Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 16 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 301

Thread: Overwatch

  1. #61 SP
    Member Hazer's Avatar
    L-am incercat si eu astazi, imi place, dar.. wtf. TF2 ripoff much? Inteleg ca nu a inventat Valve apa calda, dar 2-3 clase din Overwatch sunt identice cu cele din TF2 (Demoman cu sticky bombs, Inginerul cu sentries, aceeasi mecanica la sniper cu power charging), aceleasi obiective pe harta - sa zicem ca faza cu capture point-ul este mai des intalnita, dar push the cart?

    Repet, chiar m-am distrat in Overwatch, dar nu pot sa trec cu vederea ca joc un Team Fortress 2 (joc din 2007 free to play) putin mai stilizat pe care scrie Blizzard. Sunt singurul care are parerea asta?

  2. #62 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Mie mai mult imi surade ideea de power-ups pe harta.
    Also, mai gaseste cineva enervanta distanta de la respawn point pana la obiectiv? E frustrant de lunga, te scoate din ritm, uneori petreci mai mult timp pe drum decat in actiune
    Same, deaia imi vine sa joc mai mult cu dude-bro soldier 79 sau cum naiba il cheama, desi e destul de booring comparativ cu alte personaje, asta are sprint nelimitat si ajung back in action mai repede cu el. Asta si mai e ala cu discoteca de da heal si fuge repede cred ca o sa fie cele mai des folosite personaje pt mine

  3. #63 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    am spus că pentru mine e prea puțin pt 60 de euro.
    Total de acord. Desii sunt fan Blizzard o sa cumpar jocul dupa ce scade putin din pret pentru ca simt ca nu are multe de oferit. Dar totusi din cate am inteles toate update-urile viitoare vor fi moca (blizzard style).

    ---------- Post added 06-05-2016 at 18:40 ----------

    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    dar push the cart?
    Mechanica asta e folosita si in Wow in Battleground-ul Silvershard Mines de ceva timp.

  4. #64 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Is the beta basically the full game? - Overwatch Forums

    Cititi si ultimul paragraf din ce a raspuns Jeff Kaplan. Blizzard style.

    Este un day1 buy pentru mine, : varietate/game depth , 1080p/60fps , grafica/gameplay si mai presus de toate = super fun , mai ales jucat in echipa cu prieteni.

  5. #65 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

  6. #66 SP
    Senior Member Minimize's Avatar

  7. #67 SP
    Senior Member Minimize's Avatar

  8. #68 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pentru un joc care costa 260 de lei, spun mizerie repetitiva care a reciclat mecanici deja existente de ani buni intr-o grafica mediocra si stil casual. Sunt deja jocuri de genul asta free to play, so yeah. The Last of Us arata mai bine si e doar un remaster vechi de cativa ani.

  9. #69 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Pot sa blamez strategia de a vinde jocul pe PC cu 40 de dolari, iar pe console cu 60 de dolari. Dar mi se pare cam mult sa spui ca este o mizerie repetitiva cand acest joc se vrea a fi un "hero shooter" cu elemente de MOBA intr-un nou val care ia cu asalt lumea jocurilor. TF2 a devenit o struto-camila, in timp ce acesta se vrea a fi ceva mai bare-bones, fara multe acareturi. Unde pui ca nu ai microtranzactii care iti pot aduce un avantaj impotriva altor jucatori.

    Grafica este decenta pentru stilul ales. Confunzi casual cu easy to play, hard to master. Numai casual nu o sa fie pe ranked. Nu inteleg comparatia grafica cu the Last of Us, sunt doua jocuri diferite, de la doua studiouri diferite, care au nise diferite. Unul e 3rd person shooter, altul e first. Nu stiu daca trollezi sau..

  10. #70 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Pe PC sunt costuri mai mici din cauza ca 1. Versiunea retail o sa fie doar alea collectors in mare parte deci costuri mai mici 2.Sony si Microsoft isi iau un procent din vanzari pe console.

    Prefer oricand un joc MP bine facut decat unul cu o campanie sp facuta in scarba si un mp mediocru.

  11. #71 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    Pot sa blamez strategia de a vinde jocul pe PC cu 40 de dolari, iar pe console cu 60 de dolari. Dar mi se pare cam mult sa spui ca este o mizerie repetitiva cand acest joc se vrea a fi un "hero shooter" cu elemente de MOBA intr-un nou val care ia cu asalt lumea jocurilor. TF2 a devenit o struto-camila, in timp ce acesta se vrea a fi ceva mai bare-bones, fara multe acareturi. Unde pui ca nu ai microtranzactii care iti pot aduce un avantaj impotriva altor jucatori.

    Grafica este decenta pentru stilul ales. Confunzi casual cu easy to play, hard to master. Numai casual nu o sa fie pe ranked. Nu inteleg comparatia grafica cu the Last of Us, sunt doua jocuri diferite, de la doua studiouri diferite, care au nise diferite. Unul e 3rd person shooter, altul e first. Nu stiu daca trollezi sau..
    Cineva a laudat mai sus faptul ca jocul a reusit performanta 1080 cu 60fps, de aici comparatia cu The Last of Us. Si da, cred ca il pot compara cu orice joc care costa la fel de mult sau mai putin, pentru ca in final ma intereseaza ce am obtinut cu banii mei. Ce treaba are grafica cu third person sau first person? Poftim, star wars battlefront, daca nu esti sanatos altfel.

    Dpdv al gameplay-ului, Overwatch este haotic, cel putin asa a fost in beta. Desi s-a vrut a avea mai multe obiective in modurile de joc, pana la urma totul s-a rezumat la cine omoara mai mult. Nu ca e neaparat rau pentru un shooter, dar e foarte important ca un joc sa stie de la inceput ce vrea sa fie: ori e blind war si atunci lasa numai moduri de joc derivate din deathmach, ori e shooter strategic bazat pe obiective, dar atunci implementeaza-le inteligent. In capture the flag stau toti in campie deschisa si impusca inamici, eventual mai cauta cate un HP din cand in cand. Am mentionat ca petreci mai mult timp mergand de la spawn point pana la locul actiunii decat jucându-te efectiv?

    Despre ce MOBA vorbesti tu acolo? Doar pentru ca personajele au abilitati unice nu inseamna ca jocul e un
    Multiplayer Online Battle Arena. Aduce mult mai degraba a TF2 sau GunZ (pentru batranii nostalgici) decat a Dota, nu crezi?

    Si ca sa iti raspund la intrebare: nu trolez, chiar sunt batut in cap, presupunand ca asta era continuarea.

  12. #72 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Intr-o lume ideala, nimeni nu ar lauda 1080 cu 60 FPS in 2016, dar cum vedem ca putini reusesc sa ne serveasca asta, ii mai lauda oamenii. Nu e vreo mare inginerie, desi daca vezi cat de rar este prezenta aceasta caracteristica, asa ai crede. Este vorba de devi prosti pregatiti, lenesi sau presati de cei care dau banul. In fine, asta este alta discutie. Tu poti sa compari toate jocurile posibile care au acelasi pret sau asemanator, cum ar fi un joc din seria Civ cu Sims, Worms sau Driveclub, asta nu inseamna ca este o comparatie pe care cineva poate sa o ia in serios. Din postul tau nu reiesea ca tu compari aceste doua jocuri din punct de vedere al rezolutiei, nu ghiceste nimeni in stele daca nu dai quote.

    Nu toate jocurile au aceleasi caracteristici, dar scopul lor este sa te relaxeze/distreze (asa, ca idee de baza). Depinde si de gusturi, normal. Blizzard fac un alt gen de jocuri, incepand de la gameplay pana la poveste si stil artistic fata de cei de la ND. Despre ce vorbim? Battlefront la fel, un univers diferit. Asta se vrea a fi altceva, poti sa il aduci in aceeasi propozitie cu TF 2 (de care am si mentionat) sau cele cu care se bate acum, Battleborn si Paladins. Atunci poti sa spui ca esti pe aproape.


    Ai jucat un BETA (cuvantul de baza) ca toti ceilalti, pentru prima data. Cum te asteptai sa fie? Toti jucatorii sa stie fiecare abilitate a fiecarui erou si sa fie super coordonati? Multi incercau toti eroii, sa vada fiecare ce stie sa faca, chiar daca poate situatia ar fi cerut un anumit tip de erou pentru echipa lor. Pe langa faptul ca au intrat multi gura casca, doar asa sa mai joace ceva. Nu este chiar definitoriu ce s-a jucat acolo. Coordonarea se intampla cand joci jocul mai mult timp. Ca sa poti sa domini hartile iti trebuie strategie si folosirea tuturor claselor oferite in functie de situatie. Skillul se va vedea mai incolo, nu intr-un BETA jucat pe quick match cu randomi. Cum am spus, asta au oferit, asta am jucat. Va fi diferit pe ranked, si cei care il vor lua vor vedea asta. Daca faptul ca trebuie sa mergi 10-20 de secunde de la spawn pana la actiune te deranjeaza asa mult, nu stiu ce sa mai zic de un joc ca BF fara spawn pe team-mates sau chiar si asa, pe hartile alea foarte mari.

    As putea sa o bag si pe aia, ca desi era casual, cumva, tu ai petrecut mai mult timp mort si mergand spre obiectiv. Asta spune despre tine ca...?


    Am spus ca jocul are elemente de MOBA, nu ca ar fi unul. Ar fi dragut daca lumea ar citi chiar tot cand dau reply cu quote. Nu trece pe defensive mode, nu am zis niciodata despre cineva care are o parere diferita de mine ca este batut in cap. Pot sa respect pareri diferite, sustinute de niste idei coerente.

  13. #73 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    E haotic pentru ca jocul a fost beta. Probabil in varianta finala o sa se creeze un meta, teamcomp-uri, strategii samd. Ca toata lumea alerga dupa kill-uri, repet, era beta, in plus nu ai level up, gold, iteme, se pune elimination pentru toti care participa la kill, in alte cuvinte nu exista niciun avantaj real daca echipa ajuta un caracter sa ia kill-ul si nici daca daca faci solo kill.

    Pentru mine e un joc casual si fun, dpdv personal asa o sa ramana si in ranked. Intr-adevar e prea scump pentru ce am vazut in beta, puteau sa-l scoata la 25-30$ sau f2p cu microtranzactii pe partea de cosmetica (gen HOTS). Si ca tot am adus vorba de HotS, am impresia ca a avut mai multi eroi la lansare decat overwatch. (un joc gratis, nu de 60$).

    LE1 am postat fara sa dau refresh, s-a zis deja in mai multe cuvinte ce am zis eu.
    LE2 singura chestie care mi se pare chiar naspa si debalansata e ca poti sa faci spwan trap daca esti defender inca de la inceputul rundei, atacker-ii pornesc deja cu handicap. Cu o echipa adversa in care sunt bastion, widowmaker si dwarf-ul cu turrets pierzi 1-2 minute sa iesi din baza.

  14. #74 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Jocul e haotic intr-adevar, dar e un haos controlat. Cel putin eu, in mijlocul acelui haos, stiam exact cine trage in cine, unde, cum, si pozitia jucatorilor. Si normal ca nu e la fel de avansat grafic precum The Last of Us pentru ca... nici nu vrea sa fie avansat. Uita-te la toate jocurile blizzard, au acelasi ton cartoonish si care sa mearga pe cat mai multe sisteme (din pacate stau prost cu optimizarea baietii), WoW e vai de steaua lui ca grafica dar cui ii pasa? Sunt alte mmo-uri care sunt mult mai avansate dpdv grafic dar nu ai nici jumate din succesul ala.

    Nu stiu, eu am jucat niste meciuri cu unii baieti super coordonati care stiau exact de ce erou e nevoie in momentul repsectiv, stiau exact cand sa puna shieldul, unde sa puna trap-urile, in ce combinatie sa-si dea ultimatele (combo de ulti Zarya + Hanzo e criminala), etc... Sunt de acord ca e cam putin content pentru pretul ala, dar sunt convins ca o sa tot bage chestii in el si o sa-l faca cum trebuie (uita-te la D3 ce porcarie era la lansare si cum a ajuns sa fie acum).

  15. #75 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Daca e sa cantarim ce platim si ce primim atunci personal sunt de parere ca primesc cea mai frumoasa experienta online a unui fps de pe ps4 pana in prezent, foarte foarte fun, eroii foarte diferiti intre ei , usor de jucat cu ei dar greu de stapanit. Daca petreci mai mult timp de la spawn pana zona de interes atunci pot intelege cum jocul devine iritant. E un fps bun si indiferent cat de bun esti ca player, este un joc de echipa.




  16. #76 SP
    Member nire's Avatar

  17. #77 SP
    Senior Member Minimize's Avatar

  18. #78 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Am primit confirmarea de la Altex pt CE X1, sper sa se tina de cuvant sa-mi ajunga maine.

  19. #79 SP
    Member nire's Avatar

  20. #80 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    apropo, astea sunt cele 4 bonusuri fizice. versiunea Origins de console va avea setul de 5 insigne, versiunea Origins de pc insigna metalica mare (cea aurie cu logoul), iar la Collectors Edition se da placa metalica si moneda (care este un fel de medalie comemorativa). la toate astea, fiecare versiune vine cu skin Noire pentru Windowmaker, inca 5 skinuri pentru 5 eroi (bazate pe trecutul lor), early access la beta (3-4 mai) si o serie de alte bonusuri digitale pentru celelalte jocuri Blizzard.
    Astia de la Altex mi-au incurcat bonusul. Am comandat Origins Edition pt. PC si in loc sa-mi trimita insigna aurie cu logo-ul Overwatch mi-au trimis setul de 5 insigne, adica bonusul de la varianta pt. console. Chiar si in mail-ul de confirmare al comenzii scria clar ca bonusul trebuia sa fie insigna aurie...
    Am vorbit cu ei si am facut o reclamatie, sper sa pot rezolva ceva.

    I s-a mai intamplat cuiva acelasi lucru?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 16 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts