Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 104

Thread: Sony PlayStation 5

  1. #81 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu cum ati ajuns si de la PS5 tot la PC... Daca sunteti atat de multumiti de un PC pt. gaming si va satisface o placa video de 400 RON, de ce va mai intereseaza cum va fi PS5, sau ce exclusivitati sunt pe PS, Xbox, Wii, whatever? Waste of time... don't you think?

  2. #82 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai trebuie sa fie si hateri din oficiu, altfel nu se poate.

  3. #83 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Gata, baietii PC-isti ca incep sa ma enervez. Cum va permiteti sa va impuneti punctul de vedere ca fiind cel suprem si noi, astia naivi, sa il consideram vorba de duh? Jocurile sunt pentru distractie si fecare se bucura de ele cum vrea.

    Nimeni nu are o problema cu voi ca va place sa va jucati pe PC, e treaba voastra.. dar sa vii aici si sa faci de cacao o consola pentru ca nu intra in viziunea ta ingusta de gaming perfect... mai vrei sa si dezbati tema, ca si cum ai veni de la o secta religioasa, din usa'n usa sa ne explici de ce calea ta e mai buna si noi o sa ajungem in iad? Te-ai gandit oare ca noua ne place iadul? Ne place consola, iubim exclusivitatile iar faptul ca nu se misca in 60 cadre/s sau ca nu este redat in rezolutia viitorului nu ne deranjeaza atat de mult?

    Problema voastra e simpla ecuatie, nu fizica quantica cum v-ar placea sa credeti. A + B = C. Ai cumparat consola - nu ti-a placut - ramai pe PC. Ce este asa dificil? Asta e topic de PS5, si indiferent cum va fi acea consola, intotdeauna avem optiunea de a-l cumpara sau nu. Trecem peste anumite probleme usoare fiindca lovind piatra cu o scandura nu se va face roata.

    Ultima intrebare... daca PC este sistemul suprem care se conecteaza la televizor, are mii de jocuri si game-paduri, placi video si cadre pe secunda... ce te-a impins spre nebuneala ca sa-ti cumperi PS3 sau PS4? Ai gasit deja paradisul, ai Marul de Aur in mana si te injosesti la console? Acum mai ai si pretentii de la viitoarea generatie? Tu chiar vorbesti serios?

  4. #84 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu stiu cum ati ajuns si de la PS5 tot la PC... Daca sunteti atat de multumiti de un PC pt. gaming si va satisface o placa video de 400 RON, de ce va mai intereseaza cum va fi PS5, sau ce exclusivitati sunt pe PS, Xbox, Wii, whatever? Waste of time... don't you think?
    MonkY deschide te rog și topic pt XboxDoi, vreau să ne mutăm acolo Mulțumesc anticipat

  5. #85 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

  6. #86 SP
    Member blondutzu's Avatar
    asta e problema unora de fapt, ca s-au luat de PS4. PC boys dati si voi in Xbox daca e (sunt invatati deja cu bash-uri), in PS4 e greu cand isi dau fetele like-uri ca pe facebook la orice post.

  7. #87 SP
    Member Victor420's Avatar
    Toata industria de gaming asa cum o stim, e mult mai complexa decat pare la suprafata. Sunt o gramada de variabile si dependinte. Lucrurile nu sunt alb si negru ca sa poti da vina pe un singur lucru. Consolele sunt doar mediana tehnologiei, un baseline. Nici prea prea, nici prea prea. Nu stiu la ce va asteptati de la generatia asta.

    Un AI mai bun? O sa ziceti ca triseaza cand va da headshot cum scoateti capul de dupa colt. Nu exista AI real, doar scripturi si cifre aleatoare.

    Grafica mai buna? Order 1886, PT, Driveclub etc. ce pana vreti mai mult de atat?

    FPS mai bun? 60fps nu o sa fie niciodata standard din simplul fapt ca e prea greu de vandut la public un asemenea feature. Majoritatea reclamelor sunt statice, asa ca se renteaza mai mult sa faci un joc care arata bine dar merge la 30fps. E prea mare efortul pentru ce primesti inapoi.

    Rezolutie mai buna? Diferentele dintre 1080 si 4k nici nu se observa de la 4-5m la un ecran de 55inch. Mai bine implementezi un Anti-Aliasing calumea si gata problema.

    Am impresia ca majoritatea care se plang de jocuri sau tehnologie nu au scris in viata lor o linie de cod sau un script sa vada cat de greu e. Sunt crescuti de echipa de marketing de la Intel si AMD care isi masoara lungimea *****ului dupa cat de multi GHz pot sa duca procesorul lor(mai tarziu cu cate core-uri). Ca sa nu mai zic de costuri. Oare cati de aici pot sa cumpere si sa asambleze un calculator fara sa faca bottleneck. Sony si Microsoft au o echipa intreaga de ingineri hardware in spate la consolele astea.

    Sunt o gramada de jocuri care demonstreaza ca se poate. Dar nici un developer nu are cojones sa faca ceva original, care sa devieze de la formulele clasice care genereaza bani cacalau. Nu-i condamn, pentru ca lumea prefera Assassins Creed sau FIFA in loc de Ethan Carter sau Grow. Jocurile anuale genereaza un venit stabil dar stagneaza industria.

    E foarte greu sa inovezi si sa iesi pe profit. Cel mai bun exemplu e PS3 care a incercat un processor nou si si-a luat-o in barba de la Xbox. Totul trebuie facut cu pasi mici si calculati si vad ca lumea si-a pierdut rabdarea. Am o veste proasta, lucrurile nu o sa se schimbe prea curand. Poate peste 15-20 de ani cand se mai ieftineste mana de lucru in IT.

  8. #88 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Victor420 View Post
    Am impresia ca majoritatea care se plang de jocuri sau tehnologie nu au scris in viata lor o linie de cod sau un script sa vada cat de greu e.
    De acord cu tot ce ai scris, mai putin paragraful ales. Nu trebuie sa stiu sa scriu o linie de cod sau cat de greu este. Acest lucru este pentru cei care si-au ales meseria asta iar eu le platesc produsul rezultat si le respect munca. Fiecare cu meseria lui.

  9. #89 SP
    Member Victor420's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    De acord cu tot ce ai scris, mai putin paragraful ales. Nu trebuie sa stiu sa scriu o linie de cod sau cat de greu este. Acest lucru este pentru cei care si-au ales meseria asta iar eu le platesc produsul rezultat si le respect munca. Fiecare cu meseria lui.
    Tot ce am vrut sa zic cu asta e ca noi, ca si consumatori, trebuie sa avem niste asteptari realiste. Am impresia ca in fiecare an cerintele consumatorilor cresc invers proportional cu evolutia tehnologiei.

  10. #90 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Pur si simplu, introduci controller-ul in PC, instalezi un software si in 2 minute, merge.
    Sorry man, eu am avut controler de Xbox 360 wireless ptr PC, am apasat butonul de pe controler, sti tu, ala mare si rotund din mijloc si mi s-au instalat driverii automat in 20 de secunde nu in 2 minute. Daca ia 2 minute ceva e grav in neregula. N-am facut decat sa il despachetez din cutie, sa bag recieverul in USB si sa apas butonul de SYNC, sa pornesc controlerul si sa intru in joc. N-am facut absolut niciun pas in plus fata de ce fac pe Xbox. Cu amendamentul ca pe PC jocul incarcat de pe SSD s-a lansat in 30% din timpul de care are nevoie pe consola.

    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Ce face un PS4 face o placa video de 400 de lei, cum spunea cineva tot pe thread-ul asta.
    Eu am spus dar am exagerat, cred ca e vreo 500 de lei nu 400 [un R7 260 sau GTX 750]. And apropo' de optimizari, ca multi o dau cu asta, e mult bull**** in povestea asta. Optimizare a fost pe PS3 unde s-a optimizat pentru un procesor ezoteric [CELL]. Pe actuala generatie optimizarile sunt un bull**** de marketing si un efect placebo.

    Am testat un R7 250x care crede-ma, ruleaza Far Cry 4 si Battlefield 4 la detalii superioare lui PS4 si la frame rate mult mai stabil [si mai mare] deci... unde e optimizarea aia grozava de pe consola ca cel putin pe PS4 la jocurile multiplatforma nu e absolut niciunde. In comparatie, orice joc de xbox 360 care a iesit si pe PC arata si se misca mai bine pe un PC cu un Intel HD 4600 [deci grafica integrata...] decat pe xbox 360... testat nu din povesti. Deci aia cu optimizarea ptr console care e la ani lumina fata de PC e o exagerare maxima.

    Quote Originally Posted by Inuhanyou View Post
    Eh cui nui convine..poate folosi intotdeauna PC-ul.. Iti ofera orie vrei cat timp bagi bani in el mereu sa joci portari de pe console .
    Asta a fost adevarat acum cativa ani. Tot de cativa ani platforma master la jocurile multiplatforma e PC-ul nu consola, cum a fost pe vremea lui Modern Warfare 2 [declaratiile producatorilor, modul cum se misca in versiunea de PC, lucruri concrete nu povesti]

    Quote Originally Posted by Inuhanyou View Post
    @Razzosinni. Ai dreptate in ceva. Ce face un PC de 5000 de euro face si o consola de 400 euro..
    Tot asa cum un HDTV de 5000 de euro face ce face si un HDTV de 400 de euro. Si cum multi de aici au TV-uri performante si scumpe as dori sa ii intreb...

    faptul ca, din moment ce la un TV au investit mii de Euroi, exclusiv pentru calitatea imaginii, si in acelasi moment sustin ca cei care vor grafica sunt exagerati, ca ne intereseaza gameplay si story, etc... nu sunt cumva ipocriti masiv la faza asta? daca conteaza doar gamepaly-ul... de ce nu folositi pe consola de 400 de euro un tv tot de 400 de euro, ca doar nu conteaza cum se vede ci povestea si gameplayu'...

    Deci ne hotaram? Suntem ipocriti sau nu? Daca nu suntem, atunci tinem gura mica, nu spunem cum am cumparat tv-uri de top si apoi ii facem de c.c.t. pe aia care vor grafica. Sau daca ii balacarim, ne vindem tv-urile de mii de coco si ne luam ceva maxim HD Ready, ca ptr XBone nu e nevoie de mai mult... nu?

    Dar nu asta e ideea se pare ca unii nu inteleg decat ce vor ei.

    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Ultima intrebare... daca PC este sistemul suprem care se conecteaza la televizor, are mii de jocuri si game-paduri, placi video si cadre pe secunda... ce te-a impins spre nebuneala ca sa-ti cumperi PS3 sau PS4?


    O intrebare de 10 puncte. Hai sa iti raspund eu la asta. PC-ul a fost superior consolei dintotdeauna, INSA, pe vremea Playstation 3, au existat MOTIVE pentru ca foarte multa lume [me included], hardcore PC gamers, si-au cumparat-o si s-au jucat in prostie pe ea.

    A avut un procesor ezoteric, care a fost greu de programat. Initial a fost un dezavantaj dar in timp a fost singurul avantaj al PS3-ului [dpdv hardware]. Pe masura ce specialistii puneau la ham de 0 si 1 procesorul asta, grafica jocurilor se imbunatatea. Al doilea motiv, jocurile, PS3 a avut foarte multe IP-uri noi, jocuri revolutionare si dpdv al gameplay-ului cat si din punct de vedere al graficii. Lumea era tentata sa cumpere PS3, in fiecare an tot mai mult.

    La PS4 povestea e mai trista. Are un HW slab din start. Nu mai ai ce optimiza din el ca arhitectura e arhicunoscuta si lucrata si intoarsa pe toate partile de vreo 20 de ani. Jocuri exclusive ai o mana de toate, IP-uri noi ai foarte putine, remasterizari peste remasterizari si jocuri indie.

    Ideea este ca foarte multi din cei cu PC-uri de varf au avut una doua sau toate consolele, cum la fel foarte multi doar cu console nu au avut niciodata un PC de varf. De ce vor aia cu PC-uri de varf consola? Pentru ca vor divertisment in orice forma si si-l mai si permit. Iar PS3 a fost o consola care a atras si foarte multi gameri de PC.

    PS4 nu o face. Asta e nemultumirea, de asta vorbim aici, de asta lumea vrea sa discute de PS5. Nu numai aici, ci peste tot. Pentru ca sunt oameni care vor calitate si o cer si de la o consola, cum o cer de la un telefon, de la un televizor sau de la orice altceva. Sunt oameni care isi doresc o consola capabila nu castrata inainte de nastere. PS3 a atras admiratie ani la rand, PS4 a atras dezgust din partea multor entuziasti inainte de lansare.

    Si mai sunt si o a treia categorie de oameni care vor sa discute, sa dezbata, sa fie nemultumiti si sa ceara, nu sa spuna "Oh Boy, cat de grozava e cutia asta, ce tare e PS4 si ne intereseaza doar gameplay si story [ipocrizia suprema a unora].

    Am constatat ca foarte multi din cei cu "ne intereseaza doar gameplay si story" ori sunt hateri anti-PC ori sunt spalati pe cap cu o consola ori nu isi permit altceva. Sincer pe niciun forum de PC nu am prea auzit de la cei cu configuratii slabe sa ii ia pe aia cu configuratii puternice cu teorii gen ne intereseaza doar gameplay si story. Ar fi minunat sa incetam cu fraza asta ca replica cand nu mai avem ce spune. E penibila.

  11. #91 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Man stai linistit ca nu si cumpara nimeni tv de 5000 euro doarvca se joace

  12. #92 SP
    Banned nurv's Avatar
    Ai fi surprins... crede-ma. Am vazut o gramada... de achizitii de TV-uri de top FullHD exclusiv ptr X360 sau PS3... ca sa joace Call of Duty in 1024*600 s.a.m.d....

    Originally Posted by Victor420 Am impresia ca majoritatea care se plang de jocuri sau tehnologie nu au scris in viata lor o linie de cod sau un script sa vada cat de greu e.
    Man, decizia de a pune un APU depasit a fost a echipei care se ocupa de vanzari si care au limitat bugetul... n-are treaba cu programatorii si inginerii... aia s-au chinuit ca intr-un buget in bataie de joc de mic sa puna ceva cat mai OK... ca in bugetul ala n-a intrat decat un APU prapadit ca altceva nu este, e alta discutie.

    Dar e ok, in 2 ani marea majoritate a jocurilor de PS4 o sa fie sub Full HD @ 30 fps, ca spre final sa ajunga la 720p.

    Evolution, baby!

    E normal ca lumea sa vrea progres si sa nu mai fie multumita cu putin. Voi de ce va tot schimbati smartfoanele si aifoanele? Ce, cu telefon de 100 ron cu butoane nu puteti vorbi? La ce va trebe X core in tablete si telefoane, in aceeasi idee?

  13. #93 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by nurv View Post
    ne vindem tv-urile de mii de coco si ne luam ceva maxim HD Ready, ca ptr XBone nu e nevoie de mai mult... nu?
    nu prea ai ce sa faci cu HDready pe ps4 , e de bun simt sa ai un ps4 si macar un umil tv cu GameMode..

    singurul minus pe care-l vad eu la un ps4 ar fi ca (asa cum ai zis si tu) nu se mai lucreaza la optimizari caci este o arhitectura cunoscuta (desi la W3 au tot lucrat la optimizari si asa cum e de slab ps4 mie mi s-a parut ca arata senzational) , insa jocurile de consola sunt duble la pret fata de PC , unde mai adaugi si PS PLUS.. asta ma deranjeaza pe mine , consola in schimb mi se pare ok.

    ---------- Post added 30-09-2015 at 16:03 ----------

    Quote Originally Posted by nurv View Post

    Dar e ok, in 2 ani marea majoritate a jocurilor de PS4 o sa fie sub Full HD @ 30 fps, ca spre final sa ajunga la 720p.

    [B]Evolution, baby!

    exagerezi si ne-am cam indepartat de originea topicului.. deci tu clar iti doresti un semi pc in viitorul PS5 , eu nu-mi doresc mare lucru de la el, ps4 mi se pare suficient deocamdata , iar developerii sa se spele pe cap cu ce au ca si asa scot jocuri si DLC-uri mult prea scumpe.

  14. #94 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Eu sunt surprins de faptul ca unii de pe acest forum (n-o sa-i numesc) incearca bagarea pumnului in gura celor care au constientizat faptul ca atat PS4 cat si Xbox One nu merita numele de console next-gen ! Am avut PS1, PS2 si PS3, am vandut PS3-ul si mi-am cumparat PS4, de curand mi-am recumparat un PS3 (superslim, din pacate), dar m-am jurat ca nu mai bag banii in jocuri PS4 decat daca merita cu adevarat. La vremea cand imi cumparasem prima oara un PS3 asteptam ca nebunul dupa cate un joc de PS3, acum ma intereseaza doar versiunea de PC a cate unui joc iar cand spun asta pun la socoteala costurile imense (cam 230 -250 lei un joc de consola PS4 versus 150-170 lei acelasi joc de PC) ce le genereaza jocurile de consola versus calitatea acestora fata de jocurile de PC. Stiu, o sa aratati cu degetul spre infamele AC : Unity si Batman: AK, dar in afara acestor 2 jocuri, majoritatea celor de PC ruleaza mult mai fluent, ai acces la o tona de customizari, ca sa nu mai spun ca arata mult mai bine pe PC decat pe PS4 sau Xbox One.

  15. #95 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Cred ca mai bine s-ar inchide topicul..
    deja este clar un ps4 vs PC , iar Xbox One nici nu e bagat in seama aici

    pana nu incep sa apara chestii clare despre ps5 , n-au rost discutiile ps4 vs PC..

  16. #96 SP
    Member chris diaz's Avatar
    @poiuyt de ce sa se inchida acest topic? Chiar daca joc 80-90 % pe PC, inca imi doresc un viitor PS5 mult mai potent decat actualele console. Fiindca in ritmul actual, atat PS4 cat si Xbox One, in vreo 2 ani or sa poata doar 720p, maxim 900p si 30 fps. Gresesc sa vreau o consola mult mai buna? Iar jocurile sa nu mai fie atat de scumpe? Cu diferenta de bani pe care o dau, cumparand 6-7 jocuri de consola, as economisi ca sa-mi iau intr-un an alta placa video. Sa nu mai dau o gramada de bani pe PS+ care nu-mi ofera nimic? Spre comparatie, pe Steam nu platesc ca sa ma joc multiplayer, de ce as da bani in continuare unor servicii ca PS+ care cad mai tot timpul?

  17. #97 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Gata, baietii PC-isti ca incep sa ma enervez. Cum va permiteti sa va impuneti punctul de vedere ca fiind cel suprem si noi, astia naivi, sa il consideram vorba de duh? Jocurile sunt pentru distractie si fecare se bucura de ele cum vrea.

    Nimeni nu are o problema cu voi ca va place sa va jucati pe PC, e treaba voastra.. dar sa vii aici si sa faci de cacao o consola pentru ca nu intra in viziunea ta ingusta de gaming perfect... mai vrei sa si dezbati tema, ca si cum ai veni de la o secta religioasa, din usa'n usa sa ne explici de ce calea ta e mai buna si noi o sa ajungem in iad? Te-ai gandit oare ca noua ne place iadul? Ne place consola, iubim exclusivitatile iar faptul ca nu se misca in 60 cadre/s sau ca nu este redat in rezolutia viitorului nu ne deranjeaza atat de mult?

    Problema voastra e simpla ecuatie, nu fizica quantica cum v-ar placea sa credeti. A + B = C. Ai cumparat consola - nu ti-a placut - ramai pe PC. Ce este asa dificil? Asta e topic de PS5, si indiferent cum va fi acea consola, intotdeauna avem optiunea de a-l cumpara sau nu. Trecem peste anumite probleme usoare fiindca lovind piatra cu o scandura nu se va face roata.

    Ultima intrebare... daca PC este sistemul suprem care se conecteaza la televizor, are mii de jocuri si game-paduri, placi video si cadre pe secunda... ce te-a impins spre nebuneala ca sa-ti cumperi PS3 sau PS4? Ai gasit deja paradisul, ai Marul de Aur in mana si te injosesti la console? Acum mai ai si pretentii de la viitoarea generatie? Tu chiar vorbesti serios?
    Auzi, eu cred ca tu pe undeva ai pierdut firul discutiei. In momentul in care Tudy a spus ca inchide thread-ul daca vor mai fi discutii legate de PC, am tacut. Doua posturi mai tarziu, a reinceput el discutia, spunand ca singurul argument e grafica. Am venit cu un contra-argument extrem de stufos, iar replica lui a fost "Ba, esti hater." OK. Daca postul lui despre grafica se vroia a fi ceva de genu' "Ati discutat voi ce ati discutat despre PC, dar eu am ultimul cuvant, iar daca mai aud vreun cuvant despre PC, e grav.", tin sa imi cer scuze din partea lui. Nu eu fac regulile aici, dar din moment ce omul a pus o problema despre care a spus ca o sanctioneaza cu doua posturi mai inainte, m-am simtit indreptatit sa ii spun ca eu am o alta parere, aceea fiind ca (insereaza argumentele corespunzatoare aici).
    Daca tu iti inchipui ca eu incerc sa te "convertesc", ai o foarte mare problema de perceptie. E foarte adevarat ca topic-ul a luat-o serios in deriva, si probabil "at the end of the day", o sa existe cateva sanctiuni, dar pana una alta, aici avea loc o discutie. Mi-am spus parerea despre un produs. Modul tau ostil de a pune problema si de a ma intreba cum se poate sa am pretentii de la viitoarea generatie e fundamental gresit. Nu de alta, dar nu am niciun fel de relatie interpersonala cu Sony/Microsoft, ca sa le fi gresit eu cu ceva si acum sa am pretentii. Pana una alta, am avut console de la ei ani de zile, jocuri si abonamente pe PS+. Chiar si acum am un PS2. Sau ce, daca nu le mai folosesc acum platforma, nu am dreptul sa imi doresc o generatie mai buna de console? Iti dai seama cat de penibil suna ce ma intrebi? Normal ca vreau o generatie mai buna, si indiferent ce iti inchipui tu, am tot dreptul sa mi-o doresc. E bine pentru ei sa imi doresc ceva mai bun, tocmai fiindca iau in considerare posibilitatea de a le utiliza din nou platforma pe viitor. Am avut PS3 pentru ca era exact ceea ce imi doream la momentul acela, iar de atunci au trecut bine de tot vreo 5 ani, timp in care s-au schimbat foarte multe. Am avut PS4 fiindca era deja de 4 luni pe piata romaneasca, incepeau sa apara jocuri, si eram intr-un punct al vietii mele in care tindeam sa privesc lucrurile dintr-un singur unghi. Existau diferite aspecte de care nu am tinut cont pana atunci. Abia dupa aceea mi-am dat seama cati bani cheltui cu o consola si m-am gandit ca e totusi un PlayStation. Adica nu bag benzina intr-un Mercedes, ca sa fie atat de scump.


    Acesta este ultimul meu post pe acest thread. Pentru cine isi doreste sa continuam aceasta discutie, va astept cu drag pe privat. Va stimez si va respect pe fiecare in parte. Domnilor, simtiti-va liber sa faceti curatenie pe thread, sa aplicati sanctiuni, sa stergeti ce postari considerati voi de cuviinta. Am "poluat" thread-ul cu aceasta ultima postare pentru a-mi exprima nedumerirea in ceea ce priveste modul in care decurge aceasta discutie.

  18. #98 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    @ chris diaz, este suficient sa precizezi ca iti doresti un PC , pardon, un ps5 mai bun .

    ce treaba au ps4 si PC-ul cu ce o sa iasa cand o sa iasa ps5 ?!

    de ce crezi ca xboxul viitor nu o sa fie superior PS5 si ca poate o sa ofere chestii mai bune prin diverse oferte ?!

    @ nurv , nu are treaba FB cu acest forum , insa da , tipul respectiv a gresit cu siguranta.

  19. #99 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    @nurv vrei nu vrei.. faci parte din aceasta cumunitate prin simpla postare sau prin faptul ca ai un user pe forumul CG (dar vad ca tu esti in oala PC deja declarat).. daca nu te consideri facand parte din aceasta comunitate , esti liber sa nu mai postezi..eventual sa eviti discutiile despre PC pe un forum de console, altfel or sa te atace trollii

    p.s. poate se sesizeaza un moderator totusi si linisteste apele.

  20. #100 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    La sfarsitul zilei, este absolut irelevant ce isi doreste fiecare cu tarie. Scrieti cu cerneala asta virtuala absolut degeaba. Lucrurile se vor misca intr-un anume sens fara implicarea noastra. X-ulescu isi va lua PC chiar daca tu ii spui ca PS4 are exclusivitati "ultra-mega-giga-super-cool". Si aici merge si opusul. Argumente sunt de ambele parti. Degeaba tot aveti clinciuri, nu exista vreun castigator in aceasta discutie. Singura victorie e aia personala, a fiecaruia dintre noi, atunci cand face ceea ce ii place. Gaming on the platform of choice, cum s-ar zice.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts