cazul ajungerii la judecata la sfarsit acea valoare sa fie mult mai mare dar doar in daune morale. Acum saptamana viitoare cum am spus sa incep actiunea .
    Deci... Nu e milogeala cererea mea cu jocul, era o recompensa pentru situatia creata , la un nivel acceptabil, pentru a se incheia rapid, amiabil .

  3. #2603 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu am o singura întrebare: ți-a puscat sau nu vreo venă?

  4. #2604 SP
    Junior Member mamurom's Avatar
    Da. Din cauza voastra psdistilor. Caz inchis si treci la colt sa fii luat cum iti place .

  5. #2605 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Sa ne spui daca obtii ceva cu procesul. Daca iti scoti banii pe avocat voi proceda si eu la fel de acum.

  6. #2606 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Eu inteleg din toata povestea de mai sus ca omul a comandat in cunostinta de cauza un produs care a fost expus in showroom (din primul post al lui asa reiese) si acum face pe victima ca a primit un produs murdar si cu urme de uzura. Nu incerc sa iau apararea Altex, chiar mi se pare de bun-simt ca in situatia in care vinzi un produs expus in showroom macar sa-l cureti de praf.

    @mamuron, sa ne spui si noua ce rezolvi cu plangerea civila pentru neglijenta in serviciu, abuz de incredere si alte asemnea contraventii, eventual si ce intelege judecatorul cu privire la inselaciune

    PS: avocatul care te-a sfatuit sa procedezi cum ai descris mai sus, ori nu e avocat, ori vrea doar sa iti ia banii, ori exista doar in mintea ta.

  7. #2607 SP
    Junior Member mamurom's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Eu inteleg din toata povestea de mai sus ca omul a comandat in cunostinta de cauza un produs care a fost expus in showroom (din primul post al lui asa reiese) si acum face pe victima ca a primit un produs murdar si cu urme de uzura. Nu incerc sa iau apararea Altex, chiar mi se pare de bun-simt ca in situatia in care vinzi un produs expus in showroom macar sa-l cureti de praf.

    @mamuron, sa ne spui si noua ce rezolvi cu plangerea civila pentru neglijenta in serviciu, abuz de incredere si alte asemnea contraventii, eventual si ce intelege judecatorul cu privire la inselaciune

    PS: avocatul care te-a sfatuit sa procedezi cum ai descris mai sus, ori nu e avocat, ori vrea doar sa iti ia banii, ori exista doar in mintea ta.
    Ai inteles gresit. Am spus ca am comandat de pe site si i-am rugat sa nu trimita resigilat, ca dupa cum ai vazut pe sitele lor - daca o sa faci un mic efort o sa vezi ca au reintrodus optiunea de a vedea in ce magazin este un obiect disponibil iar la unele obiecte chiar si starea lor, nou, expus in magazin, cu toate ca nici nu era nevoie sa punctez ca produsul sa fie sigilat si nou si daca doream sa cumpar un produs resigilat o faceam in cunostiinta de cauza simplu si rapid ma duceam in magazinele in care era expus.
    Si dupa cum citesc se vede cum anunite persoane comuniste sunt cum intigrate ca un om cerebrar incearca sa expuna ce a patit, si puteti patii si voi, cum incearca sa rezolve situatia in care a fost pusa ma pune pe ganduri si imi certifica faptul ca ne meritam soarta sa fiim condusi de oameni gen psd-comunisti.

    P.s. Ca sa dovedesc ca cererea in legatura cu jocul de ps4 far cry 5 nu era MILOGEALA l-am si cumparat culmea tot de la altex.

  8. #2608 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Nu incerc sa iau apararea Altex, chiar mi se pare de bun-simt ca in situatia in care vinzi un produs expus in showroom macar sa-l cureti de praf.
    Bro, sunt destul de sigur ca e ilegal sa vinzi un produs second hand spunand ca e nou, chiar daca il cureti de praf.

  9. #2609 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by mamurom View Post
    Ai inteles gresit. Am spus ca am comandat de pe site si i-am rugat sa nu trimita resigilat
    Atunci retrag ce am zis mai devreme, din primul post eu am inteles ca ai comandat produsul expus in magazin.
    Daca vrei neaparat sa-i duci in instanta, sa nu faci gogomaniile pe care ai fost sfatuit sa le faci. Neglijenta in serviciu, abuzul de incredere si inselaciunea sunt infractiuni, nu contraventii. Cercetarea penala se antreneaza prin plangerea/plangerea prealabila adresata organelor de cercetare penala competente, nu prin actiune depusa la instanta civila. Din ce ai povestit tu nu s-a savarsit niciun abuz de incredere, iar neglijenta in serviciu si inselaciunea sunt discutabile.

    Din punctul meu de vedere poti incerca o actiune in raspundere contractuala impotriva lor.

  10. #2610 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Quote Originally Posted by mamurom View Post
    Salut. Si cum imi place mie sa incep...
    DECI.... aaaa eu cu altex / media galaxy am la activ ca pesoana fizica minim 5 reclamatii la opc toate rezolvate in favoarea mea.
    Comanda aceasta cu scaunul primit resigilat, jegos, cu suportul cu roti lovit plin de substante vascoase - muci , cingo sau orice atceva, pernuta de la cap - cervicala - jegoasa - atat am desfacut si am reclamat instant pe data de 27.03.2018 la call center-ul de doi bani DAR CA PERSOANA JURIDICA, POATE GRESEALA MEA, MA REPET POATE deoarece opc-ul rezova problema in maxim 30 zile + 15 zile ( daca mai trebuiesc clarificari suplimentare ) comform legii, deoarece ca persoana juridica nu ai decit calea judecatii. Calea judecatii ca persoana juridica, pentru cine nu stie, e de durata in romania asta de 2 bani este de Minim 1,5 ani , 2 ani. Ok. Pentru mine, personal, costul avocatului, undeva appx. 500 - 1000 lei , este suportabil fara cea mai mica problema.
    Asa deci.... Dupa cite zile sunt din data comenzii on line -21.03.2018, 26.03.2018 data intrarii banilor in cont - zic ei 26.03.2018 cu toate ca bannca mea in data de 22.03.2018 spune ca erau banii in contul lor. - aici daca doamna sau domnisoara care ar trebui sa-si faca treaba fumeaza mult, are pauze multe de masa, aventual ceva greturi si ameteli, etc. nu-si face treaba decit dupa 2 -3 zile nu mai e problema mea ca virgula client de buna credinta mi-am respectat obligatiile . OK. TRECEM PESTE ASTA. dupa citeva telefoane , email-uri date pentru ca cel putin un angajat al altex romania srl sa verifice, constate, urmareasca si trimita produsul conform comenzii - cererii telefonice, nou si sigilat sa ajunga la beneficiar conform ... ops pauza - neglijenta in serviciu, abuz de incredere si cu siguranta alte contraventii pe care avocatul meu le-a enumerat dar mie acum imi scapa la ora asta.
    Ok. Sa continuam cu situatia adusa la cunostiinta furnizorului - altex romania srl in data de 27.03.2018 ora appx. 18 cum ca produsul este necomform- probat prin citeva poze facute cu telefonul si trimise pe email , dinsii se preveleaza de returul in 14 zile legal ca fiind o favoare facuta mie, de genul sa trimit produsul, sa-l inspecteze - el fiind deja resigilat, jegos, lovit si nici nu stiu daca exista toate piesele, dupa care , daca trebuie sa fie adus in starea de nou costul sa-mi fie imputat mie, dupa care sa aleg returnarea restului de bani sau banii in contul meu de utilizator sa cumpar altceva sau virati inapoi in contul meu. JEGASI PRECUM SCAUNUL.
    SA CONTINUAM....multe telefoane, emailuri si intru-un tarziu sunt contactat de un bajat de al altex cum ca imi intelege nemultumirea, supararea si nu in ultim rand situatia de rahat in care este / sunt pus eu si altex si ca va incerca sa-mi faca iar o favoare de genul sa trimita un scaun sigilat cu un curier care apoi sa-l ridicice pe cel neconform. MA REPET IMI FACEA ALTEX INCA O FAVOARE. normal eu am spus ca doresc o comensatie pentru situatia creata de dinsii, avand un copil de 14 ani el adorit noul far cry 5, pe care am si cerut-o . Acel domn supervisor de al altex romania, este corect, nu a garantat rezolvarea cererii mele. Azi 30.03.2018 am fost instiintat ca FAVOAREA MEA de a mii se schimba scaunul JEGOS cu unul nou este acceptata DAR fara compensatia constant in far cry5. Bine-nteles ca nu am acceptat, i-am anuntat sa vina curierul sa le ridice scaunul jegos, urmand ca intr-un timp cat mai scurt sa fac plangere - civila - cum am spus mai sus - pentru persoanele care erau diret implicate pentu neglijenta in serviciu, abuz de incredere si etc, iar pentru altex romania srl pentru reclama mincinoasa, furnizare de produse folosite la preturi de noi - imi scapa denumirile juridice furnizate de catre avocat la asta, si daca judecatorul intelege poate si inseleciune. La toate astea bine-nteles se aduga daunele morale pe linga cele materiale.
    Acum astept sa vina sa-si ridice produsul de rahat sau plin de rahat dupa care sa incep actiunea .
    P.s. Din punct de vedere al meu daca altex imi schimba produsul cu. unul nou sigilat plus jocul farcry 5 pentru copil conflictul de interese era stins.
    Dar..... Traim in romania unde ..... Pentru ca borcea, fratii becalii, aaaa termene de ani si ani - vezi proces mazare constanta 9 ani sau 11, vezi bica, elena , si ..... Etc, unde romania nu e stat european, si.... Bip bippp bippppp bipppppp.

    Saptamana viitorea vb cu avocatul si vedem . Sper sa nu ma nasc vedeta si sa mor speranta.

    ---------- Post added 31-03-2018 at 08:06 ----------

    Asa si ca sa revin ..... Pretul *****ului ala de scaun era de 600 lei iar valoarea jocului de ps4 undeva la 300 appx. Valoric si sau procentual si in urma consultarii cu avocatul era ok. Nu comentez ca in cazul ajungerii la judecata la sfarsit acea valoare sa fie mult mai mare dar doar in daune morale. Acum saptamana viitoare cum am spus sa incep actiunea .
    Deci... Nu e milogeala cererea mea cu jocul, era o recompensa pentru situatia creata , la un nivel acceptabil, pentru a se incheia rapid, amiabil .
    Vezi ca exista posibilitate sa pierzi procesul, chiar daca avocatul te asigura ca o sa-l castigi 100%.

  11. #2611 SP
    Junior Member Valerio's Avatar
    Salut Media Galaxy,

    Playstation vr version 2 aduceti in curand?

    Multumesc


    Mersi de confirmare.

  12. #2612 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Salut! Am plasat comanda la SONY, urmeaza in cursul lunii aprilie sa se faca livrarea.

  13. #2613 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Injustice 2 Legendary Edition veti aduce in curand?

  14. #2614 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Salut! Din pacate nu.

  15. #2615 SP
    Member sahara's Avatar
    Persona 5 la pret decent?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  16. #2616 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Vrei sa spui Persona 5 la orice pret nu mai e de mult pe site....

  17. #2617 SP
    Member sahara's Avatar
    Și la decent ca dacă e la 300 prefer sa îl iau de oriunde altundeva Dar da...observ ca au dispărut din jocuri, ex rise of tomb raider lipsea ultima data când an verificat...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #2618 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Da. Tot dispar si nu prea mai aduc.
    Nu inteleg de ce nu se aduce Injustice 2 Legendary Ed. Vad ca pe gameshop.ro il au, deci ar trebui sa apara si prin magazinele mari. Probabil asteapta sa curete stocul de editia normala si cea Deluxe.
    De Persona am mai intrebat si eu acum putin timp si a ramas ca se intereseaza.
    Cred ca trebuie sa ne reorientam usor catre site-urile din afara, noi astia de prefera editiile fizice.
    Stiu ca era un site cu transport gratis, dar nu imi aduc aminte care. Poate reuseste un coleg de forum sa ne spuna.

  19. #2619 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Vrei sa spui Persona 5 la orice pret nu mai e de mult pe site....
    Persona 5 am mai fi adus, dar nu prea mai gasim stoc momentan.

    Quote Originally Posted by sahara View Post
    Și la decent ca dacă e la 300 prefer sa îl iau de oriunde altundeva Dar da...observ ca au dispărut din jocuri, ex rise of tomb raider lipsea ultima data când an verificat...

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Urmeaza sa ne vina in curand o reaprovizionare cu Tomb Raider.

  20. #2620 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Stiu ca era un site cu transport gratis, dar nu imi aduc aminte care. Poate reuseste un coleg de forum sa ne spuna.
    shopto.net e site-ul cu pricina

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 283 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 181 231 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 47 Last Post: 10-03-2015, 23:09
  2. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  3. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
  4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts