Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 36 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 581 to 600 of 714

Thread: Game of Thrones

  1. #581 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ASA DA pupa-ti-as PICIOARELE DOAMNE
    Cam previzibil pe alocuri, dar EPIC. Frumos sfarsit de sezon, bravo.

  2. #582 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Eram sigur ca asta va fi scena de final, insa:


  3. #583 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by BizZare View Post
    Nuuu, e prea devreme pt. bomboana de pe coliva.
    Uite ca nu a fost prea devreme )))

  4. #584 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Se pare ca ai avut dreptate.

  5. #585 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sa fim corecți

  6. #586 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Omg ce "Bomba" de sfarsit de sezon

  7. #587 SP
    Member Mishy's Avatar
    Tot episodul a fost bun, dar prima jumatate de ora cu scenele in King's Landing au fost cele mai bune. Soundtrackul a fost perfect, imi dadea o senzatie de neliniste.


  8. #588 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, realizarea episoadelor, cel putin ultimele 3-4 din seria asta, a fost foarte buna si printre putinele lucruri bune. Am zis ca nu ma mai uit saptamana trecuta, fara sa realizez ca mai era doar un episod. Ca de obicei, s-au intamplat destule in ultimul episod incat sa fim toti wow si omg si alte prostii ca sa asteptam cu nerabdare sezonul urmator. Nu stiu de ce, dar pare un cheap trick.

    Stiti cum toata lumea o uraste pe Cersei si bla bla, o vrea moarte, e antipatica, etc? Eu unul vreau sa o vad pe Mother of Dragons murind naibii inecata sau ceva de genul, mi-e cel mai antipatic personaj. Arata lipsa unui progres de caracter si e aceasi vrajeala mereu cu ea. Ca sa nu mai vorbesc ca dintre toti actorii din distributie, tipa e cea mai slaba. Imi aduce aminte de fata din Twilight, zero emotii, zero interpretare, fix pix.

  9. #589 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cu toate că acest sezon a fost dezamăgitor pentru mine, de actori nu mă pot plânge. Unii mi se pare buni, alții foarte buni. In acest episod a fost un pic mai ciudată Emilia, dar când ma gândesc cum a jucat în primele sezoane... Eu spun ca exagerezi, stiu, o sa îmi dai niște exemple de filme sau seriale europene. Cu minusurile pe care le are acum GoT nu ma împac nici eu, dar rămâne pentru mine cel mai bun serial TV făcut vreodată, cum Star Wars tot pentru mine este cel mai bun film făcut vreodată. Daca stau sa analizez mai serios îmi dau seama că de fapt îmi plac telenovele, una cu dragoni si bastarzi iar alta SF cu motive biblice

  10. #590 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Minusuri, plusuri, cu siguranta e cel mai entertaining serial la care m-am uitat. De asemenea, mi se pare misto cum au evoluat sentimentele noastre fata de anumite personaje pe parcursul serialului. Toti ii uram pe Cersei si Jaime la inceput, dupa care ne-am schimbat parerea la 180 de grade fata de Jaime, iar acum am ajuns sa ii facem galerie lui Cersei. Pana si cu Arya am trecut prin mai multe faze, mentinandu-mi parerea ca devine o cold-blooded psycho killer. Dar cred ca asta se datoreaza evolutiei personajelor si asa cum zice si tudy, Daenerys n-a mai evoluat din sezonul 3 incoace. As vrea s-o vad devenind villain, sa innebuneasca la fel ca tac-su. Si pe Sansa mi-as dori s-o vad evoluand odata, a facut un pas mic sezonul asta dar parca tot o fata mica si proasta a ramas, mai desteapta e sor-sa.

  11. #591 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dante, nu m-am plans de actorii din serial, care de regula sunt de la buni in sus, ci doar de o singura actrita din intreaga distributie. De vreo 2-3 sezoane mi se pare stagnanta ca performante, stearsa si lipsita de orice emotie sau traire. Are logica sa fie in felul asta personajul? Eu nu cred, asa ca trag concluzia ca desi i se spune sa fie intr-un anumit fel, e limitata precum fata din Twilight. Si de schimbat nu puteau sa o schimbe. Cred ca in primele sezoane nu mi-am dat seama ca la 2-3 episoade era dezbracata

  12. #592 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu cred că de vină e altcineva, HBO. Varys de exemplu a fost în acest sezon un personaj foarte slab, actorul nu a mai prestat mare lucru.

  13. #593 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cred ca asa e si rolul lui Daenerys, mai poker-faced, lipsita de emotie dupa cum a si spus in ultimul episod...

  14. #594 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  15. #595 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    episodul a fost fenomenal! fantastice ultimele doua episoade, per total sezonul 6 a fost unul foarte, foarte bun, dar nu a fost constant. a avut episoade foarte bune dar si foarte slabe. eu sunt foarte multumit chiar daca banuiam cam tot ce s-a intamplat in acest episod mai putin
    .

    oricum ca idee din sezonul viitor vom avea doar 7 episoade pe sezon, tocmai ca sa aibe un buget mai mare pe episod si poate in acest fel vom avea mai multe episoade de calitate in sezonul 7. alta idee

  16. #596 SP
    Member Mousey's Avatar
    Da... deci episodul de azi noapte mi-a adus aminte de ce iubesc Game of Thrones. Retrag tot ce am spus înainte, sezonul 6 a urcat câteva locuri în topul meu.

    Muzica, regia, interpretările, povestea, toate s-au îmbinat perfect. Nu credeam că o să zic asta, dar e prima dată când n-am găsit nimic în neregulă cu un episod din serialul ăsta. De la început până la ultima secundă a fost impecabil.
    N-aș blama atâta actorii, ei lucreză cu materialul pe care-l au. De Conleth Hill (Varys) mi-a plăcut maxim în tot ce l-am văzut, iar Emilia n-a jucat în nimic demn de menționat în afară de GoT.
    Cât despre „fata din Twilight”, recomand să o vedeți și în alte filme în afară de Twilight. E una din cele mai promițătoare actrițe ale generației ei.

    Astea fiind zise... 10 f**king months?!

  17. #597 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    BTW despre cum joaca E.Clarke recomand sa citit acest post lung: https://www.reddit.com/r/asoiaf/comm..._insight_into/ si va las un mic quote care este aproape indentic cu ce cred eu despre acest subiect:

    I think I've said this before, especially when some criticize Emilia (who in interviews or other roles is emotive and expressive as hell). To me, the majority of the time, Dany herself is ACTING. Emilia is acting as Dany who is putting on a show of strength. Dany is playing the role that she thinks she's supposed to play. The role of a conquering Targaryen. This is why she gives the speeches and why she feels or emotes little when speaking with men in power, and why she's constantly repeating her titles. She's having to remind herself of who she's supposed to be.

    But really, I think you nailed it. She doesn't really want all that power. The throne, the crown, the 7 Kingdoms. She wants peace surely, but truly she just wants a home and a family. That much we know from the books as well. She'd probably be just as happy, and likely more, with a simple house and a simple red door, and a family of her own.

  18. #598 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dar nu ii iese, cea ce rezulta ca e o actrita slaba. Inteleg ideea, are sens si chiar o cred, dar ei nu ii iese. Au mai fost personaje din alte filme sau seriale cu actiuni similare cu ce se speculeaza acolo, dar nu avem un insight ca asta ar fi adevarul, asa cum in alte filme/seriale am vazut. Luptele interne ale unui personaj sunt interesante, dar cand actorul nu transmite nimic, nici emotie in latura pe care o arata, dar nici in cea ascunsa si interna, rezulta ca e un personaj fie prost scris, fie prost jucat. Iar avand in vedere materialul sursa, eu zic ca actrita slaba e de vina. Se pot face pauze de la latura ei "publica", pe care o arata tuturor, incat sa vedem cum e personajul de fapt. Uita-te la Jon Snow, e exemplul perfect pentru asta. Dar cum asta nu se intampla, eu zic ca e ea slaba.

    Din punctul meu de vedere, oricate scuze ii vei gasi, eu tot o voi considera cea mai slaba actrita din intreaga distributie. Ea impreuna cu pustiul Stark paralizat sunt singurii pe care ii consider slabi, in rest fiind toti buni spre foarte buni. Dar cu pustiul e altceva, au trecut ani buni de cand l-au selectat pentru rol, era doar un copil, etc. Acolo inteleg

  19. #599 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Culmea, când era copil era bun

  20. #600 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sunt total de acord cu tine tudy, nu-i caut neaparat scuze, dar ce incercam sa transmit este ca nu cred ca actrita vrea ea neaparat sa joace asa "poker face" ca daca te uiti off-screen pare foarte "in viata", cu multa expresivitate. Dar da dintre toti ea si Bran sunt cam la coada din acest punct de vedere si sunt de acord cu ce ai zis despre Kit, a jucat fenomenal sezonul acesta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 36 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast

Similar Threads

  1. Game of Thrones By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 108 Last Post: 22-11-2015, 21:41
  2. Replies: 0 Last Post: 16-03-2012, 11:38
  3. Replies: 0 Last Post: 26-12-2011, 09:16
  4. Replies: 0 Last Post: 25-12-2011, 06:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts