Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 35 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast
Results 501 to 520 of 690

Thread: Dark Souls III

  1. #501 SP
    Member Wagram's Avatar
    Dat fiind că FROM au fost/sunt singurii cu adevărat competenţi în ce priveşte jocurile de genul ăsta, eu mă declar mulţumit de ce au făcut, mai ales cu Bloodborne. Stilul mult mai dinamic şi mult mai agresiv, sistemul de regain şi introducerea armelor de foc (pe care habar n-am cum o poţi compara cu pititul după scut din DS) au fost suficiente pentru mine ca să le consider inovaţie în materie de gameplay, mai ales după Demon's Souls, Dark Souls 1 si Dark Souls 2, trei jocuri cu gameplay practic identic.

    Sigur, Bloodborne a avut de suferit la capitolul profunzime în ce priveşte diversitatea de items şi builds, iar Chalice Dungeons puteau foarte bine lipsi, în ce mă priveşte. Dar ca gameplay (plus univers şi atmosferă, dacă mi-e permis), e jocul meu preferat şi îl consider peste DS-uri. În plus, prefer tweakuri decât "revoluţii" gen Diablo 3, unde au tot reinventat roata până au lăsat-o cu trei spiţe.

    În orice caz, DS3 pare a fi cântecul de lebădă în ce priveşte seria, aşa că vei avea ocazia cât de curând să vezi jocuri noi de la FROM, cel mai probabil cu diferenţe la fel de mari între Souls şi Projects XYZ ca şi între Ico şi Shadow. Şi mi se pare întrucâtva nedrept să acuzi FROM că o ţin ca gaia maţul, când ei sunt printre puţinii (dacă nu chiar singurii) care au curajul să renunţe la o franciză de succes, care i-a adus unde se află acum, pentru a încerca ceva nou. Dice, Activision, EA, Ubi şi restul merită criticile astea, dar FROM, nu prea.

  2. #502 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Nu acuz From si nici nu ziceam ca nu imi plac Ds3 sau Bb. Ziceam doar ca nici unul din ele nu depaseste primul Ds in ochii mei.

    Sunt de acord ca sunt printre putinii care mai schimba ceva pe piata dar eu am incredere si in team ninja cu NiOh. Chiar daca e tot souls la baza macar are diferente destul de mari. Si cam la asta ma refer: ca nimeni in ziua de azi nu mai vrea sa inoveze ci doar sa itereze, sau sa mearga pe varianta cea mai "safe" dpdv financiar. Si poate de-asta aveam pretentii de la From, tocmai ca sunt fan.

    Mai are careva pe aici cartile design works pt Ds?

  3. #503 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, le am eu.

  4. #504 SP
    Member esop's Avatar
    In seara asta ma apuc in cele din urma de el.

    Un sfat; ceva ce trebuie sa stiu inainte? Fara spoilers daca se poate.

    In DS 1 am avut un hibrid Dex/Pyromancy, in DS 2 am avut un Str build.
    Are Replay value? Nu cred ca o sa am timp de NG+ ca in alte dati..deci ma gandeam la un quality build. Ca sa experimentez cat mai mult din prima.
    Starting gifts cred ca sunt ca si pana acum.

  5. #505 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Daca vrei sa-ti fie viata mai usoara mergi pe pyromancer.

  6. #506 SP
    Member clovnusor's Avatar
    O alta chestie, apropo de viata mai usoara e ca inca poti abuza de arc si mai incolo poison arrows sau cum a zis si bizzare, pyro.

    Majoritatea fanilor sunt de parere ca nu are replay value ca primul dar e ok. Din pct meu de vedere, orice souls merge jucat de cateva ori cu builduri diferite

  7. #507 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Replay value are daca iti gasesti partener de coop si terminati jocul pe ng+ poate cu un caracter construit pt. PVP. Eu am facut asta in DS2 cu un american(aia nu pre dorm)

  8. #508 SP
    Member Mishy's Avatar
    Pentru mine totate titlurile Souls au avut un replay value mare. Chiar daca in 2 & 3 exista respec, cand vreau sa fac un build nou incep de la 0.

  9. #509 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Bai frate! Am facut co-op la vreo cativa bosi cu niste baieti care sigur aveau sorcerer build. In vreo 3 cazuri din astea (Nameless King, Soul of Cinder si Dancer) i-au rupt aia cu magia lor. N-am apucat sa vorbesc cu ei dupa, si nu imi dau seama ce spells au folosit, dar le mancau bucati (din punctul meu de vedere) uriase din HP, asta in NG+.

    Este cineva expert in build-uri din astea pe aici? Ce magie magica or fi avut astia de rupeau bossii in halul asta?

  10. #510 SP
    Member Mishy's Avatar
    E destul de usor. Duci Intelligence la 60, sunt vreo 3 inele care cresc Magic damage, porti Crown of Dusk, Scholar Candlestick si ca staff, parca Crystal Sage e cel mai bun. Poate am uitat ceva, dar in mare parte cam asta e.

  11. #511 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Si spell-urile? Ala cu Stream of souls si Crystal Spear?

  12. #512 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    @raducucosmin, uite aici build-uri cu magii magice mai detaliate


  13. #513 SP
    Member Mishy's Avatar
    Da, mai ales Crystal Soul Spear, Soul Stream e cam incet, dar arata fain. Mai poti folosi Great Heavy Soul Arrow, spell-urile alea 2 Farron/Soul Greatsword, cam tot ce face damage e bun.

  14. #514 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Soul stream e bun pe tinte imobile ca sa poate da full damage. ca eficienta cea mai mare recomanda crystal soul spear.
    Sau si mai bine, build de full mag cu arma de full str si buff pe weapon cu crystal fara alte spells. Da ownage la toate mage builds.

  15. #515 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    bai nush ce parere aveti voi dar covenant items astea sunt un mare bull****

  16. #516 SP
    Member esop's Avatar
    Ok, urmeaza o postare destul de lunga Nu stiu daca o sa citeasca cineva atat, dar imi asum riscul.

    6 zile mai tarziu dupa ce m-am apucat de joc si deja am 11 ore in el. Si sincer nu stiu cand a trecut timpul.
    Este chiar foarte reusit.
    Reintalnirea neasteptata cu blacksmith-ul din 1, Andre!
    Si tot la fel ca in 1, apare un dragon la inceput. Si imi zic: nu se poate!! Sa nu-mi spui ca scuipa foc si trebuie sa trec pe undeva sub el. Si undeva se gaseste the awesome Claymore. Si apoi alt gand. Oare mai e valabila chestia cu coada? Si cu arcul? Ei bine. 80 de sageti mai tarziu si surpriza. Nu pierde coada, nu imi pica Drake Sword (parca asa se numea) dar in schimb isi ia zborul. Si ce sa vezi, Claymore! ) Genial.

    Nu mai zic; cand in Undead Settlement, l-am vazut pe the f** Onion Knight. Zic: no way!? Poate ma lasa memoria, dar in jocul meu murise in Ash Lake. Ei bine. Surpriza. Nu era Siegmeyer my old friend. E Siegward, another Catarina Knight.

    Iar Level design-ul este foarte reusit. Cred ca am stat cateva ore bune in Undead Settlement. Cel putin cand coboram cu liftul de la Giant, si ma intrebam unde naiba a disparut noul Onion Knight. Am auzit un "mmmm!". Zic hopa! Trebuie investigat. E ceva intre nivele. Ce a urmat apoi a fost super. Lupta cu Siegward+Me si acel Fire Demon sau ce era. Si cum ne-am cinstit apoi. Si partea de explorare in sat si cand am gasit turnul, etc. Si ma gandesc... toate astea erau optionale!

    Sa mai zic gravity is still OP in Dark Souls? Nu stiu cu cine m-am batut in partea de jos a liftului, langa gigant, de mi-a dat Irithyll Sword, dar... speriat putin de agresivitatea lui la prima intalnire, am dat sa fug spre lift, ajungand pe el si cu nebunul pe urmele mele, m-am incurcat in butoane si am dat roll. Urca liftul, eu imi zic, gata sunt terminat. Si sa sa vezi, zapacitul in loc sa ocoleasca gaura ramasa in locul liftului, sare peste ea la mine. Dar, ca in filmele de pe youtube cu pisica care sare si pica in nas; asa si asta. Se opreste in aer si pica in gol. Si eu stau si rad, cum am trecut de un alt inamic posibil dificil, alegandu-ma in proces si cu o sabie interesanta, fara sa fac nimic .

  17. #517 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Ma bucur ca-ti place esop. Atat de entuziasmat eram si eu prima oara cand l-am jucat dar usor usor mi-am dat seama ca nu se ridica la nivelul primului joc. Asta nu inseamna ca nu e un joc bun, ba din contra, as putea spune ca e cam cel mai bun joc in clipa de fata pt ps4 (un pic peste bloodborne) dar se leaga prea mult si prea des de DS1 fara sa vina cu foarte multe inovatii si asta cam lasa de dorit mai ales de la Miyazaki.

    Ori e asta ori e formula souls deja fumata. Pacat ca as fi vrut sa incerc si NiOh.

  18. #518 SP
    Member esop's Avatar
    Da, inteleg ce spui. Ramane de vazut daca pana la terminarea lui imi voi pastra entuziasmul. Dar la felul usor compulsiv de a cauta fiecare colt din harta sa nu cumva sa ratez ceva, cred ca o sa dureze mult timp pana il termin.
    Ps. Nioh mi-a lasat o impresie placuta inca din faza de alfa si apoi beta. Este foarte posibil sa fie peste Dark Souls si Bloodborne. Ramane de vazut. Seara faina tuturor.

  19. #519 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu e fumata, doar ca deja ne-am obisnuit si noi. Normal ca DS2 si 3 nu se compara cu primul DS din pucnt de vedere al inovatiei. Insa au adus multe update-uri pe gameplay, pe grafica, mult si pe story. Din punct de vedere al atmosferei, noslagiei si emotiei DS3 e foarte bine realizat. Nah, daca e sa o luam asa nici DS1 nu e la fel de bun ca Demon's Souls.

    Plus, are niste wow moments foarte bine plasate cu anumite intalniri si zone.

  20. #520 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Ma intriga postul tau OEE si asta pt ca am inceput cu DS1 si n-am apucat sa pun mana pe Demon's. Acum ca le-am jucat pe toate mai merita sa il iau?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 35 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts