Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 225 of 244 FirstFirst ... 125 175 215 223 224 225 226 227 235 ... LastLast
Results 4,481 to 4,500 of 4862

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

  1. #4481 SP
    Member deepjinx's Avatar
    The Handmaiden
    11/10, face toti banii. Poveste, cinematografie, , totul la superlativ.


  2. #4482 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E la noi in cinematografe?

  3. #4483 SP
    Member deepjinx's Avatar
    Da, l-am vazut la Cinema City.

  4. #4484 SP
    Member esop's Avatar
    @deepjinx. OK.. deci trailer-ul este mind****! Am vazut Oldboy acolo am zis trebuie sa-l vad. Dar totusi mi-a lasat (si sper sa ma insel) o senzatie de soft porn? Adica pana la urma are poveste buna filmul? Intriga, mister..? Scrie Thriller acolo. Sunt indecis...

    Ben-Hur
    Sincer? Am vrut sa-mi placa mai mult. Sunt fan al genului "Sword and Sandal". Parca asa se numeau. Ei bine... actorii fac o treaba decenta, ritmul in care se desfasoara actiunea este in regula.. Era un film decent..Dar am fost deranjat de cateva lucruri:


    Cred ca o sa uit din nou la Gladiator, Troy sau chiar Hercules.

    Final: 6.5/10


    Me Before You
    Nu prea sunt pasionat de astfel de filme, dar uneori trebuie sa ne sacrificam
    Pot sa spun ca nu regret. Hmm..Poate doar sprancenele si mimica fetei uneori exagerata a "Emiliei" Clarke, mama dragonilor... ups. Rol diferit. Totusi chimia dintre cei doi actori este una buna si povestea lor credibila.

    Filmul are curaj sa


    Daca vreti un film bun, care trateaza acest subiect, dar din alta perspectiva, recomand You Don't Know Jack cu Al Pacino.

    Final: 7.5/10

  5. #4485 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Oldboy..

  6. #4486 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Star Wars Rogue One, filmul ăsta e ca o piesă dintr-un puzzle, mi-a plăcut mult. Nu vreau sa va spun nimic, sunt câteva surprize drăguțe. Este singurul film previzibil care primește 10, pentru că un fanboy Star Wars nu poate da mai puțin. Dacă ar scoate un film pe luna tot cu nota 10 aș arunca pe aici. Hai sa spun si un minus, 3D. De-abia aștept varianta pe disc 2D.

  7. #4487 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am vazut si eu Rogue One si nu pot sa zic ca a fost cine stie ce grozavie. Ca fan Star Wars nu contest ca nu mi-au placut multe momente si numeroasele easter eggs, insa uitandu-ma la el ca la un film non-Star Wars nu pot spune ca e deosebit cu ceva. Inceputul mi s-a parut slabut, expunerea greoaie in care iti prezinta 5 planete in 5 minute, si intregul film e plin de momente pe care daca le-ai scoate nu ar schimba progresia cu absolut nimic. Unele personaje si intamplari mi se par puse in film doar de dragul de a mai face ceva legaturi cu seria Star Wars. Insa privit per ansamblu nu a fost rau deloc, precum TFA sufera si el de cliseele tipice seriei, dar e intradevar o piesa de puzzle care face foarte bine si frumos legatura intre episoadele 3 si 4, terminandu-se practic fix inaintea actiunii din 4. Iar dupa ce m-am intors de la film am pus repede discul cu ep IV si s-au sincronizat excelent.

    M-a impresionat si CGI-ul lui Peter Cushing, muzica in schimb a fost sub asteptari si am inteles ca se vrea a fi un film din seria extinsa si nu din cea principala, insa cum in toate jocurile cu Star Wars am avut muzica originala, puteam avea si aici. Si daca tot zic de jocuri, nu stiu cati ati jucat sau va amintiti de Jedi Knight 1 - Dark Forces, pe care eu intamplator l-am rejucat peste vara, joc a carui prima misiune e de fapt actiunea acestui film si personajul lui Jyn din Rogue One e extrem de similar cu cel al protagonistei din Dark Forces. Un omagiu am putea zice, numele celor doua fiind extrem de similare.

    Mi-a placut si mie si ma bucur ca a rezolvat cea mai mare gluma despre problemele povestii episodului 4 si avem acum niste explicatii care fac povestea lui patru mai credibile.

    7/10

  8. #4488 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Trebuia povestea lui Kyle Katarn care e mult peste orice alta poveste din univers. Dar trebuie political correctness...

  9. #4489 SP
    Member esop's Avatar
    Arrival

    Am reusit intr-un final sa-l vad si pot sa spun ca a fost o experienta placuta.
    Mi-am adus aminte de ce imi plac filmele Sci-fi atat de mult. Moon, Ex-Machina... acum adaug pe lista si Arrival.
    Recomand sa cititi si Story of Your Life.
    8.5/10

    The Boy and The Beast

    Cred ca de la Ninja Scrool, Ghost in the Shell si Vampire Hunter D, nu am mai vazut un anime atat de reusit.
    9/10

    Spectral

    Film de categoria B, care in prima jumatate a fost ok..ish, iar in a doua jumatate went full retard.
    Initial 6.5/10. Dar pana la final 4/10

  10. #4490 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Snowden, nu-i dau nota, important este mesajul pe care il transmite.
    Pana la urma ne prezinta o "poveste adevarata".. dramatizata/impachetata intr-un film (ce urmeaza cam acelasi tipar precum alte filme Oliver Stone, cu bune, si cu rele).

  11. #4491 SP
    Member chris diaz's Avatar
    The Accountant, nota 7/10

    "Christian Wolff is a math savant with more affinity for numbers than people. Behind the cover of a small-town CPA office, he works as a freelance accountant for some of the world's most dangerous criminal organizations. With the Treasury Department's Crime Enforcement Division, run by Ray King, starting to close in, Christian takes on a legitimate client: a state-of-the-art robotics company where an accounting clerk has discovered a discrepancy involving millions of dollars. But as Christian uncooks the books and gets closer to the truth, it is the body count that starts to rise. "
    Attached Images Attached Images accountant.jpg

  12. #4492 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Nocturnal Animals, superb!

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk

  13. #4493 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    ^ Am vazut trailer-ul acum ceva vreme si chiar mi-a starnit interesul. Daca zici ca-i bun, ma duc si eu sa-l vad

  14. #4494 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    M-a impresionat, e 'deep'.

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk

  15. #4495 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Nocturnal Animals - Foarte frumos - 9/10
    Assassin's Creed - Un film bun avand in vedere ca e facut dupa un joc - 7/10
    The girl in the train - Foarte tare filmul 9/10
    The Arrival - poveste frumoasa in genul SF - 8/10

  16. #4496 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am vazut si eu Assassin's si mi s-a parut o porcarie. Daca ma gandesc la filmele facute dupa jocurile video ale lui Uwe Boll as putea considera ca e chiar ok, dar nu e cu nimic mai bun sau mai prost decat Prince of Persia de acum cativa ani, e o plictiseala maxima si nu reuseste sa redea aspectul cel mai important din seria de jocuri, anume perioada indepartata in timp in care actiunea trebuie sa ia parte. Regia si distributia sunt slabe, dialogul prost si e plin de momente in care te iei cu mainile de cap ca se ofera asemenea bugeturi pentru niste mediocritati de genul.

    5/10

    Iar The Girl on the Train (nu in the train, ahem) e unul dintre cele mai prost jucate filme din ultimii ani, povestea e trasa de par si interpretarea actritei principale este printre cele mai proaste din ultimul an. Citisem ca filmul se vrea a fi urmatorul Gone Girl, dar nu are nimic din acel film ca atmosfera, regie, dialog sau cinematografie. Varza totala. Incearca sa fie mai mult decat e, incearca sa isi spuna povestea prin prea multe metode si da gres cu toate. Salturile inapoi si inainte in poveste sunt uneori executate superb in filme precum Memento sau Pulp Fiction, incat nu esti deranjat de asta, aici insa tranzitia temporala intre partile povestii sunt executate prost si nu au pic de fluiditate. Filmul nu iti transmite nimic, nu e nici thriller, nici murder mistery, nu e nimic. Pura pierdere de timp.

    4/10

    De Nocturnal Animals nu mai zic nimic, mi-a placut si merita vazut, o surpriza de la Tom Ford.

  17. #4497 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Am vazut si eu mizeria de Jurassic World. Pe imdb i-am dat 4 pt ca atat merita, pt efecte cel putin dar nici alea nu-s mare smecherie. Actori de mana a treispea si poveste nu foarte originala. Finalul e dezastruos.

    Cat despre Warcraft, pe care l-am vazut destul de recent, ce sa zic? Grafica a fost draguta si povestea n-a fost rea. Ii dau un 7 pt ca grafica e chiar destul de verosimila. Personal i-as fi dat mai mult dar actorii principali sunt weeeak rau.

  18. #4498 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    [...] distributia [...] slabe (/a)
    Sincer, dpmdv distributia are potential. Fassbender este bun, daca are material pe masura, Cotillard, la fel. Irons, pe vremuri avea greutate, dar mi se pare ca in ultima vreme s-a multumit sa fie typecast ca "batran ironic". Oricum ar fi, nu a tras nici el in jos filmul. Principala problema este scenariul scris, probabil, de niste scolari fumati, in timpul unei sesiuni de gaming. Nu am mai intalnit de mult momente de umor ataaaaat de... lipsite de umor. Pacat de idee, avea atat de mult potential si am plecat mai dezamagit decat de la Need for Speed.

    Am ras mult, oricum, de fiecare data cand aparea templierul gras. Am facut noi o gluma, la inceputul filmului, ca are profilul perfect pentru postul de paznic la BGS. Tot scenariul nu a facut altceva decat sa confirme...

  19. #4499 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu m-am referit la performantele distributiei in filmul asta, ce fac ei in rest nu prea imi poate influenta parerea despre film. Aici au fost slabi cu totii, fara exceptie. E un haos de film oricum, oricine ar fi fost in el iesea la fel de prost.

  20. #4500 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Mai vechi dar in opinia mea un film bun si frumos
    Throwdown 2004
    Attached Images Attached Images f988be024c8b1dac8a13ffb63d1e1a30.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 225 of 244 FirstFirst ... 125 175 215 223 224 225 226 227 235 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale By Mika in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1604 Last Post: 30-05-2021, 00:56
  2. Ultimul serial vizionat! By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 75 Last Post: 17-02-2015, 22:06
  3. Replies: 0 Last Post: 12-01-2013, 21:26
  4. Recomandari filme cu vampiri sau werewolves please. By Strike105X in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 14 Last Post: 03-12-2011, 23:50
  5. Recomandari: Filme Horror By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 24 Last Post: 03-12-2009, 19:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts