Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Top 10 Must Buy PS3 Games of 2007

  1. #1 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar

    Top 10 Must Buy PS3 Games of 2007

    PS3 desi cu un dezavantaj fata de Xbox 360 dat fiind faptul ca a fost lansat mai tarziu a reusit sa recupereze si sa isi imbogateasca libraria de jocuri iar deja din 2008 nu se va mai simti diferenta. 2007 a fost votat de majoritatea dintre noi unul dintre cei mai buni ani pentru industria jocurilor video. Acest „titlu” nu a venit dupa ce ne-au uitat pe rapoartele de vanzari ale marilor studiouri ci dupa ce ne-am bucurat si chinuit la fiecare dintre jocurile de anul trecut fie pentru a termina un nivel fie pentru a obtine acel achievement imposibil sau uneori doar pentru a avea parte de distractie pe PlayStation Network sau impreuna cu prietenii la un splitscreen.Stiu foarte bine ce inseamna sa trebuiasca sa alegi cateva jocuri din colectia unui intreg an asadar va pun dispozitie acest ghid pentru 10 Must Buy Games of 2007 din care sa va puteti inspira cand va veti face cumparaturile.

    Bine, nu toate jocurile care au iesit anul trecut au fost BestHits. Au fost si rateuri dar nu asta ne intereseaza pe noi. Ne intereseaza acele zece jocuri care nu trebuie sa lipseasca din colectia niciunui gamer ( fie el Heavy Young sau Extreme cum spune articolul Cele 7 Tipuri De Gameri).

    Ghidul va fi intr-un fel semi-persoanal deoarece doresc sa fie si un pic formal dar in aceelasi timp usor de citit si de ce nu si funny. Acest ghid este pentru platforma Sony PS3. Jocurile din lista nu sunt exlusivitati PS3 asadar daca veti citi si celalalate ghiduri veti remarca jocuri ce se repeta. Noi am facut ghidul pentru cei ce detin o singura consola si vor vrea un ghid pentru aceasta.

    Ordinea in care voi prezenta jocurile nu reprezinta si ordinea preferintelor sau a prioritatii. Sunt doar insirate zece jocuri pe care daca nu le aveti trebuie sa dati fuga la primul magazin sau dupa cum se pratica mai des, trebuie deschideti browser-ul de net, intrati pe primul magazin online ce il gasiti si sa le comandati pe toate si o luna de zi sa va luati liber de la job, sotie, copii si sa le savurati pana la ultimul cutscene.Textul aferent fiecarui joc nu reprezinta un review. Nici macar un mini-review. Va fi o mica descriere la nivel general al jocului si o oarecare parere persoanala.

    Introducerea si aranjarea in pagina – Bobby
    Lista si comentariul jocurilor – rodarkone

    So don’t thank me thank darkie

    10 MustBuy PS3 Games of 2007


    01. Call of Duty 4

    Cel mai bun joc al anului 2007 pentru PS3 a fost Cod4 – muti ar spune ca jocul nu isi merita locul 1 in top datorita single-playerului foarte scurt (aproximativ 3-4 ore pe dificultate medie) insa jocul exceleaza in multiplayer Actiunea se desfasoara in „prezent” dupa cum ne sugeareaza si subtitlul jocului „modern warfare” – Jocul este superb si este un must have pentru orice posesor de PS3, chit ca ii plac shooterele sau nu ii plac.

    02. The Elder Scrolls Oblivion GOTY

    A4a interatie a serie The Elder Scrolls - una dintre cele mai apreciate francize de catre fanii RPG urilor – jocul ofera posibilitatea de a interactiona intr’o lume extrem de complexa cu peste 1000 caractere (non-playable) dar care au o viata personala si nu sunt pozitionate stationar in diverse locuri prestabilite. Ofera posibilitatea playerului sa isi aleaga din caracterele „preconfigurate” sau sa isi creeze un caracter propriu – CUSTOM – si unic. Un joc de nota 10 care include si 2 addon-uri (Shivering Isles si Knights of the Nine) – si cu un pret de nota 10.

    03. Uncharted Drake’s Fortune

    Probabil cel mai SPECTACULOS joc de PS3 din punct de vedere grafic, cu adevarat primul joc care se apropie de categoria JOCURI HD – cei de la Naughty Dog (producatorii jocului) au creeat un engine special pentru acest joc care i se potriveste manusa si ne demonstreaza cum un stil de joc (action-adventure) poate fii reinventat. Pentru cei carora le place sa exploreze jungla si sa se bata cu piratii – este un must have.

    04. Ratchet & Clank Future – Tools of destruction

    Un joc in stil platform bazat pe franciza de succes Ratche & Clank existenta pe PS2 si PSP – care urmareste aventurile protagonistilor (din titlu) – grafica superba, glumele de pe parcursul jocului si nu in ultimul rand inventivitatea in ceea ce priveste ARMELE din joc face ca acesta sa fie unul dintre cele mai bune ale anului 2007. Desi pare un joc pentru copii (datorita stilului in care sunt desenate personajele, lipsa GORE ului ) acesta poate fi considerat un joc pentru adulti, datorita dificultatii excesive in gasirea diverselor secrete cu care este presarat jocul. Jocurile de cuvinte si saradele s-ar putea de asemeni sa fie prea greu de inteles pentru un copil, mesajul fiind adresat publicului mai „copt” – desi ideea de baza poate fi indeplinita de oricine.

    05. The Orange BOX

    Cel mai bun pachet software al anului 2007 – vine si pe PS3 (dupa PC si Xbox 360) – acesta este compus din Halflife 2, Episode 1, Episode 2, Team Fortress si Portal – deci 5 jocuri in unul singur. Combinatia exploziva dintre jocuri singleplayer (Hl urile), multiplayer (Team Fortress) si PORTAL (care este mai mult un joc de logica bazat pe engineul HL2/havok) face din pachetul portocaliu cel mai bun bunddle pe care si l-ar dori cineva.

    06. Ninja Gaiden Sigma

    Un remake al jocului de Xbox (Ninja Gaiden Black) – adus la zi din punct de vedere al graficii si cu mici imbunatatiri – echipa de producatori de la Team Ninja si-a facut treaba si au reusit sa scoata un joc antrenat si care sa puna la incercare reflexele oricarui jucator.

    07. Unreal Tournament III

    Un joc exclusiv gandit pentru multiplayer insa caruia nu-i lipseste componenta single (totusi cu o poveste subtire, fara consistenta) marele avantaj este ca poate fi controlat cu tastatura si mouse ul – eliminandu-se astfel diferentele dintre versiunea de PC si cea de consola, sau putem spune ca este un raspuns dat carcotasilor care blamau combinatia shooter+controler. Pe scurt un shooter de succes care nu necesita prea multe cuvinte.

    08. Warhawk

    Un joc exclusiv multiplayer, care poate fi cumparat atat in forma fizica (BR disc) cat si downloadat de pe PSN (playstation network) store – desi jocul nu pare complex si practic are o curba de invatare foarte mica (iei controlerul si te apuci sa il joci) el este complex si trebuie sa te bazezi pe echipa (de pana la 16 oameni, 32 jucatori simultan) din care faci parte pentru a duce la capat obiectivele. Un joc care se incadreaza in tendintele vremurilor pe care le traim, adica experienta redusa sau deloc (in cazul de fata) in singleplayer si cat mai mult multiplayer, interactiune cu adversari umani.

    09. Assassin’s Creed

    Un action adventure produs de Ubisoft – un joc superb care insa se joaca aproape singur, fara efort – controlul fiind simplificat la maxim (poate si datorita pretentiilor foarte mari ale producatorilor) jocul este usor de digerat si datorita stilului grafic impresionat place multora, evident asteptam o continuare

    10. Rock Band

    Desi l-am lasat la urma (pe locul 10) acest joc face furori in SUA si Europa de Vest – fiind considerat unul dintre cele mai bune „simulatoare” de band – motivele sunt evidente, acesta nu a prins in Romania (din pacate). Jocul permite gamerului sa isi creeze propria formatie virtuala folosind chitara bass, chitara, tobe si microfon/vocal si sa interpreteze piese rock care au ajuns celebre. Practic jocul merita un joc fruntas dar am incercat sa tinem topul cat mai „romanesc” posibil.
    Attached Images Attached Images callofduty_2.jpg oblivion_2.jpg uncharted_04.jpg ratchet_clank_future_tools_of_destruction.jpg theorangebox_1.jpg tgs-ninja-gaiden-sigma-2.jpg ut3.jpg warhawk.jpg assassins-creed_2.jpg rock_band_1.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Sunt aproape in totalitate de acord, poate insa as schimba ordinea preferintelor... Nu vreau sa mentionez decat ca nu au fost prea multe aparitii spectaculoase pe PS3 in 2007, deci nu prea a avut nici darkie de unde alege...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 19-01-2013, 23:10
  2. Top 10 Must Read Books By Bobby in forum Carti si Comics
    Replies: 19 Last Post: 31-03-2011, 00:45
  3. Must Have / Buy By PumaS in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 51 Last Post: 24-01-2011, 21:03
  4. Top 5 Must-Have List By Khan in forum Console Club
    Replies: 47 Last Post: 11-07-2009, 12:28
  5. Top 10 Must Buy Xbox 360 Games of 2007 By Bobby in forum Stories & Other News
    Replies: 10 Last Post: 16-10-2008, 15:55

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts