Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Infinity Blade: Dungeons e oprit - Epic renunta la echipa

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Infinity Blade: Dungeons e oprit - Epic renunta la echipa

  Probabil multi dintre voi va amintiti de trailerul jocului Infinity Blade: Dungeons prezentat de cei de la Epic odata cu lansarea produsului de la Apple, si anume iPad 3. La fel cum probabil multi dintre voi va intrebati ce se intampla de se tot amana lansarea acestuia. Well, din pacate vin cu o veste proasta: jocul este oprit, si nu se stie daca se va continua developmentul la el. Motivul: Epic renunta la echipa care se ocupa de Infinity Blade: Dungeons, si anume Impossible Studious (care era de fapt o echipa salvata de Epic din fostul Big Huge Games). Fondatorul Epic Games, Tim Sweeney a declarat ca
  When former members of Big Huge Games approached Epic last year, we saw the opportunity to help a great group of people while putting them to work on a project that needed a team. It was a bold initiative and the Impossible folks made a gallant effort, but ultimately it wasn't working out for Epic.
  No comment... era un titlu care se anunta a fi "must have" pentru mine :(

  Attached Images Attached Images infinity_blade_dungeons.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member BizZare's Avatar
  Eu cred ca ar trebui sa multumim milioanelor de pirati, daca aceestia nu ar exista industria ar fi mult prea prospera si am avea prea multe jocuri faine si nu ne-am putea decide ce sa jucam.

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Stai linistit. Seria Infinity Blade s-a vandut extrem de bine. De fapt, daca-aduc bine aminte, cei de la Epic dadusera o declaratie prin care spuneau ca au facut mai multi bani intr-un an cu engine-ul de mobile decat in 10 cu engine-ul pentru PC. Deci profit a iesit, iar pirateria pe iOS e in limitele "normale".

  Citisem astazi pe un forum ca e foarte posibil ca developmentul la Dungeons totusi sa revina la normal... One can only hope

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Infinity Blade III By MonkY in forum Apple
  Replies: 1 Last Post: 18-09-2013, 16:55
 2. Replies: 0 Last Post: 08-03-2012, 03:24
 3. Replies: 0 Last Post: 06-10-2011, 10:40
 4. Replies: 0 Last Post: 05-10-2011, 23:13
 5. Replies: 4 Last Post: 09-01-2010, 18:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts