Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: De ce nu cred ca Xbox One va fi un esec

  1. #1 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar

    De ce nu cred ca Xbox One va fi un esec

    "A dog wagging his tale, trying to find acceptance and, hopefully, affection." Am vazut a nu stiu cata oara Forrest Gump. Este unul dintre putinele filme la care lacrimez de fiecare data cand il vad (a se citi: "plângea de se scutura cămeșa pe dânsul"). N-o sa insist asupra sensibilitatii mele, fie ca este vorba despre sensibilitate in general sau fata de acest film in special, fiindca sensibilitatea devine o calitate doar daca se transpune în actiune, sau mai bine zis, in efecte ale actiunilor tale. Poti observa peste tot, si mai cu seama in public, tot felul de persoane se arata incredibil de impresionate de tot felul de situatii dramatice însă tot acele persoane se dovedesc a fi indivizi reprobabili lipsiti de orice scrupule in viata de zi cu zi.

    Revenind la Forrest Gump, am avut o revelație. Eu sunt Forrest Gump. Poate nu acel Forrest Gump dar oricum un Forrest Gump. Toată viața mi-am imaginat viața alături de o fată care să mă accepte așa cum sunt, fără sub-refugii, fără să trebuiască să mint, fără să mă pierd pe mine însumi. De altfel, pe vremea aia, absolut orice necesitate de confort era pe deplin satisfăcută de prezența unei fete și de un walkman. Apoi, crescând, am căutat-o pe acea fată și (cred și sper) am și găsit-o.

    Toată viața am căutat să fiu aproape de prieteni, să fac parte dintr-un grup în care să mă regăsesc, în aceleași condiții, fără compromisuri. Am găsit câțiva, pe care am reușit să-i păstrez, pentru care aș risca orice și despre care îmi place să cred c-ar face același lucru pentru mine. De fapt, știu sigur c-ar face-o, încercam doar să nu par din cale afară de arogant. Gata și cu falsa modestie.

    În ceea ce privește divertismentul, am trecut cred prin toate fazele posibile, în cele din urmă oprindu-mă la jocuri. De la care, curios lucru, am ajuns să-mi doresc aceeași experiență totală, aceeași imersiune pe care o am în relațiile cu oamenii. Evident, crescând și înțelegând un pic cum stă treaba, mi-am dat seama că lucrurile stau altfel și mi-am mai selectat puțin nevoile afective.

    Totuși, ceva a rămas: mi-am dorit de când eram copil să ajung la Disneyland. Acel Disneyland. O, da, și la Universal Pictures Thematic Park. Da. Credeam (și mai cred încă) în experiența finală în materie de gaming, experiență care cred eu se găsește acolo. Orlando, Florida. M-am cam speriat puțin, ce-i drept prețul avionului: circa 2.500 Euro biletul de avion pentru mine și pentru fata cu pricina. Am banii, însă nu-mi permit. Asta fără să mai iau în calcul cei 80 USD de persoană ce trebuie plătiți la intrare pentru fiecare zi de vizită. Nu-mi permit călătoria, pentru că mi-ar răpi aproape toate economiile și prezentul meu financiar nu este chiar roz. Însă mă gândesc serios să plec în călătoria asta poate chiar în acest an. S-o fac atât timp cât ce voi vedea acolo mai reprezintă ceva pentru mine. Pentru că (Doamne ferește!) s-ar putea să mă deștept și să mă trezesc matur și chibzuit.

    Te întrebi dacă am luat-o razna? De vreme ce aproape te-ai plictisit și începi sa te întrebi de rostul digresiunii mele și de motivul pentru care ți-ai irosi timpul cu ea, o sa-ți explic: sunt peste 63 de pagini cu peste 1200 de postări doar pe thread-ul nostru Xbox One, fără a aminti cel puțin trei știri care spun același lucru: ca habar n-avem ce face și ce nu face respectiva consolă dar că nu pare nimic de bun augur acolo.

    Și cum toate lumea înșiră verzi și uscate despre ce cred și ce nu cred în legătura cu viitorul gaming-ului electronic, m-am gândit și eu să înșir o droaie. Cine știe, s-ar putea să nu fiu singurul care simte așa.

    Mi-ai tot spus ce NU vrei de la noul Xbox și de la noul Playstation. Dar ce anume VREI să găsești nu prea mi-ai spus. Biiiine, hai să-ți zic și eu cum văd chestia asta:
    N-o să vorbesc despre Kinect 2 sau noul Move. Pur și simplu nu fac parte din publicul țintă și nu mi-aș lua o consolă pentru așa ceva. Sigur, pe soția mea a încantat-o teribil și m-am bucurat și eu de el la câteva petreceri. Cred, de asemenea, că multora le place Kinect în forma lui actuală și cu siguranță multor copii (dacă nu chiar și multor adulți) le va plăcea la nebunie și noul Kinect. Doar că eu nu aștept cu sufletul la gură așa ceva.

    Tot forumul țipă despre necesitatea conectării la internet. Deși, o proporție covârșitoare de jucători caută cu înfrigurare componenta multiplayer. Îi înțeleg perfect pe aceștia din urmă, personal nu mai am timp de multiplayer, însă mă delectez de oricâte ori am ocazia cu singleplayer. Și dacă n-o să pot face asta într-un anume moment? Păi, cred c-o să-i dau mai multă atenție iubitei mele. Sau o să citesc o carte. Sau o să joc pe Xbox 360, sau pe PS3. Sau…

    Nu mă supăr nici că nu-l pot arunca pe fereastră pentru că nu poate funcționa consola fără el. De altfel, au anunțat că se poate dezactiva după bunul plac. În plus, sunt sigur că ai cel puțin un smartphone sau o tabletă, sau un laptop a cărui cameră nu poate fi dezactivată software, iar acestea sunt sisteme infinit mai vulnerabile. Spune repede, pe camerele câtor dintre ele ai aplicat un plasture?

    Îți aduci aminte ce supărat ai fost că ți s-a stricat Xbox-ul 360? Apoi, al doilea? Și al treilea, despre care îți spuneai ”noooo, de data asta nu se va mai strica, e revizia nouă”. Și….? Ai renunțat la jocuri? Ai acceptat cumva să fii numit ”idiot” pentru că, lipsit fiind de garanție, ai fost nevoit să-ți cumperi alta deși era deja public faptul că este vorba despre o eroare de design, nu doar de un caz izolat? NU! Hmmm, ciudat, poate ești și tu un Forrest Gump, ca și mine?

    Te-ai supărat, așa-i, atunci când ai realizat că pentru a face orice altceva cu consola trebuie să plătești un abonament pentru Xbox Live? Așa-i că nu ți-a picat bine când ai realizat că, deși PSN-ul e gratuit, majoritatea jocurilor în multiplayer pur și simplu nu funcționează cum ar trebui? Sau te-ai enervat măcar pentru faptul ca un prieten ți-a dat un mesaj iar alegerea ta de a-i răspunde te-a scos pur și simplu din joc? Și? Ți-ai vândut pentru asta consola?

    Nu, nu, nu și nu. Pentru că pentru fiecare mașină de jocuri cu un succes discret, ai găsit măcar un joc care te-a făcut să deschizi ochii la maximum și să caști gura (”uaaaaa!”) întocmai precum un personaj manga. Da, asta sper și eu. Măcar un joc, dacă nu chiar două sau trei, în care să mă simt acasă. Și da, în generația actuală au fost o mulțime. Chiar dacă acel ”Killzone” la E3-ul din 2006 nu a fost atins ca fluiditate și ”netezime” nici măcar de Killzone 3, chiar dacă acel Bioshock Infinite de anul trecut de la E3 nu a fost același lucru cu Bioshock Infinite din consolele noastre, chiar dacă Far Cry 3-ul jucat în direct de niște oameni cu controllere în mână nu a reușit să arate așa cum era prezentat acolo pe nicio platformă actuală, nici măcar pe PC-urile de ultimă generație.

    Da, probabil așteptările tale nu vor găsi satisfacție în conferințele din această seara. Da, este probabil să fii dezamăgit și de filmulețele de gameplay pe care le vei vedea în săptămâna următoare. Sunt însă convins că vei putea găsi acolo cel puțin un element care să te facă să zici ”da, asta am așteptat. Acesta e Disneyland-ul meu.” Sau poate că nu. Poate că nu vei mai fi atras de nimic și vei realiza că ai crescut, și că ai alte priorități și alte așteptări. Și e ok. Sau poate că nu ești deloc de acord cu mine, poate că mă vei considera naiv și idealist. Și e ok. Am spus deja, sunt un Forrest Gump. Și tocmai mi-am dat seama că e al naibii de bine în pielea mea.
    ”… Și blestemat să fie tot, că nimic nu pot să-ți mai spun în afară de aceste cuvinte copilărești: «Fericire pentru toți, pe gratis, și hai sa nu plece nimeni supărat!» Arkadi si Boris Strugațki - ”Picnic la marginea drumului”
    Attached Images Attached Images instantly_responds_to_you.jpg

  2. #2 SP
    Member eneea's Avatar
    Felciitari pentru articol, cred ca sunt obosit ca unele paragrafe a trebuit sa le citesc de cel putin 2 ori
    Xbox 1 sigur nu va fi un esec, si cu DRM si cu alwayon si fara piata sh...si-a creat o baza destul de solida de fani care sa-l faca profitabil si in plus masinaria de marketing a MS functioneaza ca pe roate mai ales in SUA. Intrebarea reala este: "Va reusi X1 sa se ridice la inaltimea mostenirii pe care o lasa X360?"

    DIn pucntul meu de Vedere X360 e castigatorul acestui razboi la consolelor, a intrat in cursa din postura de underdog, cand toata lumea se astepta ca PS3 sa domine piata tinand cont de succesul PS2 si vanzarile modeste ale primului Xbox. dar MS au lansat un produs competitiv si a reusit sa se impuna pe piata, a simtit nevoai gamerilor de MP si a reusit sa-si vanda produsul, xboxlive-ul.

  3. #3 SP
    Member Rukax's Avatar
    Subscriu la ce a scris @eneea

  4. #4 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    Mie imi plac fabricile sovietice! Pentru ca indiferent ce materie prima primesc ele tot Kalasnikov reusesc sa realizeze.

    Playstation 3 - lansare : 11.11.2006 - estimate vandute pana in ianuarie 2013 - 77 de milioane.
    XBOX 360 - lansare : 22.11.2005 - estimate vandute pana in ianuarie 2013 - 73 de milioane. Atingerea pragului de 77 de milioane estimata pentru sfarsitul lui aprilie 2013.

    Iar cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista si castigatorul incontestabil - Wii - lansare : 19.11.2006 - estimate vandute pana in ianuarie 2013 - 99 de milioane. Spre sfarsitul lui aprilie 2013 va pasi pragul de 100 de milioane.

    Concluzii:

    Microsoft a plecat prima de la start si a iesit pe locul 3. Consola cea ma slaba dpv tehnic a batut la nr de console, dar (mai important) si la numar de jocuri vandute - Pentru ca Wii a vandut cel mai bine. Sony a avut un "joc" in ring bun, dar departe de succesul legendei PS2. Nu s-a uitat si iertat glumele in genul Linux.

  5. #5 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @ Dark Wadder: ce-am scris eu nu prea are legătura cu statistica, succesul companiei în general și nici cu hibele consolei, ci mai degrabă cu motivația intimă care mă face (pe mine, cel puțin) să-mi doresc și în cele din urmă să-mi cumpăr una.

    Totuși de unde iei datele statistice? Eu mă uit aici și văd 77,48 milioane unități vândute global Xbox 360 și 77,58 milioane unități vândute global Playstation 3.

  6. #6 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    sunt publice pe wikipedia. diferenta exista deoarece 77 de milioane sunt declarate vandute de sony la momentul ianuarie 2013. microsoft a declarat 77 de milioane vandute la momentul aprilie 2013. sony nu a mai actualizat date, dar nu cred ca nu au mai vandut nimic intre timp. e de remarcat ca sony a reusit sa depaseasca adversarul in a doua jumatate a lui 2012, insa la sectorul nr de jocuri/nr de console am citit un articol ca au stat mai bine constant cam din 2009-2010.

  7. #7 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Salve all...
    Dpdv al meu Xbox One nu are cum sa fie un esec. SI daca jumatate din cumparatorii generatiei trecute de console (35 de milioane din 77) ar cumpara-o si tot ar fi un numar suficient cat sa nu fie esec. In plus fata de acel numar de console vandute, s-ar mai putea vinde inca cateva milioane celor care nu au mai avut niciodata consola dar ar fi interesati de un Blu-Ray, DVR cu posibilitatea de a juca si jocuri.
    Si inca ceva : cineva de la Microsoft (nu retin momentan numele, ceva gen Steve....) a declarat pt. Endgadget ca Allways Online check-ul este o evolutie fireasca a lucrurilor fata de vechea consola (nu am tradus identic) : adica ? Sa explic eu dragii mosului...

    Punctul 1 : Daca urmariti cate console Xbox 360 au in momentul de fata JTAG / RGH (cu banare pe LIVE normal) si cate nu au RGH / JTAJ veti observa ca cel putin la nivel de RO, dar probabil si la nivel mondial, numarul celor modate este mai mare decat al celor ne-modate.
    Si atunci ce sa faca ? Simplu, verificare la 24 de ore si te joci normal, sau ai un Blu-Ray player foarte scump in sufragerie. Simplu ca buna ziua ! Cine le forteaza mana producatorilor de jocuri, console, distribuitorii, STEAM, Origin & co... ? Noi cei care ne modam consolele.
    E simplu sa gasim vinovatul fara a ne asuma nici o responsabilitate. Microsoft sau Sony sunt niste monstrii pe care nu ii intereseaza de noi, huoooooo... Mai, tinand cont de masura asta anti-piraterie, eu zic ca le pasa
    Ok, cu check-ul la 24 ore am lamurit.

    Punctul 2 : Jocurile SH, mda. Pai din moment ce tot mai multi se orienteaza spre digital (revenim la ce am spus mai devreme de GoD, Steam-ul plin de DRM, Origin, DLC, 2 jocuri moka pe luna DIGITALE la abonamentul Gold Xbox Live sau PSN+) nu inteleg care este ura. Pana si Microsoft a declarat ca lucreaza la o idee de schimb al jocurilor intre conturile de Xbox. Si atunci de unde ura fata de Microsoft ? Si nu imi spuneti de Collector's Editions ca alea nu sunt de revanzare, majoritatea le cumpara sa le tina. PUNCT.
    Punctul 3 : PS4 are hardware mai tare decat Xbox One pentru ca are GDDR5. Who cares ? Really, who cares ?? Pai ati uitat ca PS3 cu octo-core-ul Cell avea in unele jocuri grafica mai urata decat cea de Xbox360 care avea un amarat de tri-core si cu toate astea Xbox-ul avea Antialliasting, iar PS3 nu? Remember the time....na na na na na...like that old song

    Nu conteaza diferentele hardware intre cele 2 console, ci cum sunt create jocurile pentru acel hardware. Strict pe hartie acele diferente pot parea inportante, dar in viata reala e posibil ca un joc in exclusivitate de Xbox sa arate mai bine ca unul de PS. Sau invers daca va incalzeste cu ceva !
    Punctul 4 : diferenta de 100$ intre cele 2 platforme. Ok... aici e cu dus si intors. Personal mi-ar place un Price Tag de 299$ pt. ambele console. Real nu este posibil. Pentru ca acel procesor nu este ieftin, avem 8 Gb DDR (3,5,12...), un hdd de 320-500 Gb, unitatea BD, gamepadul, etc care ridica pretul unei console. Xbox-ul vine si cu acel Kinect al carui pret e de aprox 100 € pe la noi si cam asta e .... Este posibil ca dupa 6-12 luni sa se schimbe preturile, dar ce ne facem cei care nu avem rabdare 6-12 luni...
    Una peste alta (sper ca nu v-am plictisit, daca nu, imi cer scuze) ar trebuii ca noi, colegii de forum, sa avem intelegere si rabdare unii cu altii si sa lasam naibii fanboy-smele. Suntem satui inca din 2006-2007 de la lansarea fostei generatii de console si primii pasi spre deschiderea unui forum dedicat pasionatilor de console din Romania de rautacizme. Suntem satui pana in gat, daca ma credeti pe cuvant. Unii se comporta si posteaza pe aici..pe colo, de parca nu am sti ce face o consola (mamaaaaaaaaa da xbox-ul e atat de slabbb.... numai un prost si-ar lua PeSe Trei samd). Postati o stire, dati un sfat in functie de cerintele unui om, ajutati sa se acomodeze cu consola un nou posesor, faceti orice, dar lasati naibi hate-tareala si troll-ismul. Incercati macar 1 luna sau 2 sa nu va mai comportati atat de romani.
    O zi buna tuturor si game on !


    ---------- Post added 12-06-2013 at 03:18 PM ----------

    PS revin cu inca o parere : ma uitam ca "vitelul la poarta noua" pe un binecunoscut site de torrente romanesti, cunoscut in special celor care "modeaza" console, pe respectivul lor forum la parerea userilor despre noile generatii de console. Citeam si nu imi venea sa cred ce scriau ce de acolo. Pur si simplu "beleam" ochii pe respectiva pagina iar creierul meu nu reusea sa inteleaga punctul de vedere al celor care postau, ca sa cize printre fragmente :
    - nu pot sa cred ca Ms a decis sa blocheze jocurile sh.....apropo cu ce program ard jocul cutare...
    - RIP microsoft pentru decizia a a avea check online la fiecare 24 de ore.....apropo am facut RGH, bla, bla bla
    - sunt niste dobitoci, imi voi cumpara PS4, sper ca microsoft sa dea faliment, chiar nu uploadeaza nimeni seria God of War, nu de alta dar PS3-ul meu se plictiseste de cand l-am modat...
    .............

    Fratii mei, pai cand sunteti cu tencu de Verbatime pe consola banata, sau cu chip-ul de RGH in ea tu te plangi de chek online ? Sau de blocare jocurilor SH ? Sau vei folosii motivele astea ca sa iti iei PS4 in speranta ca daca Sony a decis sa nu blobheze jocurile SH, Nu DRM si nu online chek o vei putea moda? Pai asta e motiv sa iti iei o anume consola ?

    Mai, m-am tampit eu, sau astia sunt batuti in cap ? Discuti asta pe site-uri de torrente plangandu-te ca Microsoft sau Sony au facut una-alta? Daca vreti va atasez acele discutii...dar sincer decat sa va apuce greata va scutesc de suferinta.

    Si facand o anumita legatura, sunt multi pe acest forum care posteaza contra Microsoft/pro Sony tot din principiul modarii ? Pentru ca ar fii aiurea rau de tot...

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Probabil cand ati scris articolele nu erati la curent cu afirmatia ca nu ne vom putea juca decat in tarile unde Live-ul este oficial. Poate cativa din cei de aici isi vor permite sa se chinuie cu VPN si alte nebunii... dar restul (probabil 99.9%) nu. Caz in care da, pentru Romania Xbox One va fi un esec. Si nici sa nu incepem sa discutam despre TV si alte nebunii... la noi RDS/RCS nici macar nu stie ce-i ala un CI (Common Interface) si-ti da un receiver de cand era bunica fata... daramite sa treaca pe asa ceva.

    Oricum, postul initial a fost scris inainte de conferinta Sony... dupa care eu zic ca s-au schimbat lucrurile complet. Daca Microsoft va merge pe aceleasi restrictii si aberatii (gen "nu avem de gand sa lansam in Asia decat spre sfarsitul lui 2014"), va fi un fail. Dar lor nu le pasa. Doar ati vazut ca au spus foarte clar "Daca nu va convine, exista inca Xbox 360 pentru asta!". Sa fie sanatosi daca ei cred ca am stat ca prostul sa le urmaresc conferintele doar ca sa ma convinga ca mai bine raman la consola lor de acum 7 ani or so (consola care la mine a ajuns la a 8-a iteratie, pentru ca toate celelalte au pierit tragic datorita RRoD-ului sau altor probleme jenante).

  9. #9 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    RDS/RCS stie ce-i ala CI, numai ca in loc sa-ti dea cardul de CI sa-l bagi direct in televizor, ti-l da pe acela pe care sa-l bagi in receiver-ul oferit de ei, deoarece receiver-ele HD sunt contra cost sau in chirie lunara. UPC-ul cica da si card de CI direct.

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    catalineatza08: Eu de aproape 2 ani primesc acelasi raspuns de la RDS/RCS: "Suportul pentru CI e in development". Poate tu cunosti oameni mai invatati de la RDS/RCS... eu cred ca am dat numai de batuti in cap.

  11. #11 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Si cardul pe care-l bagi in decodor e card de CI sau de acces conditionat. Tu, probabil, vrei ca RDS-ul sa-ti dea doar cardul pe care sa-l introduci direct in TV.

    N-ai dat de batuti in cap, ai dat de oameni instruiti sa-ti zica ce vor ei sa auzi. Din ce mai scot si ei bani pe langa abonament?

  12. #12 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @MonkY: sunt perfect de acord, daca se va dovedi ca nu ma pot conecta deloc la Xbox Live cu Xbox One pentru ca stau in Romania, ma indoiesc c-o sa-mi fac VPN doar pentru single player (de multi nici nu poate fi vorba).

    Insa argumentul meu (de gamer pasionat, cu mai putin timp liber pentru joaca) nu este anulat complet. Si se pare ca nu sunt singurul, repet: cati dintre voi n-au cumparat x console dupa ce prima/ a doua s-a stricat? Cati dintre voi n-au facut tot posibilul sa acceseze dlc-uri prin VPN, indisponibile altfel? Mo si-a consumat o gramada de timp sa scrie si sa actualizeze thread pentru tutorial. Si cate si mai cate exemple care frizeaza logica dar se pliaza perfect pe pasiune. Cam asta-i cu pasiunea: daca vor exista doua - trei titluri care sa-ti ofere ceva imposibil de avut pe alta platforma, probabil ca DA, cativa dintre noi se vor da peste cap (ametind ingrozitor) pentru a se bucura de experienta aia.

    Nu vreau sa fiu inteles gresit: cred ca Microsoft face greseala dupa greseala, iar acele "doua - trei titluri" despre care vorbeam mai devreme trebuie sa fie al naibii de bune pentru a ma convinge sa platesc si sa inghit toate restrictiile lor. Cred insa, de asemenea, ca Microsoft inca trebuie sa-si defineasca politica de servicii pentru noul Xbox si poate inca sa modifice o sumedenie de variabile, atat la lansare cat si pe parcurs.

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    catalineatza: cred ca tu tii cu ursul. Putin ma intereseaza pe mine ce vrea RDS-ul... atata timp cat in lumea civizilata asa se procedeaza, asa trebuie sa faca si ei. Dar nah, unguri... ce sa le faci? Ei n-au fost in stare sa rezolve conflictul cu Antena Group, sau Discovery...

    AlanPoe: din pacate, s-au adunat prea multe. Stiu ce spui tu (ca doar numai eu stiu prin ce belele am trecut cu toate consolele Xbox 360 care mi-au picat - una dupa alta)... inteleg dorinta aceea de gamer care nu rezista (altfel nu cred ca aveam peste 200 de jocuri de Xbox 360)... insa la un moment dat se aduna toate cele (pret mai mare, restrictii peste restrictii, no more resale, no Live, no TV, etc..), peste care se adauga si aberatiile aruncate de reprezentantii Microsoft (gen "daca nu va convine Xbox One, avem o consola care sa va satisfaca: se numeste Xbox 360"), si rezulta ceva care sare peste limita aceea pe care o poate suporta oricine.

    Daca asta se intampla acum vreo 5 ani, probabil ca nu-mi pasa, si nu ma interesa daca e mai scumpa, daca trebuie sa iau si VPN si alte nebunii pentru asta. Insa Microsoft cred ca uita ca totusi suntem in perioada de criza... si nu mai merge cu "lasa ca avem gameri care sunt loiali Microsoft pana la moarte". Well, ne-au ignorat complet ca romani, vad ca ignora si ceea ce spun gamerii din toata lumea, taie peste tot orice urma de reactie (inchise commenturi, blog-uri, etc.)... No offense, dar mie nu-mi place absolut deloc ce fac si cum pun problema.

    Da, mi-a placut ultima conferinta a lor (si-au mai spalat din pacate)... au fost titluri care m-au facut sa vreau consola. Insa intr-un final, daca trag linie, pot spune ca voi cumpara Xbox One probabil peste vreo 2 ani, cand o sa ajunga la jumatate de pret si cand o sa vad Romania in lista. Pana atunci, asta este... o sa merg la Dj Mo si o sa vad ce misto arata jocurile lui.

    Asta daca nu cumva se trezesc din betie cei de la Microsoft... si schimba datele problemei pana la lansare. Insa sincer... ma indoiesc.

  14. #14 SP
    Member Hitman's Avatar
    Desi sunt posesor de PS3 am fost total miscat de pasiunea ta. Nu pot sa iti urez decat un singur lucru....Intotdeauna urmeaza-ti visele! Felicitari pentru articol si numai bine !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Rebellion: AvP nu va fi un esec By erik95 in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 23-12-2009, 03:11

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts