Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 94 of 94

Thread: Star Wars VII: The Force Awakens

 1. #81 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  No way, eu unul nu cred asa ceva

 2. #82 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar
  no ****ing way, nu vreau sa cred asta

 3. #83 SP
  Senior Member BizZare's Avatar
  That wold be awesome.

 4. #84 SP
  Senior Member Florin85's Avatar
  Am fost si eu la film. Urasc 3d-u , o intreb pe fata de la casa , vizionare 2d difuzati!!? nu doar 3d.Anu trecut te mai intrebau , doriti sa vizionati 3d sau simplu? Pierzi atatea culori si din contrast de nui adevarat.

 5. #85 SP
  Senior Member BizZare's Avatar
  Eu lucrez la un cinematograf de vrio 6 ani si de fiecare data cand am primit un film atat in format 2D cat si 3D, varianta 3D a filmului respectiv a avut vanzari mult mai bune...acesta este motivul pt. care nu prea mai primim filme 2D daca sunt disponibile in 3D.
  Din punctul meu de vedere 3D-ul este un moft inutil.
  Un mic pont: daca mergeti la un film 3D alegeti sa vedeti acel film in salile mari, deoarece salile mari au proiectoare cu lampi mai puternice...

 6. #86 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Intrebare off-topic, cate filme vin pe film si cate sunt digitale? Aproximativ desigur, sunt curios in cazul in care lucrezi la un cinema cu multe sali si care astfel ruleaza mai multe filme odata.

 7. #87 SP
  Senior Member BizZare's Avatar
  De 3 ani nu mai vine nici un film pe pelicula de 35mm, toate sunt digitale.

 8. #88 SP
  Vid
  Member Vid's Avatar
  Drăguț, dar se îndreaptă într-acolo... Pe de altă parte e Star Wars și n-ai cum să fii contra, fan fiind. Puternicul Kylo Ren a fost cam slab și turnat de-o fată. Știu că Forța e puternică în ea, dar omul a oprit un laser shot și l-a bătut fetița... serios? S-au grăbit, scenariu superficial, să vină următorul! Despre BB-8 spun doar atât: comercial confirmat de fetele din spate care exclamau: "auugh". R2D2 POWER!

 9. #89 SP
  Member solaru's Avatar
  and... voila! Precomanda - tac-pac!
  Star Wars Trezirea Fortei - eMAG.ro

 10. #90 SP
  Member Rukax's Avatar
  L-am văzut și eu. Previzibil, fără vreo atmosferă aparte, gol, replici superficiale, glume forțate. La început chiar mi-a stârnit curiozitatea și eram nerăbdător să îl văd având în vedere titlul, însă, după prima oră îmi doream să se termine odată. Nu mă înțelegeți greșit, nu sunt hater, dar pur și simplu povestea nu a fost captivantă,
  Aș putea să mai adaug câteva lucruri dar nu încerc să conving pe nimeni nimic. Mă rog, e doar părerea mea, care poate conta sau nu. 1/10

 11. #91 SP
  Member Mousey's Avatar
  Am scris un roman mai înainte dar am schimbat tab-ul și mi-a dispărut tot.

  Oh well... dacă crezi că a avut replici superficiale și glume forțate înseamnă că n-ai văzut prequel trilogy .
  Ideea e că nu poți să-i mulțumești pe toți, iar nota ta dovedește că ești un hater: dacă TFA merită 1, cât merită Alvin și veverițele?! Oricât de mult ai urî filmul, nu poți să negi că efectele și mixajul de sunet au fost de primă clasă. Eu zic că judecați prea repede și dur personajele, în primul rând e un basm unde orice e posibil, faptul că unul e prea puternic și altul e prea forțat sunt niște păreri de la oameni care nu pot găsi critici mai „serioase” și în al doilea rând suntem abia la prima parte a trilogiei... e timp și loc pentru character development. Înțeleg că de-a lungul timpului am devenit tot mai pretențioși, dar pe unii pot să pun pariu că nu i-ar fi mulțumit nicio variantă de Star Wars, pur și simplu așteptările au fost prea mari.

  Da, au jucat safe, au trebuit să umple golul lăsat de prequel-uri, unde Lucas a făcut lucruri pentru care-l admir și urăsc în același timp. Mi-ar fi plăcut să văd și în TFA mai multe planete, mai multe civilizații și obiceiuri, tehnologie mai ciudată și interesantă, dar înțeleg de ce au ales calea mai simplă. Dacă aveam lore-ul din prequel-uri combinat cu scenarii de calibrul trilogiei originale, that would have been something. În fine, ar fi fost interesant de văzut posibila contribuție a lui Lucas la filmele noi, cât timp e ținut departe de mașina de scris... asta mai lipsea, s-o aud pe Rey zicând că nu-i place nisipul.

 12. #92 SP
  Member ConuGeo's Avatar
  Forță înseamnă cu până la 40% reducere la produsele Star Wars.

  Începem numărătoarea inversă pentru Comic Con cu Ziua Internațională Star Wars. Am pregătit trei zile cu până la 40% reducere la o selecție de produse Star Wars din oferta carturesti.ro.
  Te așteptăm pe 3, 4 și 5 mai să alegi dintre “Star Wars. Marea enciclopedie a razboiului Galactic”, “Star Wars Year by Year Updated Edition” sau “Star Wars. Trezirea Fortei - Ghid complet”. Ne-am gândit și la muzică și film: Star Wars: The Force Awakens – Soundtrack, este una dintre propuneri. Colecțiile de căni, figurine și agende Star Wars au fost și ele invitate în promoție.

  *Nu am gasit un loc mai bun de a posta.Daca este nepotrivit, rog a se muta.
  Attached Images Attached Images firefox_screenshot_2017-05-03t15-04-31.923z.png

 13. #93 SP
  Senior Member nameless_fear's Avatar
  Dupa atata timp ma tot roade o intrebare si poate este pe net undeva un raspuns si nu il gasesc eu:
  De ce povestea din SWVII este aproape identica cu cea din SWIV ? sau De ce arata acest film ca un remake al SwIV?
  Mor de curiozitate nu altceva.

 14. #94 SP
  Banned PS4&PS3's Avatar
  In prezent, acest film are nota 8,1 pe IMDB. Deci, un film foarte bun, comparabil cu prima trilogie din anii 80.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Similar Threads

 1. Star Wars: The Force Unleashed By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 31 Last Post: 22-11-2010, 19:45
 2. Star Wars: The Force Unleashed II By weriwulf in forum Console Club
  Replies: 71 Last Post: 12-11-2010, 14:51
 3. Star Wars: The Force Unleashed II Videos By RonanN1 in forum Videos
  Replies: 10 Last Post: 26-10-2010, 19:18
 4. Star Wars: The Force Unleashed 2 anuntat By Mika in forum Console News
  Replies: 10 Last Post: 13-12-2009, 18:38

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts