Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 220 of 244 FirstFirst ... 120 170 210 218 219 220 221 222 230 ... LastLast
Results 4,381 to 4,400 of 4862

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

  1. #4381 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai la urma urmei filmele de genul sunt facute pentru fani. Asa cum si star wars e pentru fanii nostalgici, asa si asta. Eu nu sunt fan nici una nici alta, daca SW mi s-a parut ok-ish atat timp cat nu încercai sa te gândesti prea mult la plot, probabil ca asa o sa mi se para si asta.

  2. #4382 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Singurul lucru care nu mi-a placut la Batman vs. Superman este modul in care a fost scris personajul lui Lex Luthor, pare mai mult o clona a lui Joker.

  3. #4383 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și eu am avut impresia asta cu Lex, de aceea m-a dezamăgit. Gene Hackman a fost singurul care mi-a plăcut în acest rol.

  4. #4384 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Am vazut si eu BvS. Ben Affleck nu a fost catastrofal cum se astepta lumea, ba din contra. Pentru versiunea pe care a dorit-o Snyder a fost mai mult decat ok. Gal Gadot asijderea, desi a aparut cu zgarcenie pe ecran, probabil ca sa se atate pofta spectatorilor pentru filmul ce o va avea pe ea in rol principal. Amy Adams a avut rol de domnita la ananghie mai mult, fiind utilizata sub potentialul ei. Jesse Eisenberg a facut un melanj ciudat in rolul lui Lex Luthor, nu prea m-a coafat interpretarea ca sa zic asa. Aquaman, Flash si Cyborg au avut cate o scena ca sa se stie ca exista si ei in acelasi univers cinematic si ca sa pregateasca terenul pentru Justice League. Costumele au fost bine detaliate, decorurile bine realizate (indiferent ca erau facute manual sau pe calculator), efecte spectaculoase si final ce lasa loc de o continuare, evident
    Comparatia cu filmele Marvel nu isi are rostul. Aici e alta mancare de peste. E ca si cum ai compara rosia cu porumbul. Nici macar nu au aceeasi forma. Vom vedea ce va iesi si cat succes vor avea in continuare.

    Sent from my LG-V500 using Tapatalk

  5. #4385 SP
    Junior Member mihdum's Avatar
    Am revenit de la a doua vizionare a BvS. Maine review pe larg...

  6. #4386 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    10 Cloverfield Lane

    Un thriller psihologic reusit.
    Vreau sa spun mai multe dar nu am sa o fac, va spun doar ca fanii genului nu ar trebui sa rateze acest film.

  7. #4387 SP
    Member Rukax's Avatar
    Silenced (2011) 10/10

    Do-ga-ni (2011) - IMDb

    Câtă nedreptate poate exista în lumea asta? Filmul acesta a avut un puternic impact emoțional asupra mea, mai ales că este după caz real. Acest film te silește să empatizezi cu persoanele implicate, cele care au avut de suferit, și efectiv simți suferința lor. Nu pot să cred câte astfel de lucruri se întâmplă și mulți închid ochii. Din punct de vedere cinematografic, filmul este superb realizat (sunet, cadre, scenariu, acting). Copiii au jucat impecabil de onest, mai ales în unele scene îngrozitoare și greu de urmărit. Este de-a dreptul cutremurător ce acțiuni și comportamente umane sunt portretizate. Știind că este inspirat din fapte reale, mă cuprind niște emoții greu de descris. Consider că este un film care trebuie urmărit!
    Attached Images Attached Images silenced-200x300.jpg

  8. #4388 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Iti recomand si Madeo (2009) - IMDb in caz ca nu l-ai văzut.

  9. #4389 SP
    Member Rukax's Avatar
    Merci, dar l-am văzut. Sunt fan al filmelor coreene. Dacă sunteți în căutarea unui thriller adevărat, nu ezitați să urmăriți un film corean.

  10. #4390 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Subscriu!
    Am urmarit cu placere filme sud coreene din care merita amintite:
    Oldboy (2003) - IMDb 8,5/10 mult mai bun decat remake-ul
    Ang-ma-reul bo-at-da (2010) - IMDb 9/10 o idee cam dur
    Gwoemul (2006) - IMDb 8,5/10 un film tragicomic
    Janghwa, Hongryeon (2003) - IMDb 9/10 tragic
    Chinjeolhan geumjassi (2005) - IMDb 9/10 trebuie sa-l urmaresti cu atentie
    Chugyeogja (2008) - IMDb 8,5 /10 o poveste originala
    Bakjwi (2009) - IMDb 8,5/10 cam lung dar merita
    Boksuneun naui geot (2002) - IMDb 9/10 multe rasturnari de situatie, dureros pe alocuri
    Kimssi pyoryugi (2009) - IMDb 8/10 un pic cam siropos

  11. #4391 SP
    Member Rukax's Avatar
    The Chaser într-adevăr foarte bun. Recomand Memories Of Murder.

  12. #4392 SP
    Member Rukax's Avatar
    The Witch 10/10

    Cel mai bun horror pe care l-am văzut în ultimii ani, și asta datorită faptului că a fost foarte diferit față de restul filmelor ale genului.
    Attached Images Attached Images goya-witch.jpg witchtriptych.jpg

  13. #4393 SP
    Member cyrax's Avatar
    - Ip Man 3_____7.3/10 coregrafia luptelor foarte reusita la fel ca in primele doua parti
    - A Million Ways To Die In The West_____6.5/10 glume expirate , acting prost 6.5 doar pentru ca imi plac filmele western
    - Batman: Year One_____7.2/10 o animatie reusita
    - The Walk_____9.0/10 un film despre celebrul funambul Philippe Petit. Recomand deasemenea si Man on Wire
    - Batman Under The Red Hood_____8.7/10 una dintre cele mai bune animatii cu B-man
    - Kingdom of Heaven_____7.6/10 cinematografie buna soundtrack la fel , acting asa si asa mai mult un film de actiune decat istoric. Un film acceptabil a lui Ridley Scott
    - Dirty Grandpa_____5.6/10 comedie mediocra , acting oribil , glume expirate , un film pentru adolescentii din zilele noastre. Imi pare rau sa-i vad pe De niro si danny glover in astfel de filme

  14. #4394 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Recomand Suburra, este excelent. De asemenea, The Sicilian Girl, true story.

  15. #4395 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Captain America: Civil War sau mai bine spus Captain America: Bitch Slapping
    Cum sa incep cu acest film? E mai bun decat Batman V. Superman. Cel putin I hade more fun with this one decat precedentul. Dar din perpectiva comic geek, care a citit Civil War story arc, acest film nu e nici macar 5% din povestea respectiva.
    In rest totul a fost ok cu mine. Dar povestea chiar mi s-a parut putin mai mult slaba. In rest blu-ray here I come, ca si Batman V. Superman blu-ray cu varianta extinsa.
    Nu-i dau nota ca vreau sa-l mai vad odata ca Batman V. Superman l-am vazut deja de 4 ori si tot nu inteleg cum poate fi asa de aiurea povestea spusa. Deci trebuie sa-l revad si pe asta. Dar din prima ocheala me enjoy it. Si nu mai mentionez finalul care sincer cel mai slab final pe care l-am vazut intr-un film marvel ever.
    Attached Images Attached Images captain-america-civil-war-poster-iron-man.jpg

  16. #4396 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Dictatorul (1940) 9,5/10 Este o capodopera scrisa si regizata de Charlie Chaplin inainte de al 2-lea razboi mondial. Un film rulat cu mult inaintea vremii lui si ale carui conceptii se potrivesc si azi. Discursul dictatorului de la final este considerat cel mai bun discurs din toate timpurile.
    Attached Images Attached Images mv5bmtq5ndawmdgzov5bml5banbnxkftztgwndi2mja0mje-._v1_ux182_cr0-0-182-268_al_.jpg

  17. #4397 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    X-Men: Apocalypse x/10

    Filmul este mai mult sau mai putin continuarea la Days of Future Past si este foarte incarcat(in sensul bun) de personaje si actiune.
    It's a must see!

  18. #4398 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    x-men apocalypse 9/10
    Un film destul de bun! Mi-a placut povestea in sine, mi-a placut scena QuickSilver, Cameo lui Wolverine. Apocalypse in sine a fost misto reprezentat. Nu mi-a placut finalul! Adica cheap shot there guys! Nu mi-a placut de actrita care joaca pe Jean! (PS: nu-s fan Game of Thrones deci am calculat cum a jucat in acest film, si sincer se putea mai bine) EU l-am vazut in 3D si nu se merita in 3D! Nu-mi place chelia lu' Prof Xavier in acest film, si nici cum e reprezentata tanti Psylock! Dar intr-un final I had fun watching it! Acest film mi-a adus aminte cat de mult imi place personajul Apocalypse! Mi-ar fi placut daca ar fi aparut si Sinister si Cable, Bishop! Nu mi-a placut nici ac ne-o baga pe gat pe Jennifer Lawrence! Care sincer ca si tipa care joaca pe Jean Grey is not impressive! I'll buy this one on blu-ray ca si pe restul trilogiei! dar cand e la ofera si nu day one! Dar pana atunci o sa-l mai vad de cateva ori just to take in. Stan Lee cameo wasn't that impressive as well ca si-n Deadpool!

    Anyway: good movie!
    Attached Images Attached Images _1450048116.jpg

  19. #4399 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    Rope - 9/10 Una dintre capodoperele lui Hitchcock, filmul a fost destul de scurt sau poate nu mi-am dat eu seama cand a zburat timpul
    , dar in orice caz, filmul este un must see!
    Attached Images Attached Images mv5bmje2njm0mzewnv5bml5banbnxkftztywodkxndu2._v1__sx1377_sy738_.jpg

  20. #4400 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows Fun movie! I enjoy watching it! E mai ok decat primul! dar in rest nu prea am ce spune despre el... Fun movie 6/10
    WarCraft Pentru cineva care nu stie lore-ul din spatele Warcraft sau nu a jucat decat pe primul din seria: Warcraft: Orcs & Humans, acest film mi s-a parut editat din topor! Si nu mi-a pasat ce se intampla cu personajele. Vizual arata bine! Dar daca nu m-au atras personajele ca sa-mi pese rpea mult de lumea pe care o prezentau asa de frumos pe ecran. 7/10 Citeam undeva ca regizorul vrea sa faca competitie la Lord of the Rings! Sincer mai ibne ar face un serial gen Game of Thrones. Poate ar fi mai bine dezvoltat ca o poveste!
    Attached Images Attached Images teenage-mutant-ninja-turtles-out-shadows-movie-poster.jpg destiny-warcraft-movie-poster-675.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 220 of 244 FirstFirst ... 120 170 210 218 219 220 221 222 230 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale By Mika in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1604 Last Post: 30-05-2021, 00:56
  2. Ultimul serial vizionat! By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 75 Last Post: 17-02-2015, 22:06
  3. Replies: 0 Last Post: 12-01-2013, 21:26
  4. Recomandari filme cu vampiri sau werewolves please. By Strike105X in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 14 Last Post: 03-12-2011, 23:50
  5. Recomandari: Filme Horror By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 24 Last Post: 03-12-2009, 19:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts