Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 35 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 ... LastLast
Results 621 to 640 of 690

Thread: Dark Souls III

  1. #621 SP
    Member Mishy's Avatar
    Sunt inamici din joc acele fantomele rosii si nu ii poti evita chiar daca nu esti conectat la internet.

  2. #622 SP
    Member aleksandrel's Avatar
    Sunt NPC. Fac parte din joc.

  3. #623 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Ok multumesc.

  4. #624 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Bun joc. Dar orice joc la care ajungi la un stadiu in care te frustreaza mai mult decat sa te relaxeze si bucure nu mai e ok. Am ajuns fara eforturi supra omenesti pana la bossul ala care arunca sageti din cer. Mi-am upgradat caracterul pana m-am plictisit efectiv de omorat aceeasi si aceeasi monstri din nivelele inferioare pt a-l invinge. Si tot nu ilpit bate.Mor instant de la sagetile alea. Mentionez ca am terminat Bloodborne de doua ori. Deja nu mai imi creeaza dorinta de a reveni la el pt ca mi-e greata de acel boss. Daca as putea plati pe careva sa ma treaca l-as plati. Dar eu joc single player. Nu sunt nervos dar mi-e greata de bosi facuti sa te omoare dintr-o lovitura dupa ce ai crescut caracterul la maxim cat puteai. Mi se pars ca isi bat joc se timpul tau, timp care pana la urma e cel mai pretios lucru. Daca m-as fi dus acolo cu un caracter de level mic, hai sa zicem. Dar cand petreci ore intregi si tot mori instant...pacat ca baga astfel de rahaturi in jocuri extraordinare. Mai bine ma uitam la un serial sau facaem altceva cu timpul meu ca si asa nu prea am.

  5. #625 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Exact feelingul asta il aveam si eu inca de pe vremea cand jucam Dark Souls 1. Dar m-am conformat si pana la urma concluzia este, oricat de frustrant era, nimic nu se compara cu sentimentul ala de dupa ce omori respectivul inamic. Daca nu ma insel, ala e miniboss...

  6. #626 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Despre care boss e vorba? Cum se numeste? Poate pot sa-ti dau un sfat. A trecu mult de când am jucat și nu-mi aduc aminte sa fi avut problema descrisă de tine si nici de boss care arunca săgeți din cer nu-mi amintesc.

  7. #627 SP
    Member codpin's Avatar
    Cred ca se refera la Aldrich, el ataca la un moment dat cu o ploaie de sageti care te urmaresc. Eu singura solutie care am gasit-o la atacul ala e sa fug mereu pe timpul lui, nu tine mult si cu stamina plina iti ajunge sa fugi de atac.

  8. #628 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Da, Aldrich a fost. A fost pt ca am trecut pana la urma de el. Strategia mea a fost sa ii cresc cat mai mult in nivel, si i-am batut pe cavalerii aia trei de afara care impreuna dadeau 9000 de suflete. Si i-am batut si razbatut de am crescu vreo 20 de nivele pana la 98 . Si apoi am mers la Aldrich care lua damege semnificativ la fiecare lovitura. Am avut noroc si de o runda in care a dat doar o data sageti, de care am fugit cum zice colegul de mai sus. Recomand celor care au probleme cu bossul asta sa ii omoare pe cavalerii de afara, dau multe suflete si ii omori pe toti trei repede astfel incat poti sa repeti faza rapid. Si ajuta in jocul asta sa ai cat mai multe putere .

  9. #629 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Jocul are momentele lui plăcute care țin de combat, dar și unele momente frustrante de genul, tocmai ai bătut un boss precum Sulyvahn, iar peste două minute te omoară trei șobolani în timp ce îți dau stun lock la foc continuu.

    Tocmai am ajuns la Soul of Cinder, ultimul boss, după vreo 110 ore în joc. Nu pot să-l dovedesc în niciun fel. Singurii boși care mi-au făcut probleme au fost Abyss Watchers, Pontiff, Dancer și Aldrich. Băi nene, dar ăsta ultimul e cancer total. Mă chinuiesc de câteva zile și nu pare că ies la liman. Am făcut re spec pe atribute, le-am echilibrat perfect cu sabia preferată și nimic. Mă zăpăcește de cap bossul ăsta. Joc pe knight.

    E cineva pe aici care l-a dovedit fără summons NPC sau prieteni online?

  10. #630 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu tin minte ca i-am batut pe toti solo. Nu-mi place sa dau summon. Sincer nu mai tin minte mare lucru din joc, doar ca in vreo 60 de ore eram deja in ng+ si n-am mai avut chef de el.

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk

  11. #631 SP
    Member Mishy's Avatar
    Invata-i movesetul si cum e mai bine sa ii eviti atacurile. Cam asta e totul in jocurile Souls cand vine vorba de bossi. Daca chiar e greu nu vad nici o problema sa ceri ajutor, pana la urma deaia sunt summons in joc.

  12. #632 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    N-ai ce moveset să înveți la bossul ăsta. Doar dacă ești Zeus însuși poți memora 50-60 de mișcări. (Lord) Soul of Cinder e o întruchipare a celorlați cinci Lords of Cinder, a moștenit toate mișcările celorlalți. Mai bine îl numeau Lord of Cancer.

    Din păcate, cea mai mare mizerie când vine vorba de DS3 e faptul că practic te forțează uneori să joci pe co-op. Requiescat în pace solo offline players.

  13. #633 SP
    Member Mishy's Avatar
    Nu te forteaza nimeni sa-l joci co-op, eu l-am terminat de vreo 3 ori solo. Nu e asa greu sa ii inveti moveset-ul, trebuie doar timp si rabdare.

  14. #634 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Asta e bosul ala greu ...!?

    Eu l-am bătut fără probleme trebuie sa tii aproape

  15. #635 SP
    Member omega's Avatar
    Am si eu o intrebare pentru persoanele care spun ca nu este greu, voi cu ce il comparati cand spuneti asta ?

  16. #636 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cu Bloodborne sau Sekiro
    Jocu nu e greu neapărat. Poti farma si daca ai răbdare inveti mișcările. Suntem învățați cu jocuri la care reusim mereu din prima fără efort, de aia sunt grele jocurile From Software.

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk

  17. #637 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Asta e bosul ala greu ...!?
    Eu l-am bătut fără probleme trebuie sa tii aproape
    Mda, fara probleme. Doar daca esti jucator de PC, si folosesti cheaturi poti spune ca l-ai batut "fara probleme". Videoul nu dovedeste absolut nimic, atata timp cat respectivul gamer nu spune si cate sute de incercari i-au trebuit. E cel mai greu mandatory boss din toata seria, de departe.

    No offence, dar cine afirma ca a invins Soul of Cinder sau Pontiff fara probleme, minte de ingheata apele.

    Si btw, Bloodborne si Sekiro sunt pistoale cu apa in comparatie cu DS3.

    Teleportarea instantanee a unor bosi fix in spatele tau unde iti dau instant backstab si faptul ca multi sunt imuni total la parry sau block, fac din DS3 cel mai greu joc al genului.

    Sekiro o fi el dificil, dar macar are fair boss fights la care poti da parry. Odata ce-ai invatat sa parezi jocul devine chiar fun.

  18. #638 SP
    Member Mishy's Avatar
    Clar nu ai jucat DLCul la Bloodborne daca spui ca bossi din DS3 sunt mai grei. In afara de Pontiff Sulyvahn si Darkeater Midir nu am avut mari probleme, jocul nu e greu dupa ce inveti mecanicile, pentru mine e chiar relaxant sa le joc.

  19. #639 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Poate am murit de 20 -30 ori dar oricum nu am stat cu zilele ca ka boșii din bb dlc
    Dacă ai arma și armura bună și farmezi pentru level nu e asa greu

  20. #640 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Lăsați dudele cu DLCuri și alte chestii pentru naivi. Strict ca joc de bază DS3 e cel mai dificil dintre toate. De departe.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 35 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts