Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: 7 milioane de device-uri iOS au jailbreak in doar 4 zile

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  7 milioane de device-uri iOS au jailbreak in doar 4 zile

  Evasi0n, primul jailbreak pentru sistemul de operare iOS 6.1 disponibil pe device-urile de la Apple, a fost lansat acum 4 zile. In acest timp, conform datelor de la Jay Freeman (omul care se ocupa de Cydia), aproximativ 7 milioane de device-uri s-au conectat cu iOS 6 si jailbreak-ul evasi0n pe store-ul sau. Acest lucru s-a vazut si s-a simtit extrem de bine, serverele Cydia fiind practic de neutilizat in mare parte a timpului. Jay Freeman ne mai spune si cum a fost impartita cifra de 7 milioane intre device-urile iOS. Mai exact, 5.5 milioane au fost iPhone-uri, 1.35 milioane au fost iPad-uri si 400.000 au fost iPod Touch.

  Eu unul cred ca e ceva normala aceasta nebunie de a scapa de "ingradirea" OS-ului de la Apple. Daca ne uitam in urma, jailbreak-ul la iPhone 3GS s-a lansat in 14 zile, cel de la iPhone 4 in 39 de zile, cel de la iPhone 4S in 98 de zile si in final, 136 de zile pentru iPhone 5 si iOS 6. Deci s-a "adunat" o oarecare tensiune in asteptare, lucru care cred ca a putut fi observat inclusiv in stock prices la Apple.

  Chiar sunt curios acum daca va exploda trecerea la iOS 6 (sunt ferm convins ca da), si care va fi efectul asupra vanzarilor device-urilor cu iOS (foarte multi cumparatori erau nehotarati tocmai pentru ca nu exista o solutie de jailbreak). Va reamintesc ca totusi numai anul trecut s-au vandut 136 de milioane de iPhone-uri... fara sa luam in calcul tabletele si iPod Touch-ul.

  Prin urmare, recomand pentru cei care-si doresc un device iOS sa-si achizitioneze acum, inainte ca Apple sa blocheze si acest tip de jailbreak. Pentru ca nu se stie, daca acum am avut de asteptat 136 de zile, poate pentru urmatorul vom astepta dublu.

  P.S. Dupa jailbreak si instalarea unor tweak-uri (precum FakeClockUp), trebuie sa recunosc ca atat iPhone 5-ul cat si iPad 4-ul se misca incredibil (ele practic fiind "limitate" de animatiile de tranzitie, care va reamintesc ca au aceleasi valori de la iPhone 3G incoace - cu alte cuvinte, toate par ca se misca la fel - odata scoasa acea limitare, o sa ramaneti suprinsi de cat de rapid e de fapt totul).

  Site-ul oficial pentru evasi0n: http://evasi0n.com/
  Attached Images Attached Images evasi0n.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  De la saurik au venit ieri ultimele statistici: 14,051,500 de device-uri cu iOS 6 s-au conectat pe serverul Cydia, dintr-un total de 23 de milioane de device-uri cu iOS. Si asta doar in ultimele 30 de zile! Cine spunea ca "jailbreak-ul e mort"?

  Daca doriti sa faceti jailbreak, o puteti face... inca! But hurry up!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Jailbreak my IOS device By AndRewqp in forum Apple
  Replies: 667 Last Post: 05-03-2020, 19:15
 2. Gran Turismo 5 - 1.8 milioane in doar 2 zile By erik95 in forum Console News
  Replies: 13 Last Post: 01-12-2010, 13:16
 3. IPhone 4: 1.7 milioane in primele 3 zile By AndRewqp in forum Stories & Other News
  Replies: 1 Last Post: 29-06-2010, 23:25
 4. IPad - 2 milioane vandute in 60 zile ! By Daniel in forum Stories & Other News
  Replies: 0 Last Post: 03-06-2010, 18:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts