Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 49

Thread: Dexter

 1. #1 SP
  Manager paul's Avatar

  Dexter

  Dexter "Dexter" (2006)


  In timpul zilei, Dexter Morgan este un angajat respectat la Laboratorul de Criminalistica al Politiei Miami, dar viata sa calculata ascunde adevarata lui fata. De fapt Dexter este un criminal care isi potoleste setea noptea, ucigand criminalii in serie pe care ii urmareste ziua.

  Am mai auzit de serial insa vag si acum in iulie m-am uitat de la inceput la sfarsit si am ramas impresionat. Sunt tare curios ce se intampla in sezonul 3.Este un trailer, dar cred ca strica toata asteptarea.

 2. #2 SP
  Junior Member Soop's Avatar
  Am incercat si eu sa-l vizionez dar nu prea mi-a placut.Cartile sunt mult mai misto,ti le recomand cu incredere
  Cheers...

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Oh da. Superb serial. L-am vazut cu sufletul la gura. Un pic mai "altfel". Nu stiu cum sunt cartile, desi toti au spus ca-s super tari, insa eu sunt genul care vreau sa-mi satisfac si simturile vizuale, auditive (si animalice eventual cu o cutie de popcorn in brate)... lucruri care le pot avea doar la un film.


 4. #4 SP
  Manager paul's Avatar
  Eu unul nu dau play la trailerul asta.Nu de alta,dar poate arata ceva important sau poti deduce idei. Mai bine sa ma surprinda ca in unele episoade din seriile trecute.

 5. #5 SP
  Manager paul's Avatar
  Primul episod din sezonul 3 preair, in mod normal apare in 28 septembrie la TV. Si nu e singurul, chestia asta s-a mai intamplat: http://torrentfreak.com/massive-leak...-or-promotion/

 6. #6 SP
  Manager paul's Avatar
  IGN: Dexter Preview

  Abia astept sezonul 4, cred ca prin aprilie apare.

 7. #7 SP
  Senior Member Mika's Avatar
  Nu apare ca de obicei in octombrie? Ar fi suuuper

 8. #8 SP
  Manager paul's Avatar
  Oops, acuma imi dau seama ca asa au inceput cele 3, prin septembrie-octombrie. Super nasol, mai sunt 7 luni de asteptat pana atunci.

 9. #9 SP
  Senior Member Mika's Avatar
  Ahh..damn it. Mai bine lasam iluzia lol

 10. #10 SP
  Member dexx's Avatar
  Damn ! Urmaresc acest serial de luni pana joi , orice m-ar impiedica eu tot reusesc sa dau drumul la televizor si sa-l privesc . Dexter este acel personaj care ma defineste pe mine in viata , cel putin asa cred , mai ales cand voi fi mare voi semana din ce in ce mai mult cu el . O sa dau la academia de politie , si mi-a promis o ruda ca o sa aiba grija sa ajung undeva in Germania/Anglia sau visul meu America ca , criminalist . Partea cu torturarea oamenilor ce "nu au fost cuminti" nu cred ca o sa o practic

  On : Acum la 23:15 trebuie sa inceapa Dexter . Ultimul episod s-a terminat cu atunci cand a venit criminalul , pe care il credea lumea ucigasul din camionul frigorific , dar pana la urma se dovedeste a fi doar un criminal ca oricare alti , prin replica :"Who the **** are you" , Dexter zambind pe ascuns .

  P.S : porecla mea e dex

 11. #11 SP
  Member Cata25's Avatar
  Sezonul 4 confirmat.

 12. #12 SP
  Member dexx's Avatar
  yey , waiting

 13. #13 SP
  Senior Member Mariusik's Avatar
  Criminal serial (si la propriu si la figurat). Nici nu am terminat bine sezonul 2 si eu vreau sa l revad tot, again, again and again... it has to happen...

  ...
  And the soundtrack rocks!!

 14. #14 SP
  Senior Member Mika's Avatar
  Quote Originally Posted by Mariusik View Post
  And the soundtrack rocks!!
  QFT! Ton de apel .

 15. #15 SP
  Member dexx's Avatar
  Quote Originally Posted by Mika View Post
  QFT! Ton de apel .
  Btw , si eu il am ca ton de apel

 16. #16 SP
  Senior Member siNcE's Avatar
  Am terminat si eu primul sezon. Trebuie sa recunosc ca dupa primele 3 episoade credeam ca o sa ma plictisesc dar a devenit din ce in ce mai intresant. Actorul joaca criminal rolul.

 17. #17 SP
  is the man! trickz's Avatar

 18. #18 SP
  Senior Member Uziwood's Avatar
  In 27 septembrie, primul episod din sezonul 4, abia astept!
  [Spoiler=Un rezumat la ce se va intampla]John Lithgow has been confirmed to join the cast of Dexter for season 4. Lithgow will play Walter Simmons, an unassuming, mild-mannered suburbanite who has been living a dual life as one of America's most prolific and deadliest serial killers. Dubbed the "Trinity Killer" because of his proclivity to kill in threes, he relocates to Miami after being tracked by F.B.I. Special Agent Frank Lundy (Keith Carradine). Brought on to assist in the investigation of Miami's latest serial killer, Dexter Morgan (Michael C. Hall) becomes fascinated with "Trinity's" unique killing methods and his ability to evade capture for almost three decades.[/spoiler]

 19. #19 SP
  Member Cata25's Avatar
  Un alt promo pentru sezonul 4.

  Iar ca attachment un poster.
  Attached Images Attached Images dexter.jpg

 20. #20 SP
  I Unlimited Bitza's Avatar
  hell ya ... nice one. we need that.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

 1. Dexter By Mika in forum Muzica, Filme & Seriale
  Replies: 6 Last Post: 30-12-2008, 10:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts