Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Apple si jocurile

 1. #1 SP
  is the man! trickz's Avatar

  Apple si jocurile

  Steve Jobs este un maestru al spectacolului si asta nu poate sa nege nimeni. Acest om poate vinde unui pinguin gheata si asta pe bani grei! Astazi am avut din nou ocazia sa vedem acest lucru la conferinta Apple, unde a fost lansata noua gama iPod. Totusi, nu cred ca sunteti aici ca sa va fie incantate urechile...

  Cu timpul, platforma celor de la Apple (iPod, iPhone si mai nou, iPad) a devenit o casa primitoare atat pentru producatorii indie cat si pentru marile firme precum EA sau Ubisoft. Astfel putem sa ne bucuram de jocuri unice, facute special pentru platforma mobila cea mai conectata la net. De la generatie la generatie, inginerii Apple au adaugat functii si tehnologii care sa ne aduca mai aproape de ce ne intereseaza, respectiv gamingul pur.

  Ultima generatie, printre care si proaspat lansatul iPod, ne incanta cu un procesor A4, foarte performant, un giroscop sensibil ce completeaza miscarile pe cele 6 axe si acces la Game Center, serviciul de jocuri sociale.

  Cat de performanta este noua serie Apple? Poate rula Epic Unreal Engine 3 in toata frumusetea sa, dupa cum au aratat si la conferinta din seara aceasta. Toti jurnalistii prezenti au fost impresionati de bogatia detaliilor. Puteti testa un demo vizual, numit "Epic Citadel", dupa un download "mic" de ~90mb, de pe AppStore.

  Totusi, adevarata concluzie a acestui articol sta in cateva cuvinte spuse de Steve Jobs: "iPod touch alone outsells Nintendo's DS and Sony's PlayStation Portable combined, worldwide". Desigur, nu se refera la vanzari hardware ci la numarul de jocuri/aplicatii vandute pentru fiecare sistem.
  Attached Images Attached Images iphone.jpg

 2. #2 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Ceva linkuri catre conferinta inregistrata sau ceva specificatii despre noul Ipod touch ai ? Stiu google dar mie mai usor sa gasesc toata informatia in materie de gaming pe CG

 3. #3 SP
  Senior Member Csander's Avatar
  Citeste pe aici: "New Ipod Touch".

 4. #4 SP
  Teraflops Graft's Avatar
  Quote Originally Posted by djleo666 View Post
  Ceva linkuri catre conferinta inregistrata
  Apple Special Event, September 1, 2010

 5. #5 SP
  Member vTGS's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Jocurile de pe psn By Estacado in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 5 Last Post: 28-04-2015, 16:04
 2. Replies: 25 Last Post: 14-03-2015, 16:01

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts