Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 283 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 212 262 ... LastLast
Results 3,221 to 3,240 of 5655

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

  1. #3221 SP
    Mtb
    Junior Member Mtb's Avatar
    Se gaseste RDR 2 astazi undeva in Cluj ?

  2. #3222 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    E super amuzant ca nu a primit nimeni jocul de la Altex desi ei se jura pe carne de porc ca le-au trimis (am sunat inclusiv de 2 ori la ei azi). Multumesc oricum, am dat comanda la ora 14 la eMag cu ridicare din Crangasi si la 17 am primit SMS si l-am si ridicat.

    Ati pierdut multi clienti pentru chestia asta, inclusiv pe mine.
    Pe aria - ce ne-am cumparat, am vazut doar o singura persoana spunand care l-a primit prin curier de la Altex.
    O singura persoana de pe tot forumul. Cred ca au plecat curierii direct cu jocurile acasa si s-au apucat de el. Halal lansare. Sa ne invatam minte. 1. Isi bat joc de cei care au folosit voucher si 2. Nici nu il livreaza in timp.

  3. #3223 SP
    Junior Member andreew's Avatar
    Quote Originally Posted by Andrei260191 View Post
    Am dat eu precomanda la emag cu ridicare de la posta...am zis nu cumva sa fie aglomerat curierul si sa nu ajunga la timp...mai ales ca scria ca e deschis si sambata...si teapa...nu a ajuns si nici nu e deschis sambata...

    PS : aici la noi la tara nu avem showroom (Arad)

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk

    ---------- Post added 26-10-2018 at 17:25 ----------

    Ps: aici la noi la tara nu avem showroom...

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk
    Trebuia să treci pe la Flanco,la ora 15 mai erau 2 bucăți.

  4. #3224 SP
    Member Andrei260191's Avatar
    Da...nu cred ca e prea tarziu nici acum...dar ma bate gandul la un ultimate edition...poate chiar digital

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk

  5. #3225 SP
    Junior Member andreew's Avatar
    E tirziu ,cred că găsești doar Special Edition.

  6. #3226 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Am sunat acum la Flanco, la Resita, sa intreb de joc si zice baiatul ca azi au primit si ca au destule bucati si ca imi pune un joc deoparte. Maine, merg de la Timisoara la Resita, 70 de km si iau jocul. Bine, nu merg expres pentru joc, dar asa ca idee... toata treaba parca e scoasa din Caragiale sau Kafka. In Timisoara nici o bucata la Flanco, Altex, MediaGalaxy, dar exista la Resita!! Culmea absurdului! Au ramas baietii fara benzina si nu au mai putut ajunge pana in Timisoara. Buna organizare!

  7. #3227 SP
    Member Devergo's Avatar
    Tocmai ce am luat Special Ed de la Flanco Titan. A trebuit sa renunt la ideea de Ultimate. Mai aveau stoc pe la ora 8. Cel putin un Standard si un Special.

  8. #3228 SP
    Junior Member Serban.i's Avatar
    Salut, a trimis cineva la ei un xbox one x in garantie? Sunt curios rau de outcome.Daca intradevar se repara sau iti da consola noua.

  9. #3229 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    @MediaGalaxy : ai vreo posibilitate de a verifica daca exista pe stoc PlayStation VR modelul CUH-ZVR2? Versiunea mai noua de VR, cu unitatea de procesare care permite trecerea HDR-ului.

  10. #3230 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    După telefonul ăla cu scuzele de rigoare, niciun mesaj, a rămas doar discuția. Comanda nu a mai venit, nici email pentru comanda nouă, nada...

  11. #3231 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Exact. They f***ed up big time. De acum incolo voi aplica si eu comanda cu ridicare din eMag. Se pare ca eMag-ul s-a mai desteptat putin la precomenzi, pe cand MG s-a prostit. Deja ma gandesc sa le dau retur cand va veni curierul. Aveam comanda de 220 la Altex si una mai veche de 240 la MG pentru RDR2. Shame!

  12. #3232 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Merg eu la ora 19:45 la Altex din magazinul Unirea. Vreau sa cumpar day one, Red Dead Redemption 2. Imi zambeste fata de la caserie spunandu-mi ca au avut doar 15 bucati care s-au dat ca painea calda. Nu o cred. Merg printre rafturi, spunandu-mi ca fata a inteles gresit titlul jocului cerut de mine. Incredibil, dar are dreptate. Cand apar niste baieti asa-zis binevoitori printre rafturi, ce te intreaba daca te pot ajuta cu ceva, similar cu o panda asupra unei persoane ce se pregateste sa fure un joc video, aflu de la acestia ca jocul a fost expus la vanzare ba in 10 exemplare, ba in 15 exemplare. Pe bune, ii intreb, aveti idee ca acest joc nu este unul oarecare, ci este realizat de Rockstar Games? Raspunsul unuia dintre cei doi angajati care au stat cu ochii pe mine, cat am verificat rafturile personal, sa fiu sigur ca RDR2 chiar nu-l au expus la vanzare, a fost FAN-TAS-TIC : o sa avem suficient stoc de luni incolo. Degeaba am incercat sa-i explic ca intre vineri si luni sunt 3 zile, caz in care imi voi procura jocul din alta parte, doar sa nu le mai bag banul in buzunar.
    Inca o lansare ratata, Altex/Media-Galaxy. (4/10).

  13. #3233 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Niciun magazin nu este obligat sa aiba jdemii de exemplare sa va ajunga la toti. In anumite situatii, sariti calul, pe bune acum. Eu unul nu tin cu Altex/MG, dar prea multe pretentii aveti unii de aici de pe forum. Eventual, sa primiti si niste despagubiri daca nu primiti jocul la ora 8 dimineata in ziua lansarii.

  14. #3234 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ Vorbesti prostii. Nu s-a plans nimeni ca nu i-a ajuns jocul la ora 8, ba chiar a fost o mare bataie de joc (nu s-au livrat deloc).
    Un joc asteptat de peste 10 ani, cu o piata in plina dezvoltare la noi, si tu, unul dintre cele mai mari magazine de pe piata te pregatesti ca un cur.
    Cum plm sa ai doar 15 jocuri pe stoc in ziua lansarii? Cine dracu a mai pomenit asa ceva?
    Sa nu mai zic de precomenzi, sa scoata de pe site aceasta optiune, sunt de toata jena, mai ales colegii de la online care ne suna in zadar, sa ne promita rahat cu apa rece.

  15. #3235 SP
    Member PumaS's Avatar



    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  16. #3236 SP
    Member madskills's Avatar
    @PS4&PS3 se numește reclamă mincinoasă prietene, de aia sunt unii revoltați și eu îi înțeleg. De ce mai bagi opțiunea de precomanda, dacă oricum nu o poți onora? Oamenii nu s au plâns ca le a ajuns jocul târziu, s au plâns ca nu a ajuns deloc! Și nici măcar fizic nu puteau să-l obțină, dintr-un magazin. Majoritatea de pe forumul asta sunt oameni de peste 30 de ani, au servici, familii, e normal sa își dorească jocul în week-end, poate doar atunci au timp sa se joace Dacă altex nu făcea promisiunile astea, atunci nu aveau nici ei pretenții, despre asta e vorba. Ca sunt useri care au precomanda de peste un an. Înseamnă că-și doresc mult jocul ala, măcar ei ar trebui sa aibă întâietate, nu ți s ar părea normal?

  17. #3237 SP
    Junior Member Zeper15's Avatar
    Am sunat la Altex, Urgent Cargus și doar pe Luni ajunge jocul Urgent Cargus nu lucrează Sâmbăta și la depozit nu găsesc pe nimeni. Alții se satură de el până Luni

  18. #3238 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu le mai dau cateva ore sa livreze, altfel banii mei vor merge la Flanco, chiar daca il iau mai scump putin.
    Iar daca au scos optiunea sa fac precomanda cu plata la livrare, eu unul nu mai fac nicio precomanda la Altex/MG cu plata online. Nu mai facusem oricum asta de cand mi-au intarziat precomanda la GTA V cu o saptamana.
    Nu inteleg de ce se tot dau rotunzi unii colegi pe aici pe forum. E clar ca au gresit grav, cum au mai zis. N-au livrat la lansare si au mai si scos voucerele de reducere pe care le-am avut unii pe comenzi. Chiar mi se pare normal sa fim nemultumiti.
    Deja nu mai sunt deloc tolerant, avand in vedere ca userul MG ne garanta ca primele ce vor fi onorate sunt precomenzile, abia apoi stocurile din magazine. Pai ce incredere sa mai ai cand faci precomanda cu peste 1 an in urma si pe ei ii doare la bașcheți. Si asta cand e vorba de cel mai asteptat joc al anului, nu WWE 2K19 sau mai stiu eu ce joc de duzina.
    Inteleg ca in provincie sunt dependenti de programul de lucru al unor curieri 3rd party, dar in Bucuresti n-au nicio scuza.

  19. #3239 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si eu sunt curios ce se intampla acum, dupa telefonul de ieri. Ma asteptam sa-mi fie refacuta comanda sau modificat ceva la ea, dar e tot acolo, tot cu 220 dar pe factura 270 lei a ramas si tot nu se misca nimic.

    Chiar sunt curios daca mi se va livra azi sau luni de catre curierul Altex la pretul corect.

  20. #3240 SP
    Member jon209's Avatar
    Si eu confirm ca jocul ajunge luni pt ca baietii veseli de la Altex nu au pus livrare sambata.Multumim frumos ratatilor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 47 Last Post: 10-03-2015, 23:09
  2. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  3. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
  4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts