Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 32 FirstFirst ... 22 30 31 32
Results 621 to 628 of 628

Thread: Dark Souls III

 1. #621 SP
  Member Mishy's Avatar
  Sunt inamici din joc acele fantomele rosii si nu ii poti evita chiar daca nu esti conectat la internet.

 2. #622 SP
  Member aleksandrel's Avatar
  Sunt NPC. Fac parte din joc.

 3. #623 SP
  MRC
  Member MRC's Avatar
  Ok multumesc.

 4. #624 SP
  MRC
  Member MRC's Avatar
  Bun joc. Dar orice joc la care ajungi la un stadiu in care te frustreaza mai mult decat sa te relaxeze si bucure nu mai e ok. Am ajuns fara eforturi supra omenesti pana la bossul ala care arunca sageti din cer. Mi-am upgradat caracterul pana m-am plictisit efectiv de omorat aceeasi si aceeasi monstri din nivelele inferioare pt a-l invinge. Si tot nu ilpit bate.Mor instant de la sagetile alea. Mentionez ca am terminat Bloodborne de doua ori. Deja nu mai imi creeaza dorinta de a reveni la el pt ca mi-e greata de acel boss. Daca as putea plati pe careva sa ma treaca l-as plati. Dar eu joc single player. Nu sunt nervos dar mi-e greata de bosi facuti sa te omoare dintr-o lovitura dupa ce ai crescut caracterul la maxim cat puteai. Mi se pars ca isi bat joc se timpul tau, timp care pana la urma e cel mai pretios lucru. Daca m-as fi dus acolo cu un caracter de level mic, hai sa zicem. Dar cand petreci ore intregi si tot mori instant...pacat ca baga astfel de rahaturi in jocuri extraordinare. Mai bine ma uitam la un serial sau facaem altceva cu timpul meu ca si asa nu prea am.

 5. #625 SP
  Member Darthstone's Avatar
  Exact feelingul asta il aveam si eu inca de pe vremea cand jucam Dark Souls 1. Dar m-am conformat si pana la urma concluzia este, oricat de frustrant era, nimic nu se compara cu sentimentul ala de dupa ce omori respectivul inamic. Daca nu ma insel, ala e miniboss...

 6. #626 SP
  Senior Member bicky1310's Avatar
  Despre care boss e vorba? Cum se numeste? Poate pot sa-ti dau un sfat. A trecu mult de când am jucat și nu-mi aduc aminte sa fi avut problema descrisă de tine si nici de boss care arunca săgeți din cer nu-mi amintesc.

 7. #627 SP
  Junior Member codpin's Avatar
  Cred ca se refera la Aldrich, el ataca la un moment dat cu o ploaie de sageti care te urmaresc. Eu singura solutie care am gasit-o la atacul ala e sa fug mereu pe timpul lui, nu tine mult si cu stamina plina iti ajunge sa fugi de atac.

 8. #628 SP
  MRC
  Member MRC's Avatar
  Da, Aldrich a fost. A fost pt ca am trecut pana la urma de el. Strategia mea a fost sa ii cresc cat mai mult in nivel, si i-am batut pe cavalerii aia trei de afara care impreuna dadeau 9000 de suflete. Si i-am batut si razbatut de am crescu vreo 20 de nivele pana la 98 . Si apoi am mers la Aldrich care lua damege semnificativ la fiecare lovitura. Am avut noroc si de o runda in care a dat doar o data sageti, de care am fugit cum zice colegul de mai sus. Recomand celor care au probleme cu bossul asta sa ii omoare pe cavalerii de afara, dau multe suflete si ii omori pe toti trei repede astfel incat poti sa repeti faza rapid. Si ajuta in jocul asta sa ai cat mai multe putere .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 32 FirstFirst ... 22 30 31 32

Similar Threads

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts