Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 244 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 150 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 4862

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

  1. #981 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)
    Attached Images Attached Images wrongturn3_a.jpg

  2. #982 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    The Grudge 3 (2009) (V) 9.10

    Asta da film horror domne...stiu japonezii ce stiu cand fac un film horror.Femeia si copilu numa cand ii vezi ti se ridica paru pe maini si sunetu' ala scos de femeie e ...WAW.Finalu a fost superb si lasa loc liber si de continuare ( sper ).Inca un plus e Emi Ikehata care e mumoasa rau :X ..

  3. #983 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    The invention of lying 9/10 + un film neasteptat de bun (-unele momente care nu sunt amuzante)
    Paranormal activity 8/10 + un film de groaza bun care te sperie din cand in cand (-se vede ca e low-budget)
    Drag me to hell 9.5/10 + un film de groaza cu efecte speciale foarte bune si cu momente infioratoare (-Alison Lohman are momente in care joaca foarte prost)

  4. #984 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    The Skeptic (2009) 4/10

    Un horror incredibil de slab,nu inteleg ce cauta Tom Arnold (I) intr-un film atat de slab ah da si Tim Daly

    @ G3ox - drag me to hell mai degraba e scarbos decat scarry la unele scene iar The Invention Of Lying e mai degraba drama.

  5. #985 SP
    Member drik's Avatar
    Blade II - Din seria filme pe care nu le-a vazut inca prietena si o oblig sa le vada

    Inca cel mai bun din trilogie dupa parerea mea, Blade e jucat exact cum ar trebui de Snipes iar momentele ce contin efecte speciale sunt realizate bine. Poveste insa lasa de dorit, anumite lucruri nu au pur si simplu sens iar filmul pare tarat pur si simplu spre final, incercand sa culeaga cat mai multe clisee in proces. Tot are un 8 de la mine pt badassery.

    @SYZYGY - Scarry e mai degraba "scary" iar The Invention of Lying e mai degraba comedie pentru simplul fapt ca nu contine absolut nici macar un hint al vreunei intamplari tragice. Si prin "mai degraba" incerc sa spun "sigur".

  6. #986 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    The Invention Of Lying


    Iti recomand sa citesti http://www.cineblog.info/the-invention-of-lying-2009/ ...mai bine ai continua sa te uiti la filme de genu Blade unde ramane in viata doar femeia de servici si nu sunt lucruri cu substrat.

    Sper ca acest post sa nu te ofenseze si iti recomand cu caldura filmu' pentru ca nu pot sa cred ca o persoana care a vazut acest film poate sa zica "nu contine absolut nici macar un hint al vreunei intamplari tragice" sau probabil la tine cuvantul drama are cu totul alt sens.Cer scuze daca am pus in plus sau minus o litera 2 dar e ora 4 : 42 si ma ustura ochii.

  7. #987 SP
    Member drik's Avatar
    Cred ca faci confuzie intre ce inseamna tragic si ce inseamna pur si simplu neamuzant... cand da bani omului de pe strada si face fericiti batranii sunt intamplari fericite amandoua, nu amuzante, dar fericite. Nu am zis ca filmul e amuzant, cel putin tinde spre a fi funny in stilul sec al lui Gervais, desi nu cea mai reusita tentativa a lui in a face acest lucru. Iar cand moare mama sa nu este tragic, era drama daca murea ucisa cu 90 de lovituri de cutit nu de un atac de cord la varsta inaintata.

    Daca tot sunt aici, o parere simpla despre Invention of Lying, pentru ca e vazut acum 2 zile si intra in context. Este slab si neinspirat, porneste de la o idee aparent simpla dar se contrazice adancindu-se in complexitatea sa. Minciuna in societatea umana are mai multe roluri decat si-au imaginat scenaristii pornind acest proiect. O lume fara minciuna este una mecanica si la baza robotica si fara sentiment. Daca nu exista exagerari de genul "esti mai frumoasa decat ori apus" nu mai exista induiosare, complimente subiective si pana la urma dragoste, pentru ca dragostea este un sentiment "minciuna" corespondent al instinctului de reproducere. Se contrazic constant oferind personajelor curiozitate fata de cele povestite, sub forma intrebarilor ce par mai degraba iesite din indoiala, imposibila in aceasta lume.

    In afara de o comedie nereusita, acest film mai este o metafora religioasa amuzanta doar prin felul aleatoriu prin care lumea crede orbeste ce le spune "profetul" si referinta la "The man in the sky", singura parte destul de inteligenta incat sa fie si amuzanta pe acelasi nivel. Ce trebuia sa intelegi din film nu era ca adevarul doare, ci ca minciuna este un element crucial al interactiunii dintre oameni, dar asta sunt zic eu aparent, un ignorant al adevaratei arte, filmele ca Blade mi-au inchis ochii fatza de adevaratele subtilitati ale cinematografiei. Cameo-ul lui Edward Norton este probabil singura scena cu adevarat funny a filmului. "I`m relieved that you`re not a couple of black guys"

    Sper ca acest post sa nu te ofenseze dar spre deosebire de tine trag concluzii cum am tras din sutele de filme pe care le-am vazut de-a lungul vietii, nu citind bloguri obscure scrise de amatori care spun ca o comedie e drama doar ca nu au ras ei la ea.

    The Invention of Lying 5/10

    Last Man Standing 8/10 Shooty shooty bang bang.

  8. #988 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    The Lovely Bones - 7/10.
    Un film bun, tragi-comic, o drama ireala. o poveste spusa cu mult bun gust. Este un film facut dupa o carte, dar in care se vede amprenta lui Peter Jackson. Un film care merita vazut
    Attached Images Attached Images lovely_bones.jpg

  9. #989 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Zombieland-10/10
    un film excelent-zombie..comedie..actiune..merita vazut
    Bill Murray..saracul de el
    Nut up or shut up

    Attached Images Attached Images zombieland_poster_01.jpg

  10. #990 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Batman:The Dark Knight
    10\10

    Cam tarziu,dar mai bine decat niciodata

  11. #991 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Vazut si eu Avatar la IMAX 3D. Singura senzatie de 3D pe care am avut-o a fost la inceput cand arata cativa astronauti in spatiu, in rest notiunea de 3D nu mi s-a parut potrivita.

    Totusi, IMAX a insemnat culori mult mai vii si am ramas uimit de detaliile planetei Pandora. Coroborata cu cel mai bun CGI pe care l-am vazut vreodata (oamenii impart acelasi cadre si mai mai sa zici ca totul e real) s-a obtinut cel mai bun film din punct de vedere al scenariului.

    Cat despre scenariu, am fost dezamagit. Just take a look at the attachment

    Totusi e un film care il recomand tuturor pentru ca deschide noi orizonturi in cinematografia CGI.

    P.S. Cand am auzit atatea rele despre subtitrare ma asteptam la ce e mai rau, dar rezultatul a fost ca am fost oarecum surprins placut. Nu a fost una dintre cele mai fericite subtitrari, dar nu m-a impiedicat sa vad filmul.

    9/10
    Attached Images Attached Images avatar-pocahontas1.jpg

  12. #992 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    ..............................................................

    ..DEXTER - 11/10.......................|H|OUSEMD - 11/10..........................the BIG BANG theory - 11/10



    Vizionati-le cu prima ocazie. Merita.


  13. #993 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Gangs of NY. 9/10
    Imi pare rau ca l'am vazut asa tarziu.
    Attached Images Attached Images gangs-new-york_martin-scorsese_080728115839.jpg

  14. #994 SP
    Junior Member DRACVLAD's Avatar
    Shrek 4D 10/10
    shrek4d.jpgshrek-4d.jpg

    Spiderman 4D (Movie ride) 10/10
    dsc02849.jpg

    Chiar daca dureaza aproximativ 15 min fiecare,sunt dementiale.

  15. #995 SP
    Member pijama35's Avatar
    Zombieland 10/10 chiar mi-a placut foarte mult
    Attached Images Attached Images zombieland-poster.jpg

  16. #996 SP
    Member richardm27's Avatar
    Avatar 8/10...povestea bunicica, insa ceea ce tine filmul in picioare este planeta Pandora. Ceea ce au reusit sa creeze cei de la CGI este de-a dreptul "za next big step" !

    PS: Thanks Arena Mall Bacau ! Uite ca e posibil ca in anul 2010 sa ai un oras resedinta de judet (Focsani) fara un amarat de cinematograf.
    Attached Images Attached Images avatar-poster-neytiri.jpg

  17. #997 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    Avatar 8/10...povestea bunicica, insa ceea ce tine filmul in picioare este planeta Pandora. Ceea ce au reusit sa creeze cei de la CGI este de-a dreptul "za next big step" !

    PS: Thanks Arena Mall Bacau ! Uite ca e posibil ca in anul 2010 sa ai un oras resedinta de judet (Focsani) fara un amarat de cinematograf.

    Braila se afla in aceasi ipostaza.Se construieste unul in Mall dar se chinuie la el de 1 an si cv.

  18. #998 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Si cica de ce pirateaza romanu filme.... oh well.

  19. #999 SP
    Member richardm27's Avatar
    ....daca-i sti de cand ma abtin sa deschid subiectul !!!!

  20. #1000 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Sorority Row 9/10

    Filmul aduce putin cu "I know what you did last summer" ...un grup de "surori" se gandesc sa ii faca o gluma proasta unui fost iubit al uneia din fete pe care a inselat-o...vrand sa il pacaleasca ca a omorat-o din greseala cu o supradoza,dar totu' ia o intorsatura neasteptata pentru ele atunci cand tipu' vrand sa "scape de cadavru" ii face o gaura in piept pentru a nu pluti corpu ( ceea ce mi se pare bizar avand in vedere unde a fost aruncat corpu..da fie ).Dupa tristul eveniment...of course ca orice film horror cu secrete sinistre "counting bodies like sheeps"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 244 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 100 150 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale By Mika in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1604 Last Post: 30-05-2021, 00:56
  2. Ultimul serial vizionat! By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 75 Last Post: 17-02-2015, 22:06
  3. Replies: 0 Last Post: 12-01-2013, 21:26
  4. Recomandari filme cu vampiri sau werewolves please. By Strike105X in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 14 Last Post: 03-12-2011, 23:50
  5. Recomandari: Filme Horror By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 24 Last Post: 03-12-2009, 19:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts