Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 31 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast
Results 401 to 420 of 611

Thread: Black Friday 2014

  1. #401 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    eMag livreaza duminica tocmai ce mi-a venit routerul.
    Din nou, dovada de profesionalism.

  2. #402 SP
    Member Mechatronick's Avatar
    Mi a venit si mie psvita-ul acu si o comanda de la emag 👍

  3. #403 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Daca eMag a avut cum zice ramonski stocuri pe acele produse reduse pana la pret de dumping, atunci inseamna ca ei si-au asumat o pierdere de ordinul zecilor de mii de euro. Mi-e greu sa cred asa ceva, cum mi-e greu sa cred si cifrele de pe blog postate de fiecare BF. Pentru cine a lucrat in retail electro-IT stie cat de mici sunt marginile la produsele astea. Nu si le mai sufocau ei tocmai de Black Friday.

  4. #404 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe mine m-au frapat preturile la 4K-uri. Si aici nu vorbim doar de emag, pentru ca mai toti au avut preturi incredibile la 4K-uri. De exp. TV Led 4K de 40" la 1.800 RON sau 55" 4K la 3.000 RON. Deja incep sa ma intreb daca nu cumva acestea sunt preturile REALE, iar scorurile de peste 10.000 RON din restul anului nu sunt altceva decat "preturi pt. fraieri"...

  5. #405 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cam așa vor rămâne de acum. "Promoții" permanente la unele repere plus alte modele noi la prețuri umflate.

  6. #406 SP
    Junior Member Yulba's Avatar
    Pentru tv-urile 4K probabil diferenta de pret este data de calitatea panelului.Sunt destule televizoare declarate 4k care suporta maxim o rezolutie de 3840x2160, care ar trebui etichetate UltraHD.Probabil nici nu se inghesuie lumea la ele din mom ce nu exista suport pt transmisiile 4k

  7. #407 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Cei care au comandat SSD-ul acela Kingston de 99 de lei au primit asa ceva?

    "Buna ziua,

    Va multumim pentru comanda plasata pe eMAG in timpul campaniei Black Friday.

    Ne pare rau dar, din cauza unei defectiuni in sistemele informatice produsul comandat de dumneavoastra Flash SSD Kingston V300 2.5", 120GB, SATA 3, a depasit stocul existent in depozitul nostru. Ne dorim sa va onoram aceasta comanda dar aceasta nu va putea fi livrata mai devreme de 3 saptamani, timp necesar pentru a suplimenta stocul. In momentul receptionarii produsului in depozit va vom contacta pentru a stabili detaliile livrarii.

    Va rugam sa ne raspundeti la acest mesaj pe mail la adresa [email protected] si sa ne confirmati ca doriti sa asteptati aceasta perioada pentru a primi produsul la pretul din campania Black Friday."

  8. #408 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    its-something.jpg

  9. #409 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Yulba View Post
    Pentru tv-urile 4K probabil diferenta de pret este data de calitatea panelului.
    A naibii calitate... a scazut brusc doar de Black Friday, iar in restul anului e OK suficient cat sa coste de 3-4 ori mai mult
    Quote Originally Posted by Yulba View Post
    Probabil nici nu se inghesuie lumea la ele din mom ce nu exista suport pt transmisiile 4k
    Ah, deci de-asta nu cumpara lumea... nu pt. ca sunt de n ori scumpe decat un FullHD.

    Sincer, daca aveam bani, acum cumparam vreo 3-4...

  10. #410 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Salutare! Pentru cei care sunteti din Timisoara sau din imprejurimi, la Auchan este PS4 cu 1499. Ceapa lor, ca X1 nu au stiut sa puna in oferta :/

  11. #411 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Nebunie la emag,cu produse resigilate la 1 ron,din pacate nu am prins vreunLED (am fost aproape dar cand sa finalizez comanda,stooc epuizat) //in schim am 3 produse sa vedem daca primesc ceva,va anunt

  12. #412 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pe forumul vecin, au comandat baietii s4, laptopuri, frigidere etc la 1 leu, cu zecile. Unii au primit si factura la produse, loool

  13. #413 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Am si eu factura garantie generata la Xperia Z2 imi pare rau ca nu am prins un tv ,mai am 2 comenzi un s4 si un robot (dar nu au factura generata Robot de aspirare Samsung VR10F53TBDR, Hepa 11, 0.6 l, Telecomanda, Display LED, Visiniu - eMAG.ro )

  14. #414 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca ați plătit deja nu mai au ce face

  15. #415 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Am plata ramburs

  16. #416 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ia-ți adio in cazul asta, nu sunt obligați sa trimita, daca plăteai era altceva. Asa au pățit si băieții de la Altex

  17. #417 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Pai emag nu face asa ceva,sa speram,eu zic ca cel putin cele care au factura generata or sa vina,(au si data de livrare) ,si iti dai seama cata reclama isi fac..o saptamana or sa fie la tv

  18. #418 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Eu cred ca a fost facuta cu buna stiinta treaba asta cu resigilatele, sa mai spele din acuzatiile legate de cele "100" de bucati din deja faimoasele peseuri si aifoane. Vor onora comenzile si lumea va spune "Uite, dom'le, astia de la eMAG se tin de cuvant, chiar daca au facut o greseala." Lumea va musca galusca ca au tv LED la pret de ultradumping si de obicei noi, ca popor, uitam repede.

  19. #419 SP
    Senior Member nina's Avatar
    nu cred ca va onora produsele la acele preturi infime
    sau daca da,atunci angajatul cu pricipina va suporta daunele
    in orice fel ar proceda,huuooo emag

  20. #420 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Quote Originally Posted by Khaos View Post
    Ce porcarie cu BF-ul asta,am platit online la MediaGalaxy in data de 19.11.2014,pentru un Xbox One Sunset Overdrive bundle,(pret standard)si astept de parca i-l comandasem de BF...pana la 7 zile...si posibil sa mai decaleze,mi-au spus astazi la telefon,cu OPC-ul sar pe ei!
    Asta pentru ca acel xbox nu exista. Eu il pandesc de 3 săptămâni și degeaba. Când am sunat la ei atunci mi-au zis sa îmi iau gândul că nu va mai veni niciodată pe stoc bundleul ala.

    Miraculos cu doua zile înainte de black friday a apărut în stoc pe site. Am sunat instant la ei la 9:01 dimineața sa ii întreb în ce magazin au sa ma duc pe loc cu banii în mână să îl iau. Mi-au zis ca nu e în magazin ci să fac comanda. Știind cu cine am de a face nu am făcut ci în schimb m-am dus la TOATE altex si media galaxy, vitan baneasa centru etc. unde peste tot mi s-a zis ca nu e în magazin ci în depozit și să fac comanda. Indoindu-ma ca exista în România acel produs am întrebat unde mai exact este acel depozit și dacă este în țară pt. ca atunci când faci comanda pe site scrie ca durează o săptămână să vină, parca ar veni cu căruța. Mi s-a zis sa fac comanda ca "vine el" și am fost expediat rapid.

    Tind sa cred ca nu a existat niciodată consola aia și că a fost un alt bull**** de black friday. Daca deja ai platit probabil ca va ajunge dar o sa vina din Uk or smth ca aici sigur nu au.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 31 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast

Similar Threads

  1. Black Friday 2013 By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 392 Last Post: 01-05-2014, 13:23
  2. Obiective pt Black Friday By calin_kalf in forum Foto & Video
    Replies: 13 Last Post: 22-11-2012, 15:11
  3. Oferte console Black Friday la noi in Romanica By psicho1986 in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 25-11-2011, 14:19

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts