Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 35 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 LastLast
Results 641 to 660 of 690

Thread: Dark Souls III

  1. #641 SP
    Member KiritoStefan's Avatar
    Salut

    As vrea sa incep seria Dark Soul si as vrea sa stiu are legatura intre ele ?

    PS.Eu cred ca voi faceti niste comparari inutile intre jocuri , adica fiecare dintre noi joaca intr-un stil anume si consideram jocurile mai greu sau mai usoare.

  2. #642 SP
    Member Syni's Avatar
    Quote Originally Posted by KiritoStefan View Post
    Salut

    As vrea sa incep seria Dark Soul si as vrea sa stiu are legatura intre ele ?

    PS.Eu cred ca voi faceti niste comparari inutile intre jocuri , adica fiecare dintre noi joaca intr-un stil anume si consideram jocurile mai greu sau mai usoare.
    Nu au legătură, doar strict ca stil combat și modul de progres asemănătoare. Eu zic sa nu te apuci de ele pt. ca, creează dependenta . Eu am început cu Bloodborne, Ds3, DS2,DS, Sekiro și acum joc Demon's souls. Faza e ca nu mai pot juca alte jocuri care nu au un stil de combat asemănător. Pur și simplu mi se par prea ușoare și ma plictisesc repede.
    Tocmai de curând am rejucat DS3 și într-adevăr și mie mi se pare mult mai ușor DS3 ( și DS, DS2) decât Bloodborne sau Sekiro. Ultimul boss din Base DS3 este mult mai ușor și decât father Gascoigne din Bd nu mai zic de aia din Sekiro. Fă-ți cel puțin un build pe strength, pui un Havel shield și UGS în hand și dai cu el de pământ fără absolut nicio problemă.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  3. #643 SP
    Member codpin's Avatar
    Mie din toata seria soulsborne (aici nu includ si sekiro ca e diferit ca stil de combat) cei mai grei bossi mi s-au parut Ludwig si Kos (ambii din BB).

    DS3 base game nu e asa greu mai ales daca ai in spate si celelalte jocuri DS dar are cativa bossi mai grei decat media. Tin minte ca si eu m-am chinuit ceva la bossul final dar nicidecum la fel de mult precum la cei doi mentionati mai sus.

  4. #644 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    DS3 are cei mai dificili bosi de departe. Am impresia ca voi ori l-ati jucat cu summons la greu ori in co-op.

    DS3 spameaza cu bosi infernal de cheap care o ard cu teleportari in genul Twin Prince. In Bb bosii folosesc cel mult jump-uri rapide, nimic altceva. Jucat pe solo, Bb e un joc cu grad de dificultate mult mai mic decat DS3, nici nu incape comparatie intre cele doua jocuri din punctul asta de vedere.

  5. #645 SP
    Member codpin's Avatar
    Eu nu prea joc cu summons. Singurul boss de care nu am trecut singur a fost Amygdala in dungeons cand aveam jumatate din HP.

    Ideea e ca depinde de stilul fiecaruia de joc. Unii trec de Kos din a 3a incercare iar altii se chinuie 3 zile. Unii il bat pe soul of cinder din 3 incercari iar altii, da ai ghicit, se chinuie 3 zile.

    E vorba de build si de stilul de joc. De aia e relativa treaba. Eu doar ziceam ca din pct meu de vedere, BB e peste DS3 ca si dificultate. Fara summons.

  6. #646 SP
    Member Syni's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    DS3 are cei mai dificili bosi de departe. Am impresia ca voi ori l-ati jucat cu summons la greu ori in co-op. DS3 te spameaza cu bosi infernal de cheap care spameaza cu teleportari in genul Twin Prince. In Bb bosii folosesc cel mult jump-uri rapide, nimic altceva. Jucat pe solo, Bb e un joc cu grad de dificultate mult mai mic decat DS3.
    Prima data când l-am jucat acum vreo 2 ani am jucat un build pe dex, eram începător în jocurile DS tocmai terminasem Bb, m-am chinuit tare și cu summons. Apoi am jucat pe restul, am căpătat experienta în jocurile de acest tip, acum la rejucarea pe un build pe strength fără absolut niciun summon, majoritatea au fost 1-2 try, iar la ultimul din base DS3 chiar a fost one shout


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  7. #647 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Lăsați dudele cu DLCuri și alte chestii pentru naivi. Strict ca joc de bază DS3 e cel mai dificil dintre toate. De departe.
    Pt mine BB a fost primul joc de genul. Apoi am jucat DS3. Mi s-a părut mult mai ușor. Nu încearcă nimeni sa te minta cum vrei sa insinuezi.

    Sent from my SM-N960F using Tapatalk

  8. #648 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Apoi am jucat DS3. Mi s-a părut mult mai ușor.
    Doar ţi s-a parut. La tine probabil era primul joc in genul Souls. Eu am jucat Bb chiar la aparitie, am trecut prin joc relativ usor, tot ce-mi mai amintesc e ca nu mi-a pus probleme niciun boss atat de mari precum cei din DS3.

  9. #649 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu mi s-a părut deloc. Chiar am fost puțin dezamăgit că e mai ușor ca BB. Singurul care mi-a făcut probleme mari a fost Dancer ăla, dar doar din cauza ca incercam sa-l bat prea devreme. Acum, nah, fiecare e bun la chestii diferite. Poate tie iti prieste mai mult stilul Bloodborne, dar doar faptul ca in DS ai scut si mai poti face cate un block și deja e mai ușor.


    Sent from my SM-N960F using Tapatalk

  10. #650 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Se poate. Si-ar mai fi ceva. Clasa/Buildul ales. De aici rezulta o multime diversa de dificultati mai mult sau mai putin artificiale.

    Iar scutul e un handicap, din moment ce foarte multe lovituri sunt imparabile. Nu face decat sa creasca inutil greutatea implicit fat roll-ul/movement-ul. N-am jucat niciodata in seria DS cu scut, never will.

  11. #651 SP
    Senior Member BizZare's Avatar

    Dark Souls III

    Kill it with fiiiiire!
    Primul meu run a fost pyromancer cu long sword, nu degeaba e poster child sabia aia.
    LE: nu blama summons pana nu gasesti un tovaras cu care poti juca doi pitici(tanc si mag) nu stii ce pierzi... asteptam cu drag sa ne invadeze careva.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #652 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Soul of Cinder a murit de ieri dimineaţā, sāracu'. S-a dus cam din 23 de incercari per total.

    Longswordul nu-mi place. Broadswordul e sabia mea preferata. Are reach mic, dar damage excelent.

    O sa vad in NG2 daca o sa fie cazul sa schimb cate ceva, pe ici, pe colo.

  13. #653 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Un sfat prietenesc, joaca dlc-uri inainte de a baga ng+


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  14. #654 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Pana sa apara PS5 sa il gasesti in toate magazinele la pretul corect sa pot juca Demons Souls am revenit la Dark souls 3. Am revenit pt ca l-am abandonat dupa ce am ajuns la Lothric Castle. Deja devenise infiorator de greu. Acum am zis ca ii mai dau o incercare. Am un build level 102 pe strenght. Ma enerveaza maxim ca ma omoara cavaleri si alti cacanari din cateva lovituri. Mi se pare mie sau e artificial si nejuatificat de greu facut jocul asta catre final. Deja la life am level 30 si degeaba mai adaug ca abia mai creste cateva puncte. O sa mai incerc sa il termin. Blood Borne nu mi s-a parut asa greu pe final, mi se pare ca odata ce avansai ii invingeai mai usor pe toti. Aici e invers. Avansezi si te omoara aia ca pe ultimu fraier.

  15. #655 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Vezi ca jocul nu-ti spune nimic despre asta...dar degeaba adaugi la viata, practic consumi punctele degeaba, cam dupa 30. Fa un echilibru pe atribute, mai bine pui points pe strenght, sau altceva care ofera un beneficiu real.

    Endurance, vigor si strenght au soft cap la 40, cel mai indicat e sa nu pui puncte peste nivelul asta.

  16. #656 SP
    Member codpin's Avatar
    La skill points ai soft cap de la 30, in sensul in care creste mai putin atributul respectiv decat crestea pana sa ajungi la 30. Iar dupa 40 ai alt soft cap care reduce si mai mult cat creste atributul respectiv si mai bine nu mai pui. Aici vorbim strict de new game, nu ng+.

    Cat despre dificultate, ai cateva spike-uri pe parcursul jocului dar poti sa treci peste ele cu build-ul si arma potrivite. Mie nu mi s-a parut neaparat mai greu pe final, doar mai enervant

  17. #657 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Plus ca in DS nu functioneaza mereu acelasi tip de arma, pe tipuri diferite de inamici. Bigger isn't always better. Eu am batut jocul - cu cea mai scurta sabie din joc (plus alte doua sabii folosite rar). Lol.

    Dar daca ar fi sa nu-mi placa ceva la jocul/seria asta, ar fi faptul ca se axeaza exagerat de mult pe ideea de co-op.

  18. #658 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Enervant e cuvantul potrivit . Nu mi se pare normal ca un inamic comun oarecare sa iti ia jumatate din viata crescuta pana la soft cap. Doar un boss ar trebui sa poata face asta. Eu nu ma simt rasplatit ca am investit atata timp si nervi in caracterul asta. Il aduc la nivelul 100 cu zeci de ore de joc si ma omoara un cacanar din doua lovituri. Si daca il inving mai apare alt cacanar dupa colt dar deja mai ai jumate din estus flask. Parerea mea e ca e mult mai prost gandit decat Bloodborne unde am simtit ca efortul de a intari un personaj imi este rasplatit prin usurinta de a invinge cacanari. Nu bosi, ca acolo e normal sa lupti mai mult.

  19. #659 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Pe knights ii bati in teorie destul de usor cu conditia sa-i separi de grup. Fie dai backstab, fie ataci fara sa le lasi fereastra de contra-atac. Eu am farmat intr-o veselie la aia de la intrarea in castel care dadeau 2500 souls fiecare. In felul asta le si inveti miscarile.

    Stiu la ce te referi cand zici enervant, dar asa e jocul gandit, cu spike-uri bruste in dificultate. Tocmai cand crezi ca esti stapanul inelelor, apare un gandac infect care te omoara din doua improscari cu venin. Li se intampla si celor mai buni jucatori, stai linistit. Keep fightin', you can do it.

  20. #660 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Hai ca de la ultima postare tocmai am mai trecut de un boss . Ce sentimente iti dau jocurile astea souls nu iti da nici un joc. . Te enervezi dar nu poti sa il lasi, sa nu mai incerci. Abia astept sa joc Demon Souls...doar sa apara PS5 pe toate rafturile .

    ---------- Post added 30-12-2020 at 10:18 ----------

    Revin cu o intrebare. De fapt mai multe. Am vazut pe store ca e oferta la Season Pass DS3 cu 60 lei. Din ce am citit asta contine 2 extensii, cele doua dlc-uri? Daca am varianta jocului pe disc si cumpar Season Passul de pe Store o sa le pot instala si juca? Merita cele doua dlc-uri 60 lei, sunt ok, au cateva ore bune de joc? Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 35 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts