Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 301

Thread: Overwatch

  1. #41 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Ar trebui sa faca sa nu poti schimba eroii in timpul luptelor si sa nu poti incepe meciul cat timp sunt 2 eroi de acelasi fel selectati. E foarte unbalanced asa, mai ales pe viitor cand lumea o sa cam stie ce eroi sunt mai eficienti, si o sa vezi vreo 2-3 in fiecare echipa.

  2. #42 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Schimbarea eroilor in timpul meciului este cheia Overwatch. Este miezul Nu se va schimba ever ever. Asta e motivul pentru care nu e f2p, faptul ca trebuie sa iti ofere toti eroii in pachet (ca altfel ii puneau inclusiv pe bani). In legatura cu alegerea mai multor eroi, vei avea astfel de limitari in competitive play (care nu e in beta si care o sa vina dupa lansare). Acum ai numai Quick Play care e modul casual. Poti sa faci totusi asta intr-un Custom Game si acum, insa lumea asteapta modul Competitive. El a fost prezent pentru scurt timp in closed beta (aveai nevoie de lvl 25 ca sa intri), insa l-au retras pentru ca mai vor sa lucreze la el. Au zis ca o sa revina dupa lansare.

  3. #43 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Ah, ok am crezut ca numai modul de QM o sa fie. Chiar ma miram unde e ranked mode. Pai in cazul acesta e ok.

  4. #44 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Schimbarea eroilor este cruciala pentru ca trebuie sa te tot adaptezi tot meciul. Asa, daca incepi prost, apar frustrari pentru ca nu poti schimba structura echipei, plus ca in meciuri n-o sa-ti vina sa iei un erou nou sa il incerci de teama ca nu stii sa joci cu el si te-ai pricopsit cu el tot meciul, tragand echipa in jos. Toate astea ar fi dus la flame, troll si frustrari, facand experienta mult mai proasta.

    La aia cu mai multi eroi de acelasi tip, oricum nu e recomandata, desi recunosc ca am vazut cazuri unde toata echipa juca cu Winston si spargeau tot in cale (sau toata echipa cu Bastion cand esti pe defending, campand la iesirea din baza inamica).

  5. #45 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Da ai dreptate, schimbarea eroilor e ok mai ales ca o sa fie si ranked mode acolo da merge si e chiar bine primit. Eu am presupus din ce am jucat ca o sa fie numai QM si acolo nu prea are rost, lumea intra si joaca ce vrea pana se termina meciul, ma rog majoritatea asa fac din ce am observat.

    ---------- Post added 05-05-2016 at 15:20 ----------

    Oricum jocul e destul de bun doar e facut de Blizzard. Si ar fi putut sa-l faca free asa cum e Heroes of the Storm. Si sa fie rotatii gratis cu 3-5 eroi pe saptamana asa poti sa faci si schimbarile acelea in timpul meciului. Imi place mai mult sa fac "grind" jucand si sa strang sa zicem gold si sa cumpar eroi in felu acesta. Dar e ok si asa, macar ai o gramada de customizari la eroi.

  6. #46 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Motivul pt care nu l-au facut f2p a fost tocmai ca vor ca toata lumea sa aiba acces la toti eroii din start. Pentru ca, asa cum ziceam mai sus, o mecanica core a jocului este sa te tot schimbi dupa cum dicteaza meciul si strategia necesara, si daca ai fi avut doar cativa eroi, erai super limitat. Asa dai un ban, dar ai totul pe tava.

  7. #47 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Se pastreaza ceva din progresul facut in beta ?

  8. #48 SP
    Member Hazer's Avatar
    Cel mai probabil, nu.

  9. #49 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Se pastreaza ceva din progresul facut in beta ?
    Nup. Nu se pastreaza nimic din beta.

  10. #50 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Am jucat si eu vreo 2 ore acum cu Open Beta. Sunt surprins mai mult decat placut. Cumva, jocul asta zbura foarte jos si radarul meu nu l-a reperat la timp. Dar imi pare bine ca azi am "muncit" de acasa si am putut sa ii dau o sansa. O sa mai bag niste runde ca este chiar antrenant. Probabil s-a zis mai sus, e hard to master.

  11. #51 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu mă așteptam la altceva de la Blizzard, nu îmi vine să dau 250 de lei pe un joc care îmi oferă mai puține chestii decât un joc gratis, vezi Paragon. Mi-am luat o țeapă cu Star Wars, acum suflu si in iaurt chiar dacă pe el scrie Blizzard. Eu încă mai visez la Star Craft Ghost, știu că rămâne doar un vis

  12. #52 SP
    Member bdevil's Avatar
    Dant3, din punctul meu de vedere multiplayer-ul co-op va conta mult in economia unui joc. Pe langa posibilitatea de a veni cu content pentru single player unde pe viitor un Overwatch2 se poate dezvolta fara probleme, multiplayer-ul tine jocul in viata si player base-ul. Pe mine ce ma tine in priza in fata un Playstation este modul co-op si progresul pe care-l faci intr-un joc (fie el single sau multiplayer). Astept sa se lanseze si apoi voi vedea cum reactioneaza lumea intr-o saptamana doua. Am o experienta super nasoala cu Division pe care nu vreau s-o mai repet cumparand jocul pe exaltarea prietenilor. Pentru cei care au trecut in beta-ul Overwatch de la Destiny, Overwatch e destul de slow paced si trebuie sa-ti tii in frau dorinta da a ataca decisiv si rapid. Dar te autodisciplinezi.

  13. #53 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Repet cu alte cuvinte, poate nu am fost înțeles. Nu am spus că e prost sau bun, am spus că pentru mine e prea puțin pt 60 de euro. Am văzut că o să aibă și modul Control, pe asta il joc si in Destiny si ghici ce, încă mă distrează acolo. Dacă altcineva spune că merită prețul day one, e liber să facă ce vrea cu banii lui. Eu nu dau banii pe o posibilitate, chiar sunt curios daca o sa prindă în prima lună la preț full.

    LE: Poate nu am înțeles eu ce aduce jocul full. 3-4 moduri în MP și cam atât? Are o campanie acum, o poveste cât de mică pe care pot să o joc cu un amic?

  14. #54 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu are campanie.

  15. #55 SP
    Member bdevil's Avatar
    Din ce am vazut s-au focusat exclusiv pe multiplayer desi acum in beta se putea juca si contra AI-ului intr-un mod dar eu nu am insistat acolo, am dat cateva jocuri pe quick play. Astept sa vad ce aduce partea competitiva. Pe scurt cam atat stim ca varianta full ar aduce ... 3-4 moduri MP. Vedem ce mai anunta.

  16. #56 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ce tot vorbiti de co-op, jocul asta e pvp si atat. Ca e team based si ca ajuta mult sa ai o echipa buna asta e altceva. L-am butonat si eu si imi place ce am vazut, are varietate mare, multe personaje care trebuie invatate ca sa joci bine cu ele. Insa cam putine harti, sper sa fie mai multe in jocu final, cred ca numai vreo 4-5 harti am tot jucat pana acum. Ma bate gandul sa-l iau pare misto

  17. #57 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Imi place foarte mult, am jucat cateva meciuri si cred ca pe termen mediu-lung poate deveni foarte addictive. M-am simtit putin coplesit de multitudinea de personaje pe care le poti alege, insa sunt foarte multe optiuni de caractere bad ass. Ce nu mi-am dat eu seama este daca abilitatile personajelor se pot upgrada pe masura ce joci mai mult.

  18. #58 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu se pot upgrada.

  19. #59 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Cu toate ca ideea de level up suna bine. Sau macar niste cooldown reduction in late game.

  20. #60 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mie mai mult imi surade ideea de power-ups pe harta.
    Also, mai gaseste cineva enervanta distanta de la respawn point pana la obiectiv? E frustrant de lunga, te scoate din ritm, uneori petreci mai mult timp pe drum decat in actiune

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts