Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Twitch a atins 28 de milioane de utilizatori luna trecuta

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Twitch a atins 28 de milioane de utilizatori luna trecuta

    Jocurile video au ajuns sa fie un element extrem de popular in ziua de azi, depasind cu mult timp in urma stadiul de "simplu hobby". Foarte multa lume butoneaza aceste jocuri, dar se pare ca si foarte multa lume le urmareste ca simplii spectator. Luna trecuta, Twitch.TV (site-ul detinut de Justin.TV legat stric de gaming), a atins peste 28 de milioane de vizitatori unici, multi dintre care urmarind cel putin o ora si jumate pe zi. Pana si fondatorii acestui site sustin ca nu se asteptau sa capete atat de multa popularitate, avand in vedere ca Twitch.tv a aparut doar in iunie 2011.

    CEO-ul, Emmett Shear, e de parere ca mega companiile au ajutat site-ul sa ajunga la un astfel de nivel: "Brand-uri precum Electronic Arts, Activision si Sony Online Entertainment au inceput sa integreze Twitch direct in produsele lor.De asemenea, diferite acte de caritate au strans impreuna peste 3 milioane de dolari folosind Twitch ca platforma, iar tot mai multe conventii aleg Twitch sa le fie unicul lor partener de streaming.".

    Voi ati auzit de Twitch.TV? Cat de des intrati pe acest site si cat de mult va influentat lumea gaming-ului si obiceiurile de zi cu zi?
    Attached Images Attached Images multihandson02.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member JohnyB's Avatar
    Twitch a ajuns la numarul asta pt ca cea mai importanta concurenta Own3D s-a inchis si atunci toti userii de acolo s-au mutat la ei....Momentan sunt cei mai tari pe piata, dar calitatea nu este la fel de buna ca si pe Own3D, si partea proasta este ca acum au monopol...

  3. #3 SP
    Junior Member Prowld's Avatar
    Own3D le dadea clasa acum un an...pacat. Toata lumea stream-a pe owned nu pe twich. Si ca sa vezi... cei slabi au invins.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 3 Last Post: 07-02-2014, 19:18
  2. Replies: 2 Last Post: 09-10-2013, 23:17
  3. Replies: 20 Last Post: 06-08-2009, 15:12
  4. Replies: 2 Last Post: 26-07-2009, 14:41
  5. Replies: 13 Last Post: 03-12-2008, 00:28

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts