Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 15 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 285

Thread: Grand Theft Auto VI - GTA 6

  1. #61 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by maudrunk5 View Post
    Macar scrie tu corect, daca iti place sa-i corectezi pe altii.
    Anyway, pana nu apar detalii oficiale, ce se zice pe aici sunt vorbe in vant.
    Cand bagi paragrafe intregi se intampla sa mai si gresesti. Initial am scris ar fi pus si dupa aia am schimbat in ar pune, dar am uitat sa scot fi-ul.
    Macar am avut argument in postul respectiv si n-am venit cu 3 vorbe scrise aiurea si pe langa subiect. Stii vorba aia, cine nu munceste, nu greseste, dar se pare ca Eagle-Eye se abate de la regula.

    Ca sa-ti raspund propriu-zis, topicul este pentru speculatii si nimic mai mult. Vorbe in vant sunt mai toate dezbaterile de pe forumuri, daca o iei asa.

  2. #62 SP
    Member colossus's Avatar


    ---------- Post added 04-12-2018 at 02:53 ----------



    Din ce in ce mai multe leak"uri , unele din ele destul de credibile.

  3. #63 SP
    Banned heroes3's Avatar
    Se stia demult ca urmatorul GTA va fi in Vice City.
    Controverse tot va trebui sa aiba ca Miami e plin de hispanici (70%) si de negri (20%).

    https://en.wikipedia.org/wiki/Miami#..._and_languages


    Depinde in ce perioada il vor lansa, se speculeaza ca tot in anii 80-90'.

  4. #64 SP
    Member colossus's Avatar
    Si daca tot se zice ca ar iesi in 2020 minim , macar de.un trailer sa avem parte in 2019.Ce parere aveti , dezvaluie rockstar ceva in perioada urmatoare?

  5. #65 SP
    Banned heroes3's Avatar
    Cred ca o sa-l lanseze atunci cand se va lansa si generatia viitoare de console.
    Si cica PlayStation 5 si Xbox Two se vor lansa prin 2020, respectiv 2021.
    Asa au procedat si la GTA 4 si GTA 5, le-au lansat de fiecare data in preajma lansarii noilor console.



    De la anuntarea oficiala a jocului pana la lansarea acestuia trec vreo 2-3 ani , deci cel mai tarziu va aparea pe consolele vechi prin 2021, pe consolele noi si pe PC prin 2022- 2023.
    De aia si spunea ala ca se bucura ca nu va trebui sa faca jocul pe perioada Trump la propriu, sa mai astepte sa se raceasca conflictul dintre liberali si conservatori.

    Cei de la Rockstar nu prea sunt cu corectitudinea politica, cu feminism si alte SJW crapies, condamna si conservatorismul habotnic dar si progresismul fanatic.
    Dar nici nu vor sa fie catalogati de jucatorii progresisti ca o companie bigota, rasista, misogina sau homofoba, nici sa fie desemnati drept o companie feminista progresista de jucatorii conservatori.
    Multi fani SJW chiar au asteptari ca in GTA 6 sa ne putem juca cu personaje gay sau cu femei.
    Pe cand fanii conservatori au asteptari ca GTA 6 sa mentina vechea reteta, adica sa jucam cu barbati albi si unul de alta etnie.

    Ei fac bine ca nu lanseaza nimic in perioada asta fiindca li s-ar distruge reputatia si le-ar afecta vanzarile la jocurile viitoare.

  6. #66 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Spui cuvinte mari, pe care nu le intelegi, vorba lui Ombladon. Mai lasa naibii influencerii de pe internet ca nu ajungi nicaieri cu ei.

  7. #67 SP
    Member colossus's Avatar
    Defapt cam are logica..nu pot sa lanseze trailer (preview) pt ca in el automat vor aparea si ceva influente politice , care mai apoi sa poata fi speculate...ce ghinion si cu trump asta..

    Ps ar mai fi o solutie ca sa scoata trailer fara mult dialog sau referinte de genu, ..doar sa aflam macar locatia ,protagonistul etc.

  8. #68 SP
    Banned heroes3's Avatar
    Problema e ca nici nu pot scoate un GTA pe Londra ca si acolo sunt probleme cu Brexit-ul si s-ar face interpretari pe seama categoriilor sociale prezentate in joc.
    Si nici pe Paris sau Berlin ca societatile respective sunt divizate intre liberali, socialisti si conservatori nationalisti.
    Si daca il lanseaza pe America in anii 50-80, tot s-ar face interpretari politizate pe marginea unor controverse din joc.
    Eu in locul lor n-as da niciun cent pe ce cred ambele tabere, as lansa jocul ultra-controversat acum si l-as include si pe Trump, as parodia ambele tabere, as face ceva spectaculos din care jucatorii sa traga invataminte la final in privinta ideologiilor.
    Dar uite ca reputatia in ziua de azi chiar are importanta in era social-media. Daca vreun jucator de categorie aparte se simte ofensat, ma reclama in presa, la tribunal, va propaga pe tot internetul acuzatiile si eu ca producator o sa am de suferit pe termen lung fiindca nimeni nu imi va mai cumpara jocurile viitoare din cauza reputatiei negative, deci dau faliment.
    Pot sa raman si fara investitori si fara parteneri de afaceri daca acestia sunt asociati cu vreun ONG care combate discriminarea.
    Producatorii se tem mai mult de categoria jucatorilor SJW-isti progresisti si corecti politici decat de jucatorii conservatori.
    Ori Rockstar nu vrea sa coboare la nivelul EA sau Ubisoft, cei de Rockstar nu vor sa ajunga niste "lingai" care sa indeplineasca mofturile doar unei tabere, cea progresista, si pe cea conservatoare sa o denigreze.
    E mai nasol sa fii acuzat in ziua de azi de controverse politice/sociale chit ca jocul tau e superb calitativ decat sa ajungi acuzat pentru ca ai lansat un joc nefinisat cu buguri si defecte tehnice, cam asa stau lucrurile in ziua de azi.

    Au fost multe jocuri controversate pe teme politice/sociale, iar producatorii nu prea se mai risca. Ca producator nu prea mai ai libertatea creativa ca-n anii 2000.
    Ati vazut ca pana si cei de la Sony i-au domolit comportamentul lui Kratos, cum dintr-un ucigas psihopat a ajuns un tata iubitor care ucide doar atunci cand este atacat, ba chiar are regrete despre faptele din trecut?
    Un Kratos asa cum era redat in anii 2005-2010 nu mai este acceptat acum de jucatori de diferite categorii ca s-ar simti ofensati.


    De aceea e probabil sa mai asteptam mult si bine pana trece faza asta si apare un GTA 6.

  9. #69 SP
    Banned Crbl2001's Avatar

    Grand Theft Auto 6

    https://www.gamesradar.com/gta-6-rel...eplay-rumours/
    https://www.google.com/amp/s/www.inv...star-games/amp

    Daca mai exista vreun thread, va rog sa mutati acolo
    Attached Images Attached Images gta_6_release_date_lead.jpg

  10. #70 SP
    Member ymess's Avatar
    La inceput mi s-a parut credibil. In seria GTA Rockstar s-a abatut de la reteta un pic si a adaugat diversitate (exemplu: ai 3 caractere in loc de 1). Dar la final partea cu next-gen only nu o mai cred, s-a dus toata credibilitatea. Din 2012 cand ar fi inceput dezvoltarea, nu cred ca ar fi existat hardware atat de puternic nici pe PC incat sa confirme doar pentru next gen. Devkiturile de next gen se dau cu cateva-luni sau un an inainte de lansare, in cel mai bun caz la first party studio 2 ani dar nu cred. Nu planuiau ei joc next gen in 2012-2015 cu 5 ani intaine. E interesul lor ca sa fie public mai mare.

  11. #71 SP
    Banned memwarrior's Avatar
    Nu e programat sa apara inainte de 2022-2024, cel mai probabil dupa ce termina Trump mandatul.
    Cei de la Rockstar spun ca evita sa lanseze GTA 6 acum in perioada asta tulbure cand e razboi informational intre taberele politice, intre conservatori trumpisti si progresistii SJW-isti si feministe.

    Daca lanseaza, ar insemna sa introduca o femeie, un personaj gay, poate un trans, si musai un mexican sau un arab fiindca vor fi obligati sa promoveze diversitatea. De fapt, chiar sa faca un GTA 6 cu trei femei.
    Plus ca nu prea mai au voie sa faca jocuri in care sa omori civili, sa furi masini, sa impusti politisti, sa violezi femei de cand cu normele corectitudinii politice cand deja autoritatile descurajeaza comportamentele deviante in mediul online.
    Cei de la Rockstar sunt mai traditionalisti si conservatori in gandire .
    Vazand ce s-a ales de Mafia 3, ar mai lipsi ca GTA 6 sa fie ruinat.



    Acum ca e si criza asta cu pandemia, cred ca o sa mai asteptam mult si bine.
    Cert e ca au in pregatire sa lanseze Bully 2.

  12. #72 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Da.....de parca in Bully nu e tot un joc violent.

    ---------- Post added 22-03-2020 at 19:18 ----------

    Ce mi-as dori eu de la GTA 6 :
    Mapa care sa contina toate orasele : San Andreas (Los Santos, Las Venturas, San Fierro), Vice City, Liberty City
    Personaje clasice : Tommy Vercetti, Carl Johnson, Claude Speed, Ken Rosemberg, Catalina, Cortez. Ar fi mers si fratii Vance, Big Smoke, Tempenny, dar sunt morti canon-wise
    Gameplay clasic
    Fara online
    Fara microtranzactii
    Accent pe mecanici realistice

  13. #73 SP
    Banned memwarrior's Avatar
    E fantezist ce vrei. Ar iesi o mare panarama!

    Exista moduri pentru GTA 5 cu toate hartile


    si toate personajele

  14. #74 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Eu (ca multi altii de altfel) vreau un joc oficial.Nu stiu daca faci diferenta intre mod si joc finisat.
    Si sa nu uitam ca de-a lungul anilor R* a facut o gramada de cameo-uri.Vic Vance in Vice City, Claude in San Andreas, etc.Ideea e ca ar fi foarte frumos un protagonist cu un backstory adevarat (gen Niko Bellic), cu replici bune, personalitate..

    ---------- Post added 23-03-2020 at 12:40 ----------

    Trevor a fost un personaj de rahat dupa parerea mea, mai ales dupa ce l-a omorat pe Johnny.De-asta am ales mereu endingul A.

  15. #75 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    K.O. direct pt toti fanii. M-am gandit ca e vreun April fools sau ceva de genul, dar nu. Luna asta ar putea aparea trailer-ul.
    Si sa vezi iar biciclete zburatoare si kinderi pe toate serverele.In loc sa vina cu GTA 6 au ales sa ne "surprinda" cu mizeria asta.Worst day ever !
    Attached Images Attached Images 20200330_103307.jpg

  16. #76 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu pui si tu ceva link/sursa pt asta?

    La o simpla cautare pe google, vad videos din Martie 2019 cu GTA online 2.

  17. #77 SP
    Banned Crbl2001's Avatar

  18. #78 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Glumesti, nu? E un trailer pus in Martie 2019 de un troll

  19. #79 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Deci din nou nimic.
    Pana nu vine nimic oficial totul e fake si doar vise si minciuni din partea creatorilor de continut.

  20. #80 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vine pe ps5 cu exclusivitate de 6 luni

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 15 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Similar Threads

  1. Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online By Walkman in forum Console Club
    Replies: 5620 Last Post: 10-12-2023, 06:55
  2. Grand Theft Auto IV - GTA 4 By MonkY in forum Console Club
    Replies: 10 Last Post: 20-01-2021, 23:32
  3. Grand Theft Auto V - Help! By Molurus in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 24 Last Post: 14-03-2014, 23:10
  4. Grand Theft Auto V By sam in forum English
    Replies: 0 Last Post: 26-10-2011, 05:54

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts